Anti-vety-ideologia vs. vetytalouden todellisuus

Anonyymi-ap

Karikatyyri-pilapiirroksen paikka, johon tarvitaan vain kaksi kuvaa.

Takakammarin laskutikkunikkarointi vs. vetytalouden todellisuus.

a) Takkutukkainen laskutikkunikkari nuorukainen lököttävissä verkkareissaan tuijottelee myopisena laskutikkuaan päätään raapien suljetussa huoneessaan ikkunat suljettuina ja verhot kiinni vedettyinä, jotta ei vetymaailman menoa vain näkisi.

Sitten hän alkaa hyppiä hattunsa päällä toistellen ja hokien kiihkeästi nyrkit ilmassa; mahdotonta - mahdotonta - mahdotonta - ikuisesti mahdotonta !

b) Samaan aikaan soluu yhä enempi ja enempi fakta-uutisia siitä miten vetytalous etenee alati kasvavalla vaudilla ja laajuudella, sekä siitä miten siihen ko. alan eri tahot investoivat yhä vain lisää miljardeja ja siitä miten poliittiset linjaukset sitouttavat ja kannustavat yhteiskuntia vetytalouden kehittämiseen osana mixt-energiaa.

Pari kuvaa kertoo enempi kuin tuhat sanaa.

;-)

15

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Toiset eivät kestä kritiikkiä, joten pitää sitten sanallisesti vastapuoli leimata jotenkin huonoksi ihmiseksi, koska hän on selvästi uhka. Näin yritettään kääntää huomio pois varsinaisesta asiasta ja vähentää toisen kritiikin painoarvoa. Kertoo pikkusieluisesta häviäjästä, jolla on tarve kostaa jos hänen kanssaan ei olla samaa mieltä. Samaan tapaan toimii myös Venäjä maalaten huonoa mielikuvaa Ukrainan hallinnosta yrittäen saada oikeutetusta sodalleen. Välillä väittelyt muistuttavat henkistä sodankäyntiä.

      "– Mustamaalaus ei kohdistu ukrainalaisiin ja väestöön, vaan Ukrainan johtoon. Tämä denatsifikaatioväite, että siellä ollaan kaatamassa natsihallintoa. Se, että Ukrainan hallinto olisi havittelemassa ydinaseita. Nämä ovat kaikki täysin tekaistuja väitteitä eikä niillä ole mitään todellisuuspohjaa, Pörsti kertoo."

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/venajan-sotapropaganda-perustuu-vuosisatoja-vanhaan-malliin-ja-taysiin-valheisiin-sokaistunut-menestyksestaan-tutkija-kertoo-miksi-ukrainan-sotaviestinta-toimii/8373638#gs.mee7fu

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/venajan-sotapropaganda-perustuu-vuosisatoja-vanhaan-malliin-ja-taysiin-valheisiin-sokaistunut-menestyksestaan-tutkija-kertoo-miksi-ukrainan-sotaviestinta-toimii/8373638#gs.mee7fu

    • Anonyymi

      Taitaa olla liikaa ongelma vetyautoissa ja vetytaloudessa. Sekös se vedyn kannattajia harmittaa kun niistä ongelmista aletaan puhumaan ja niitä pitäisi myös myöntää, jolloin vetyunelmat ovat uhattuina.

    • Anonyymi

      Vety on nyt uskonto uskontojen joukossa, uskonnoista ei mikään perustu terveeseen järkeen ja faktoihin. Raamattu kertoo maapallon olevan 4000 vuotta vanha, vaikka nykyihminen on asuttanut Tellusta 200 000 vuotta. Viimeisen vajaan tuhannen vuoden aikana tosimiehet ovat panneet tuulemaan ja aikaan saaneet joukkosukupuuttoja ja jäätiköitten sulamisia. Hirmuliskojen valtakausi kesti 167 miljoonaa vuotta, eivätkä siinä ajassa saaneet planeettaamme tuhottua mitenkään, versus TOSIMIES, joka ei nytkään viis veisaa muusta, kunhan vain itse saa ajaa manuaalivaihteisella autollaan näyttäen näin ylivertaista teknistä osaamistaan.

    • Anonyymi

      Ketjuun tulleet komentit ovat edelleenkin kuin suoraan noista kahdesta karikatyyri-kuvasta.

      b) Vetytalous niistä kertovine uutisvirtoineen etenee alati kasvavalla tahdilla, niin maalla, merellä kuin ilmassakin.

      vs.

      a) Laskutikkunikkareiden ideologiset ja pakkomielteisen myopiset maailmankuvat hyperbolineen ja uhrin viittoineenkin.

    • Anonyymi

      Aivan liian teoreettista keskustelua. Tällä tasolla ilmeisesti ollaan vetyautojen yleistymisessä.

      • Anonyymi

        "Aivan liian teoreettista keskustelua. Tällä tasolla ilmeisesti ollaan vetyautojen yleistymisessä."

        Niinpä, sanos muuta ... aloituksen kaksi kuvaa kertoo kaiken.

        a) s24:n ikkunasta ulos katsomaton laskutikkunikkari teorisoi vuodesta toiseen ja hokee; mahdotonta - mahdotonta - mahdotonta - ikuisesti mahdotonta !

        b) Samaan aikaan vetytalouden todellisuudessa, konkretiassa tapahttu kaiken aikaa ja tulee uutta uutisvirtaa vetytalouden edistymisestä eri toimialueilla, jopa hankealoituksia vetyautoiluunkin liittyen, vaikka niiden varmuudella yleistymisestä onkin liian aikaista kommentoida.

        #

        Ohessakin jälleen yksi uutinen ja siinä on laskutikkunikkarille muutamia numeroitakin.

        "Plastic Omnium, Shenergy Group JV to accelerate hydrogen development in China"

        "Pilot project line in Shanghai for Type IV hydrogen systems will be in place by 2025, and a mega-plant with a 60,000-vessel capacity by 2026."

        " ... to manufacture and market Type III and IV high-pressure hydrogen storage systems for the commercial vehicle market in China."

        - https://www.compositesworld.com/news/plastic-omnium-shenergy-group-jv-to-accelerate-hydrogen-development-in-china


    • Anonyymi

      Aloitushan vain kertoo teoreettisesti "olette väärässä, vety on voittaja", mutta ei kuitenkaan kerro konkreettisesti miten vety tulee voittamaan teknisesti kilpailijansa kun on aika monta asiaa vielä ratkaistavana, jotta vetytalous todella toimisi. Jälleen mielikuvilla viljelyä.

      • Anonyymi

        Aloitus kieltää myös ihmisiä käyttämästä omia aivojaan, ja suosittelee luottamaan sokeasti propagandaan ja mainospuheisiin.


      • Anonyymi

        "Aloitushan vain kertoo teoreettisesti "olette väärässä, vety on voittaja", mutta ei kuitenkaan kerro konkreettisesti miten vety tulee voittamaan teknisesti kilpailijansa kun on aika monta asiaa vielä ratkaistavana, jotta vetytalous todella toimisi."

        Patteripoikasella on valitattavasti kovin ahtaat maailmakuvat ja kykenemättömyys nähdä ja lukea mitä energiataloudessa on globaalilla tasolla liikkkeellä, eteen laitetuista uutisistakin huolimatta, puhumattakaan siihen liittyvää geopolitiikkaa ymmärtääkseen.

        Patteripoikanen on jossakin oudossa kuka pissaa pidemmälle pikkupippeli voittaja leikeissään, joilla ei ole mitään tekemistä energia-geopiliitakan todellisuuden kanssa.

        Vetytalous tulee olemaan yksi osa mixt-energiaa mm. EU:ssa, joka on myös poliittisilla päätöksilläkin jo linjattua.

        "Jälleen mielikuvilla viljelyä."

        Vetytalouden realiteetti ja sen konkreettisesta etenemisestä kertovat uutiset, kuten tuossa edelläkin, ovat patteripoikaselle pelkkiä mielikuvia. Voiko älyllisesti ja henkisesti rimaa vetää paljoa alemmaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloitus kieltää myös ihmisiä käyttämästä omia aivojaan, ja suosittelee luottamaan sokeasti propagandaan ja mainospuheisiin.

        "Aloitus kieltää myös ihmisiä käyttämästä omia aivojaan, ja suosittelee luottamaan sokeasti propagandaan ja mainospuheisiin."

        Patteripojan ego-ongelma (?), ja lisäksi tuollaisella totaalisen nolla-arvoisella skeidalla maustettuna.

        Oletko kuullut että omien aivojen käyttöön liitty objektiivisyys, älyllinen rehellisyys ja laaja-alainen tiedonhankinta ..... jonkin myopisen anti-vety-ideologian ja siitä aivottomasti narsismitarinoineen loputtomasti foldaamisen ja trollailun sijaan.

        Kannustaisin todellakin rueta käyttämään niitä omia aivoja ja seuraamaan miten vetytalous etenee kaiken aikaa.

        "Key actions of the EU Hydrogen Strategy"

        "The hydrogen strategy for a climate-neutral Europe was adopted in July 2020. By the first quarter 2022, all of its 20 action points were implemented and delivered."

        - https://energy.ec.europa.eu/topics/energy-systems-integration/hydrogen/key-actions-eu-hydrogen-strategy_en

        .

        "Europe’s energy crisis is boosting green hydrogen. Is it finally a real alternative?"

        "In just a few months, the Ukraine war also sparked $73 billion (€71 billion) in fresh investment in green hydrogen, he wrote in a recent report on the topic."

        "The European Union has launched a €3 billion green hydrogen bank to support the sector, while the United States introduced a massive tax credit of $3/kg to the production of green hydrogen via its Inflation Reduction Act (IRA)."

        "The US move has proved a remarkable boon, driving the cost of new green hydrogen products below $2/kg, to the point where it becomes “too cheap” to ignore, Mbuk told Euronews Next."

        - https://www.euronews.com/next/2022/11/24/europe-energy-crisis-is-boosting-green-hydrogen-is-it-finally-a-real-alternative

        .

        “It’s exciting because we can use it in every sector. It’s exciting because it tackles the hardest parts of the problem—industry and heavy transportation."

        "It’s interesting, because the costs are coming down. And there’s lots of ways to make zero-carbon hydrogen, blue and green."

        "We can even make negative carbon hydrogen with biohydrogen."

        "Twenty years ago, we didn’t really have the technology or the wherewithal to do it. And now we do.”

        - https://news-climate-columbia-edu.translate.goog/2021/01/07/need-green-hydrogen/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=fi&_x_tr_hl=fi&_x_tr_pto=wapp

        Autoilussa on myös potetiaali jokeri, synteettiset polttoaineet.

        * Muhiiko F1:ssä koko autoteollisuuden ja liikenteen mullistava keksintö? ”Tämä on todella iso asia”

        "F1-autojen tulevaisuuden tekniikka on kuuma puheenaihe myös koko autoteollisuuden kannalta."

        - https://www.is.fi/formula1/art-2000008365195.html

        ;-)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Aloitus kieltää myös ihmisiä käyttämästä omia aivojaan, ja suosittelee luottamaan sokeasti propagandaan ja mainospuheisiin."

        Patteripojan ego-ongelma (?), ja lisäksi tuollaisella totaalisen nolla-arvoisella skeidalla maustettuna.

        Oletko kuullut että omien aivojen käyttöön liitty objektiivisyys, älyllinen rehellisyys ja laaja-alainen tiedonhankinta ..... jonkin myopisen anti-vety-ideologian ja siitä aivottomasti narsismitarinoineen loputtomasti foldaamisen ja trollailun sijaan.

        Kannustaisin todellakin rueta käyttämään niitä omia aivoja ja seuraamaan miten vetytalous etenee kaiken aikaa.

        "Key actions of the EU Hydrogen Strategy"

        "The hydrogen strategy for a climate-neutral Europe was adopted in July 2020. By the first quarter 2022, all of its 20 action points were implemented and delivered."

        - https://energy.ec.europa.eu/topics/energy-systems-integration/hydrogen/key-actions-eu-hydrogen-strategy_en

        .

        "Europe’s energy crisis is boosting green hydrogen. Is it finally a real alternative?"

        "In just a few months, the Ukraine war also sparked $73 billion (€71 billion) in fresh investment in green hydrogen, he wrote in a recent report on the topic."

        "The European Union has launched a €3 billion green hydrogen bank to support the sector, while the United States introduced a massive tax credit of $3/kg to the production of green hydrogen via its Inflation Reduction Act (IRA)."

        "The US move has proved a remarkable boon, driving the cost of new green hydrogen products below $2/kg, to the point where it becomes “too cheap” to ignore, Mbuk told Euronews Next."

        - https://www.euronews.com/next/2022/11/24/europe-energy-crisis-is-boosting-green-hydrogen-is-it-finally-a-real-alternative

        .

        “It’s exciting because we can use it in every sector. It’s exciting because it tackles the hardest parts of the problem—industry and heavy transportation."

        "It’s interesting, because the costs are coming down. And there’s lots of ways to make zero-carbon hydrogen, blue and green."

        "We can even make negative carbon hydrogen with biohydrogen."

        "Twenty years ago, we didn’t really have the technology or the wherewithal to do it. And now we do.”

        - https://news-climate-columbia-edu.translate.goog/2021/01/07/need-green-hydrogen/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=fi&_x_tr_hl=fi&_x_tr_pto=wapp

        Autoilussa on myös potetiaali jokeri, synteettiset polttoaineet.

