Vakio vs pitkäveto

Anonyymi-ap

Selittäkää tyhmälle.

Jos Veikkauksen vakioveikkausen palautusprosentti on 60 ja Veikkauksen pitkävedon 88, niin eikö minun kannata mahdollinen 10 kohteen rekkaosuma hakea pitkävedon kautta eikä vakioveikkauksen. Tai sitten vaikka kuuden kohteen. Eikö niissä ole paljon parempi palautusprosentti useammankin kohteen vetona vai muuttuuko palautusprosentti, kun pelaa monta kohdetta?

8

517

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jos pelaat 10 kohdetta niin palautusprosentti pienenee 0,88 potensiin 10 niin aika alas laskee. Lisäksi todennäköisyys 10 kohteen rekalla on aika matala. Vaikka pelaisit vaikka n 60% todennäköisyydellä osuvua suosikkeja 10kpl osumis todennäköisyys on 0,6 potenssiin 10.

      Eli pitkäveto kannattaa pelata aina singlenä. Vaikossa taas voit valit vaihtoehtoja 1x2 tai 1x tai x2 joka kasvattaa osumisen todennäköisyyttä, mutta vaikea peli on silti kyseessä ainakin täysosuma 13 oikein saada. Tietysti todennäköisyys kaikille merkeille ei ole 33,3% 33,% 33,% vaan joku joukkue voi voittaa selvästi todennäköisemmin selvästi heikomman joukkueen.

      • Anonyymi

        Itsekin huomannut saman, eli pitkävedossa kannattaa pelata korkeintaan 4 kohteen rivejä, jolloin on edes jotenkin kohtuulliset mahdollisuudet saada lappu kiinni. 10 ottelun rivissä on jo todella pienet mahdollisuudet voittaa.


    • Toki ymmärän kyllä nuo pitkäveto singlet, että panos kannattaa pitää aika korkeana että niistä jotain voittaakin. Pelaajilla on tapumus hekea isoja voittoja joten siksi varmaan singlet ei kiinnosta. Kuitenkin jos haluat minimoida tappiosi ja hävitä vähemmän rahaa pelaa aina single.

      Jos taas haluat hävitä vielä vähemmän rahaa. Pelaa aasialaisia tasoituvetoja ja muuallkin kuin veikkaukselle.

      Jos taas halauat olla voitollinen pelaaja opi löytämään ylikeroimet eli kohteet jossa veikkaus tai joku muu pelifirma on arvoinut kertoimet väärin.

      • Anonyymi

        Kiitos. Eli siis vakioveikkauksen palautusprosentti 60 ei olekaan niin huono kuin se ekana näyttää, kun vertaa pitkävetoon?

        Silti kysyn, että miksiköhän muuttuvakertoimisissa vedonlyönneissä (tulosveto, moniveto,, vakioveikkaus....) palautusprosentti on max. 70 ja aika usein jotain 60 vaikka "talo" pystyisi hyvin tarjoamaan vaikka 80 prosentin palautusta ilman mitään riskiä? Varsinkin, jos isommalla palautuksella jostain pelistä saataisiin suositumpaa ja talo saisi enemmän rahaa.

        Halutaanko taitopelaajien mahdollisuudet pitää tällä tavalla matalalla? Tuuripelaajahan pelaa riippumatta palautusprosenteista.

        Missä päin maailmaa muuttuvakertoimisissa (eli peleissä, joita pelataan muita vedonlyöjiä vastaab) palautusprosentit ovat isoimpia?


    • Anonyymi

      Sitä oon miettinyt, että jos pelaa monivedossa 2-1 ja 1-0 tuloksia samalle lapulle, niin tulee räikeitä alikertoimia. Mutta jos mä pelaan samat tulokset kiinteäkertoimisina tulosvetoina ja yhdistän vedot, niin kerroin on selkeästi parempi.

      Onko siis järkevää, jos hakee "tavallisia" tuloksia, pelatkin kiinteäkertoimisien kautta, kun taas "epätavallisemmat" 0-1, 3-1 ja 0-0 rimpsu taas voi helpostikin kannattaa perinteisen monivedon kautta?

      Yhdistelmällä 2-1, 1-0, 2-1 on aina todella alhainen kerroin, mutta jos sen pelaa kiinteäkertoimisena, niin kerroin parempi.

    • Anonyymi

      SOuthamton sai potkia vapaa potkujaan tyhjään arsenalin maaliin,läpeensä kuuusetettu matsi

    • Anonyymi

      Vakio Varas taa Vakio kusettaa

    • Anonyymi

      Urheiluvedonlyönti on aika lailla samanlaista kuin pörssiosakkeiden päiväkauppa eli treidaus. Jos sillä haluaa tienata elantonsa, on se kovaa työntekoa. Siihen pitää harjoitella ja opiskella. Lisäksi tietysti siihen pitää uhrata aikaa. Normaalissa ansiotyössä totuttu työaika ja vapaa-aika menettävät merkityksensä. Tiedän tämän kokemuksesta. Molempia tein noin 15-20 vuotta. Lopetin, kun terveys petti. Moni tuttu on jatkanut hautaan asti. Ei tullut miljonääriä minusta, mutta ihan mukavat eläkesäästöt kertyi. Aloittelijoille voin antaa saman neuvon, jonka itse aikanaan sain: "Alkoholi (ja/tai huumeet) ei kuulu työajalle. Ammattimainen treidaaja (tai vedonlyöjä) on 24/7/365 työajalla."

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe