Onko naiset totta että kiltit miehet eivät kiinnosta?

Anonyymi-ap

Vaan ns.pahat pojat vetävät puoleensa?
Olen käynyt useilla Tinder treffeillä eikä koskaan ole tullut seuraavia.

Mielestäni ulkonäössäni ei ole vikaa ja olen hyvin puheliaskin. Mutta puhun mukavia, enkä esim.ehdottele tai vihjaile mitään enkä ole ns.paha poika vaan kiltti mies.
Sekö tässä sitten on vikana, että olen akateemisesti pukeutunut kauluspaitaan ja huoliteltu vai onkohan juttuni vaan arkisen tylsiä ja pitäisi olla "suorempi' tai "röyhkeämpi"?

Kiitos fiksuista mielipiteistä

15

223

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Minä luulen että sulta puuttuu polte katseesta.

  • Anonyymi

   Ei ole totta. Olen aina pitänyt vain kilteistä pojista ja kilteistä miehistä.

  • Anonyymi

   Voiko olla niin että tinderin käyttäjiksi valikoituu tietyntyyppiset ihmiset? Toiset sopivat siihen maailmaan, minä en. Ja ulkonäöstäni se ei todellakaan ole kiinni ;). - Sivusta.

  • Anonyymi

   Just mietin ja alko itkettämään kun on pitkään ollut yksin ja aina törmää sellasiin miehiin jotka ovat tunnetasolla saavuttamattomia. Haluisin hellyyttä ja avoimesti osoitettua rakkautta. Olen aina joutunut olemaan vahva ja jotenkin vastuussa. Haluaisin huolehtivaisen miehen jonka kainaloon saisin käpertyä ja olla joskus heikko. Haluan kiltin miehen ehdottomasti, kypsän ja rakastavan❤️

  • Anonyymi

   Kiltit miehet ovat parhaita.

  • Anonyymi

   Ei vain löydy sitä ihan tavallista naista vaikka olisi kuinka mukava ja kirjoittelee ystävällisen mukavasti ja käyttäytyy hyvin ystävällisesti.

   Tinder osumia kumminkin saan, etten voi olla ihan täysin ruma, mutta osoittaudun kai tylsäksi ja "hitaaksi" kun en ehdottele suoraan ja pian seksiä. On kai jokin ettei se loppupelissä naisia niin kiinnosta että on mukava ja asiallinen, puuttuu jokin jännitys tai salaperäisyys varmaan.

   Kuten kerroin niin en ole mielestäni kumminkaan ruma ja pukeudun asiallisesti. Enkä haise pahalle :)... Mutta en ole lihaskimppukaan enkä kiiltokuva poika. En käy baareissa enkä käytä alkoholia niin siksi en naisia löydäkkään. Kai naiset pitävät minua jotenkin tylsänä eikä halua tutustua enempää. Koska en harrasta mitään jännittävää tai edes salia ja työni ei ole kauhean mielenkiintoinen, pelkkää tietokone hommia.

   Musta tuntuu että hyväkäytöksiset miehet saavat jäädä yksin olemaan hyväkäytöksisiä kassaneideille ja pintaliitäjä ja röyhkeämmät miehet keräävät naiset(huom, monikko).

   Esimerkiksi kaverini tuttava. Tinderissä laittaa matchia kaikille naisille ja osuttua menee suoraan asiaan. Aina löytyy naisseuraa ja kumppaneita seksiin, mutta kun itse etsin vakikumppania ja loppuelämän naista niin lähestymistapani on toinen ja rauhallisempi, mutta se ei näytä toimivan naisiin oikeasti. Vaan naiset tuntuvat haluavan röyhkeämmän ja suoraan asiaan meneviä puheita, vaikka lehtien palstoilla lukee muuta, että törkypuheet ei kiinnosta. Mutta todistetusti ne vaan tuntuu toimivan. Tai sitten en vaan löydä näitä tavallisen kilttejä naisia, jotka haluaisivat vielä parisuhteen.

   -ap mies

   • Anonyymi

    Oletko varma, että sieltä Tinderistä ylipäänsä löytyy sellaisia sinun "ihan tavalliseksi" määrittelemäsi kaltaisia naisia?


  • Anonyymi

   Tyypillisesti, mies joka määrittelee itsensä kiltiksi on todellisesti arka, kiltteys vain on arkamiehelle armollisempi määre jonka taakse voi vetäytyä "kunniallisesti".