        * Muhiiko F1:ssä koko autoteollisuuden ja liikenteen mullistava keksintö? ”Tämä on todella iso asia”

        "F1-autojen tulevaisuuden tekniikka on kuuma puheenaihe myös koko autoteollisuuden kannalta."

        - https://www.is.fi/formula1/art-2000008365195.html

        ;-)

        "Oletko kuullut että omien aivojen käyttöön liitty objektiivisyys, älyllinen rehellisyys ja laaja-alainen tiedonhankinta"

        Olen. Siksi mainos- ja keltaisen lehden linkkisi ei oikein osu. Poliittinen aspekti ei myöskään osu, koska meidän pitäisi keskustella realiteeteistä ja faktoista, jotain mikä ei sinulta vain onnistu.

        " ..... jonkin myopisen anti-vety-ideologian ja siitä aivottomasti narsismitarinoineen loputtomasti foldaamisen ja trollailun sijaan."

        Noita en ole harrastanut, mutta en voi kontrolloida mitä muut tekevät. Sinä tosin käytät varsin ala-arvoista kieltä, joten en ihmettele miksi jollakin muulla on keittänyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Oletko kuullut että omien aivojen käyttöön liitty objektiivisyys, älyllinen rehellisyys ja laaja-alainen tiedonhankinta"

        Olen. Siksi mainos- ja keltaisen lehden linkkisi ei oikein osu. Poliittinen aspekti ei myöskään osu, koska meidän pitäisi keskustella realiteeteistä ja faktoista, jotain mikä ei sinulta vain onnistu.

        " ..... jonkin myopisen anti-vety-ideologian ja siitä aivottomasti narsismitarinoineen loputtomasti foldaamisen ja trollailun sijaan."

        Noita en ole harrastanut, mutta en voi kontrolloida mitä muut tekevät. Sinä tosin käytät varsin ala-arvoista kieltä, joten en ihmettele miksi jollakin muulla on keittänyt.

        "Olen. Siksi mainos- ja keltaisen lehden linkkisi ei oikein osu. Poliittinen aspekti ei myöskään osu, koska meidän pitäisi keskustella realiteeteistä ja faktoista, jotain mikä ei sinulta vain onnistu."

        Tuotantosi on puhdasveristä tyhjän päällä makaavaa anti-vety-ideologista trollikamaa reaktioineen.

        Jollakin erikoisella anti-vety-ideologin aivokemian "logiikalla" skeidan heittoisesti koetat luokittellla mm. tähän ketjuun laittamani fakta-uutiset vetytalouden konkretiasta tuohon kategoriaan.

        Mikä edellä olevassa linkittämmässäni vetytalouuden todellisuudesta kertovassa aineistossa on älyllisesti noinkin ylivoimaista sisäistää, EU-vetypolitiikka mukaanlukien?

        "Lievä" ristiriita

        Vetytalous etenee konkreettisesti miljardien ja miljardien investoinneilla kaiken aikaan, niin malla, merellä kuin ilmassakin / ilmailussa.

        Miksi vetytalouden todelliset ammattilaiset ja sen toteuttajat eivät ole saaneet kunniaa tutustua s24-laskutikkunikkari-foldaajan ylivertaiseen "faktaan"?

        Miksi et tuon s24-foldauksesi sijaan ota heihin yhteyttä ja pelasta heitä lukuisten miljardien hukkareissulta ja bonuksena olisi vielä enempi kuin mittavan konsultointipalkkio?


    • Anonyymi

      Toyota myös kampanjoi jääräpäisesti vetyautojen puolesta vaikkei ihmiset halua niitä oikeassa elämässä ostaa. Ei ole varmasti saatu takaisin satoja miljoonia rahaa surkealla vetyautojen myynnillä mitä on laitettu suunnitteluun ja tuotantolinjojen pystyttämiseen. Se että kaadetaan valtavat määrät rahaa johonkin vetyprojektiin ei vielä kerro sen järkevyydestä. Vain tulevaisuus näyttää mikä vetyprojekti on ollut (teollisuudessa) oikeassa elämässä järkevä kun otetaan tarkasteluksi esimerkiksi 20 vuoden aikaväli, jolloin myös sen huonot puolet paljastuvat suurten nettihehkutusten sijaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17696132/vetytalouden-suuri-haaste-on-nimelta-hic-ominaisuus-

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      112
      2052
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      177
      1451
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      1325
    4. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1265
    5. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1207
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1115
    7. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1060
    8. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      88
      1014
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      803
    10. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      52
      791
    Aihe