Naisten uimapuku tai bikinialaosa miehellä

Anonyymi-ap

Aloitin pari talvea sitten kohtalaisen aktiivisen uintiharrastuksen, eli uimassa tulee käytyä noin 2-3 kertaa viikossa. Olen ihan tavallisen näköinen ja kokoinen suomalainen mies. Käytän nykyisin uidessa vain naisten bikinialaosia tai uima-asuja. Homma lähti oikeastaan siitä liikkeelle, että tykkään pukeutua muutenkin naisten vaatteisiin ja esim. Lenkkeillessä minulla on lähes aina naisten juoksutrikoot jalassa ja myös alusvaatteeni ovat viimeaikoina ostettu lähinnä naisten osastolta. Ajattelin sitten, että mitä pahaa minä teen siinä kenellekkään jos pukeudun myös uimahalliin kuten itse tahdon?

Ensin ostin ihan perinteisen mustan bikini alaosan, joka oli hyvin huomiota herättämätön. Sitten ostin hieman rohkeamman ja naisellisemman mallin. Hieman aluksi jännitti mennä se päällä uimaan, mutta eipä kukaan sanonut mitään. Ei uimavalvoja, eikä myöskään kanssa uimarit.

Nyt sitten ostin punaisen Adidas merkkisen naisten kokouimapuvun, ja olen käynyt se päällä uimassa kaksi kertaa. Alkujännityksen jälkeen huomasin että uintikin tuntuu sujuvan kivemmin, kun se asu tuntuu niin uskomattoman hyvältä päällä. Oikein kaduttaa etten ole uskaltanut kokeilla tätä jo paljon aiemmin.

Kun olin ensimmäistä kertaa uimassa tuo punainen asu päälläni, niin huomasin että uimavalvoja katsoi pari kertaa perääni vähän hölmönnäköisenä, mutta eipä hänkään tullut minulle mitään sanomaan. En riko mitään sääntöä, tai lakia uidessani naisten uimapuvussa, joten eihän hänellä periaattessa voi edes olla mitään sanomista aiheesta.

Seuraavaksi haluan kokeilla uida oikein naisellisissa bikineissä, joissa on myös yläosa. Minulla on jo kaapissa odottamassa kaunis turkoosinvärinen O’neil merkkinen bikini asu. Saa nähdä jos jo seuraavalle uintikerralle uskallan pukea sen päälleni.

Eli yhteenvetona suosittelen siis lämpimästi kaikkia yhtään asiasta kiinnostuneita kokeilemaan!

11

1203

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olen nainen ja mielestäni paras uima-asu on pitkälahkeinen uimapuku, myös burkini on hyvä, kun ei aina viitsi karvoja ajella.

    • Anonyymi

      Lainaus erään hallin sivuilta: "Allasosastolla tulee aina olla uima-asussa. Uima-asu voi olla hihallinen tai lahkeellinen. Rantashortsien käyttö uima-asuna on kielletty, mutta selkeästi uimahalliuintiin tarkoitetut, lyhyet (ei yli polvimitan pituiset) uimashortsit ovat sallittu. Uima-asun alla ei saa olla alusvaatteita. Materiaalin tulee olla ohutta, nopeasti kuivuvaa materiaalia, esimerkiksi lycraa. Hameet ja mekot eivät ole sallittuja. Tarvittaessa voi vuokrata uimahallin kassalta asianmukaisen uima-asun. Uimalakkia voi käyttää, jos ei halua kastella hiuksia. Vesiliikunnassa voi käyttää myös suihkumyssyä. Pitkät hiukset pitää sitoa kiinni. Uimavalvomosta saa tarvittaessa lainaan hiuslenkin."

      Missään ei sanota/kielletä, että miehen pitäisi pukeutua pelkkiin uimahousuihin. Nykyisin tasa-arvon aikaan pitäisi olla itsestäänselvyys, että mies voi aivan hyvin käyttää koko-uimapukua hallissa uidessaan. Samoin bikineiden kanssa, miksi tuon pitäisi olla kiellettyä tai erikoista, kuten mielestä on ihan normaalia että naiset, muunsukupuoliset yms. voivat olla ilman yläosaa.

      Itse en koe mitään kummempia hyvänolon tunteita pukeutuessani uimapukuun, enkä ole koskaan saanut mitään palautetta, enkä mielestäni edes pitkiä katseita asuistani. Hallissa ja kylpylöissä uin lähes aina lyhytlahkeisella kokopuvulla ja rannalle yms. saattaa päälle osua ihan normaalilla uimapukuleikkauksella oleva speedo tai arena. Bikinit eivät kropalleni sovi ja miesten uimahousuja en enää edes omista. Kuten myös aloittajalla, omaankin vaatetukseeni kuuluu myös trikoita, urheiluliivejä, stringejä(miesten tosin), näihin pukeudun, koska tunnen olevani enemmän itseni näissä vaatteissa. Mitään seksuaalista tai kiihottumista ei minulla pukeutumiseen liity.

    • Anonyymi

      Onpas erikoinen aloitus. Miksi ei mies saisi pukeutua haluaamansa uima asuun? Oli se sitten bikit pelkkä alaosa tai koko uimapuku. Uimahalleissa tulee pukeutua genitaalit peittävään ja uintiin tarkoitettuun asuun mutta vaatteilla ei ole sukupuolta. Minä käyn ympäri vuoden uimassa tuossa lähi järvessä naisten uimapuvussa.

      • Anonyymi

        Hyvin kommentoitu! Vahvasti samaa mieltä. Miksei jokainen meistä saa pukeutua haluamallaan tavalla? Kunhan sen tekee esim. Uimahalli olosuhteissa siveellisesti ja sääntöjen mukaan. Julkisilla paikoilla sitten omaa harkintaa käyttäen.


    • Anonyymi

      Kovasti tekisi itsekin laittaa päälle tuollainen bikini alaosa, tai kokouimapuku uimahalliin, mutta vielä en ole uskaltanut. Olen siis mies ja tykkään käyttää muutenkin pukeutumisessani naisten vaatteita. Kutsutaanko sitä sitten ristiinpukeutumiseksi tai jotain. En tiedä, kun ei ole kiinnostanut tuollainen lokeroiminen.
      Hyvin perinteisessä naisten kokouimapuvussa olen kyllä käynyt avannossa ja kesäisin järvessä uimassa. On kaikkinensa niin paljon parempi päällä, kuin miesten uimahousut. Sinänsä siinä kai ei olisi mitään väärää jos menisin tuossa Arena uimapuvussani paikalliseen uimahalliin uimaan. En tavoittele sillä seksuaalista nautintoa ja mielestäni kyseessä on kuitenkin siveellisempi asu, kuin pelkät miesten uimahousut.

      • Anonyymi

        Rohkeasti vain! Sinulla on siihen täysi oikeus, etkö riko mitään sääntöjä. Missään uimahallien säännöissä ei edes voida kieltää miestä uimasta naisten uimapuvussa.
        Minä itse käytän neutraaleja mustia bikinihousuja uimahousuina ja kyllähän ne naisten malliksi tunnistaa mutta mitäs sitten?


    • Anonyymi

      miekin tykkään käyttää naisten uimapukua käytän myös talvella sellasta vaatteiden alla tuo mukavasti lisä lämpöä kun käy aamulla kävely lenkillä
      kysyn mistä sais ostettua hyviä naisten uimapukuja tai urheilurintaliivejä niitäkin käytän joskus

    • Anonyymi

      Kunhan et laske siemeniäs muualle kuin lavuaariin.

      • Anonyymi

        En aivan käsitä miten tuo siementen lasku liittyy uimapuvun käyttöön? Eikös täällä ole maanviljely keskutelu erikseen?

        Mikäli jotain toisia siemeniä tarkoitat, niin enpä ole koskaan uimapukuuni niitä laskenut, sotkeekin hirveästi. Hoidetaan ne hommat mielummin vaikka vaimon kanssa makuuhuoneessa😉


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En aivan käsitä miten tuo siementen lasku liittyy uimapuvun käyttöön? Eikös täällä ole maanviljely keskutelu erikseen?

        Mikäli jotain toisia siemeniä tarkoitat, niin enpä ole koskaan uimapukuuni niitä laskenut, sotkeekin hirveästi. Hoidetaan ne hommat mielummin vaikka vaimon kanssa makuuhuoneessa😉

        aika moni keskustelu menee täällä ihan kummalliseksi tai oudoksi jossain vaiheessa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      234
      16730
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      26
      2133
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      110
      1940
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      190
      1712
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      119
      1453
    6. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1092
    7. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      216
      962
    8. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      119
      857
    9. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      61
      738
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      212
      731
    Aihe