   Sinun kannattaisi lukea 'How to Become an Alpha Male' John Alexander: https://www.amazon.de/-/en/John-Alexander/dp/1411636600

   Nimenomaan tuo alpha-mies teos, John Alexander (nom de plume) on kovan luokan ammattilainen. Samasta aiheesta on raapustellut erittäin moni, mutta ne lähes kaikki ovat piratoituja kikka-kirjoja joita on suollellu rahan keruu tarkoituksessa, vähän eri tyylisiksi editoituina. Tämä Alexander:in teos opastaa miestä itsensä kehittämiseen sekä tyttöjen mielen ailahdusten ymmärtämiseen.

   Ja, alpha-mies ei ikinä ole "suorempi" eikä "röyhkeämpi", vaan hän on mm. miehekäs, jämäkkä, rohkea, rehti, ja reilu.

  • Anonyymi

   Sinun mieli on selvästi lukittu ajatukseen että miehen toimiessa evoluution luoman perusasetuksensa mukaisesti, se olisi röyhkeää, piittaamatonta, itsekästä ja mitä vielä tarkoittaneekaan ""suorempi" tai "röyhkeämpi"". Joku on sen lukon asettanut; vanhemmat, isovanhemmat, eskarin tädit, koululaitos, tyttöystävät, tai femakkomummelit.

   Tytöt myöskin toimivat evoluution heille luoman perusasetuksen mukaisesti. Tytöt odottavat ja edellyttävät (siis luontaisesti, sisäsyntyisesti) että mies toimii omien perusasetustensa mukaisesti, voi sanoa että silloin se on tytöille kuin polvien notkautus hormonia.

  • Anonyymi

   "olen akateemisesti pukeutunut kauluspaitaan"

   Tuo huolestuttavasti viittaa akateemiseen fakkiutumiseen. Asukokonaisuus säätää potentiaaliseen kohderyhmän koostumusta, tietenkin. Asukokonaisuus kannattaa siis valita halutun kohderyhmän ja tilanteen/tilaisuuden kannalta oikein/sopivasti.

  • En ole vielä ymmärtänyt Tinderin ihanuutta saati sitä, että mten minun pitäisi pukeutua ollakseni houkutteleva saalis. Mielestäni paras tapa tavata on vaan mennä ulos sellaiseen tapahtumaan, josta itse tykkäät ja ihan sellaisena kuin olet. Todennäköisyys tavata mielitietty on paljon parempi, ei toki taattu.

   • Anonyymi

    "Mielestäni paras tapa tavata on vaan mennä ulos sellaiseen tapahtumaan, josta itse tykkäät ja ihan sellaisena kuin olet"

    Onko tuottanut tulosta (mielitiettyjä)? Ihan suoraan salilta, uimahallista, metsältä, tms?


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Mielestäni paras tapa tavata on vaan mennä ulos sellaiseen tapahtumaan, josta itse tykkäät ja ihan sellaisena kuin olet"

    Onko tuottanut tulosta (mielitiettyjä)? Ihan suoraan salilta, uimahallista, metsältä, tms?

    On tuottanut hyvällä hyötysuhteella. Kun teet sellaisia juttuja, joista tykkäät, niin tilanteita ei edes ajattele ns. saalistamisena.


  • Anonyymi

   Ei se ole totta. Kiltit miehet ovat parhaita.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen keho ei ole miehen oikeus

   Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
   Sinkut
   265
   1873
  2. Pelkäsin Sinua

   Nainen, siksi pakenin eikä meistä koskaan tullut mitään 😓. Pidin liikaa sinusta, niin siksi pelkäsin. Tiedän että meistä olisi tullut jotakin hyvää j
   Ikävä
   42
   896
  3. Naiset tulleet liiankin itsenäiseksi

   Naisten asema on Suomessa yliarvostettua ja tämän kyllä huomaa naisten käyttäytymisestä.
   Maailman menoa
   371
   802
  4. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   50
   714
  5. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   702
  6. Erdogan haluaisi Suomen nyt Natoon

   Tuokin ukkeli on melkoinen tuuliviiri. Vielä muutama päivä oli ihan eri mieltä kuin tänään. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009358534.html "Turki
   Maailman menoa
   323
   698
  7. Jos nainen et olisi tuollainen mörökölli

   Meistä olisi tullut vähintäänkin hyvät ystävät. Taidat suhtautua kaikkeen liian vakavasti, mietit liikaa ja rakennat itsellesi henkisen umpikujan.
   Ikävä
   42
   673
  8. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   166
   638
  Aihe