Mustasukkaisuus tuottaa karmeita seurauksia.

Televaattorissa oli eläväkuva Ameriikan sisällissodan ajoilta. Metsästä oli Konfederaation alueella löydetty vallan huonokuntoinen jenkkisotilas, jota oli naisten seminaarissa hoidettu ja piiloteltu, kun siihen rakastuivat niin opettajat kuin oppilaatkin ja musta palvelija.

No siitähän seurasi, että siskot ahnehtivat sitä jenkkiä tapaamaan ja sivuamaan. Kun seminaarin yksi oppilas näki kamaloituksekseen, että se ponnahti muunkin kanssa, tuli niin mustikseks, että sitoi porttiin liinan merkiksi etsintäpartiolle. Se tarkoitti, että siellä piileskelee vihollissotilas. Jos olisi jenkki jäänyt kiinni, henkensä olisi menettänyt.

Tilanteen pelasti vain seminaarin omistajan taitava ja kylmäverinen pokka, kun selitti etsintäpartiolle, että liina on jonkin kehnoa pilaa, eikä siellä mitään vihollissotilasta ole.

Fiktiota, mutta kamaloittavan totuudenmukaista. Todellisista kertomuksista näkee, että mustasukkaisuus voi johtaa täydelliseen mielenmenetykseen, jossa rakkaankin henki on täysin merkityksetön, vain oikeutettua kostamista. Ja kaiken kamalempaa, että usein mustiksen synnyttää pelkkä vilkas mielikuvitus ilman pienintäkään todellista syytä.

Siltikään kukaan ei omista ketään. Omistusoikeus ei ulotu ihmisen omistamiseen. 🌹👀

19

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mustasukkaisuus on kamalan ahdistava tunne. Muistan vielä etäisesti miltä se tuntui. Palana kurkussa ja jännittyneisyytenä, sitä on ihan kun riivattu silloin. Stressi päällä.

      • Mustasukkainen aiheuttaa itselleenkin suunnatonta kärsimystä ja tekee kumppaninsakin olon helvetiksi. Vaan ei ole mitään tehtävissä. Eikä syyllinen mustikseen ole kukaan. 🌹👀


      • Kynis kirjoitti:

        Mustasukkainen aiheuttaa itselleenkin suunnatonta kärsimystä ja tekee kumppaninsakin olon helvetiksi. Vaan ei ole mitään tehtävissä. Eikä syyllinen mustikseen ole kukaan. 🌹👀

        No joskus joku kumppanikin kyllä oikein provosoi käytöksellään toista. Silloin on kyllä hänessäkin syytä. Etten täysin pesisi toisenkaan vastuuta pois tuosta kuviosta.

        Älä käyttäydy uskottomuuteen viittaavasti eli pelehdi muitten kanssa, jollet halua aiheuttaa toiselle huolta ja mustasukkaisuutta.


      • G-LoveR kirjoitti:

        No joskus joku kumppanikin kyllä oikein provosoi käytöksellään toista. Silloin on kyllä hänessäkin syytä. Etten täysin pesisi toisenkaan vastuuta pois tuosta kuviosta.

        Älä käyttäydy uskottomuuteen viittaavasti eli pelehdi muitten kanssa, jollet halua aiheuttaa toiselle huolta ja mustasukkaisuutta.

        Ei tulisi mieleenkään leikkiä tulella. 🌹👀


      • Kynis kirjoitti:

        Ei tulisi mieleenkään leikkiä tulella. 🌹👀

        Minun jotkut pari ex kumppania ovat leikkineet tulella ja poltinkin heidän näppinsä sitten.

        Nykyään tulee kyllä loukkaantuminen, mutten osaa olla enää mustasukkainen kuten nuorena olin. Olen ajatellut asian niin, että häipyköön jos minä en riitä tai enää kelpaa. Mihin minä paskaa tartten, kun ei ole peltoakaan paskalle. 😌


      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        🍒 ­­N­­y­­­m­­­f­­o­m­a­­­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#177509186

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Huomenta Metusalem.

      • Vaikutti sen verran ystävälliseltä, että lienee syytä lausua kiitos. 🌹👀


    • Anonyymi

      Kyllä konfederaation alueella omistusoikeus ylsi myös ihmisiin. Se oli osa sisällissodan syttymisen syynä. Pääsyyn ollessa mikä hallintomuoto liittovaltiossa on. Konfederaatio oli persujen ajaman valkoisen ylivallan kannalla.

