Työpaikkoja avoinna

Anonyymi-ap

Nyt on kunnassa työpaikkoja mitä hakea. Tervetuloa takaisin kotiin "entiset" enontekiöläiset.

5

1670

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitähän on?
      Onhan se niinki just tuollaisissa pienissä paikkakunnissa siis jossa vähän asukkaita, saattaapi olla ensin "räksyttäjiä" jotka sitten voivottelevat kun joku lähtee eikä sitä palvelua ole kun uutta ei löydy? Sijaiset maksaa josus jopa enempi. Kunnissa ja kaupungeissa ehkä koko syomessa on se jatkuva räksyttäminen siis usein ylhäältä alaspäin. Nyt koko Suomessa on tilanne vaikea kun ei löydy tekijöitä. Ei ihme jos jo kymmenet tuhannet Suomessa sairastuneet ihmisten kyykyttämisiin niin mistä sitten tekijöitä kun eläköityy kaiken ikäisiä? Tuo myös kun esimerkiksi Uuden kaupungin autotehas haki joitain vuosia sitten työhön sopivia jopa Mikkelissä niin aivan ensteksi aiheutti uudella kaupungilla sijoittajien asuntoryntäyksen jolloin töihin menijät joutui maksaa kovasti hintaa. Nyt sitten uutisoitiin suurista muutoksista?

      Enontekiöki kuten koko lappi oikeastaan kuuluu siihen sarjaan jossa asumisesta tehty ylihinnoittelu! Kiva varmasti olisi monellekki jos hirsitalo maalämmöllä ja kelkka pihalla ja muuta. Mutta melkoisen varmasti tarjolla olisi se seudun huonoimmasta talosta kylmä, kolkko, haiseva koti jos sitäkään. Hyvin paljon kalliimmalla ei annata ostella kun työpaikalla voi olla "pirut irti?"

    • Anonyymi

      Kiitos, mutta met pysymä täälä etelämpänä. Aikalailla huuhaalta näyttää tämä kirjottelu täällä, onneksi tajusimma lähteä sieltä pois, käyvä koulut ja rakentaa talot tänne kaupunkin laithan. Hyä meän on täälä, emmä met sinne risukhon takasi halva, juoppojen elättien kanssa taajomhan. Onneksi tullee hyvä hallitus valtakunthan, joutuvat elätit töihin, ei makseta ennää kotona makkaamisesta.

    • Anonyymi

      Juu homopaariin tarjoilijoita

    • Anonyymi

      No ne kotona makkaavat elätit on satakertaa pienempi paha ko kalliilla palkalla olevat ns. ”työn tekijät”, jokka ei tehe mithän muutako valittavat kiirettä samala ko aikaa jaappasta tyhjää paskaa päivät pitkät. 100% palkka, 30% työteho, varsinki kunnista löytyy näitä lonkan vetäjiä.

    • Anonyymi

      Ei enää kohta työelämässä mutta hyvässä kunnossa ja riittävästi tilillä katetta. Olemme moneen kertaan vääntäneet ja kääntäneet kysymystä uskaltaako Suomeen enää muuttaa takaisin. Miksikö??? Korona aikana Suomi näytti ja teki kaiken vaikeaksi lännessä päin asuville ihmisille. Kiurut ym kaakattajat pilasivat Suomen maineen totaalisesti. Pyssymiehet laitettiin vahtimaan rajalle ettei edes päässyt mökillä käymään jne... Emme olleet uskoa että näin ehdään mutta totta se oli. Suomen kansa kuolee jos lännen ihmiset tulevat maahan. Voi vittu mitä virus asiantuntijoita. Yksi asia on myös verotusasiat ja kallis ruoka, lääkkeet sekä elämiskustannukset. Jos aiot elää kohtuullisen normaalia hyvätasoista elämää Suomessa se maksaa. Eli nämä kolme asiaa ovat tärkeät paluumuutosta päätettäessä. Joskus kyllä tuntuu, että ei Enontekiölle edes haluta muualta muuttavia. Ihmisten negatiiviset puolet tulevat siellä persoonatasolla hyvin esille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2823
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2170
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1972
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1816
    6. 160
      1804
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1777
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe