Hienoja elokuvia tulossa

Anonyymi-ap

Jos jotain positiivista Ukrainan sodasta haluaa hakemalla etsiä, niin se on se, että tulemme näkemään hienoja sotaelokuvia. Toinen maailmansota ja vietnamin sota onkin jo kaluttuja aiheita.

Esimerkiksi tästä: https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/aa3905a4-111a-44b6-8643-d0c983197c26

"Brittiläisen Royal United Services Institute -ajatushautomon (Rusi) raportissa selvitetään, kuinka Ukrainan 1. panssarivaunuprikaati löi kymmenen kertaa kookkaammat venäläisjoukot aivan sodan alussa."

"Kiovaan nopeasti pyrkineet Venäjän joukot kuvittelivat Ukrainan 1. panssarivaunuprikaatin ensimmäisen päivän helpoksi nakiksi. Venäjä astui jo tässä miinaan, sillä se meni Ukrainan harhautukseen."

"1. panssarivaunuprikaatin noin 2 000 sotilasta ja karkeasti arvioiden noin sata T-64B- ja T-64BM-taistelupanssarivaunua odottivat Venäjän 41. armeijakuntaa Tšernihiviä ympäröivillä pelloilla ja metsissä.
Venäläisjoukot koostuivat noin 20 000 sotilaasta ja sadoista T-72-panssarivaunuista. Miesvahvuudeltaan Venäjän 41. armeijakunta oli siis juurikin kymmenen kertaa Ukrainan 1. panssarivaunuprikaatia suurempi."

"Ukrainan 1. panssarivaunuprikaati aiheutti Venäjän 41. armeijakunnalle mittavia tappioita useiden päivien ajan, kunnes Venäjän asevoimien johto antoi sille käskyn ohittaa Tšernihiv. Kiova oli Venäjän pääkohde."

"Vaikka Venäjä ohitti Tšernihivin ja pyrki valtamaan ensisijaisesti Kiovan, se epäonnistui siinäkin. Kaksi Ukrainan tykistöprikaatia moukaroi venäläisjoukkoja Kiovan läheisyydessä, ja erikoisjoukot tekivät iskuja venäläisten huoltoyhteyksiin."


Legendaarista!

8

120

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ryssat on luotu ryssimään kaiken.

  • Anonyymi

   Olen herra nro 47 ja vastustan kaikkea. Myös petokorvauksia.

  • Anonyymi

   Minkä ihmeen takia tuhoamissodan pitäisi olla nopeaa? Odotellaan rauhassa, kyllä siitä hyvä tulee. USA:n ja Brittien v 2003 aloitettu tuhoamissota on edelleenkin käynnissä Irakissa, hyökkääjät eivät ole vetäytyneet. Vaikkei irakilaislasten ihonväri olekaan valkoinen, niin lujaa huutavat hekin.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Hullut sotaa ihannoi.

  • Anonyymi

   Hollywood nettoaa. Pahiksena se tavallinen.

   Toisaalta Venäjäkin olisi voinut vähän yrittää, ettei se aina maalaisi itseään nurkkaan. Ehkä sille sitten on joskus joku ymmärtäväinen sankariroolikin tarjolla.

   • Anonyymi

    Sitä saat odottaa. Koko muu maailma vihaa ja inhoaa Venäjää ja venäläisiä vähintään sata vuotta tästä eteenpäin.


   • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen keho ei ole miehen oikeus

   Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
   Sinkut
   411
   3129
  2. Pelkäsin Sinua

   Nainen, siksi pakenin eikä meistä koskaan tullut mitään 😓. Pidin liikaa sinusta, niin siksi pelkäsin. Tiedän että meistä olisi tullut jotakin hyvää j
   Ikävä
   51
   1359
  3. Jetin syöksy saanut lisää vauhtia

   Huh huh - uusimmat uutiset viittaa siihen aika vahvasti, että nyt mennään lujaa kyytiä kohti pohjaa! Mutta eipä sitä koskaan tiedä, jospa sieltä viel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   29
   1292
  4. Naiset tulleet liiankin itsenäiseksi

   Naisten asema on Suomessa yliarvostettua ja tämän kyllä huomaa naisten käyttäytymisestä.
   Maailman menoa
   398
   1196
  5. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   77
   1135
  6. Miksi mies et voisi vaan

   ottaa yhteyttä suoraan kun selvästi kaipaat? En pure.
   Ikävä
   62
   970
  7. Erdogan haluaisi Suomen nyt Natoon

   Tuokin ukkeli on melkoinen tuuliviiri. Vielä muutama päivä oli ihan eri mieltä kuin tänään. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009358534.html "Turki
   Maailman menoa
   328
   910
  8. Jos nainen et olisi tuollainen mörökölli

   Meistä olisi tullut vähintäänkin hyvät ystävät. Taidat suhtautua kaikkeen liian vakavasti, mietit liikaa ja rakennat itsellesi henkisen umpikujan.
   Ikävä
   42
   839
  9. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   786
  Aihe