SECURITAS.............................................................

Anonyymi-ap

KOTIMAA
MTV: Myymälävartija kertoo karun totuuden - henkilökunta varastaa
Henkilökunta on monien myymälävarkauksien takana, kertoo MTV:n haastattelema myymälävartija.




Viisi vuotta lapissa myymälävartijana toimineen miehen mukaan ongelma on verrattain laaja. Moni kaupan hyllyltä löytyvä tavara lähtee henkilökunnan matkaan. Jopa kaupan leipomuksia paistetaan omaan käyttöön.

- Näin vartijana ollessani todella paljon synkkiä kohtaloita, kun esimerkiksi huonosti palkattu yksinhuoltaja vei päivän päätteeksi lapsilleen ruokaa kaupasta. Se taas johti välittömään työsuhteen purkamiseen. Myös kesätyöntekijöiden suurin syy työsuhteen loppumiseen oli näpistely, mies väittää MTV:n haastattelussa.

Vartijan mukaan varastelua esiintyy muun muassa nuorten kesätyöntekijöiden, naisten ja siivoojien joukossa. Yhdeksi "vaikeimmista" ryhmistä hän nimeää naiset, jotka varastelivat muun muassa design-esineitä.

- He veivät esimerkiksi lounastunnin aikana Iittalan koriste-esineitä ja vastaavia hieman arvokkaampia sisustustavaroita taukotiloihin tai pukukoppiinsa, josta sitten myöhemmin ulos ja kotiin.

Varastelun todistaminen ilman valvontakameratallenteita on vartijan mukaan erittäin vaikeaa.

46

1054

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Myyjä varastaa kaupasta

      Kaupan kassalla työskennellyt nainen onnistui varastamaan työnantajaltaan. Tarkastuksessa havaittiin.

      Itse oli myyjä joskus ja nälkäpalkalla töissä sai raataa, mutta en varastanut.

      Myyjä varastaa kaupasta
      No sehän on aina tiedetty että kaupassa henkilökunta varastaa eniten. PAMin kaupan alan neuvottelupäällikkö Juha Ojala kertoo, että varastaminen on harvoin työsuhteen päättymisen peruste. Varaosamyyjä vei kaupan kassasta kymmeniä tuhansia euroja.

      Näin hän varasti myös kameran ja maastopyörän. Arkadi selitti kauppojen hierarkiaa: »Kun erittäin tärkeille ihmisille tarkoitettu.

      Myyjä varastaa kaupasta
      Kun se on ollut siellä päivän, sen varastaa myyjä, jota ei asiasta moitita. Näin esimerkiksi Kaupan työehtosopimuksen 24 § 10. Työnantaja ja työntekijä selvittävät kassavajeen. Lopulta myyjä uskoi, ettei Palm ollut varastanut mitään. Palm koki tilanteen kuitenkin niin kiusalliseksi, että hän poistui kaupasta itkuisena.

      Käräjäoikeudessa on työriita, jossa myyjä irtisanottiin testerin vuoksi. Kaupan alalla on myyjienkin kohdalla nollatoleranssi varastamisen tai. Täältä kaupasta ei kannata varastaa. Pidetään peukkuja, ettei käy hassusti. Hullu, Suolainen ja Vihainen myyjä varasti rahamme törkeällä tavalla. K-market, myyjä Anna torstaina varastettuaan kaupasta olutpullon.
      Myyjä varastaa kaupasta

    • Anonyymi

      Älä ryhdy myyjäksi!



      Älä ryhdy myyjäksi tai asiakaspalveluammattiin! Hanki itsellesi kunnon koulutus, jotta tulevaisuutesi olisi turvattu.

      Myyjän työ on pussinperä, josta et pääse mihinkään. Työn sisältö on harvinaisen puuduttavaa, yksitoikkoista, haasteetonta ja yksinkertaisten tehtävien toistoa päivästä ja vuodesta toiseen. Kaupan kassalla hoet samoja fraaseja asiakkaille. Osastolla siirrät tavaroita hyllyyn rullakosta.

      Minua säälittää etenkin vanhemmat myyjät, jotka vääntävät töitä kaupoissa elämäänsä kyllästyneinä. Keskikoulu tai peruskoulu on käytynä ja opiskelu ei ole sen koommin kiinnostanut. Ainut vaihtoehto on siivota, olla töissä huoltoasemalla, baarissa, kaupassa, kahvilassa tai keittiöllä.

      Mikä teitä ihmisiä vaivaa? Miksi ette opiskele aikuisena? Eikö teitä kiinnosta oma tulevaisuutenne? Kuka elää 10-30 tunnin viikkotyötunneilla ja 10 euron tuntipalkalla? Miten aiotte pärjätä eläkkeellä, kun tulonne putoavat entisestään?

      Asiakaspalvelutöissä, etenkin kaupoissa on töissä paljon opiskelijoita. He tekevät pari työvuoroa illalla tai viikonloppuna. He ovat järkeviä, koska heillä on kunnon ammatti hankittuna 3-5 vuodessa. Opintojen edetessä ja valmistumisen jälkeen opiskelijat pääsevät paremminpalkattuihin ja arvostettuihin oman alansa töihin. Te vakimyyjät kitkutatte silloin edelleen 10 euron palkalla ja 10-30 tunnin sopimustunneilla. Onko järkeä???

    • Anonyymi

      Ala vartijaksi tai Myymälä vartijaksi saat kuristaa ja käydä käsiksi mielin määrin, toteuttaa sairaita fantasioita ihmisä kohtaan , kokevasi olevasi yli ihminen lain yläpuolella vailla aivoja koulutus ei rasita eikä vaadi mitään osaamista.

    • Anonyymi

      Hävikki eli varastettu tavara nostaa hintoja, maksavilta asiakkailta se hävikki peritään.
      Se mahdoton mainosroskan määrä mitä jaetaan ihmisille, on myöskin hintoja nostava asia, kun nekin paperiroskat ja lehdykät pitää asiakkaiden kustantaa. Turhaa, suoraan keräyspaperijätteeseen ne menee ainakin minulla, en niitä viitti selata.

      • Anonyymi

        Eikö se nosta hintoja, että CM-kauppiaan pitää saada
        1,5Miljoonaa €uroa vuodessa omaan lompakkoonsa.

        Jos kassaneiti vie makkarapaketin lapsilleen, niin vieköön.
        Se ei ole rikos, kun nälkäänsä varastaa.
        En tuomitse, enkä osoita sormella.


    • Anonyymi

      Ei ihme että ruoka on kallista jo logistiikka kustannukset älyttömiä kun joka kulmassa on pikku K-Marketit, ne pitäs lopettaa tyystin. Isommat jättikaupat toimii paremmin volyymilla hinnat tippuis ja samalla logistiikka kustannukset sen seurauksena polttaineen kulutus vähenis ja ympäristöäkin säästys. Näitä paska kauppoja jotka nippa nappa tulevat toimeen vielä yhteiskunnan rahoilla tuetaan ei mitään järkeä ei muutako lopettaa kaikki kannattamattomat K-Marketit niitä täällä lapissa paljon jopa rovaniemellä keskustassa yhteiskunnan tukemia K-Market kauppoja siis haloo veromaksajat maksaa tuplana näille kusipää kauppialle sossu pummeille.Maksetaan SIKSI RUOKA ON KALLISTA KAUPPIAS ON AHNE YHTEISKUNNAN RAHOILLA ELÄVÄ SYÖPÄ K-MARKET KAUPPIAAT
      sdp bile hile, keskusta ,vihreet sairasta haukkuvat miljoonaa suomalaista rasisteiksi sanna marinn ,, oikeuteen pitää haastaa .. ajo jahti sanna marinilla päällä.. diktaatorin elkeet kuin puuttinilla. jauho jauhoo huume päissään huutelee

    • Anonyymi

      Kokaiini liikkuu Lapin hiihtokeskuksissa ja työllistää poliisia – "Jotkut paikalliset ja kausityöntekijätkin myyvät sitä"
      lasketteluhuume
      Luetuimmat
      NYT
      TÄNÄÄN
      VIIKKO
      Videolle tallentui, kuinka Ukrainan itsemurhadrone iski millintarkasti venäläisten tankkiin
      Nolo video kaatamassa Saksan puolustusministerin – seuraajan linja punnitaan heti tärkeässä Ukraina-kysymyksessä
      Kokaiini liikkuu Lapin hiihtokeskuksissa ja työllistää poliisia – "Jotkut paikalliset ja kausityöntekijätkin myyvät sitä"
      Ammattiautoilija sai kalliin muistutuksen liikennesäännöistä Helsingissä – poliisi: "Toki lumet pitää saada pois, mutta ei hinnalla millä hyvänsä"
      NÄYTÄ LISÄÄ
      JULKAISTU 43 MINUUTTIA SITTEN
      Kun poliisi törmää Lapin laskettelukeskuksissa huumeisiin, on kyse yleensä kokaiinista. Poliisin mukaan kokaiinin käytön runsastumista selittää aiempaa halvempi hinta.

      Jos kokaiinia pidettiin ennen kalliina luksushuumeena, on tilanne tänä päivänä toinen. Lapin poliisilaitoksen rikoskomisario Tuomo Seikkulan mukaan kokaiinia käytetään erityisesti laskettelukeskuksissa.

      – Toki muitakin huumeita, kuten kannabista on, ja katuvalvonnassa amfetamiinia. Kokaiini on kuitenkin Lapin laskettelukeskuksien erityispiirre, siellä siihen törmää useammin kuin muualla Lapissa, Seikkula kertoo MTV Uutisille.

      5:21

      MTV

      Uutiset

      "Näkyy, että yhä nuoremmat ovat sekaisin" – videoreportaasissa rovaniemeläiset nuoret, rikoskomisario ja entinen huumeiden myyjä kertovat huumekaupasta. Videoreportaasi on keväältä 2022.
      "Ei enää luksustuote"
      Seikkulan mukaan kokaiinia käytetään nimenomaan bilehuumeena.

      – Siihen juhlimiseen se yhdistyy. Sitä voi tulla vastaan katuvalvonnassa, ravintolassa tai niin, että jossain mökillä on poliisitehtävä, jossa on enemmän ihmisiä juhlimassa.

      Rikoskomisarion mukaan kokaiinin saatavuus on parantunut, sitä tulee enemmän Eurooppaan mikä vaikuttaa myös hintaan.

      – Hinta on laskenut niin paljon, ettei se enää ole luksustuote, statussymboli. Se liitetään blig bling - ja jetset-elämään, ja näistä syistä se voi myös lisätä aineen kiehtovuutta.

      Osa käyttäjistä tuo huumeet mukanaan, osa hankkii sitä matkan varrelta ja jotkut ostavat paikan päältä.

      – Osa myyjistä tekee reissuja keskuksiin kokaiinia myydäkseen. Samoin jotkut paikalliset ja kausityöntekijätkin myyvät sitä.

      Koska käyttö tapahtuu laskettelukeskuksissa, on sen valvominen myös vaikeampaa resurssien takia.

      Kuka tahansa voi olla kokaiinin käyttäjä
      Ketkä kokaiinia laskettelukeskuksissa sitten käyttävät?

      – Jos lähdetään laskettelukeskukseen urheilemaan ja nauttimaan luonnosta, niin sellaisessa ne eivät ole läsnä. Mutta jos tärkeintä on juhliminen ravintolassa tai mökillä isommalla porukalla, niin sellaiseen ne liittyvät.

      Seikkulan mukaan kokaiinin käyttäjä ei ole ”tyypillinen” poliisin asiakas.

      – Tyypillinen kokaiinin käyttäjä ei ole syrjäytynyt, pitkäaikainen huumeiden käyttäjä. Enemmänkin se on kausittaista bilekäyttöä. Siinä mielessä sitä voi käyttää kuka tahansa juhliva tavan kansalainen.

      Seikkula ei halua kommentoida sitä, käytetäänkö jossain laskettelukeskuksessa kokaiinia muita paikkoja enemmän.

      – Siellä missä juhlimista on enemmän, niin siellä kokaiini on läsnä.

      Lue myös: MTV Rovaniemen yössä: Tavalliset teinit myyvät huumeita, velkoja peritään rajuin keinoin – "Väkivaltaa käytetään vailla tolkkua"


      KATSO ILMAISEKSI MTV-TUNNUKSELLA
      16min

      MTV

      Uutiset

      Viiden jälkeen: Erikoishaastattelussa Wilma Murto
      Lue myös:
      Opioidien ongelmakäyttö tuplaantunut Suomessa –"Ilmapiiri on muuttunut huumausainemyönteisemmäksi"Pe 6.1.
      Vuosi alkoi Ruotsissa jengeihin kytkeytyvillä räjähdyksillä ja ampumisella – tällaisten rikollisten kanssa länsinaapuri nyt painiiTi 3.1.
      MTV tapasi ryöstettyjä ja ryöstäjiä Helsingin yössä: Joosua, 12, pelkää puukotusta parin kympin tähden, Toni ymmärtää ryöstäjiä18.12.​2022
      Sähkötupakointi kouluissa jakaa oppilaat ymmärtäjiin ja paheksujiin: "Ärsyttää, kun ne vapettaa siellä vessassa"16.12.​2022
      Niko muutti Espanjaan 19-vuotiaana, jäi heti kodittomaksi: "Olen tehnyt aika raffejakin juttuja"Su 1.1.
      HUUMERIKOKSET LAPPI POLIISI RIKOS

      MIKKO KORMILAINEN

      mikko.kormilainen(at)mtv.fi


      mtv uutiset_live_eerikki pitkanen_3 LIVE

      MTV

      Uutiset

      MTV UUTISET LIVE
      NYT:
      Katso päivän tärkeimmät uutiset Livestä
      6:25
      Huomenta Suomi
      7:00
      Huomenta Suomi
      8:00
      Huomenta Suomi

      • Anonyymi

        Vartijat ja huumeet - on kuin öljy ja vesi, ei pitäisi sekoittua toisiinsa.


    • Anonyymi

      LKS jos valitat ääneen vartijat niputtaa ja käsiraudoittaa ja putka kutsuu näin ei ole jonoja teveyskeskuksissa eikä sairaaloissa .. hienoa toimintaa sairaaloilta hullut vartijat sinne vaan sairaita vanhuksia niputtaa ja eikös kohte ne hoda sairaan hoitajienkin työt ja lääkärienkin ja ajan varus myösjos aika ei käy niin ulos tai putkaan ,, 5 hyökkää heti ja niputtaa .. täälä ei jonoteta

    • Anonyymi

      juu

      • Anonyymi

        Tai ei. Meteli ei kuittaa koskaan mitään.


    • Anonyymi

      dddddddddddddddddddddd

    • Anonyymi

      Kyllä kauppojen hävikki nostaa rehellisten ostajien ruokaostosten hintaa.
      Vartijoista emme pääse eroon.

      • Anonyymi

        PAM vartijat boikottiin kaupat kiinni , kissan tappo talkoisiin PAM

        Kissantappajien edelläkävijä liitto kommareiden salattu juoni

        Kissan rääkkäys kunniaan PAM


    • Anonyymi

      Securitaksen turvallisuuspäällikkö lypsi, muistaakseni Järvenpäässä, sosiaalipuolen virkakamiehen kanssa.
      3 miljoonaa euroa naisen suojeluun. Nainen pelkäsi entistä miestään, Al holin sankaria.

      • Anonyymi

        Hitaasti etenee tämä Järvenpään sosiaalipuolen runsaskätisen vartioinnin järjestelemisen tutkinta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hitaasti etenee tämä Järvenpään sosiaalipuolen runsaskätisen vartioinnin järjestelemisen tutkinta.

        Siinä on tutkinnassa niin isopalkkaiset miehet ja naisetkin että taviksilla menee luu kurkkuun jo niitä kuvioita miettiessä.


    • Anonyymi

      Holm

      • Anonyymi

        Jälleen on käsillä se ajankohta jota nämä ammattimaiset myymälävarkaat ovat odottaneet.Alennusmyynnit ovat loppuhuipentumassa ja niiden houkuttelemina marketit ym.erikoistuotteita kauppaavat liikkeet saavat ajoittain sisälleen tavanomaista suuremman asiakasmäärän ja näin nämä "pitkäkyntiset" voivat kohtalaisen huomaamattomasti anastaa tuotteita omiin kätköihinsä.Usein heillä on tietty tuote jota "asiakas"on heiltä toivonut saavansa pientä korvausta vastaan.Joten kaupan vartijat katsokaa niitä kamerankuvia useamman kerran. Niin nämä jotka nostavat normi asiakkaiden hankkimien tuotteiden hintoja poistuvat kuormittamasta kauppiasta ja asiakkaita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jälleen on käsillä se ajankohta jota nämä ammattimaiset myymälävarkaat ovat odottaneet.Alennusmyynnit ovat loppuhuipentumassa ja niiden houkuttelemina marketit ym.erikoistuotteita kauppaavat liikkeet saavat ajoittain sisälleen tavanomaista suuremman asiakasmäärän ja näin nämä "pitkäkyntiset" voivat kohtalaisen huomaamattomasti anastaa tuotteita omiin kätköihinsä.Usein heillä on tietty tuote jota "asiakas"on heiltä toivonut saavansa pientä korvausta vastaan.Joten kaupan vartijat katsokaa niitä kamerankuvia useamman kerran. Niin nämä jotka nostavat normi asiakkaiden hankkimien tuotteiden hintoja poistuvat kuormittamasta kauppiasta ja asiakkaita.

        Houkutus on suuri ja helppo toteuttaa,näiden pienipalkkaisten vartijoiden moraali kun perustuu siihen tyhjään lompakkoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Houkutus on suuri ja helppo toteuttaa,näiden pienipalkkaisten vartijoiden moraali kun perustuu siihen tyhjään lompakkoon.

        Valvontakamerat kiinni ja sitten voikin taas kerätä viikon ruuat ym.päivittäistavarat hyvään kotiinkuljetus paikkaan odottamaan työrupeaman päättymistä.Näin tilipäivän onneton korvaus lorvimisesta ei tunnu niin ankealta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valvontakamerat kiinni ja sitten voikin taas kerätä viikon ruuat ym.päivittäistavarat hyvään kotiinkuljetus paikkaan odottamaan työrupeaman päättymistä.Näin tilipäivän onneton korvaus lorvimisesta ei tunnu niin ankealta.

        Avairn ja securitas tuppaa menemään sekaisin. Volyymillä ei ole erottelukykyä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Avairn ja securitas tuppaa menemään sekaisin. Volyymillä ei ole erottelukykyä.

        Eiköhän nuo firmat ole suurin piirtein yhtä isoja toimijoita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiköhän nuo firmat ole suurin piirtein yhtä isoja toimijoita.

        Ja kummallakin firmalla on paljon aktiivisia nettikirjoittajia riveissään.


      • Anonyymi

        Kuka holm?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka holm?

        Etelä Suomessa. Mutta ehkä ei ole vartija. Tai ehkä on.


    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      Mina voi alka vektare mulla iiisooo patuka

    • Anonyymi

      Kuttaset kasaan ni vahinkoa tulee

      • Anonyymi

        Mitä tarkoitat?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä tarkoitat?

        Vartijan niskaan henkilökohtainen valvontakamera niin johan alkaa kauppiaalla kauppa kannattamaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vartijan niskaan henkilökohtainen valvontakamera niin johan alkaa kauppiaalla kauppa kannattamaan.

        Näin pitäs ehdottomasti tehdä sillä ikävä kyllä joukossa on tyyppejä joita ei ikinä olis pitäny kelpuuttaa työhön jossa ei ole ns. valvovaa silmää mukana.Henkilökohtainen valvontakamera kertois sen missä aiheettomissa kohteissa työntekijä vuoronsa aikana pistäytyy.


    • Anonyymi

      Järvenpäässä tapahtunut isohko kähmintä vartiointikuluista aiheettomasti pitäisi nousta selvittelyyn siitä huolimatta että vartijoita syytetään myös näpistyksestä elintarvikeliikkeissä.

    • Myymälänvartijaa ei selvästikään yhtään kiinnosta se, mitä hänen ammattiinsa pitäisi kuulua. Työtehtävät unohtuneet kokonaan. Uutisille sitten kerrotaan, että onhan täällä kaupoissa ollut näitä naisia erityisesti, jotka vain ottavat tavarat ja lähtevät niiden kanssa maksamatta kotiin. Securitas on aivan paska firma muutenkin, joka todellisuudessa mahdollistaa henkiläkunnan varastamisen. Se on heidän mielestä jonkinlaista vallankäyttöä tämän maan kaupoissa. Luulevat varmaan olevansa omistajia. Omistajat tässä maassa eivät käy vain hakemassa tavaroita, vaan maksavat. Koska omistajilla on siihen varaa todella paljon. Kaikki eivät jää näpistelystä kiinni, mutta yllättävän moni ihmettelee sitten niitä sakkoja ja sen ihmettelyn takia Securitaksen toiminta selvisi.

      • Anonyymi

        Jos työntekijöiden varastelu nostaa hintoja
        ,niin eikö vartiointiliikkeen vartijoiden varastelu nosta hintoja.
        Kyllä hekin hallitsevat sen, eikä heitä valvo kukaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos työntekijöiden varastelu nostaa hintoja
        ,niin eikö vartiointiliikkeen vartijoiden varastelu nosta hintoja.
        Kyllä hekin hallitsevat sen, eikä heitä valvo kukaan.

        Henkilökohtainen valvontakamera joka kuvaa ja äänittää työvuoron alkaessa olkapäälle niin valvova instanssi näkee ja kuulee mitä palkkaa nauttiva yksilö on vuoronsa aikana on touhunnut.Näin toimien epäkelpoiset yksilö karsiutuu heti ulos rasittamasta yhteiskunnan alinta valvovaa järjestelmää. Valvova instanssi tulisi olla poliisiviranomainen.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jos työntekijöiden varastelu nostaa hintoja
        ,niin eikö vartiointiliikkeen vartijoiden varastelu nosta hintoja.
        Kyllä hekin hallitsevat sen, eikä heitä valvo kukaan.

        Työntekijöiden varastelu ei nosta hintoja, koska he saavat kotiin sitten myöhemmin laskuja maksettavaksi varkaudesta tehdyn arvion perusteella. Ihan pelkkää tulitikkurasiaa ei kannata lähteä Securitaksen kanssa kaupasta hakemaan, koska siitä tulee sitten vaan todella kallis lasku perässä. On vaikeaa arvioida varastetun tavaran määrää valvontakameroiden perusteella.


      • superdry kirjoitti:

        Työntekijöiden varastelu ei nosta hintoja, koska he saavat kotiin sitten myöhemmin laskuja maksettavaksi varkaudesta tehdyn arvion perusteella. Ihan pelkkää tulitikkurasiaa ei kannata lähteä Securitaksen kanssa kaupasta hakemaan, koska siitä tulee sitten vaan todella kallis lasku perässä. On vaikeaa arvioida varastetun tavaran määrää valvontakameroiden perusteella.

        Kaupan alan työntekijöiden ei tarvitse puuttua myymälävarkauksiin, koska se ei kuulu heidän työnkuvaansa. Kauppoihin on muutenkin vaikea saada myyjiä erilaisten vaaratilanteiden takia. Omistaja lähettää laskun perässä ja maksu siirtyy sitten ulosottoon, jos ei ole varaa maksaa laskua. Siitä vasta niitä ongelmia saakin itselleen hankittua.


    • Anonyymi

      Iso Omenassa tammikuussa tapahtunut kuolemantapaus oli vartijoiden aiheuttama. Mutta Avarn oli se firma, josta nämä vartijat palkkansa saivat

      • Anonyymi

        Sekä Avarnin että Ssecuritaksen firmoilla on paljon nuoria vartijoita, jotka ovat kovin aktiivisia nettikirjoittajia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sekä Avarnin että Ssecuritaksen firmoilla on paljon nuoria vartijoita, jotka ovat kovin aktiivisia nettikirjoittajia.

        Ikääntyneet matalapalkkaiset tyypit joiden moraali on iänkaiken perustunut siihen tyhjään lompakkoon, kokevat"minä voin käyttäytyä kuin varas eihän sitä kukaan saa selville".


    • Anonyymi

      Mina ei uskoa vektare kusua aina tyotodistus

    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      Minu serkkupooli soi tauteja pizan paalta ja asikas valitus.kurkisti vain uuni i takka hoksatakoko asikas.

    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      Näitä töitä ei kuitenkaan lopeteta siis vartijan töitä. Ketjusta aistii tunnelman mistä emme luovu ja siitä vielä hiukan maksetaankin. 🙂

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3038
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1026
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1000
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      916
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      806
    Aihe