Kuinka paljon seuraat omaa aikaasi?

Seuraatko oman aikasi tapahtumia? Oletko perillä uusista nuorista näyttelijöistä, uusista tv-sarjoista, uusista laulajista ja artisteista? Seuraatko päivittäin uutisia?

Itse lopetin tv-uutisten päivittäisen seuraamisen jo vuosia sitten. Välillä tulee luettua uutisotsikoita ja joskus kokonaisia artikkeleitakin netistä, mutta muuten seuraan enemmän säätilaa kuin uutistapahtumia. Tosin viihdeuutisia luen kyllä välillä ja varsinkin, jos joku tunnettu näyttelijä, laulaja yms. julkisuudesta tuttu on kuollut.

Uusista tv-sarjoista en ole oikein perillä, koska useat ovat erilaisilla maksukanavilla. Lostin jälkeen (joskus 2000-luvun alkupuolella) en ole kauheasti edes seurannut mitään montaa tuotantokautta käsittävää sarjaa. En myöskään tiedä kauheasti uusia nuoria näyttelijöitä enkä oikeastaan edes kauheasti seuraa keitä tulee elokuvan kentälle. Enemmän kiinnostavat vanhemmat näyttelijät menneiltä vuosikymmeniltä.

Enkä oikeastaan kauheasti seuraa mitä uutta musiikin kentällä tapahtuu, koska siinäkin katseeni on suunnattu enemmän omasta ajastani taaksepäin. Toki tiedän joitain nykyajan artisteja, niin Suomesta kuin muualtakin, mutta en niin kauhaesti seuraa heidän musiikkiaan. Joskus joku nykyajan kappale on ollut sellainen, että on sykähdyttänyt mua ja joitain on jäänyt mun kuuntelulistallekin.

Taidan olla hieman old school joissain asioissa. Tosin elän ihan 2000-luvulla ja osaan näpyttää tätä tietokonetta ja avata teeveen, vaikka en omista älykännykkää enkä katso maksukanavia (esim. Netflix).Yle Areenasta katson välillä esim. elokuvia ja dokumentteja ja sitten ihan tavallisesta teeveestä.

26

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En haluaisi seurata, mutta välillä seuraan. Katselen mieluummin tiede, matkailu, luonto, tutkimukset, historialliset, scifi, rakentaminen, puutarha, kokkaus yms. dokumentteja. Sarjoista Selviytyjä, BBtäkin joskus, en tänä vuonna, musiikkiin liittyviä. Nyt katson elokuvaa. Olen kyllä nähnyt tämän. Haluan saada jotakin hyviä kokemuksia, mukavaa fiilistä, vaikka olisi sitten satuja ja tarinoita.

      • Jep. Enemmän olen viime vuosina lukenut esim. 1960-1980 -lukujen tapahtumista ja muista asioista (esim.näyttelijät, artistit, vaatetyylit, huonekalutyylit) ja kuunnellut aikakausien musiikkia. Elän tätä vuosituhatta, mutta ei mun joka hetki tarvitse olla niin kauheen kiinnostunet sen jokaisesta ilmiöstä ja tapahtumasta. Jos jotain isompaa tapahtuu, näen kyllä iltapäivälehtien otsikoita, kun menen kauppaan tai kävelen kioskin ohi tai mummo soittaa ja tiedottaa. Ja kun menee nettiin, niin ei voi olla välttymättä otsikoilta. Että täysin pimennossa ei tarvitse elää eikä edes voi (vai voiko?).


      • Anonyymi
        Norppa83 kirjoitti:

        Jep. Enemmän olen viime vuosina lukenut esim. 1960-1980 -lukujen tapahtumista ja muista asioista (esim.näyttelijät, artistit, vaatetyylit, huonekalutyylit) ja kuunnellut aikakausien musiikkia. Elän tätä vuosituhatta, mutta ei mun joka hetki tarvitse olla niin kauheen kiinnostunet sen jokaisesta ilmiöstä ja tapahtumasta. Jos jotain isompaa tapahtuu, näen kyllä iltapäivälehtien otsikoita, kun menen kauppaan tai kävelen kioskin ohi tai mummo soittaa ja tiedottaa. Ja kun menee nettiin, niin ei voi olla välttymättä otsikoilta. Että täysin pimennossa ei tarvitse elää eikä edes voi (vai voiko?).

        No tuo juurikin. Pimennossa ei voi elää, vaan informaatio tulvii päälle, vaikkei haluaisikaan. En haluaisi seurata edes säätä, paitsi silloin on pakko, kun johonkin mentävä ja varattava aikaa. Politiikasta oli joskus mukava väitellä, nyt vaan tuntuu sekin liian raskaalta. Tänne on periaatteessa ihan ok paeta, suurin huoli pariutuminen tai sen puute. Ihan siis perusasioiden parissa. Sitten mietitään vähän päälle, mitä nakkeja syödä. Joskus muitakin kivoja aiheita.


      • Anonyymi

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        🔞 ­N­­­y­­­m­­­f­­o­m­a­­­a­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#17689134b

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • En seuraa TV-sarjoja ollenkaan muutamaa musiikkiohjelmaa lukuunottamatta. Kuuntelen ajaessa radiota ja tunnistan osan hiteistään, mutta minulla ei ole yleensä mitään kuvaa edes isoista tähdistä. Paitsi, jos pidän jostain kappaleesta niin paljon, että kuuntelen tuotannon spotify. Se mikä on pinnalla tai pop, ei ole omalla tärkeysjärjestyksessä mitenkään korkealla.

      Sarjoja, leffoja tai keikkoja katson arena, ruutu, MTV3 tai maksulliset kanavat (mikä sitten milloinkin on käytössä). Yleensä valitsen suomalaisen palkitun sarjan tai elokuvan tai jotain kriitikoiden ylistämiä-kategoriasta. Katson noita lähinnä lomalla, joten mielummin valitsen jotain takuuvarmaa kuin ihan hömppää. Ihan hömppä jää helposti kesken.

      Uutisia luen HS päivittäin.

    • Uutiset luen päivittäin. Nuorena kartoin uutisia. Olen vanha ja kaipaan uutisia. Katselen toisinaan dokumentteja, aihe voi olla ihan random. Rakennusohjelmia välillä seuraan enemmän ja välillä en lainkaan.

      Telkkari on aika varattu muille, enkä kännykältä jaksa mitään ohjelmia katsella. Joten vähemmän seuraan nykyohjelmia. En edes tykkää nykyisistä parisuhdeohjelmista, joskus olen sinkkuillallisen katsonut ja on aika teennäistä.

      Kaikki on nykyään niin muovista. Ettei nappaa. Musiikkikin isolta osin.

      • Joskus olen katsonut joitain parisuhdeohjelmia kuten Sinkkuillallinen ja Naked atraction, mutta kyllä eivät voita Napakymppiä.


      • Norppa83 kirjoitti:

        Joskus olen katsonut joitain parisuhdeohjelmia kuten Sinkkuillallinen ja Naked atraction, mutta kyllä eivät voita Napakymppiä.

        Napakymppi oli jees. Ennen oli erilaista huumoriakin. Jotenkin kai ikääntyessä kalkkiutuu pää, eikä enää ymmärrä nykyhuumoria. Tai puhun vaan omasta puolestani, muut voikin ymmärtää.


    • Sen verran seuraan omaa aikaani että tiedän miloin pitää olla töissä. Tuossa puujalkavastauksessa on se totuuspohja että olen yhä enenevissä määrin jättänyt puhelimen kotiin kun käyn asioilla. En ole niin tärkeä ihminen etttä minut pitää juuri sillä hetkellä saada kiinni.

      Telkkaria ei ole ollut enää vuosiin eikä varmaan tulisi avattua vaikka sellainen olisi. Netin kautta tulee kyllä uutiset katsottua ja sen lisäksi muuta ajankohtaistarjontaa. Seuraan kyllä muuten aikaani ja vaikka en tiedä uusia näyttelijöitä tai artisteja enkä heidän tuotantoaan niin äsken käytin vajaan tunnin lukemalla meidän lautakuntien päätöksiä. Eli tunnen kyllä henkilöt jotka lautakuntia johtaa ja on jo aavistus mitä keväällä on odotettavissa. Saattaa nuo eduskuntavaalit sähköistää vähän liikaakin meidän kuntatason päättäjiä.

    • No lähinnä otsikkotasolla, että tiedän osapuilleen millainen merkkihenkilö on esim. Tuure Boelius, Kardashianit, joitain näitä influenssereita nimen ja naaman verran jne, mutta juuri minkäänlaista keskustelua mun kanssa noista teemoista ei varmaan ole helppo muodostaa 😅 Uusia leffoja tai sarjoja en erikseen katso silkasta uutuudenviehätyksestä, mutta joskus tulee mielenkiintoisiakin uudehkoja leffoja, Areenassa sarjoja, ja telkkarista noi NCIS, 911 yms. on oikeastaan ihan katsottavia jos ei muutakaan tekemistä ole. Mutta kaikki sarjat oli parempia toissa vuosikymmenellä 😅 Paljon oon kattellut paljon Kova Laki sarjaa, Criminal mindsia yms. netistä lontoonkielisillä teksteillä, ajalta jolloin noita ei tullut telkkarista seurattua.

      Uutta musiikkia kuulin ihan parin viime vuoden takaiseen asti paljolti autossa, kun melkein päivittäin oli joko työjuttuja tai muuta tikusta asiaa jonnekin. Nyt taas pandemian aikana, ja sittemmin keventyneen työmäärän ansiosta tulee niin vähän kilsoja että pyhitän ne Hitmixille 😃 Spotifyn ja Youtuben listat ja niiden perusteella annettavat suositukset tms. ei niin kauheasti ole muuttuneet vuosien varrella 😅 En ole mitään tilastoja itse asiassa edes katsonut, mutta varmaankin Cascada, Scooter, Avril Lavigne, Tiktak, Basshunter, The Doors, Iron Maiden yms. on aika korkealla, sekä paljon erilaisia yhden hitin ihmeitä 🙄 Ei kuitenkaan suurin intohimo, eikä soi muutenkaan välttämättä joka päivä, mutta jonkinlaista tietämystä löytyy varsinkin vanhemmasta rockista, vaikka se ei yksinään erityinen suosikkigenre olekaan.

      Autourheilu onkin sitten se mun osaamisen, tiedon, tietotaidon, mielipiteiden ja intohimon temmellyskenttä 😁 Voisin äkkiseltään luetella esim. Indy500 voittajia jonnekin 70-luvun puoliväliin asti vuosittain, ehkä viiden ollessa vähän epävarmoja vastauksia. Ja muutama vuosi sitten äiti kysyi multa F1 mestareita oliko se nyt Hamiltonista alaspäin vuoteen 1950, niin mulla taisi mennä ainoastaan jotkut 50-luvun nimet sekaisin. Tai oikeita nimiä kuten Ascari, Fangio jne mutta ei osuneet oikeille vuosille kaikki. Anyway, seuraan mä formuloita, Indycaria ja rallia, noihin liittyviä uutisia, osallistun joskus keskusteluihin jne. sekä toki pelailen suht paljon, suht nykyaikaisella tekniikalla/alustalla.
      Oikeastaan ainoa aihepiiri, mistä voin sanoa tietäväni todella paljon historiasta ja nykypäivästä, mutta small talkin aiheena toisinaan vähän vaikea. 🙄
      Varsinkin jos vaikkapa joku nainen on Tinderissä kertonut olevansa kiinnostunut autourheilusta, ja lopulta totuus on se että hengailee veljensä kanssa jokkisvarikolla ilman lisenssiä ja hyvällä tuurilla tietää 2-3 suomalaista formulakuskia. Niin lähde siinä sitten pohtimaan oman kartingauton painojakaumaa 13 vuotta sitten, rallipelin iskareita, silkasta mielenkiinnosta 90-luvun Indycar-autojen turbojen pop off valve -ylipaineventtiilejä, erilaisten moottorisijaintikonfiguraatioiden vaikutusta ralliauton pystyakselin hitausmomentteihin jne. niin... 😂

      • Ite en tiedä pahemmin autoista, mitä nyt joitain merkkejä tunnistan. Nykyautot on kaikki niin samannäköisiä, että ei paljon muuta erottavaa tekijää ole kuin merkkinimi. Aikoinaan auton erotti toisesta. Tiesi mikä on lada ja mikä saab, mikä cadillac ja mikä joku muu.


      • Norppa83 kirjoitti:

        Ite en tiedä pahemmin autoista, mitä nyt joitain merkkejä tunnistan. Nykyautot on kaikki niin samannäköisiä, että ei paljon muuta erottavaa tekijää ole kuin merkkinimi. Aikoinaan auton erotti toisesta. Tiesi mikä on lada ja mikä saab, mikä cadillac ja mikä joku muu.

        Pakko myöntää, että mäkään en ihan uusista autoista tiedä yhtä paljon kuin muutama vuosi sitten, jolloin tuli käytyä kirjastossa viikoittain lukemassa autolehtiä, mutta ei se sähkövatkaininsinööriporno sittemmin loputtomiin kiinnostanut 😅

        Mutta ihan totta tuo, että ennen autotkin oli persoonallisempia, erinäköisiä, erilaisia ominaisuuksia painottaen jne. Nyt kaikki tehdään aerodynaamiikan, kulutuksen ja erilaisen tingentangeli-elektroniikan lähtökohdista 🤨 Noissa toissa vuosikymmenen tv-sarjoissa Ford Crown Victoria on aina yhtä jylhä ilmestys vaikka sikojen käytössä olisikin, mutta jotkut nykypäivän keskikokoiset jenkit kuten Dodge Charger yms. on loppupeleissä aika lame ja meh verrattuna kyseiseen body on frame rakenteiseen V8-bensarohmuun. 🙄😅

        Ja ihan omiakin autoja ajatellen, ja esim. uudehkoja takseja muutama vuosi sitten äidin saattajana toisinaan, niin yhtä tylsiä ne lähes kaikki oli, riippumatta siitä oliko Volkkari vai Mersu 🙄 Kun taas vertaa vaikka omia entisiä Mersuja entiseen Golfiin, niin kummassakin oli omat ominaisuutensa, ja autot erottui selkeästi toisistaan. Noh, todennäköisesti johtuu siitä että nykyään muut merkit ovat saaneet Mersun laatuvaikutelman kiinni, tai se on Mersuissa taantunut muiden merkkien tasolle 🙄

        Oma Honda Accordin näköinen ja kokoinen autoni on nyt 20 vuotta vanha, muistan että näytti uutena juurikin ärsyttävältä tulevaisuuden avaruussämpylältä tms. mutta nykyisellään sanoisin että on varsin hyvin aikaa kestänyt muotoilu ja suorastaan puhdaslinjainen verrattuna uusiin autoihin 🙄 Ja tuohon aikaan kun ihan auton kokoiseen autoon tilattiin yleensä ihan auton moottori, niin paljon mieluummin ajan 2.0 147hp vapari manuaalilla, vaikka bensaa vähän viekin, kuin että ajaisin uudemmalla jonka arvonalenema olisi valtava, enkä todennäköisesti edes nauttisi ajamisesta 🙄 Autoni on siinäkin mielessä kiva, että siinä on vielä täysin hydraulinen ohjaustehostin, multilink-etutuenta, ja tuntuma noin yleisesti ottaen aika napakka ja dynaaminen. Ei siinä kauheasti kaipaa mitään avustimia sotkemaan tuntumaa, ja muistan jo autokoulun aikaisista autoista että tunnistin jo silloin sähköisen ohjaustehostimen joistakin, enkä tykännyt yhtään siitä tahmeasta tuntumasta 🤨 No läpimennyt toka ajokoe tulikin ajettua V6-koneisella Alfa Romeo 156:lla talvimyrskyssä, ja se oli kiva ajopäivä 😄


    • Anonyymi

      Kovin katselen kevään ylioppilastyttöjä ja uusia kaunottaria niin kaduilla kuin telkkarissakin, 80-luvun naiset on tosi passé.

    • Anonyymi

      Kuuntelen aamu-uutiset ja katson illalla yhdet. Luen Hesarin.
      Nauhoitan ohjelmat, että voin kelata mainokset ja tylsät kohdat pois. Vaatii vaivaa, mutta kannattaa, en katsele roskaa kun aikaa on rajallisesti.
      Katson kotimaisia 2000-luvun elokuvia, niitä joita en ole joutanut teatteriin. Uusia käyn katsomassa sieltä, Napapiiri 4:ää menen jossain vaiheessa.
      Seuraan paria rikossarjaa, kaikki pitkät jahtauskohtaukset kelaten. Musiikkia: Vain elämää, Elämäni biisi, The Voice of Finland alkaa tammikuussa. Haastatteluja, viimeksi Anu Pentik, Juha Mieto. Pasila-sarjan huumori tehty just minulle. Varsin hyvin riittää veroraha-ohjelmat, en maksa mistään erikseen. Läppäristä näen harvoin tarvittaessa Areenan.

      • Joko Voice of Finland tulee taas? Onko tähtivalmentajat jo julkistettu?


    • Anonyymi

      Seuraan uutisia, maailman menoa. TV:tä en katso ollenkaan, mutta kännystä voin katsella YLE:n tarjontaa, lähinnä elokuvia, sarjoja ja dokumentteja. Tositeevee sarjoja en katso ollenkaan.

      Suurin osa dokkareistakin on nykyään tehty idiooteille, toistetaan samaa asiaa moneen kertaan, selitetään kuin lapselle, ja haetaan pakkodraamalla jotain myyvää. Turhauttavaa.

      Nettilehtiä luen useampia, maksullisia ja ilmaisia. Jokunen oman alan julkaisu paperiversiona.

      Luultavasti suurin osa uusista julkkiksista ovat mulle outoja. En seuraa Instagramia, Twitteriä enkä muitakaan somekanavia.

      Viihdepuolella en siis seuraa aikaani.

      xLiner

    • Anonyymi

      Siiri Angerkoski ja Aku Korhonen.

      SUOMI TAKAISIN

    • Anonyymi

      Viihteestä en ole sen kummemmin kartalla, mutta uutisista ja muista tärkeistä tapahtumista kyllä.

      Tai no olen tietoinen vaikkapa monista uusista sarjoista, mutta en katso niitä. Mä olen lopettanut sarjojen katselun, pitkälti ihan periaatteellisista syistä. Tän hetkinen suoratoistopalvelujen aikakausi ja siihen liittyvät monet epäeettiset kuviot, yhtiöiden tulonmuodostus ja rahoitusmallit, miten ja mistä asiakkaita rahastetaan jne. En halua olla tukemassa mitään tuosta. Olen myös pudottanut pois kaiken kyseisten firmojen elokuvatuotannon listoiltani. Nythän osa on laajentamaan peleihin, mutta nekin on onneksi helppo välttää.

      Musiikissa on vähän sama juttu, mutta sitä tulee muutenkin nykyään kulutettua niin vähän. Musiikkiannokseni tulee kuultua lähinnä auton radiosta.

      • Anonyymi

        Mutta katselen kyllä joitain sarjoja ja elokuvia, pelaan pelejä, kuuntelen podcasteja, ym. Olen vain tarkka siinä mistä lähteestä sisältö tulee, kuka on tehnyt jne. Eli seuraan kyllä melko tarkastikin.


    • Anonyymi

      Seuraan kyllä uutisia päivittäin ja siinä samassa silmille osuu kaiken maailman juoruja artistista ja näyttelijöistä, mutta esimerkiksi tv-sarjoista koen olevani aika pihalla. Elokuvista pidän ja niitä katson esim Netflixin kautta aina silloin tällöin. Musiikkia kuuntelen autossa radion kautta ja spotifysta hyvinkin monipuolisesti ja lähipiirin teinien kautta tulee altistuttua kaikenlaisille uudemmillekin artisteille. Luen myös alaani liittyviä ja muita mielenkiintoisia artikkeleita esim Linkedinin kautta. Kaiken tulva on kuitenkin niin valtava, että en millään jaksa edes yrittää olla kaikesta ajan tasalla.

      Yllättävän hyvin tunnun silti olevan kartalla, kun useimmiten tiedän kenestä, mistä sarjasta, tapahtumasta tai ilmiöstä puhutaan, vaikken omakohtaisesti olisi asiaan niin perehtynytkään. Kai sitä kuitenkin altistuu sen verran kaikelle informaatiolle, että väkisinkin jotain jää mieleen.

    • Anonyymi

      Olet siis aivan out.
      Mutta ei se mitään, niin olen minäkin.

      Suomen Kuvalehti tulee ja paikallisen sanomalehden viikonloppu+digitilaus. Niillä pärjää.

      Näitä tekniikkahärpättämiä on seurattava sen verran että rahantulo jatkuu.

      -keinovaginamies-

      • Olen out joistain asioista kyllä enemmän tai vähemmän. Sitten on niitä, joista en ole ihan niin out. Yksi josta en ole ihan niin ulalla on Oscar-gaala. Kiinnostuksensa kullakin.


      • Niin ja omasta elämästäni en ole out, en ainakaan sikäli, että tiedän milloin laskut tulee maksaa ja mitä ovat muut pakolliset menot ja mitä on mun kiinnostuksen kohteet/harrastukset.


    • Uutisia seuraan teeveestä, netistä, ja lehdistä
      Mutta esim nykymusiikki on mielestäni niin huonoa etten seuraa juuri ollenkaan

    • Hei Norppa-neitiseni.. jos sä olet out niin mä olen toiselta galaksilta sinuun verrattuna.

      En katso uutisia, en lue niitä. Kotimaisia viihdeohjelmia en seuraa, olen niistä aivan pihalla. En ole eläissäni katsonut Possea, Kummelia tai Voice of the Finlandia.
      Joten en todellakaan ole kartalla viihteestä. Tai musiikista, tai päivänpolttavista topiceista.

      Ei mulla ole edes televisiota. Ei ole, eikä tule.

      Yksi lehtitilaus minulla on.. Tieteen kuvalehti. Ja jos haluan viihdyttää itseäni, saatan katsoa kännykällä jotakin hömppää suoratoistokanavilta. Pidän toki myös dokkareista.

      Musiikkia kuuntelen paljon. Mutta en tiedä siitä mitään. Annan tuubin soittaa mitä milloinkin ja olen joskus kysellyt täälläkin musasuosituksia. Makuni sillä saralla on laaja.. marssimusiikki ja jodlaus ei putoa, mutta esimerkiksi panhuilulla esitetty musiikki on ihanaa. Oopperakin menettelee. Vivaldia tai teknoa. Väliin jazz tuokio tai bluesia. Päivän voip päättää sitten vaikka syntetisaattorimusiikkiin tai perinteiseen rokkiin. Ihan sama. Kaikki käy.

      Elämässäni en ole koskaan kokenut tarpeelliseksi olla "asioiden päällä" tai mikään besserwisser.

      On vain yksi asia missä olen ekspertti ja se on minä itse.

      Sinulla on ihailtava tietous musiikista, vaikka nyt ei olekaan ihan tätä päivää.

      Minä taasen en tiedä mistään mitään. Mutta se on valinta, jonka tein aikanaan. Ja rehellisesti.. en kadu sitä. Ahdistuisin vain suotta.

    • Teksti-tv

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      300
      3315
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      235
      1798
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1335
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1293
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      79
      1193
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1178
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1113
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      994
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      926
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      874
    Aihe