Lasten hiihtolomamatkojen peruuntuminen nostaa keskusteluun vahingonkorvaukset

Anonyymi-ap

Etelän hiihtolomat alkavat ensi viikolla ja AKT:n lakon takia bensiinipula uhkaa lomamatkoja. Simeonin kuljettajat ovat lakossa ja polttonestettä ei kulje.

AKT:n puheenjohtaja ja hallitus ovat vastuussa lakkojen järjestämisestä. Heitä vastaan mahdollisesti nostettavat ryhmäkanteet eivät olisi yllätys. Lomamatkan peruuntuminen aiheuttaa monille vahinkoa ja lakko ei vähennä vastuuta vahingonkorvauksesta.

Miksi lakkoillaan? AKT:n puheenjohtajaa haastateltiin televisiossa ja hän sanoi, ettei heillä ole tapana katsella sivulle, kun puhuttiin siitä, että teknologiateollisuuden sopimukset asettaisivat tason vastuullisille korotuksille. Joku luulee, että korotuksia ei ole tulossa ollenkaan. Toki on tulossa, mutta AKT;n puheenjohtajan johdolla halutaan enemmän kuin muut. Yli 7%. Suuri yleisö ei ymmärrä vaatimusta, koska ahtaajienkin ansiot ovat helposti yli 4000 euroa kuussa. Suuri palkka.

AKT:n puheenjohtaja melkein seuraavassa lauseessa totesi, että heidän tavoitteena on Saksan korotukset. Siis vilkuillaan sittenkin sivuille. Onko kysymyksessä kuitenkin liittojohtajien välinen kilpailu, jossa pelinappuloiksi on asetettu jäsenet ja AKT:n tapauksessa koko Suomen kansa??? Vastuutonta toimintaa.

Työt eivät ole lakossa. Näinköhän Simeonin jotkut kuljettajat uskaltavat viedän polttoainetta tarvitsijoille. Työtätekevien nimittely rikkureiksi on maalittamista. Töihin menon estäminen ja uhkailu on sekin rikos. Suomessa on liittymisen vapaus.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mitä paskaa selität??? Akt on kyllä antanut ehdotuksensa mitä parannuksia vaaditaan, eivätkä ne ole yhtään ylimitoitettuja, pikemminkin nillä pysyttäisiin samassa missä ennenkin menty. Ennen muutamaa viimeistä palkka kierrosta. Akt meni monta vuotta lähes 0 korotuksilla ja etuuksiakin huononnettiin.

  • Anonyymi

   AKT aloitti lakon. Työntekijät ovat lakossa. Työt eivät ole. Töihin saa mennä. Töihin menon estäminen on rikos.

   Nollakorotukset on paskapuhetta. Samoja korotuksia oli luvattu kuin teollisuuteen. AKT:n hallitus ja johto on kujalla. He haluavat lakkoilla. Ja jäsenet pakotetaan lakkoon. Revi siitä.

   Kunhan tästä mennään pari vuotta eteenpäin, niin Suomessa ajelee virolaiset. latvialaiset ja liettualaiset kuskit ja yritykset, Eihän näillä palkoilla kannata ajattaa. Ja lisää kiristetään.

  • Anonyymi

   Miksi tavallinen työntekijä ei saisi olla Saksan mallin perään? Sitähän ne herratkin tekee. Sauli ja Sannaki olleet Saksassa koko päivän. Vinkuneet sieltä ties mitä.

  • Anonyymi

   Rekkaahan vois ajella vaikka työpäivänjälkeen, se homma tehhään 90% sesti perseellä oo homma eikä mikkään siittä tarvi hyvvää palkkaasaaha

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puhut olevasi hyvä ja kiltti ihminen

   Mutta todellisuudessa oletkin itsekeskeinen ja omahyväinen. Kaiken pitää pyöriä sinun ympärilläsi, kuten esimerkiksi tää
   Ikävä
   146
   1386
  2. Nainen kaunokainen

   Mitä teet tänään illalla?
   Ikävä
   42
   987
  3. Olisin halunnut...

   Olisin halunnut jutella kaikki asiat selväksi. Olen joskus kirjoittanut tänne huonossa mielentilassa ja todella ajattele
   Ikävä
   86
   968
  4. Kimmo Kivelä mikä pösilö.

   Kirkkoherra kehtaa kitistä saamastaan kunniamerkistä. Onpa törkee äijä. Ei niin pientä ojaa että meidän kirkkoherralla
   Kiuruvesi
   10
   886
  5. Palasina edelleen ja paras pala hukassa loppuun asti

   💞 Mä et ketään viereeni kaipaa Itselleni toistelen et kaikki hyvin on En tahdo et kukaan Perääni soittaa Helpompi on o
   Ikävä
   113
   764
  6. Kulta miten menee

   Mitä tunnet nyt.
   Ikävä
   58
   762
  7. No jos sulla on muitakin ottajia

   niin siitäpä sitten vaan. Ehkä niitä on sitte helpompi lähestyä! Eikait tämmöistä vaikeaa ujoa tapausta hittovie kannata
   Ikävä
   45
   758
  8. Paljonko sinulla nainen on velkaa tai säästöjä?

   Sitä tässä mietin jatkoa ajatellen.
   Ikävä
   105
   730
  9. Tänään on mun viimeinen päivä kanssas Sun

   Tänään on mun viimeinen päivä Kanssas sun, täydellinen Ennenkuin mun mentävä on Kaihtimien välistä valo Tunkeutuu uniisi
   Ikävä
   173
   706
  10. Nyt faktoja tiskiin mies

   Kerro kaikki syyt miksi en kiinnosta. Arvaan jo joitain, mutta haluan kuulla ne sinulta.
   Ikävä
   68
   691
  Aihe