pahaa oloa huomattavissa

Anonyymi-ap

Ollaan eletty pandemian rajoituksia ja nyt sitten Venäjän hyökkäys Ukrainaan on aiheuttanut koko maailmaan ja eniten tietysti Eurooppaan vaikeuksia. On tämä energiakriisi ja elämisen kallistuminen. Korot nousee.
Monelle aika on tuonut yksinäisyyttä ja etenkin erilaisuutta. Varat eivät riitä kuin juuri ja juuri arkipäivän elämiseen, ei jää enää rahaa matkusteluun ja virikkeisiin.
Alkaa murtaa ihmistä ja sitä kautta jopa masentuu.

Perheissä on entistä enemmän keskusteltava ja asioista puhuttava ja kaikkien tulee ottaa vastuuta, jotta vältytään pahemmalta.

Pahin parisuhteen hajottaja on toisen arvostelu negatiivisesti . Suu tekee pahaa tuhoa. Jos esim. sanot "painu v-----n. se tekee särön suhteeseen. Et ehkä tarkoittanut loukata, mutta loukkasit. Monesti lenee, että laukoo sille rakkaimmalle rumia, kun on itse pulassa, masentunut tai ei puhu asioista oikeasti ja totuuden mukaan.
Jos jokin mättää ja parempi sopia, että puhutaan asiallisesti ja salailematta. Jos tuntuu on liian suuri asia puhua, silloin pitäisi "kellojen soida" että tarvitaan ulkopuolista apua tähän murheeseen.
Seurakunnilla on tällainen perheneuvonta, jonne jokainen voi mennä. Heillä on koulutetut ihmiset kuuntelemassa , saa purkaa "konttiaan" ja tarpeen mukaan ohjaavat oikeaan suuntaan. Joten menkää hyvät ihmiset terapiaan, jotta voitte jatkaa parempaa elämää.
Yleensä asiat vain kasvavat möröiksi, kun yksin niitä ei pysty käsittelemään ja sitten särkee suhteensa kun pitää ikävälla tavalla syyttää ja sanoa hyvin pahasti.

Sama juttu että, kutsut puolisoa lehmäksi, lahnaksi, jos enää juuri onnistu yhteisolo, voit yksinomaan syyttää suutasi, joka laukoo mitä sattuu.

2

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sillä on myös väliä minkälaisessa seurassa liikut. Oletetaan että parisuhteen lisäksi molemmilla on joitain kavereita tai ystäviä. Jos he kuitenkin ovat toksisia niin tottakai ne ongelmat sitten leviävät ennen pitkää myös parisuhteeseen. On vaikeaa sanoa mitään konkreettisesti mutta kun olen sivusta katsonut yhtä tapausta niin epäilen että tuollaista on ollut havaittavissa. Seura tekee kaltaisekseen ja ihminen hakeutuu muutenkin oman näköiseensä seuraan, eli jos objektiivisesti tarkasteltuna toksisuutta on havaittavissa niin sehän kertoo jo omasta kumppanista tai ihmisestä itsestään ihan suoraan millainen hän on.

      • Anonyymi
        UUSI

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        🍑 ­­­N­­y­­­m­­f­o­m­­­a­a­­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17718789e

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1897
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1306
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1234
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1232
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1196
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1160
    Aihe