Kiinnostaa mutta kuulemma ei kiinnosta

Anonyymi-ap

Olen ollut opiskelujen puitteissa läheisesti tekemisissä itseäni aika selvästi nuoremman naisen kanssa. Omalla kokemuksella voin sanoa, että nainen oli merkkien perusteella kiinnostunut tai ainakin esitti sellaista. Järjesti mm. kahdenkeskisiä tapaamisia opintoihin liittyen ja toi esiin olevansa vapaana koko tulevan viikonlopun.. En ole koskaan vielä erehtynyt tällaisessa.. Toisaalta tuollainen esittäminen ei olisi oikein vaikuttanut hänen ajankäyttöä priorisoivaan elämäntapaansa sopivalta.

Aivan alussa en jaksanut heräillä naisen aktiivisuuteen, koska pitkä sinkkuaika, koronaväsymys ja myös tarpeettoman draaman välttely opintoihin liittyen olivat mielessäni. Päätin kuitenkin lopulta, että on tämä kortti katsottava etten lopulta jää katumaan mitään, koska kyseisessä ihmisessä ei suinkaan ole mitään "vikaa" vaan oma kiinnostukseni jopa lisääntyi jatkuvasti.

Kun sitten lopulta ehdotin naiselle viestillä että mentäisiin viikonloppuna ulos, vastaus oli tyyliä "nyt on kyllä kalenteri täynnä". Mitään sellaisia merkkejä ei tosielämässä kuitenkaan ollut, että nainen olisi jo luovuttanut. Oletin, että varmaan on lähinnä loukkaantunut tai ainakin haluaa esittää sellaista kun hänen oma aiempi vihjailunsa "täysin vapaasta viikonlopusta" ei johtanut mihinkään. Päätin odotella rauhassa miten käytös tosielämässä muuttuu tämän lähettämäni viestin jälkeen, ja seurauksena oli vielä aiempaa aktiivisempaa läheisyyteen pyrkimistä eikä puhettakaan välttelystä.

Odottelin pari päivää, nielin ylpeyteni täysin tavoistani poiketen ja ehdotin uudelleen viestillä, että haluaisin viedä hänet ulos ja katsotaan hänen kalenteristaan nyt sitten sopivaa aikaa. Olin vähintään yllättynyt, kun vastaus oli sen muotoinen, että kalenteri on pitkälle täynnä eikä minun seurassani ulos meneminen oikeastaan kiinnosta, kiitos kuitenkin. Kiitin vastauksesta ja toivotin hyvää jatkoa.

Oma elämänkokemukseni sanoo, että tämä tapaus vielä kävelee jonain päivänä katuvaisena vastaan. En nyt usko omaan vetovoimaani niinkään, mutta siihen millaista ripustautumista olen aiemmin nähnyt naisilta (kun ovat saaneet jonkun miehen hyväksynnän itselleen). Tuntemukseni asiasta on tämä. Minua vain kiinnostaisi kuulla naisen logiikan asiantuntijoilta, että mikä voisi olla näin epäloogisen toiminnan motiivina, kun tässä ollaan aikuisia molemmat kuitenkin.

1

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nainen istuu sellaisen värkin päällä jolla on valtaa. Nainen vaan on empaattinen ja me miehet ollaan helpooja! Itse tiedän yhden naisen joka tulee aina kylkeen kiinni ja on aivan hiljaa. On antanut luvan halata, mutta jos hän ei tervehtimisen lisäksi sano mitään muuta, niin oletan hänen olevan vain kohtelias ja suvakki! Ei sillä kyllä nainen osaa tehdä myös selkokielisen aloitteen ihan vakavasti, mutta se on ihan eri juttu eikä aina voi olosuhteitten vallitessa sanoa joo! Mitä tulee ikäeroon, niin pysytään mahdollisisimman pienissä eroissa. Kyllä minun ikäinen plus 50v syttyy 30v ikäisestä, mutta 30v nainen ennemmin kuolee hapen puutteeseen. Mielummin naamatuttuja!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      383
      4540
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      284
      2524
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      144
      1813
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      103
      1554
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1463
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1307
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1305
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      58
      1226
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      46
      1214
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      346
      1063
    Aihe