      • Tarkoitin vain nykyistä ajattelua. Mainitsit erään poliittisen ryhmän. En kannata enkä vastusta mitään poliittista ryhmää. Samaa huijausta ne ovat, mutta vain eri kääreissä. En ole äänestänyt vuosikymmeniin. 🌹👀


    • Anonyymi

      Ei se ole mikään televaattori! Se on näköradio!

      • Näköradio-nimitys oli kyl soma. Sitä käytti aluks lehennii. Mut kaiken somempi oli must kuitennii televaattori, jota yks mun luokkatoveri käytti. Siihen aikaan oli nääs muotii, et tekeylyttiin vierassanoi (= sivistyssanoi) osaamattomiks. Ja sit oikeistakin sanoist tehtiin hassui yhistelmii, niiku televisiost ja elevaattorist.

        Yliopiston latinanopettajan mielest sillo ku sanaa valittiin, ois pitäny ottaa televiisio, koska latinas on siinä pitkä i, vaikkei se kirjotukses näykään. 🌹👀


    • Anonyymi

      taas kaatui pahannäköisesti joku nainen kiinalaisten Kong ja löi päänkin pahastikin qalppihiihdon freewstylessä.

    • Kyllä. Ehdottomasti yksi karmeimmista asioita ja tunteista. Siitä ei koskaan seuraa mitään hyvää. Ja myös äärimmäisen kuluttavaa niin tuntijalle kuin sen kohteellekin

    • Anonyymi

      porvari luulee voivansa omistaa

      jo ajat sitten riki sorsa: haaveissa vainko oot MUN

      • Mä en ala, ku meni taas politiikan puolelle. 🌹👀


    • Sanoisin tarinan opettavan, että sisällisota tuottaa karmeita seurauksia.

    • Anonyymi

      jos haluaa energiaa elimistöön niin syö jotain pikkuautojen sähkömoottoreita, en kyllä suosita.

    • Mitä mustasukkaisuuteen tulee, en näkisi että kyse on toisen omistamisesta. Mustasukkaisuus on pikemminkin reaktio omaan epävarmuuteen toisen rakkaudesta, jolloin sairaalloisessa tapauksessa pieninkin epäilys saattaa laukaista kohtalokkaan väkivaltaisen reaktion. Sairaalloista mustasukkaisuutta esiintyy niin miehillä kuin naisillakin, mutta koska mies on yleensä parisuhteen vahvempi osapuoli, näkyvät mustasukkaisuuden seuraamukset yleensä naisen kehossa erilaisina vammoina taikka naisen kuolemana pahoinpitelyn seurauksena.

      Luonnollisesti jokainen rakastunut kokee mustasukkaisuutta, jos suhde rakkaaseen on uhattuna jonkun toimesta. Jo pienestä pitäen on yleistä, että sisarukset ovat mustasukkaisia toisilleen vanhempiensa taikka toisen vanhemman rakkaudesta. Tätä tosin kutsutaan sisarkateudeksi, vaikka mustasukkaisuudesta siinä tietysti on kyse.

      Rakastuminen ei ole toisen omistamista, mutta rakastuminen tarkoittaa lähtökohtaisesti, ettei rakastumisen kohteeseen suhtaudu välinpitämättömästi. Jos käy ilmi, ettei sydämen valittu koe lainkaan samoin, ymmärtävät useimmat vetäytyä, masentua ja nuolla haavansa yksinään. Tästä pääsemme aasinsiltaa pitkin masentumisen tunteeseen, mikä on aggressiivinen tunne, joskin se aggressio kohdistuu itseen eikä muihin. Masentuminen ei siis ole alakuloisuutta, vaan se aiheuttaa pidemmän päälle hoitamattomana joko itsemurhan, taikka laajennetun itsemurhan (joukkomurha+itsemurha).

      Kaikki ihmiset eivät masennu vastoinkäymisten edessä, vaan heistä tulee (ulospäin) aggressiivisia.

      Mustasukkaisuus on siis aggressiivista reagoimista vastarakkauden loppumisen uhkaa kohtaan. Sairaalloisessa tapauksessa mustasukkaisuus on puolison jatkuvaa kontrollointia ja pahoinpitelyä mitä mielikuvituksellisimmista syistä, jotka kyllä pohjautuvat mustasukkaisen pohjattomaan rakkauden tarpeeseen, mutta myös kyvyttömyyteen ottaa sellaista vastaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      349
      4171
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      278
      2357
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      136
      1693
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      102
      1475
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1423
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1277
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1255
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      56
      1142
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1084
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      343
      1016
    Aihe