Lapin yliopisto ja akateeminen ura

Anonyymi-ap

Vauvafoorumilla oli pitkään viestiketju Lapin yliopistosta ja sen kurjuudesta. Jostain syystä en enää näe viestiketjua, joten se on täytynyt olla poistettu.

Aloitin oikeustieteen opinnot Lapin yliopistossa vuonna 2021 ja lähes kaikki tehtiin etänä. Oli todella vaikeaa saada ystäviä yliopiston sisältä ja myös yliopiston ulkopuolelta, koska kaikki ovat etänä. Luentojen aihe on mielenkiintoinen, mutta tasoon on vaikea ottaa kantaa, kun on kokemusta vain Lapin yliopistosta.

Keskiarvoni on todella hyvä ja voisin luultavasti vaihtaa yliopistoa notaariksi valmistumisen jälkeen. Olen asunut Oulussa koko ikäni, joten muutto muualle muuttaisi elämääni merkittävästi.

Toisessa viestiketjussa linkattiin oikeusasiamiehen raportti, jossa oli uhkaava sävy sosiaalisessa mediassa esiintyneisiin kirjoituksiin. Kirjoitin poistettuun viestiketjuun Lapin yliopiston olevan huono etäluentojen takia, erotetaanko minut opiskelijana, jos joku saisi tietää?

Poistetusta viestiketjusta jäi vähän paha maku suuhun ja jotkut oudot viestit, joita läheteltiin Lapin yliopiston professorien nimissä, jäivät mietityttämään. Olen miettinyt, miksi viestiketju poistettiin ja onko Lapin yliopistossa todella vaikea menestyä akateemisesti, jos tavoittelee akateemista uraa?

80

2903

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lapin yliopiston (jotkut) työntekijät päivystävät vauvapalstalla ja he ilmiantavat joukolla keskusteluita, joista osa on ihan asiallisiakin. Hieman epäilyttävää toimintaa..

      • Anonyymi

        Kertoo kaiken oleellisen lipastosta.


      • Anonyymi

        Olen ilmiantanut näitä sikamaisia avauksia mutta olen kuitenkin ihan tavallinen tallaaja jolla ei ole minkäänlaisia siteitä mihinkään yliopistoon.
        Se maailma ei kiinnosta pätkääkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen ilmiantanut näitä sikamaisia avauksia mutta olen kuitenkin ihan tavallinen tallaaja jolla ei ole minkäänlaisia siteitä mihinkään yliopistoon.
        Se maailma ei kiinnosta pätkääkään.

        Mikä intressi? Miksi valtion instituutioista ei saa keskustella? Missä sananvapaus?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä intressi? Miksi valtion instituutioista ei saa keskustella? Missä sananvapaus?

        Saa keskustella, mutta ei Lapin yliopistosta. Kamalaa, kun "tiedelaitos" saa kritiikkiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saa keskustella, mutta ei Lapin yliopistosta. Kamalaa, kun "tiedelaitos" saa kritiikkiä.

        Lapin yliopisto ei kestä kritiikkiä. Mikäs se sellainen yliopisto on?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lapin yliopisto ei kestä kritiikkiä. Mikäs se sellainen yliopisto on?

        Lapin yliopisto ei ole tiedelaitos, vaan hoviväen osakeyhtiö kavereiden palkkaamista varten.


      • Anonyymi

        NYT PALJASTUI MITEN AMERIKKA TUHOSI NORD STREAM -PUTKET

        Seymour Hersh

        "New York Times kutsui sitä "mysteeriksi", mutta USA toteutti salaisen merioperaation, joka pidettiin salassa — tähän saakka".

        8.2.2023

        VERKOSSA: Substack How America Took Out The Nord Stream Pipeline

        CIA perusteli, että mitä tahansa tehtäisiinkin, sen olisi oltava salaista. Kaikki asianosaiset ymmärsivät panokset. — "Tämä ei ole mitään lasten juttuja", lähde sanoi. Jos hyökkäys olisi jäljitettävissä Yhdysvaltoihin, — "se olisi sotatoimi".


        Suunnittelijat, päätekijät ja rikoskumppanit rikkovat törkeästi kansainvälistä oikeutta ja YK:n peruskirjaa.

        Nato-Suomi ja joulukuu 2021

        • Tosiasiallisesti Suomi ei tarvitse Naton jäsenyyttä.

        • TP Niinistöstä tehtiin USA:n presidentin ja alivaltiosihteeri Victoria Nulandin pelinappula.


