Tästä näette aktiivileikkurit ym heikennykset, miltä puolueilta tulossa:

Anonyymi-ap

https://yle.fi/a/74-20021718

Siellä ovat PetosKalmaKokPersRkpKeKrdSdpjne keulilla, heikentämässä köyhien pieni- ja keskituloisten, elämässä kitkuttelemiselle, välttämättömiä tukia, joita ei miksikään "etuuksiksi" kannattaisi nimittää, kun köyhyyteen pahoinpidellyksi joutuminen, on väkivallan kohteena olemista, ei mikään etu.

34

152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pääministeri Marin on nyt omassa vaalipiirissään Ukrainassa natsia hautaamassa. Nyyh. Vaikutus varma.

    • Anonyymi

      https://yle.fi/a/74-20021718

      Siitä voitte tarkistaa, mitkä puolueet ja puoluejohtajat, ovat leikkaamassa pieni- ja keskituloisten oikeuksista.

    • Anonyymi

      Ja nuokin kaksi puoluetta, jotka väittävät, etteivät hyväksy leikkauksia pieni- ja keskituloisilta, valehtelevat, sillä niitähän ne ovat juurikin, nykyisessä hallituksessa jatkaneet.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17646666/li-andersson-on-rkplainen-aarioikeistoekstremisti-siita-ei-ole-epailystakaan

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17655173/ek-medialemmikki-aarioikeistovihreiden-korruptioohisalo-lakkautti-elakekoyhyystutkimuksen#comment-118463438

      Joten äänestäminen on jo loppunut. Syvästi korruptoituneessa, pörssirikollisten YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ äänestäminen, vahingoittaa vakavasti sinua, läheisiäsi ja muita ihmisiä Suomessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17721531/elakelaiskoyhat-torjukaa-tiukasti-korruptiopoliitikko-sote-ihmiskauppiaiden-vaatimukset

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17769797/korruptiosannalla-ei-ole-valtaa-edes-1-250ekk-minimielakkeiden-verran

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17729640/diktaattori-niinisto-suunnittelee-yhden-asian-hallitusta#comment-118932750

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ yksituumaisesti, on hyväksynyt, kaikki miljardien miljardien ja miljardien tulojensiirrot, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikollisille, sinne on rahaa riittänyt, ei koskaan ole kyseenalaistettu, että onko varaa, mutta köyhiltä leikkaamisen suhteen, ovat olleet ahkeria, joten äänestäminen on pieni- ja keskituloisille kansalaisille, jo hengenvaarallista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17742476/perintorikkaiden-ylikoulutettu-valtio-lisaa-eriarvoisuutta--koyhyysongelmaa

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mies käytti lasta hyväkseen hyppyri­­mäen tornissa Lahdessa,
      mies sai yli kolmen vuoden vankeustuomion.

      Miehen oikeudenkäyntikulut käräjäoikeudesta olivat noin 8 000 euroa ja ne menevät valtion kukkarosta.
      Tuomitun noin 2 700 euron oikeudenkäyntikulut hovioikeuden osalta maksaa valtio.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17776545/amerikanryssat-tehneet-suomesta-banaanivaltion-jossa-ei-ole-edes-sananvapauksia

      Vain Äänestämisestä Kieltäytymällä, Suomen kansa pystyy vaikuttamaan.

      Pahasti Venäjä-riippuvaiset oligarkit, AmerikanRyssäTrumpit pörssirikolliset, johtavat maatamme kohti tuhoa.

      Lopettamalla Korruptiovaaleissa, pörssirikollis-oligarkeille äänten luovuttamisen, voimme estää kansamme ja valtiomme romuttamisen, AutokratiaUsan pörssirikollisten takia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17621347/niinisto-oli-heikoin-lenkki

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17777713/eduskunnan-venaja-riippuvuus-elakelaiskoyhien-ihmiskilpina-kayttaminen#comment-119662641

      PetosKalmaKokPersRkpKeSdpjne:n yksipuoluejärjestelmän KorruptioNiinistöTrumpistit on syöstävä vallasta, se tapahtuu äänestämisestä kieltäytymisenä, äänestämisen lopettamisena.

    • Anonyymi

      Kovat on paineet pörssirikollisoligarkkiTrumpisteilla, kun pitää ek-medioissa, kuin rabiesta sairastavat rakkikoirat, räkyttää haavoittuvimmille kansalaisista ja muille köyhyyteen pakotetuille, miljardien ryöstämisen paineissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17778752/porssirikollisoligarkkitrumpit-uhoavat-ek-isssa-vihaa-suomen-kansalle

      Mitä enemmän solvaavat Suomen kansaa, sitä vähemmän kansalaiset enää äänestävät korruptiovaaleissa. Voi olla että joutuvat itse maksamaan, ottamansa AutokratiaUsan hyökkäysliitto-hävittäjämiljardivelat.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Täysin vastaavia laittomuuksia, kuin Ranskassa TrumpMacronin "eläkeuudistus"-kansantappajaiset, ovat Suomessa: laiton ex-äärioikeistohallitus, AutokratiaUsan sotarikosliitto-hävittäjähankkeet, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttaminen, eläkeläisväestöä oikeusturvattomaksi, äärimmäiseen köyhyyteen pakottamalla ym.

      https://www.lemonde.fr/en/france/article/2023/03/07/pension-reform-draws-fresh-record-number-of-protesters-across-france_6018529_7.html

      EK-medioissa pörssirikollisjengit, yrittävät syyllistää korruptiovaaleista kieltäytyviä Suomen kansalaisia, siinä onnistumatta. Äänestämisestä Kieltäytyminen On Jo SUOSITUINTA.

    • Anonyymi

      KAIKKI eduskunnan korruptio-yksipuoluejärjestelmän, pörssirikollispoliitikot- ja puolueet, ovat leikkaamassa, jokaiselta pieni- ja keskituloiselta kansalaiselta, elintärkeistä asioista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17783082/porssirikollisjengeja-vastustetaan-lopettamalla-aanestaminen-korruptiovaaleissa

      https://www.aljazeera.com/gallery/2023/3/19/photos-millions-protested-against-invasion-of-iraq

      Tuhansien miljardien ryöstäminen, Suomen kansalta meneillään. Älkää enää luovuttako ääniänne niille, jotka käyttävät niitä, vain pörssirikollisten ahneuden, voittojen maksimointiin verokeitaissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661451/en-tule-aanestamaan-seuraavissa-vaaleissa-ei-ole-todellista-realistista-vaihtoehtoa#comment-117886652

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      On ihan paras aika, pitää kunnon EK-mediapaussi, muutaman viikon ajan, niin välttyy itsekeskeisten korruptiopoliitikko-pörssirikollisten ja niitä mainostavien äärioikeiston pörssirikollis-EK-medioitten, törkeiltä valheilta ja olemattoman "suosion" tuputtamiselta ym valheilta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17777833/suomen-kansaa-harhautetaan-maksamaan-aarioikeistotrumpistien-sotarikosbisneksia#comment-119664469

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17775530/aktiivileikkuripurra-saksii-koyhilta-tyottomilta-turvan-pois

      Siinä lähtisi monen perheen elanto kertalinttuulla, jos joku vielä on niin idiootti, että nöyristelee rasismikortilla, moninkertaistettavaa maahanmuuttoa, eli ulkomaisen halpatyövoiman tuontia, jota PetosKokPersRkpKejne suunnittelevat.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17187966/alkaa-enaa-antako-painostaa-itseanne-aanestamaan-korruptiovaaleissa#comment-118442380

    • Anonyymi

      Yhtään mitään hyvää, ei yhdelläkään eduskunnan, korruptio-YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN puolueista, ole kansallemme luvassa, päinvastoin, korruptiovaaleissa äänestäminen, olisi kuin loputtoman velkakirjan allekirjoittamista, nimensä pistämistä, AutokratiaUsan sota-sote-Pörssirikolliskapitalistien, Suomen valtion eli kansan ryöstämiselle. Ei sellaista voi hyväksyä, siksi kieltäydymme enää äänestämästä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17762948/ruotsin-poliisijohtaja-teki-harakirin-suomen-viranomaiset-kantavat-porssirikollisten-salkkuja

    • Anonyymi

      Noinhan se pitää ollakin. Yhteiskunnan tukien pitää olla se vihonviimeinen oljenkorsi. Jokaisen työkykyisen velvollisuus on elättää itse itsensä. On väärin, että yhteiskunnan tuet ovat suuremmat, kuin palkka. On väärin, että Marinin hallitus taas tuki tuota kannustinloukkua nostamalla tukia 2 x enemmän, kuin palkat keskimäärin nousi.

      Usein vedotaan siihen, että työnteko ei kannata, jos joutuu elämään tukien varassa. Eikös Suomessa saa edelleenkin ns. soviteltua päivärahaa, joten kyllä tuolta osin osa-aikaistakin työtä voi ottaa vastaan. Kyse on selvästi tuossa, ettei haluta tehdä töitä muutaman satasen takia, kun on niin mukava loisia kotona nukkumalla puolille päivin.

      Tosin on siinä valtion päättäjienkin omaa vikaa, että kun ottaa työtä edes vähänkin vastaan, niin mm. asumistuki menee melkein heti uusiksi ja lasten päivähoitomaksut korotetaan, yms. yms.... mihin valtiovalta voisi tehdä korjauksia. Noita on sitten taas työttömäksi jäätyään vaikeaa saada takaisin.

    • Anonyymi

      Pörssirikolliskapitalistit eivät töitä tee, vaan imevät veret orjatöitä tekevien kansalaisten selkänahoista, nauttivat vastikkeettomia ökysossutukia verokeitaisiin, vastikkeettomina yritys-maatalous-kulttuuri-media-jne tukiaisina, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikollisille, joten mene mäkeen pörssirikollisten saarnaaja-länkyttäjä.

      https://www.lemonde.fr/en/politics/article/2023/03/23/pension-reform-protests-the-problem-is-macron-does-not-hear-so-if-he-wants-things-to-blow-up-they-will-blow-up_6020462_5.html

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      SDP:n demarikommarit sai koulut ja soten voimaan pahoin. SDP:n demarikommarit sai populistisella politiikalla ostovoimamme romahtamaan.

      • Anonyymi

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Onneksi EI ole äänestyspakkoa, sitä eivät pörssirikolliskapitalistit YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄÄN, sentään ehtineet diktatuuriinsa toteuttaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tärkeintä on, että laittoman ex-äärioikeistohallituksen, yksikään isoimpien talousrikollisten, pörssirikollispsykopaattien, uusfasistisista sinimustista ryöstäjähörhöistä, ei pääse koskaan hallitukseen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17807273/sinimustat-porssirikollispsykopaatit-variraitoja-hiuksissa-vapputamineissa-hamaavat#comment-120090503

      Pelkkiä rötöksiä ja laittomuuksia, on tuonkin "lakimiehenä" mainostetun, äärioikeiston PetosKok-KorruptioHäkkkänenOligarkkiTrumpistin kontolla, rikoksia Suomen kansaa vastaan, alkaen laittomasta ex-äärioikeistohallituksesta, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamislausunnoista, sotarikos-hävittäjälaittomuuksiin jne.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17804348/suomi-ei-liity-koskaan-autokratiausan-hyokkaysliittoon#comment-120050656

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5015
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    10. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1235
    Aihe