Oletko epäonnistunut

Anonyymi-ap

Kumppanin valinnassa. Jos epäonnistuit niin miten hankkiuduit eroon kumppanistasi?

18

175

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • En ole epäonnistunut valinnassa kertaakaan. Sen sijaan en ole onnistunut niissä suhteissa riittävän hyvin, jolloin kumppanit hankkiutuivat minusta eroon 😂 Tietenkään asia ei ole noin mustavalkoinen, mutta halua syytellä exiäni tarpeettomasti, kun en voi vaikuttaa kuin omiin toimiini.

  • En koe epäonnistuneeni. Lapseni eivät olisi juuri tuollaisia, täydellisiä🥰, jos en koskaan olisi kohdannut heidän isäänsä.

   Onhan niitä eronneita ja karanneita ja muuten elämään eksyneitä ja niitäkin, jotka kuolema erottaa.

  • Anonyymi

   Tunsin pitkään epäonnistuneeni. Se tunne kumpusi kivuliaista kokemuksista, joiden työstäminen otti aikansa. Mietin paljon, miten olin voinut olla niin väärässä, miksen ollut huomannut tiettyjä merkkejä aikaisemmin. Lopulta hyväksyin sen, että tein päätökset aikoinaan sen hetkisen tunteen, ymmärryksen ja elämänkokemuksen pohjalta. Sain kuitenkin mitä ihanimman lapsen, joten sitä en pysty koskaan katumaan tai liittämään epäonnistumisen tunnetta lapseeni.

  • Anonyymi

   Vein saunan taa ja poltin

  • Anonyymi

   Jätin hyvän kumppanin kun löysin palstan ❤️

  • Anonyymi

   En ole. Kumppanit ovat epäonnistuneet valitessaan minut... :)

   • Anonyymi

    Luulin sinua ystäväksi

    Että voin kertovani, jos oon allapäin


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Luulin sinua ystäväksi

    Että voin kertovani, jos oon allapäin

    Narsisti-Keenion uhrit ry. voi auttaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Luulin sinua ystäväksi

    Että voin kertovani, jos oon allapäin

    Minä olen. Aika tulee näyttämään sen, että parempi mitä luulet nyt ja juuri siitä syystä, että koet nyt minun olevan muuta kuin ystävä... :)


  • Vaimoni on maailman suloisempi ja herttaisempi tyttö, lämmin ja hyväntahtoinen. 🌹👀

  • Anonyymi

   En koe epäonnistuneeni kertaakaan, kolme parisuhdetta siis takana. En koe, että kumpikan onepäonnistunut myöskään niissä itse parisuhteissa. Etukäteen ei voi tietää mitä maailma eteen heittää, eikä myöskänä sitä mihin suuntaan se ketäkin kuljettaa. Jokainen parisuhteeni on ollut hyvä, eikä yhdestäkään eksästäni ole tarvinut sen ihmeemmin hankkiutua eroon. Parisuhteet ovat päättyneet yhteisymmärryksessä ja hyvissä väleissä.

  • Nykyisen kumppanin valinnassa olen onnistunut oikein hyvin. Ainahan sitä on kaikenlaista hienosäätöä, kuten parisuhteessa yleensä, mutta toistaiseksi ollaan pystytty puhumalla selvittämään kaikki solmukohdat.

   Ennen suhteet päättyivät kiinnostuksen lopahtamiseen. Molemminpuolisesti. Ei mitään suurta draamaa, eikä vihanpitoa, vaan ihan vaan normalisti eroamalla. Nuorempana ajattelee asioista erilailla ja on usein liian äkkipikainen. Olen ollut joskus hyvinkin voimakastahtoinen tapaus ja hyvin ehdoton mielipiteissäni. Ne ovat kasvattaneet ja opettaneet olemaan joustavampi ja kärsivällisempi. Kumppanin kuunteleminen ja ymmärtäminen ei ole tullut itsestään, se taito, joka minun on pitänyt rauhassa opetella.

  • Anonyymi

   Kyllä minun eks nainen alkoi juomaan viinaa liikaa joten jätin sen.

  • Anonyymi

   Nainen erityisen erityinen
   Mies iskee kuin hyeena
   Onhan siinä pari

  • Anonyymi

   Raskaimman kautta rima tapissa aina

  • Anonyymi

   Olen saanut kunnian tavata vain lähes täydellisiä naisia.
   Tänäänkin katsoimme ylpeinä miten jälkikasvu suoriutuu hyvin harrasteistaan, iloisella ilmeellä ja mielellä kaikki kolme. Hyvä ja onnistunut päivä.
   Vaihtaisinko valintoja? En varmasti vaihtaisi, elämässä ollut enemmän hyvää kuin huonoa, on vieläkin (johtuu varmasti niistä hyvistä valinnoista).

   AV

  • Nimenomaan minä olen useamman kerran epäonnistunut, en kai muuten olisi luovuttanutkaan heidän suhteensa, jos olisin kokenut tehneeni onnistuneen valinnan. Ja olen sentäs saanut aina itse valita.

  • Anonyymi

   Pohdin tässä juuri että kumman valitsis, jäteastian vai mattokäärön?, tai sitten mennään kävelylle heikoille jäille...noh ei sittenkään, jos nyt tommoinen perinteinen asumusero näin alkuun :)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   134
   3839
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   121
   1281
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   162
   1094
  4. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   106
   860
  5. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   46
   849
  6. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   250
   837
  7. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   43
   816
  8. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   766
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   50
   759
  Aihe