        Seymour Hersh — tutkivan journalismin veteraani, joka voitti Pulitzer-palkinnon raportoinnistaan My Lain verilöylystä Vietnamin sodan aikana.

        Otteista koostettuna suomeksi

        USA:n laivaston sukellus- ja pelastuskeskus sijaitsee Panama Cityssä.

        Keskus on vuosikymmeniä kouluttanut erittäin päteviä syvänmeren sukeltajia, jotka ovat aikoinaan toimineet amerikkalaisissa sotilasyksiköissä eri puolilla maailmaa, ja jotka kykenevät teknisiin sukelluksiin sekä hyviin että pahoihin tarkoituksiin. — Pahoihin tarkoituksiin C4-räjähteiden käyttämiseen, kuten ulkomaisten öljynporauslauttojen räjäyttelyyn, vedenalaisten voimalaitosten imuventtiilien pilaamiseen ja tärkeiden laivakanavien sulkujen tuhoutumiseen. Panama Cityn keskus, jossa on Amerikan toiseksi suurin sisäuima-allas, oli täydellinen paikka rekrytoida parhaat ja hiljaisimmat sukelluskoulun suorittaneet.

        Stoltenberg

        Norja oli yksi Naton alkuperäisistä allekirjoittajista vuonna 1949, kylmän sodan alkuaikoina. Nykyään Naton ylipäällikkönä toimii Jens Stoltenberg, vannoutunut antikommunisti, joka toimi Norjan pääministerinä kahdeksan vuotta ennen siirtymistään Naton korkeaan virkaan USA:n tuella vuonna 2014.

        • Lähteen mukaan "koko tämän juonittelun ajan" jotkut CIA:ssa ja ulkoministeriössä työskentelevät sanoivat: — "Älkää tehkö tätä". Se on typerää ja siitä tulee poliittinen painajainen, jos se tulee julki.

        Stoltenbergin Norja oli täydellinen hämäys ja paikka operaation tukikohdaksi.

        Norjan laivasto löysi nopeasti oikean paikan Itämeren matalista vesistä muutaman meripeninkulman päässä Tanskan Bornholmin saaresta.

        Kesäkuussa 2022 laivaston sukeltajat, jotka toimivat laajalti julkisuutta saaneen keskikesän Nato-harjoituksen, BALTOPS 22:n suojissa, asensivat kauko-ohjattavat räjähteet, jotka kolme kuukautta myöhemmin tuhosivat kolme neljästä Nord Stream -putkilinjasta, kertoo operaatiosuunnittelusta suoraan tietävä lähde.

        Amerikan poliittiset pelot olivat todellisia: Saksa ja muu Länsi-Eurooppa tulisivat riippuvaisiksi Venäjän toimittamasta edullisesta maakaasusta, mikä vähentäisi Euroopan riippuvuutta Amerikasta.

        [Verkossa: Chockerande dokumentet: Så planerade USA kriget och energikrisen i Europa]

        Saksan hallitus, jota tuolloin johti Angela Merkel, painostaisi poliittisesti ja taloudellisesti valtavasti Nord Stream 2:n saamiseksi käyttöön.

        Washingtonissa ei ollut selvää, mikä oli Saksan vastanimitetyn liittokanslerin Olaf Scholzin kanta.

        Kuukausia aiemmin, Afganistanin kaatumisen jälkeen, Scholtz oli Prahassa pitämässään puheessa tukenut julkisesti Ranskan presidentin Emmanuel Macronin kehotusta itsenäisempään eurooppalaiseen ulkopolitiikkaan, mikä viittaa selvästi siihen, että hän ei olisi yhtä riippuvainen Washingtonista ja sen oikukkaista toimista.

        • Se, mitä seuraavaksi tapahtui, oli tyrmäävää. Helmikuun 7. päivänä, alle kolme viikkoa ennen Venäjän väistämättömältä näyttävää hyökkäystä Ukrainaan, Biden tapasi Valkoisen talon toimistossaan Saksan liittokanslerin Olaf Scholzin, joka oli nyt, pienen horjahduksen jälkeen, vahvasti USA:n puolella. Seuraavassa lehdistötilaisuudessa Biden sanoi uhmakkaasti: "Jos Venäjä hyökkää, Nord Stream 2:ta ei enää tule. Me lopetamme sen".

        Alivaltiosihteeri Victoria Nuland ilmaisi tyytyväisyytensä uusimman putkilinjan tuhoutumiseen. Tammikuun lopulla hän sanoi senaatin ulkosuhteiden komitean kuulemistilaisuudessa senaattori Ted Cruzille:

        — "Kuten tekin, minä ja uskoakseni myös hallinto olemme hyvin tyytyväisiä siihen, että Nord Stream 2 on nyt, kuten haluatte sanoa, metalliromu meren pohjassa".

        Lähteellä oli paljon katu-uskottavampi näkemys Bidenin päätöksestä sabotoida yli 1500 mailia Gazpromin putkea talven lähestyessä. "No", hän sanoi presidentistä puhuessaan, "minun on myönnettävä, että hänellä on munaa. Hän sanoi tekevänsä sen, ja hän teki sen".

        Kysyttäessä, miksi venäläiset eivät hänen mielestään vastanneet, hän sanoi kyynisesti: — "Ehkä he haluavat kyvyn tehdä samoja asioita kuin USA teki".

        "Se oli kaunis peitetarina", hän jatkoi. "Sen takana oli salainen operaatio, jossa kentälle sijoitettiin asiantuntijoita ja laitteita, jotka toimivat salaisella signaalilla".

        "Ainoa virhe oli päätös tehdä se."


    • Anonyymi

      Lapin yliopisto on varmasti tosi jees paikka, kunhan et kyseenalaista mitään näkemääsi ja pidät suusi kiinni tarvittaessa. Jos et suostu tähän, hae toiseen yliopistoon.

    • Anonyymi

      Hesarissa tänään Tampereen yliopistosta aika raju kirjoitus! Eli ei mene hyvin sielläkään.

      • Anonyymi

        Paremmin siellä kuin Lapissa, jossa moinen uutinen ei koskaan näkisi päivänvaloa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paremmin siellä kuin Lapissa, jossa moinen uutinen ei koskaan näkisi päivänvaloa.

        Lapin yliopiston hoviväki pelottelee työntekijät hiljaiseksi ja uhkailee opiskelijoita erottamisella.


    • Anonyymi

      Lapin yliopistossa uhkaillaan jo opiskelijoita opinto-oikeuden erottamisella, jos sattuu puhumaan sosiaalisessa mediassa lipastosta..

    • Anonyymi

      Lapin yliopiston hallinto taitaa olla paniikissa. Lopettivat henkilöstölle lähetetyn viremittauskyselyn. Johtajat saivat liikaa kritiikkiä, eivät enää kestäneet kun muistutettiin epäpätevyydestä ja epäonnistumisista. Veikkaan, että Lapin yliopiston lakkautus on jälleen pian esillä.

    • Anonyymi

      Jo aiemmin todettiin, että tarkoitus on saada raha kiertämään pohjoisen kautta. Sitten kun rahat on saatu, on yhdentekevää, mihin rahat kulutetaan, vaikka sitten kalusteisiin, jotka jaetaan henkilökunnalle kotiin vietäväksi.

      • Anonyymi

        Jo aiemmin todettiin se, ettei tarvitse koskaan miettiä, miksi tämä laitos on olemassa, vaan huolehtia, että määrärahat tulevat käytettyä, ei väliä mihin. Vaikka sitten henkilöstön tarpeisiin.


      • Anonyymi

        Joo, on tuollaista väitetty siinä toisessa pitkässä ketjussa Lapin yliopistosta.
        Mutta se väite nostatti siinäkin ketjussa lukuisia vastaväitteitä.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Lapin yliopisto on suojatyöpaikka monelle. Mitään oikeaa akateemista duunia siellä ei tehdä. Vähemmästäkin ihmiset menevät sekaisin, kun tajuavat yliopiston "pelin hengen".

      • Anonyymi

        Tietämättömille henki on se, julkista rahaa korotta kunhan kuulut "hoviväkeen".


    • Anonyymi

      On tämä sitkas tapaus, jatkaa saman potaskan jauhamista täällä, kun vauva-palstalta sai pakit! Kirjoitukset ovat suurimmalta osin saman henkilön tekemiä, ne tunnistaa helposti, jos jaksoi vauva-palstalla niitä ihmetellä. Onko nämä anonyymit palstat ainoat paikat, joilla uskallat kirjoitella?

      • Anonyymi

        Mitä v**ttua siellä Lapin yliopistolla tapahtuu? xD


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä v**ttua siellä Lapin yliopistolla tapahtuu? xD

        Lapin yliopistolta joku henkilö luulee kaikkien aloituksien ja viestien olevan Igorin aikaansaamaa. Tämä sama henkilö mitä ilmeisemmin kommentoi kaikkia mahdollisia aloituksia ja ilmiantaa niitä, jahtaa meidän pikku-Igoria. Voi voi Igoria. Igorhan se.


    • Anonyymi

      Parhaimmat opiskelijat Lapissa hakevat muualle, suosittelen lämpimästi.

    • Anonyymi

      Tämä ketju kannattaa ilmiantaa.

      • Anonyymi

        Lapin yliopiston hullu palstaprofessori löysi tiensä tännekin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lapin yliopiston hullu palstaprofessori löysi tiensä tännekin.

        Olen tuiki tavallinen maanviljelijä.


      • Anonyymi

        Se edellinen, pitkä ketju Rovaniemen yliopistosta, on vielä hullumpi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se edellinen, pitkä ketju Rovaniemen yliopistosta, on vielä hullumpi.

        Aivan älytön.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        On kyllä varsin ikävää, kun mitään huomautettavaa ei löydetty . Onneksi Suomi24 ja Vauva.fi -palstojen käyttäjillä on paremmat resurssit ja tietämys tarkastusten tekemiseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On kyllä varsin ikävää, kun mitään huomautettavaa ei löydetty . Onneksi Suomi24 ja Vauva.fi -palstojen käyttäjillä on paremmat resurssit ja tietämys tarkastusten tekemiseen.

        Ruohonjuuritason havannoitsijat on aina pari piirua lähempänä arkirealismia.


      • Anonyymi

        Tietäisit kusetuksen, jos olisit Lapissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tietäisit kusetuksen, jos olisit Lapissa.

        Miksi täältä poistuu kommentit siitä, miten EOAKia kusetettiin johdon toimesta? :_D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On kyllä varsin ikävää, kun mitään huomautettavaa ei löydetty . Onneksi Suomi24 ja Vauva.fi -palstojen käyttäjillä on paremmat resurssit ja tietämys tarkastusten tekemiseen.

        Olisit eri mieltä, jos olisit myös Lapissa. :-D


      • Anonyymi

        Saako sen viestin uudelleen luettavaksi, jossa oli keissi, miten yliopiston kirjasto johtaa asiakkaita harhaan liimamalla vääriä tarroja? Kertoi aika paljon "asiantuntijoiden" touhuilusta.


      • Anonyymi

        'Tarkastus ei edellytä jatkotoimenpiteitä'


    • Anonyymi

      Voisi lopettaa koko yliopiston ja keskittää Ouluun kaikki. Aivan turha pitää keinotekoisesti yliopistoa jossain Rovaniemellä.

    • Anonyymi

      Eiköhän tuota lakkauttamista jo suunnitella.

    • Anonyymi

      Opiskelijan kannalta kiinnostavaa olisi tietää, mistä Lapin yliopisto aikoi leikata kun määrärahat vähenevät. Mitkä oppiaineet lakkautetaan?

      • Anonyymi

        Voitaisiin lakkauttaa koko Lapin yliopisto tieteen puutteen takia.


    • Anonyymi

      Aikaisemmista viesteistä voisi nostaa esiin sen, että joko ne siellä yliopiston pääkirjastossa ovat oppineet miksi niitä erilaisia tarroja kiinnitetään kirjoihin. Asiakkaiden harhaanjohtamiseksi vai miksi?

    • Anonyymi

      Mistäs sen kuuluisan ratkaisun voi tarkistaa?

    • Anonyymi

      Näemmekö vielä sen päivän kun Lapin yliopisto asettaa opiskelun ja tutkimuksen etusijalle? Tähän asti etusijalla ovat olleet johtajat ja näiden lakeijat.

    • Anonyymi

      Aluepolitiikkaa. Raha kiertämään pohjoisen kautta! Kun rahat on saatu, tärkeintä on niiden kuluttaminen - ei väliä mihin.

      • Anonyymi

        Jos tutkimus ja opiskelijat olisivat yliopistossa etusijalla, olisi rahat käytetty näihin.


    • Anonyymi

      ROHVESSORI TAAS HAKKAS AKKAANSA POLLISIT KÄVI SAANNOOPI NAAPURIT 2 OIKEIN KYMMENESTÄ

    • Anonyymi

      TALLISSA POLESTAR

    • Anonyymi

      AKKA RIEPU MUSTAT SILMÄT LAPSET HANGESSA VERISSÄÄN
      ,

    • Anonyymi

      Kiinnostavaa! Minkä tiedekunnan väkeä on hakkaaja? Yliopisto on paikka, missä uhataan fyysisellä väkivallalla, ihan luvan kanssa.

    • Anonyymi

      Lapin yliopistossa ja korkeakoulussa opetus on sivuosassa, kuten verkostomarkkinoinnissakin on itse tuote. Hallinto ja tukipalvelut elävät omaa elämäänsä ihan omaksi ilokseen tavoitteena kuluttaa mahdollisimman paljon resursseja. Rahat käytetään mm. kavereiden palkkaukseen.

      • Anonyymi

        Lapin yliopistolla on itsehallinto. Sen suojassa saavat käyttää rahat mihin haluavat, vaikka kavereiden palkkaukseen ja henkilökunnan huonekaluihin.


    • Anonyymi

      Lapin korkeakoulun johtajan määritelmä:
      - Johtaja istuu
      - Järki seisoo
      - Asiat makaavat
      - Palkka juoksee
      - Alaiset kumartelevat
      - Työt roikkuvat

      • Anonyymi

        Törhösen "seminaarityötä" tarkastellaan vielä joulukuussa, jolloin ratkeaa onko hän oikeutettu tohtorin hattuun.

        Minusta Laurille kuuluu tohtorin hattu.

        Perusteina : annettu armosta. 🙏


    • Anonyymi

      Hyvä, että en tiedä kyseisestä yliopistosta mitään. Paitsi sen, että kuraa lentää.

    • Anonyymi

      Lapin yliopiston uusi agenda: rikosten uhrien mustamaalaus av-palstalla ja mt-potilaiksi haukkuminen.

    • Anonyymi

      Rahaa on, toteaa Lapin yliopiston johtajat, vaikka kaadettaisiin suoraan viemäriin tai omiin taskuihin. Ei kuulu muille. Kuitenkin on ollut useita keräyksiä, joissa vähävaraisten säästöt haluttu viedä. Kun raha Lapin yliopiston johtajien tilille kilahtaa, sielu .... vilahtaa. LOL

    • Anonyymi

      V4paamuurarit johtavat Suomen oikeuslaitosta ja hes4rin asianajajasta K4i K0tirannasta ei saa puhua

      Hesarin toimittajan ei tarvinnut ollenkaan todistella syyttömyyttään viestikoekeskuksen jutussa ja pääsi kuin koira veräjästä. Taitaa v4paamuurarit johtaa suomalaista oikeuslaitosta!

      • Anonyymi

        No juristeja on paljon Vapaamuurareissa. Tiedän asian varmuudella koska hyvä kaverini on juristi ja on kertonut jonkin verran looshikokouksista ja että kuinka siellä oli todella vaikutusvaltaisia ihmisiä (myös juristeja ja myös korkeita virkamiehiä). En viitsi kertoa enempää ettei kaverille tule vaikeuksia.


      • Anonyymi

        Kyllä he ovat joka paikassa mutta sehän on vain salaliittoteorikoiden höpinää kuten eräät sitä toitottavat. Ei val ta mediaa raamatun lailla lukevat usko näiden olemassaoloon edes. Se on sama heille kuin puhuttaisi taruolennoista.


    • Anonyymi

      Miten muuten saataisiin Lapin yliopisto nousuun ja kukoistukseen? Ekana pitäisi ymmärtää mitä on tiede. Toisena pyrkiä tieteelliseen tutkimukseen. Kolmantena opetuksen pitäisi perustua tieteeseen. Jne.

      • Anonyymi

        Huonoa huonoa


    • Anonyymi

      Ministeriössä mietitään kuumeisesti, mitä tuolle Lapin yliopistolle oikein pitäisi tehdä. Lopetus eli lahtaus on vaihtoehtona. Jos nuokin rahat suunnattaisiin jonnekin muualle, voisi saada tuloksia.

      • Anonyymi

        Mukava kuulla. Lopetus taitaa olla ainoa järkevä vaihtoehto.


      • Anonyymi

        Missä ministeriössä mietintöjä raportoidaan netissä. Jos niin kävisi olisi syytä alkaa etsiä ministeriön vuotajaa.


    • Anonyymi

      Yliopisto on suunnattoman rikas kun voimavaroja ja rahaa kaadetaan viemäriin vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Ihan vain sen takia, että johtaja haluaa kaveripiirinsä kanssa näyttää, että he voivat tehdä niin. Yliopiston autonomia. Lupa tärvätä rahaa. Tämän jälkeen pikkusummien keräykset näyttävät jotenkin surkuhupaisilta.

    • Anonyymi

      Yliopiston päärakennuksessa sijaitsevan kirjaston palveluihin ei ole luottamista. Muistan kun vanhemmat opiskelijat naureskelivat "kirjasto johtaa harhaan". Niin se vain sitten onkin. Katsoin erään kirjan tiedot siitä kirjaston tietokannasta. Tietokannan mukaan kirjan piti löytyä tietystä hyllystä kirjan tekijän mukaan aakkostettuna. Ei löytynyt. Katselin kuitenkin muitakin kirjoja ja yhtäkkiä yllättäin huomasin kirjan, jota oikeastaan etsin. Kirjan selkätarrassa olikin kirjan nimen ensimmäinen sana, jonka mukaan kirja oli sijoitettu. Henkilökunta oli laittanut tietokantaan opasteeksi eri termin kuin selkätarraan. Kirjaa oli mahdotonta löytää tietokannan tiedoilla. Se löytyi vain onnella. Sama asia olisi jos karttaan laitetaan nuoli etelään ja paikan päällä tienristeyksessä nuoli laitetaankin osoittamaan itään. Henkilökunta taitaa olla joko ammattitaidotonta tai jotenkin sekaisin.

    • Anonyymi

      Lapin yliopistosta tulee mieleen taiteen tiedekunta ja sosiologit sekä oikeustieteellinen tiedekunta. Tunnen aika monta Lapista valmistunutta sosiologia, jotka ovat joutilaita tohtoreita eikä heillä ole mitään työtä. Tulee siinä yhteiskunnalle kalliiksi kouluttaa toista, kun mitään tuottavaa työtä ei ikinä tee. Sama koskee taiteen tiedekuntaa. Jos Helsingissä heitä koulutetaan, sen pitäisi kyllä riittää. Oikeustieteellisen voi siirtää Oulun yliopistoon. Muutoin koko Lapin yliopisto pitäisi lakkauttaa. Veronmaksajat joutuvat maksamaan tällaisenkin koulutuksen. Raha ei riitä turhuuteen.

      • Anonyymi

        Sosiologian tohtoreiden väitöskirjoja käytetään lähteenä lähes kaikkien muiden alojen opetuksessa. Sosiologia on mahtava muita tukeva aine, koska se auttaa ymmärtämään yhteiskunnan rakenteita. Yhteiskunta taas on vuorovaikutuksessa mm. oikeuden, talouden ja tekniikan kanssa.


    • Anonyymi

      Mina haluta opiskelu matkailutukimus. Ollakko uliopisto soomi naane blond paaljo?

    • Anonyymi

      Isoveli valvoo.
      Kansalle ei kaikkea kerrota, kuten eri opetuslaitosten mokailusta.

      Olen itse opettanut eri amkeissa ja yliopistoissa ja havainnut kuinka vaikeaa esimiehille on hallita opsin mukaista opetusta.
      Opettaja ei aina osaa asiaansa ja luentoja perutaan jopa ylimääräisten omien lomien tähden. Tentit tehdään niin helpoiksi, että kaikki pääsevät läpi, eikä ylimääräisiä tentin tekemisiä tule. Siinä se opintoreppu kevyesti heiluu kun valmistutaan....

      Oi aikoja, oi tapoja.

      • Anonyymi

        Onko syypää uusliberalismi?


    • Anonyymi

      Kun uutisia silmäilee, Lapin yliopisto on pikemminkin harrastelijateatterin esittämä huono farssi kuin vakavasti otettava oppilaitos.

      • Anonyymi

        *taideiden tiedekunta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        *taideiden tiedekunta

        Etää ja etää! Tänne ei kannata tulla opiskelemaan. Pimeys ja talvi kestää 8 kuukautta vuodesta. Lähes kaikki opetus etänä, proffia ja muuta henkilökuntaa et näe ja vastaavat sähköposteihin jos muistavat. Paska paikka kaikin tavoin ja haku muualle käynnissä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etää ja etää! Tänne ei kannata tulla opiskelemaan. Pimeys ja talvi kestää 8 kuukautta vuodesta. Lähes kaikki opetus etänä, proffia ja muuta henkilökuntaa et näe ja vastaavat sähköposteihin jos muistavat. Paska paikka kaikin tavoin ja haku muualle käynnissä

        Etäopiskelu on parasta.


    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1356
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe