Miksi nämä "pätevät" eivät mene vaan sinne töihin?

Anonyymi-ap

Sivustolla pesii muutama työtöntä jotka väheksyvät työnhakukursseja ja työharjoitteluja kaikin keininoin , mutta itse jatkavat työttöminä vaikka väittävät työnhaun olevan helppoa ilman mitään ryhtihetkeä työnhaussa?...

No tietysti kyseessä feikit joille elämän tärkein asia on vähätellä kaikkea!
Oletteko jo astuneet feikin-ansaan eli mielikuvittelette asioita?

Kyllä omilla päätöksillä ja teoilla on merkitys omaan elämään, joten lopettakaa feikkien analyysit ja keskittykää tekoihin jolla on merkitystä!
Järjestetyt kurssit on vain hetken, mutta voi saada aikaan sisäisen asennemuutoksen itsessä ja johtaa mieleisen työn löytymiseen paranee merkittävästi!

Ne jotka eivät mitään harjoitteluja ja työnhaku-kursseja tarvitse, menevät vaan töihin heti seuraavana arkipäivänä!

29

232

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Työnhakukurssilla opetetaan sähköpostin lähettämistä. Kyllä jokainen työtön osaa sen jo joten ne kurssit on ihan turhia. Älkää suostuko niihin kursseihin, ne työllistää vain niitä kurssien pitäjiä jotka tienaa 4000 euroa kk.

      • Anonyymi

        Näin. Helppoa rahaa näille kurssien vetäjille. Money for nothing.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin. Helppoa rahaa näille kurssien vetäjille. Money for nothing.

        Pitää otaa huomioom perustuslaki joniamueoo on unohtanut
        Jos henkilö ei kykene hankkimaan ihmisarvoisen elämän edellyttämää turvaa, on hänellä oikeus sosiaaliturvana välttämättömään toimeentuloon ja huolenpitoon. Perutuslain säännös koskee niin sanottua viimesijaista toimeentuloa: Kun henkilö ei saa toimeentuloa mistään muusta lähteestä, astuu voimaan velvoite, joka toimeentulon osalta hoidetaan käytännössä toimeentulotuella.


      • Anonyymi

        Työnhakukurssilla opetellaan avaamaan tietokone, opetellaan avaamaan sivusto nimeltä Mol.fi sekä opetellaan kirjoittamaan oma nimi ja osoite paperille.


      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        ❤️ ­N­y­­m­­­f­­o­m­­­a­a­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17781044A

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Töissä olevalle työnhakukurssit on turhia. Osa-aikatöissäkin joutuu olemaan työkkärissä kirjoilla, jos saa soviteltua.

    • Anonyymi

      Siitä kuka menee töihin ja kuka ei, päättää työnantaja/rekrytoija, ei työnhakija.

      Onko tämäkin sinulle vielä epäselvää?

      • Anonyymi

        Js ei ole sopivaa koulutusta ja työkokemusta avoinna olevaan työtehtävään, ei mitkään työnhakukurssit siinä auta.

        Avoimet työpaikat keskittyvät yhä tarkemmin tiettyihin ammatteihin, joiden tekijöistä on pulaa. Jos et kuulu sen alan osaajiin, niin ei minkäänlainen hakemus takaa töitä. Käänteisesti, jos olet kysyttyä työvoimaa, on ihan sama, millä hakemuksella haet. Pelkkä cv ja suosittelijat voivat riittää.


    • Anonyymi

      sanottakoon näin että jos on monta kertaa kävelty ylitse niin kyllä siinä usko erilaisiin työnhakukursseihin on kadonnut. Etenkin jos on useammat työharjoittelut ja työnhakukurssit läpi menty ilman että pääsee työnsyrjään kiinni. Usein toistuva pompottelu ja hyväksikäyttö laittaa ihmisen kuin ihmisen neliraajajarrutuksen päälle.

    • Anonyymi

      Vaikka kaikki sadattuhannet työttömät olisivat täydellisen ikäisiä, koulutettuja, kokeneita ja hyvännäköisiä, Heistä silti vain pieni osa voisi edes teoreettisesti työllistyä, jos paikkoja on avoinna murto-osa heidän määrästään. Onko tämä jollekin vaikeaa käsittää?

      Avoimien työpaikkojen määrää ei voi nostaa opettelemalla, miten sanotaan päivää.

    • Anonyymi

      yli 300000 ihmistä vaihtaa joka vuosi uuteen työpaikkaan Suomessa.
      Ongelmallisinta työpaikan haku on heille jotka eivät koskaan ole
      olleet oikeissa töissä. Myös heillä jotka ovat liian kauan olleet (roikkuneet )samassa
      työpaikassa ilman että ovat ikinä fundeeranneet työpaikan vaihtoa
      on ongelmia kun nykyhommasta tulee se lähtö (kalossi takapuoleen)
      Tolkun ihminen hakee ja etsii työtä kun itsellä on varma työpaikka alla olemassa.
      Työnhaku on kova taito missä muutkin taidot . Täytyy aina olla hereillä mitä omalla alalla tapahtuu. Tuntea pelikenttä ja ihmiset oman työpaikan ulkopuoleltakin. Jotkut hakevat ja kurkkivat koko ajan uutta duunia vaikka ovat hyvässäkin työpaikassa. Sellainen ihminen harvoin on työttömänä. Se näkyy myös paksumpana tilipussina.

      Suurin osa ihmisistä on joskus työttömänä. Jonkun aikaa. Itsekin ollut pätkittäin työttömänä. Se ei ole ongelma. Se on ihan normaalia. Pitkäaikaistyöttömyys sen sijaan on ongelma. Joillekin trauma. Joillekin valittu elämäntapakin. Sieltä montusta on vaikea työllistyä vaikka työhalujakin olisi.

      Työpaikkoja syntyy ja katoaa koko ajan. Firmoja lopettaa toimintansa. Uusia
      firmoja perustetaan. Lopettava firma ei työllistä kuin lakimiehen. Uusi firma työllistää ainakin yrittäjän ensimmäiseksi. Pysyykö pystyssä ja miten kauan on sitten toinen juttu.
      Monet työpaikat täytetään ilman että työpaikasta edes ilmoitetaan. Kun oikeanlainen
      ihminen tulee ja kysyy niin hän saa paikan. Työpaikkoja ei ole jos ei ole yritystä johon palkata väkeä. Suurin osa yrityksistä on 1-2 hengen firmoja. Hyvin harva niistä työllistää koskaan muita kuin vain yrittäjät itsensä. Liiketoiminnan kasvattaminen vaatii yrittäjältä ison motivaation, riittävästi älyä ja uskallusta ottaa taloudellista riskiä. Kaupparekisterissä on yli 600.000 yritystä .

      Kun aikuinen ihminen hakee työpaikkaa hän hakee sitä juuri vain yksinomaan itsellensä. Ei muille. Jokainen työnhakija ajaa ensisijassa omaa etuansa. Harva työpaikkaa hakiessansa kirjoittaa hakemuksensa toista ikäistänsä työnhakijaa kehuen. Sitäkin tapahtuu toki mutta vähemmässä määrin. "Pekka Sahanpää tässä. Minulla on 20 vuoden työkokemus mittatimpurina. Älkää vaan palkatko minua. Palkatkaa mieluummin Sami Tehokas kun se on pitkäaikaistyötön. Suosittelen häntä . Hänellä ei ole suhdeverkostoa eikä tiedä rakennusalan pelikentästä mitään. On minua parempi vaikka harvoin on vasaraa kädessä pitänyt . "

      Jos olet pitkäaikaistyötön niin tsemppiä jaksamiseen. Se harvoin on kiva olotila.

    • Anonyymi

      Minä en mene mielellään sellaselle kurssille, jossa joku eläkeikää lähestyvä huutaa pää punasena, että hän ei tietokonetta käytä. Kaks työllisty. Arvaa kuka oli toinen?

      • Anonyymi

        Ite olin kanssa kerran yhdellä kursilla ja ihmettelin kun yks vanhempi mies oli ihan pihalla ATK asioista ei osannut oikein mitään. Sen siitä saa kun ei ole minkäänlaista kiinnostusta siihen. Kiinnostus on ollut hänellä vain jossain kavinkone tai maarakennus töissä missä sano olleensa lähes koko ikänsä, mutta tietokoneihin ei hänellä ollut minkäänlaista kiinnostusta.
        Ihettelin miksi ei? Tietokone ja netti on kuitenkin tänäpäivänä melekeimpä pakolloinen.
        Kyllä taas mun isäni osaa vaikka ikää on jo yli 70v.


    • Anonyymi

      Olisi jännä tietetää miten ihemeessä ap menee töihin seuravana arkipäivänä?

      Kerro miten mennään töihin jos yrittäjät eivät ota töihin?

      Ottappa kuule loparit nykyisestä työpaikaista ja mene töihin utteen työpaikkaan. Haluaisin niin nähdä mitä teet tai miten se onnistuu se "töihin meneminen"?

    • Anonyymi

      Kai se on vaan niin, että jotkut ovat vaan jollaillailla personaltaan kiinnostavia ja sellaisia "kiinnostavia ihmisiä" Nyt kun on vaalitkin niin aina siellä eduskunnnassa on niitä jotka sinne äänestetään ja valitaan yhä uudestaan kerran neljässä vuodessa. Tietysti jotkut harvat putoaa pois ja jotkut lähtee jonnekin muualle töihin niin paikka avautuu muutamalle uudelle edustajalle.

      Sitten on sellaisia ihmisä kuten vaikka minä jota ketään ei oikein kiinnosta muutakuin aukoa päätä jossain työkokeilupaikalla. Kai oon jotenkin liian hiljainen niin se auheuttaa jossaikin ihmisissä jotain negatiivisuutta tai purkaa omaa pahaa olaan. Mitään palkallista työtä tuskin saan koskaan, koska ketään ei vaan kiinnosta.
      Uskalisin kuitenkin kysyä työkokielun jälkeen. että olisko mahdollista päästä töihin ihan palkalla? Niin eipä tietenkään ollut. Minulle tuli heti se ei, mutta jollekin muulle sanotaan kyllä joo kyllä me sut oetaan. Jotenkin näin vaan tää menee. Ja ne jotka menee töihin niin niillä on hyvä suhde verkosto josta löytyy kaverin kaverin kautta joku yrittäjä jonka kautta sinne töihin voi "mennä" Tai tottakai vaikka jos oma isä on toimitusjohtaja niin voi vaan mennä varatoimutusjohtajaksi, koska tottakai isä palkkaa oman paikansa/tyttärensä frimaansa. Varmaan nää yrittäjien lapset on juuri niitä jotka kirjoittelee pitkin nettiä näitä mene töihin kommenteja ja varmaan vielä työajalla kopississan sillä aikaa kun alaiset tekee kaikki työt ja muutakin työttömistä herjaavia kirjoituksia. Lisäksi anatavat sellaisen kuvan, että töitä olisi helppo saada ja kuka vaan voisi sinne mennä. Vaikka oikeasti kyllä tietävät, että töitä ei millään kaikille riitä!

      • Anonyymi

        viimeksi eduskunnasta putosi pois 48 edustajaa. Aika lailla siellä porukat vaihtuu. Aina on rypäs kestosuosikkeja kaudesta toiseen. Nytkin kun uusi eduskunta valitaan niin varmasti 25% karisee pois, Voi olla enemmänkin kun vaihtuu uusiin kasvoihin, Etenkin kun nyt jo yli 20 edustaajaa ei lähtenyt 2023 vaaleihin mukaan ollenkaan.
        Se miksi et saa töitä on joku melko varmasti muu juttu kuin persoonallisuutesi täydellinen näkymättömyys. Moni introverttikin ja hiljainen työllistyy jos on toimelias ja oma-aloitteinen tekemään. Heidän jotka ovat ylihitaita tai eivät pärjää ilman tarkkoja ohjeita voi olla vaikea työllistyä. Myyntimiehinä esimerkiksi pärjäävät parhaiten introvertit tehopakkaukset jotka eivät liikoja seurustele työkavereiden kanssa. Kulkevat omia polkujansa maailmalla.


    • Anonyymi

      Sitten kun tulee taas lama, niin on ihan turha hakea mihinkään. Jos työnantajalla ei ole rahaa palkata, niin ei se palkkaa, vaikka olisi millainen osaaja hakemassa. Paitsi tietenkin ilmaisia työntekijöitä, harjoittelijoita, kuntouttavan, työkokeilun, ehkä palkkatukeen oikeutettuja jne.

      • Anonyymi

        Juuri niin käy. Selvä enemmistö työllistyneistä on näitä ilmaisia tai lähes ilmaisia (9€/pv) työntekijöitä, jotka eivät työpanoksestaan huolimatta kerrytä niin ansiosidonnaista päivärahaa kuin eläkettäkään itselleen.


      • Anonyymi

        Jaa että rahaa palkata.
        Ei kyllä nyt on ymmärretty väärin.
        Työntekijän tehtävä on tuottaa niin paljon että siitä tuotosta voidaan maksaa työntekijän palkat, eläkemaksut, vakuutukset, sotumaksut lomakorvaukset, työvaatteet, koulutukset, toimitilat ja tietenkin yritykselle katetta.
        Ei työnantajan pidä maksaa noita maksuja.

        Ei ihme että työntekijöiden työllistäminen ei nykyään kannata, pitäisi olla miljonääri että voi vähän aikaa työllistää.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tolla Luurilla on selkeesti paha olla tai jotain, mutta miksi tuo paha olo pitää purkaa johkin niiloon. Yhtälailla on muitakin rappiotubettajia jotka ei tee yhtään mitään, mutta miksi niille ei sitten laiteta tuollaisia kommentteja kuten niilolle?


    • Anonyymi

      Mistä näitä sikiää joiden mielestä "kaikki osaa" tyyppejä?
      Perustuuko käsitys siihen, että kun minä-idiootti osaan niin kyllä kaikki osaa?...

      Erilaiset ihmiset oikeasti tarvitsevat "tukea" ja opastusta työnhakuun, miksi sitä tarjontaa painetaan lyttyyn kun ei edes maksa mitään?
      Tukea tarvitsevat myös henkilöt jotka eivät työllisty eli "ravistelun aika" jotta aktivoituvat nykyhetkeen!
      Työhaku on aktiivista jokapäiväistä tekemistä eikä max. 4 kertaa kk!

    • Anonyymi

      Mun kohdalla ei tunnut auttavan. Vaikka kuinka haen töihin niin ei ne vaan ota minua töihin. PL joku työkokeilu jonka jälkeenkään ei palkata.

      Olemmeko sitten niin erillasia ihmisiä. Ite olen sitä mieltä, että olemme. Toisia suositaan ja toisia ei kiinnosta ketään muutakuin aukoa päätään tai sitten ei huomioida millään tavalla. Eikä tarvi olla kun joku ihan pieni vamma tms puhevika niin kentään ei kiinnosta.

      • Anonyymi

        Kyse ei ole siitä että toisia suositaan. Kyse on siitä heillä on tarjottavana konkreettista spesialiteettia jota firma voi hyödyntää bisneksessä. Se oman myyntiartikkelin on oltava kuranttia tavaraa. Silloin saa työtä. Ahkeruus ei myy vaan se että saa tuloksia aikaiseksi ja nopeasti. Siinä mielessä peli on raakaa.


      • Anonyymi

        Tietyille aloille valitaan tyhmiä ja osaamattomia ihmisiä. Tajusin tämän ollessani pari vuotta kaupungilla tekemssä matalapalkka- alan töitä.Työpaikalla oli kaikki niin perusteellisesti pielessä, että työnjohtaja joka teki rekrytoinnit valikoi hakijoista tyhmimmät ja yksinkertaisimmat tyypit koska heistä ei ole vaaraa. He eivät tajua työpaikan ongelmia kuten joku vähän täysipäisempi voisi tajuta.

        Yhdessä työyksikössä oli jpa oikeasti kehitysvammainen töissä vakituisena. Normaalit terveet ja ammattitaitoiset jätettin rekrytoinneissa kylmästi sivuun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tietyille aloille valitaan tyhmiä ja osaamattomia ihmisiä. Tajusin tämän ollessani pari vuotta kaupungilla tekemssä matalapalkka- alan töitä.Työpaikalla oli kaikki niin perusteellisesti pielessä, että työnjohtaja joka teki rekrytoinnit valikoi hakijoista tyhmimmät ja yksinkertaisimmat tyypit koska heistä ei ole vaaraa. He eivät tajua työpaikan ongelmia kuten joku vähän täysipäisempi voisi tajuta.

        Yhdessä työyksikössä oli jpa oikeasti kehitysvammainen töissä vakituisena. Normaalit terveet ja ammattitaitoiset jätettin rekrytoinneissa kylmästi sivuun.

        Kyllä niihin ”parempiinkin” töihin valitaan kaupungilla tietoisesti tavalla tai toisella ”tyhmiä”. Jos johtajaksi on valittu ”tyhmä” niin hän myös rekrytoi itseään ”tyhmempiä”, jotta ei ole mitään vaaraa..ja näin kierre on valmis.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä niihin ”parempiinkin” töihin valitaan kaupungilla tietoisesti tavalla tai toisella ”tyhmiä”. Jos johtajaksi on valittu ”tyhmä” niin hän myös rekrytoi itseään ”tyhmempiä”, jotta ei ole mitään vaaraa..ja näin kierre on valmis.

        Aivan. Onnekseni huippuälykäs työnantaja valitsi minut, sattuneesta syystä.


    • Anonyymi

      Paskat mitään jokapäiväistä tekemistä. Luuletko olevasi työelämässä??

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      96
      1872
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1387
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1238
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1157
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      65
      1138
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      984
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      72
      969
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe