Seurustelin aikoinaan..

Anonyymi-ap

Seurustelin aikoinaan yhden hienon tapauksen kanssa. Hän oli hyvin haastava ja oikukas luonteeltaan, mutta osasi olla myös oikein valloittava ja siksi jaksoinkin sitä hetken aikaa. Kerran oli taas riitaa ja hän pyysi heittämään itsensä kotiin, kun oli luonani eikä omaa autoa. Siinä matkan varrella tuli ilmi, että neidillä onkin vähän kiire ja alkoi vielä siitäkin kiukuttelee. Kysyin syytä kiireeseen, mutta en saanut siihen mitään vastausta. Vein hänet kotiin enkä sitä syytä sen ihmeempiä enää ajatellut.

Meni kuukausia eteenpäin emmekä olleet enää yhdessä. Sain kuitenkin ihan sattumalta muuta kautta kuulla syyn hänen kiireelleen ja vähän muutakin. Oli silloin riitailtana pyytänyt jonkun vakiopanomiehen luokseen eikä ollut kuulemma ensimmäinen kerta, kun tämä sonni oli ohikulkumatkalla kassejaan tyhjentämässä.

Josta tullaan siihen etten todellakaan olisi halunnut tietää sitä, vaikka oltiinkin jo erottu. Tuli vähän tyhmä fiilis, kun olin hänet kiireellä kotiin heittänyt panomiehen odottaessa siellä ovella muna pystyssä.

15

206

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kun olit menossa kotia päin, niin siellä pantiin neitiä suuhun ja pimpsakin venyi upeasti. Kun olit kotona, niin todennäköisesti tuo panomies oli jo siinä vaiheessa käynyt kaikki reiät läpi.

   • Anonyymi

    Huoh, vai että oikein venyi. Taas on nukuttu anatomian tunnilla. Tolla logiikalla ilotytöillä olisi valtavat pimpsat. Ja toinen mielenkiintoinen oletus on, että naisen häppärit alkavat roikkua suuresta seksimäärästä😆Yhtä paljon se pimpsa muuttuu panemisesta kuin suu ja huulet syömisestä. 😁


  • Anonyymi

   Eli joku kolmas henkilö väittää tälläistä. Ja sinä uskot. Hyvä että nainen pääsi eroon noin tyhmästä äijästä.

   • Anonyymi

    Jep! Samaa mieltä. Paljon parempi pano odotti


  • Anonyymi

   "Eli joku kolmas henkilö väittää tälläistä. Ja sinä uskot. Hyvä että nainen pääsi eroon noin tyhmästä äijästä."

   Haha. Joku feministi sai taas tämänkin jotenkin käännettyä miehen syyksi:D Ootte te kyllä melkosia kun kaikki on aina muiden syytä:D!

   • Anonyymi

    En ole feministi. Kiitos kysymästä . En itse usko kolmansien osapuolien sanomisia jos ei ole mitään perusteita. Siis joku syyhän jollakin mustamaalata jälkikäteen exälle. Jos nyt olisi halunnut ns. ystävänä kertoa niin toki olisi sen tehnyt silloin kun väitetty tilanne tapahtunut.


  • Anonyymi

   Mitäs otit jännänaisen.

  • Anonyymi

   Muijalla todennäköisesti massiivinen paska tulossa ja ei kehdannut kaasuttaa sinun seurassa.

   Harkitsitko ikinä tätä vaihtoehtoa? Nainenkin on ihminen.

  • Anonyymi

   "En ole feministi. Kiitos kysymästä . En itse usko kolmansien osapuolien sanomisia jos ei ole mitään perusteita. Siis joku syyhän jollakin mustamaalata jälkikäteen exälle. Jos nyt olisi halunnut ns. ystävänä kertoa niin toki olisi sen tehnyt silloin kun väitetty tilanne tapahtunut."

   Ai niin. Pitäisi olla pikkutonttuna ikkunan takana ottamassa kuva ja todistusaineistoa. Sekään ei sinulle riittäisi kun seuraavaksi kysyisit onko muna varmasti sisällä ja sitten sanoisit, että ei se ole panemista kun kortsu on päällä.

   En yhtään ihmettele minkä takia tämä maa on tässä jamassa kun ihmiset on seonneet ja ihailevat kaikenlaista pskaa. Teeveestä tuutataan panemista, kauneutta, pinnallisuutta, homostelua, lesbostelua ja transuilua. Aivopesu nuoriin toimii täydellisesti ja syntyvyys on pohjamudissa.

   • Anonyymi

    Älä viisastele. Kun itse osaa edes vastata kommenttiin siihen kohtaanmihin kuuluu. Ootko kysynyt asiasta exältä jos noin mietityttää? Sehän laitointa levittää toisista julkisesti juoruja jotka eivät pidä paikkaansa. Miksi minulle pitäisi riittää? Ei ole minun exä. Ja minä kysyisin häneltä enkä täältä jos mulle jotain juoruja kerrotaan hänestä. Minä en ainakaan ole pannut ketään muuta kuin niitä joiden kanssa ollut suhteessa.


   • Ei kannata katsoa telkkaria. En minäkään välitä muotioikuista, mutta itse en kyllä ihastu naisiin rappiollisuuttani, vaan koska ko. ihminen ihastuttaa. En myöskään ole hybridi kiusallani, vaan koska olen. 😊

    Jos joku pikku pallero tai isompikin siitä saa halvauksen, niin so be it.


  • Eipä siitä kannata itelleen mielipahaa ottaa, jos saa kuulla toisen toilailuista jälkikäteen. On vain syytä olla onnellinen, että sai tutustua siihen ihmiseen ja että suhde päättyi ennen kuin oli mitään pysyvämpää yhteistä saatu aikaiseksi.

  • Anonyymi

   Voi porvoon parooni parka niin kovin kovia kokenut vanha mieS

  • Anonyymi

   Nuorena olin niin röyhkeä että olisin voinut noin tehdäkin. Luulin että Jumala on luonut kaikki maailman miehet palvelemaan minua. Kun täytin 30v ymmärsin ettei maailma pyörikään minun ympärillä vaan minä pyörin maailman ympärillä
   -nainen

  • Anonyymi

   Perus lortto niinkuin täällä melkein kaikki asburgerssonit ja muuten vaan kuutamolla olevat😏

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen keho ei ole miehen oikeus

   Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
   Sinkut
   419
   3232
  2. Jetin syöksy saanut lisää vauhtia

   Huh huh - uusimmat uutiset viittaa siihen aika vahvasti, että nyt mennään lujaa kyytiä kohti pohjaa! Mutta eipä sitä koskaan tiedä, jospa sieltä viel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   35
   1467
  3. Pelkäsin Sinua

   Nainen, siksi pakenin eikä meistä koskaan tullut mitään 😓. Pidin liikaa sinusta, niin siksi pelkäsin. Tiedän että meistä olisi tullut jotakin hyvää j
   Ikävä
   52
   1430
  4. Naiset tulleet liiankin itsenäiseksi

   Naisten asema on Suomessa yliarvostettua ja tämän kyllä huomaa naisten käyttäytymisestä.
   Maailman menoa
   398
   1228
  5. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   77
   1172
  6. Miksi mies et voisi vaan

   ottaa yhteyttä suoraan kun selvästi kaipaat? En pure.
   Ikävä
   63
   994
  7. Erdogan haluaisi Suomen nyt Natoon

   Tuokin ukkeli on melkoinen tuuliviiri. Vielä muutama päivä oli ihan eri mieltä kuin tänään. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009358534.html "Turki
   Maailman menoa
   330
   932
  8. Jos nainen et olisi tuollainen mörökölli

   Meistä olisi tullut vähintäänkin hyvät ystävät. Taidat suhtautua kaikkeen liian vakavasti, mietit liikaa ja rakennat itsellesi henkisen umpikujan.
   Ikävä
   47
   887
  9. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   795
  Aihe