Hyvää uuttavuotta 2023

Anonyymi-ap

Pelattu biljardia, katsottu seuraava pläjäys, suosittelen myös kaikille palstalaisille, oli hauska.
https://www.youtube.com/watch?v=RIwgraysM0Q

Ilotulitteet paukuteltu ja maapallon otsonikehää tuhottu.
Vedessä liottu liikaakin, piti päästä kuivalle maalle.
Otetaan nestettä hetki nyt vain sisäisesti.

AV

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niin, miten teillä on mennyt?
      Miten vuosi 2022 on saatettu päätökseen tai tullaan saattamaan.
      Itse olen jo "huililla", irti kaikista velvollisuuksista.

      AV

      • Anonyymi

        No tuo oli kiva :) Vuosi on mennyt ja päättymäisillään, niin vähän ennen sen vaihtumista tienkin jotain mitä itse joskus linkit. Ja mitä sen jälkeen, niin kaikki uutta ja avoinna.

        Affection - Cigarettes After Sex

        https://youtu.be/5soixb2U6xM

        t.sxth


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No tuo oli kiva :) Vuosi on mennyt ja päättymäisillään, niin vähän ennen sen vaihtumista tienkin jotain mitä itse joskus linkit. Ja mitä sen jälkeen, niin kaikki uutta ja avoinna.

        Affection - Cigarettes After Sex

        https://youtu.be/5soixb2U6xM

        t.sxth

        Juu, nuo ovat niitä "pahoja" hetkiä jolloin tupakin polton lopettaneiden käsi hamuaa rintataskulle, vaikkei edes paitaa olisi päällä:)
        Kruunaisi hyvän kokemuksen.

        AV


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu, nuo ovat niitä "pahoja" hetkiä jolloin tupakin polton lopettaneiden käsi hamuaa rintataskulle, vaikkei edes paitaa olisi päällä:)
        Kruunaisi hyvän kokemuksen.

        AV

        Noh, itse ajattelin enemmän vuoden vaihtumista ja sitä sille :) Olihan tämä vuosikin nyt jotakin, mutta ei saa jäädä petiin maksamaan.

        Mutta tiedän tunteen, kun tuntee että siihen voisi jäädä ikuisesti ja ihan niin kuin ei olisi koskaan mitää enää vailla. Ja ehkä verkkokalvoon piirtyneet savun kiekurat leikkimässä kevään ensi auringon vinossa valossa, niin kuin se kaikki voisi olla kepeästi siinä :)


    • Anonyymi

      Vaudikas pläjäys oli ja täynnä menoa ja meininkiä. Hyvää Uutta Vuotta sinnekin!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ulkona kuulostaa ja näyttää juuri siltä mitä Venäjän hyökkäys Suomeen voisi olla jatkuvaa välkettä ja jytinää,puuttuu vain sotilaat,tankit sekä ilmasta hyökkäävät hävittäjäpommittajat ja ohjukset seuraava aamu valkenisi miehityksen alla sotatilassa olevassa Suomessa liikkumisrajoituksineen ynnä muine kauheuksineen.Onneksi kyse on vain uuden vuoden ilotulituksesta hyvää uutta vuotta 2023 saamme elää rauhan aikaa vaikka Ukrainassa ja euroopassa kuohuu eikä tulevasta tiedä.

    • Ei mun uudenvuoden viettoon ihmeempiä 🙄 Tai no, perjantaina kyseisen päivän aikana nukuin yhteensä 13h, eilen aamuyöstä nukutti vain parisen tuntia, mutta en nukkunut päivällä joten menin joskus ysiltä nukkumaan ja missasin raketit sikäli kun ne muutenkaan kauheasti kiinnostaa. Mähän en ole koskaan ostanut yhtään ainoaa ilotulitetta, ja ampumisetkin lasketaan varmaan kahden käden sormilla jotka onneksi on tallella sen jäljiltä. Itse asiassa oli vuodenvaihteessa 2002 kun en viettänyt uutta vuotta kotona.

      Eilen mulla oli tavallaan kurjempi olo kuin jouluna, sillä varsinaisia uudenvuoden toivotuksia ei kuulunut, saatikka ideoita minkään yhteisen tekemisen suhteen, eikä varsinkaan kaveriporukkoihin ole koskaan uudenvuoden aikoihin pyydetty. Kun vertasi kuvafeediä tabletilta ja omaa todellisuuttani yksin kotona, niin eipä se kivalta tuntunut, varsinkin kun tietää että kyseessä on kuitenkin vain yksi viikonloppu/juhlapyhä vuodessa. No ehkä niin asiaan onkin paras suhtautua, sillä jos tälle linjalle lähtisi, niin sitä saisi olla joka viikonloppu palstalla surkuttelemassa kuin joku Allu, sillä eipänne bileet ja keitä kutsutaan, varmaan kauheasti eroa muulloinkaan. 🙄

      Oikeastaan joulua mä olen saanut viettää lapsena ja nuorena sen verran "normaalisti" ettei se aika yleensä tunnu pahalta, kuten ei viime viikonloppunakaan elikkä jouluna. Uusivuosi on vähän sellainen mitä en juuri koskaan ole viettänyt, mutta ei varmaan lapsikaan voi olla alitajuisesti ymmärtämättä, että silloin on jotain meneillään mutta silti piti mennä kasilta tms. nukkumaan ja ehkä jotain nakkeja tai pakastepizzaa syötiin äidin kanssa illalla. Lapsuudessa tuohon liittyi jonkinlainen selviö tai kirjoittamaton sääntö, että silloin ei "kuulu" nähdä kavereita, esim koulun diskossa tai ulkona tms. ja eipä toi nuoruudessa kauheasti eronnut siitä. Vaikka en vielä ihan palstalainen ollutkaan, niin ymmärsin kyllä "rakenteita" sentään lasta paremmin, mikä teki siitä ehkä vielä ikävämpää. Sama vappuna, koulun päätösviikonloppuisin jne. 🤨 Jälkiviisaana voi toki ajatella, että eipähän ongelmat ja alttiudet riippuvuuksille räjähtäneet käsiin vielä teininä, mutta voi kysyä toki toisinpäinkin että jos olisi ollut vähänkään normaalimpaa nuoren elämää, niin olisiko aikuisiällä tarvinnut ryypätä kaksin käsin käytännössä lähinnä pahaan oloon ja huonoja sosiaalisia taitoja paikkaamaan 🙄 No, alkoholisti kyllä keksii syyn joka tapauksessa.

      Hämmentävää muutenkin tän osittaisen retrogradisen amnesian keskellä, kun tajuaa että täyttää tänä vuonna 32, mutta sisäinen kalenteri on jossain vuodenvaihteessa 06-07 ja lähes koko 2010-luku on jotenkin oudosti mielessä. Kuin elokuvana tms. jonka päähenkilö mä olen, tai että tarkastelisin muistikuvia siltä ajalta kuin 3. perspektiivistä 🤨 😂 Tarkoitan, että mitä mä tässä jotain menetettyjä kotibileitä surkuttelen. Jos johonkin välttämättä haluaa itseään verrata, niin tässä iässä moni joutuu tekemään Puuilossa tms. päätöksen että ostaako perheelle (=naapureiden nähtäväksi) satasen vaiko viiden edestä raketteja, heti joulunajan kulutusmenojen jälkeen 🥶 Ei käy kateeksi sekään 😂

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1631
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1289
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1277
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe