Mies "vie ulos syömään", mutta nainen maksaa oman ruokansa??????

Anonyymi-ap

Hämmästyttää kuunnella seukkaavien kavereiden juttuja treffeistään. Itse en ole sinkku enkä ole ollut sitä pitkään aikaan, joten onko tapahtunut jokin omituinen muutos seukkaus/treffitavoissa vai olenko minä vain ollut jostakin syystä sellainen nainen ja minulla sellaisia parisuhdekumppaneita, että minulle on tarjottu?

Kyse on siis siitä, että esim. eräs aikuinen, työssäkäyvän miehen kanssa vakituisesti seurusteleva kaveri usein voivottelee, että mies taas "vei hänet ulos syömään", mutta oli niin kallis ravintola, että tarvitsee tehdä itselleen töihin eväät vähän aikaa kun oli niin kallis ravintolailta. Kysyin, että siis eikö se arska pyytänyt sinut ulos syömään kun siitä etukäteen intoilitkin niin joo pyysi, mutta laskun tullessa arska oli ilmoittanut, että erikseen. Toinen kaveri taas ihmettelee, että tapailemansa mies kyselee häneltä aina kahvilassa, jonne haluaa hänet "viedä", että "mitä sinä otat, otatko tuollaisen kakun vai tuollaisen leivoksen, no ota nyt ihmeessä leivos", mutta maksettaessa mies ilmoittaa, että kahvi ja pulla tarkoittaen omia ostoksiaan ja kaveri maksaa sen hänelle tyrkytetyn kakun ja kahvin itse. Jos kysytään, mitä otat, otatko tuota, no ota nyt vaan, niin miten sen voisi tulkita tarkoittavan muuta kuin että tarjoaja kyselee, mitä toinen ottaa.

Olen sanonutkin, että eivät nuo miehet teitä mihinkään syömään tai kahville "vie" vaan pääsette heidän kyydissään tai samalla taksilla ravintolaan ja voitte juoda kahvinne samassa pöydässä heidän kanssaan. Että ei tuossa nyt ainakaan mistään "tosissaan" seurustelusta ole kyse, todennäköisesti miehillä on muitakin naisia samaan aikaan kierrossa, koska ei ole varaa/halua edes tarjota, vaikka reteästi muka "viedään" syömään.

Onko oikeasti pariutuminen ja seurustelu aikuisten ihmisten kesken nykyään tuollaista?

31

480

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyse on tasa-arvosta.

      • Anonyymi

        Höpö höpö, kyse on tapojen puutteesta. Tuollaisen kanssa ollaan kavereita, muttei puolisona. Pikku poikia mahtuu maailmaan. Aikuinen mies on kohtelias ja huolehtii muutenkin tapojen mukaan deitistään.


      • Anonyymi

        Normaali parisuhde ei perustu tasa-arvoon.


      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        🍑 ­­­N­y­­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#17798077G

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      No siis tuo kuulostaa minustakin todella oudolta. Jos minä kutsun jonkun syömään kanssani ts. vin jonkun syömään tai kahville tmv. niin minä todellakin myös maksan sen. Olen siis pyytäessäni varautunut maksamaan koko lystin, enkä oleta toisen osapuolen kaivavan kuvettaan. Tuo on oikeastaan jopa törkeää, jos toinen tuon "syömään viemisen" takia joutuu sitten pihistelemään muussa arjessaan. Ei pääsisi jatkoon mies, joka kutsuisi/veisi johonkin ja odottaisi minun maksavan osani. Yhdessä maksetaan silloin kun on yhdessä puhuttu, että mennään johonkin. Jos yksipuolisesti pyytää tai jopa sano vievänsä toisen syömään, niin tämä ei todellakaan silloin maksa siitä penniäkään.

    • Anonyymi

      Niih.....Ennen mies maksoi ja nainen tarjos jälkiruuaksi pimppiä.

    • Anonyymi

      Nuo tyypit varmaan myös kutsuvat vieraan kotiinsa syömään ja odottavat tämän tuovan mukanaan niin tykötarpeet kuin myös kokkaavan sen ruoan.

    • Anonyymi

      Mies maksaa aina!
      T. Mies
      Ps. Kannattaa juosta toiseen suuntaan ja kovaa jos mies on tuollainen urpo.

      • Anonyymi

        Todellakin, kiitos oli ”tosi kiva ilta, pitää ottaa uusiksi joskus, soittelen”


    • Anonyymi

      Kaipa nuo on luonne juttujakin. Kas kun eivät bensaan pyydä rahaa. Kertoo kyllä aika paljon ettei miehellä ole pelisilmää ja ymmärrystä toisen tilanteesta jos haluaa niin kalliisiin paikkoihin ettei toisella ole käytössä varaa. Vähän jopa asettaa toisen noloon asemaan. Eikö sitten vois tehdä jotain muuta . Onhan niitä olemassa ihmisiä jotka maksattaa yö vierailla aamupalankin.

    • Anonyymi

      Voihan siinä olla myös sitä että treffikulttuuri muuttunut. Nykyisin treffaillaan niin monta kerralla ettei miehellä ole varaa joka päivä eri naisen eväitä maksaa.

    • Anonyymi

      Nykyaikana mies ja nainen maksavat omat syömisensä ja juomisensa itse.
      Kyse on tasa-arvosta, ei tämä mitään outoa ole.

      • Anonyymi

        Ei silloin viedä toista syömään, eikä kutsuta syömään. Täysin asiatonta käytöstä tuollainen, jos tarkoituksena ei ole viedä syömään eli tarjota.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei silloin viedä toista syömään, eikä kutsuta syömään. Täysin asiatonta käytöstä tuollainen, jos tarkoituksena ei ole viedä syömään eli tarjota.

        Noin on.


    • Anonyymi

      Käytöstavat ovat kokeneet muutoksen ja sitä myötä ihmisten pitää näköjään omaksua uusia käytöstäpoja myös illalliskutsun saadessaan. Jos sinut kutsutaan syömään tai toinen ehdottaa vievänsä sinut syömään tmv. niin nykyään ei ilmeisesti voi luottaa tuon viemisen tarkoittaa, että toinen tarjoaa. Pitää siis kysyä suoraan, että tarjoatko tai kuka maksaa. Jos vastaus ei ole mieluinen, niin sitten on syytä kieltäytyä.

    • Anonyymi

      Itselleni on aina ollut itsestään selvää vuosikymmeniä, että aikuinen maksaa itse ruokansa ja juomansa. Mihinkään kutsuun ei sisälly "vapaalippua".

      Mutta toki olisin valmis maksamaan, jos deitti ilmoittaisi erehtyneensä asiassa (eikä olisi etukäteen sovittu maksajasta). Eipä noin ole koskaan käynyt.

    • Anonyymi

      Tuossa aloituksessahan oli toisella naisella jo vakituinen suhde ja mies, että siinä ei varmaan ainakaan "jälkiruoan" saamistoiveen vuoksi tarvitse miehen tarjota.

      Sen ymmärtää jos ollaan joillakin tinder- tai muilla deiteillä, että silloin maksetaan omansa. Mutta vaikka oltaisiin sellaisillakin, onhan se nyt toooooodella omituista sanoa "VIEN sut pippuripihville" ja sitten ilmoittaa että lasku erikseen. Tai kahvilassa kysellä, mitä otat että ota tuommoinen leivonnainen no etkö ota latten sen kanssa ja kassalla taas ilmoittaa että joo mulle tää kahvi kiitos ja lähteä etsimään pöytää.

      Ei ihme että on sinkku. Siihen yleensä on jokin syy ja tuollaisen ihmisen kohdalla se on ilmiselvä.

    • Anonyymi

      Aloittaja lienee keskimääräistä kauniimpi ja käytöstavoiltaankin viehättävä. Se menee vähän niin, että on naisia, joille kaikki tarjoavat aina ja naisia, joille ei tarjota juuri koskaan. Tasa-arvon kanssa sillä ei ole tekemistä vaan lähinnä ulkonäön. Mutta toki miehelle kelpaa vähän rumempikin naisseura, jos tämä on innokas. Ja onhan se, jos ei miehen tarvitse edes sitä vähää vaivaa nähdä, että tarjoaisi kahvin. Mutta koska nainen on kiinnostuneempi niin nainen suostuu tylyyn kohteluun ja maksaa itse kahvinsa tai ruokansa. Kas kun ei maksa miehenkin.

      On jotenkin surkeaa, että itsetunto ja itsearvostus on noin huono. Että tyytyy vaikka mihin ei mihinkään.

    • Anonyymi

      Se maksaa, joka kutsuu. Sukupuolesta riippumatta.

      • Anonyymi

        Eiku .. se maksaa joka tilaa. Mulla oli yksi deitti ja jo kolmannella kerralla mentiin oikeaan cafeteriaan haukkaan jotain ja mä halusin vinguttaa visaa gentlemannina, mun deitti olikin poliittisesti valveutunut ja sanoi erikseen, mä vain sanoin ok. Se deitti tapaus oli sitten siinä, jätin ja olen etsimässä jonkun toisen joka voi hyväksyä miehen ilman että ennakkoon epäilee sen olevan joku femakkojen markkinoima mies arkkityyppi. Jos nyt joskus löytyis joku nainen joka ei olisi niiiiiin moderni ja tiedostava että voi hyväksyä minutkin ilman että luulisi minun olevan jotenkin ostamassa sitä pimppiä. Enskerralla oon sitten viisaampi ja kysyn passako että mä hoijan tän. En tiijä sitten, ehkä on olemassa sellainen koodi että jos mies tarjoo drinkin, pullakahvit, lounaan tms. se edellyttää naiselta vähintäänkin poskihoitoa. Ei välttämättä mun mielestä, mutta kun en oikein tiijä mikä on tässä se normi, ehkä se on vakiintunu yleinen standardi, ehkä kuljen vain liikaa omia polkujani niin että olen jääny sivistyksestä paitsi. Tai sitten se on niin yleinen standardi ja se olisi feministien vasta reaktio, kun se yleistäminen yleistä on niin kaikki miehet ovat sitten samanlaisia mulkkuja samassa nipussa, vaikkakin sillä vastenmielisellä marxismilla myrkytettynä. Akustinen ajatusten vaihto on tärkeä tekijä poliittisen tilanne katsauksen kartoittamiseksi, ite olen konservatiivinen ja siten aivan eri arvopohja kuin vasemmistolla ja kun se tulee selväksi niin on parasta kun jättää koko jutun. Ehkä löydän jonku maalaistytön jolla arvot ovat kohillaan ja juttua voi jatkaa sitten luottamuksella siihen auvoiseen avioliiton onnelaan asti.


    • Anonyymi

      Ihan normaalia Helsinki ja usein mies maksattaa naisella laskun.

      • Anonyymi

        Mies joka maksattaa naisella koko laskun kierretään jatkossa kaukaa.


    • Anonyymi

      Täytyy kysyä kutsun saadessaan kuinka maksu hoidetaan. Jos on viemässä kalliiseen paikkaan, voi kieltäytyä. Aina voi sanoa mennään sinne Esson baariin kahville eikä hotelli Tornin terassille. Vaikuttamalla treffipaikkaan voi varmistaa ettei joudu sikakalliin laskun maksajaksi.

      • Anonyymi

        Ja entä jos käy niin harvoin missään ulkona syömässä, että ei todellakaan ole mitään käsitystä eri paikkojen hintatasosta?


    • Anonyymi

      "Onko oikeasti pariutuminen ja seurustelu aikuisten ihmisten kesken nykyään tuollaista?"

      Käsite "aikuinen" on huonosti valittu tähän yhteyteen. Ei ole tuollaista pariutumiskelpoisten ja pariutumisarvoa omaavien pariutumishaluisten ihmisten kesken.

    • Anonyymi

      Nono, pari esimerkkiä ei kerro vielä mitään. Ja miten nämä miehet ovat "vieneet" naisen syömään? Ovatko kyselleet, että lähdettäiskö syömään, vai miten? Ja kai nainenkin voi tarvittaessa avata suutaan ja kysyä, että "tarjootkos?" tai sanoa, ettei lähde kalliiseen ravintolaan syömään kun on ollut muitakin kuluja.

      Ongelmia ei kannata tehdä asiasta, joka ei ole ongelma. Ja itse kannattaa ottaa vastuu omista tekosista ja siitä, mitä itselle tapahtuu

      • Anonyymi

        Tuleekohan tuollainen kysyminen edes mieleen ensimmäisellä kerralla, kun toinen sanoon vievänä sinut syömään? Melko epäluuloinen mielenlaatu pitää olla tai aiempia kokemuksia tuollaisesta toiminnasta, jotta tulee edes mieleen kysyä. No eivätköhän nuo naiset jatkossa osaa tuon kysymyksen kysyäkin, kun on opetettu, että noinkin tökerösti voi toinen ihminen toimia.

        Se on muuten asia, jonka ihmisten kanssa jutellessaan huomaa, että esimerkiksi nyt vaikka kysymykset, joita ihminen kysyy, kertovat paljon niistä kokemuksista, joita ko. ihmisellä on elämässään ollut.


      • Anonyymi

        "Ovatko kyselleet, että lähdettäiskö syömään"

        Kun mies on viettelemässä tyttöä niin tuollainen konditionaalissa oleva kysymys, joka siirtää päätöksenteon tytölle, on erittäin huono strategia.


    • Voi mies raukkoja jos kaikki naiset ajattelisivat tällä tavalla, onneksi kaikki naiset eivät kuitenkaan elä enää 50 luvulla eikä miehet ole ainoita jotka tienaa sitä rahaa. Jos lähtökohtaisesti aina oletettaisiin että miehen on pakko maksaa treffit, niin miettikää oikeasti kuinka moni mies jäisi ilman kumppania vain koska sitä rahaa ei heilläkään ole niin paljoa että olisi varaa maksaa.

      Kyllä ihan jo kaveri piirissänikin kysytään toisilta et hei lähtisitkö syömään, eikä se todellakaan tarkoita että kysyjä olisi maksamassa kaverin ruoat vain koska kysyy. Jos kysyjä taas selvästi ilmaisee että saisinko tarjota sinulle ruoat/kahvit niin asia on ihan eri mutta jos kysytään vain että lähdetkö syömään, ei siinä tarjouduta maksamaan toisenkin syöminkejä.

      Olen itsekin ollut jo useamman vuoden saman miehen kanssa, ja yleensä maksamme vuorotellen jos menemme ulos syömään tai tilaamme ruokaa. Jos taas minä haluan johonkin parempaan ja kalliimpaan ravintolaan, niin tarjoudun aina maksamaan kummankin ruoat, koska minulla on huomattavasti parempi raha tilanne kuin miehelläni eikä ikinä tulisi mieleenkään odottaa että hän vie minua kalliisiin paikkoihin syömään ja tarjoaisi ruoat vähistä rahoistaan. En ole mieheni kanssa rahan takia koska sitä minulta löytyy omastakin takaa, olen mieheni kanssa koska rakastan häntä eikä hänen kykynsä voida kustantaa treffejämme ole mikään mittari suhteemme laadulle.

      • Anonyymi

        Eihä ketjussa kukaan ole olettanut, että " Jos lähtökohtaisesti aina oletettaisiin että miehen on pakko maksaa treffit". Ketjussa ei ole yhtään ainoaa tekstiä, jossa olisi oletettu tuollaista.


      • Anonyymi

        Jos jouu sanoo, että Hänet on luvattu VIEDÄ syömään, niin on kaikkein fiksuinta olettaa, että hänet tosiaan on luvattu VIEDÄ syömään. Kaiken saa väännettyä nurinperin, jos kuvittelee ihmisten sanomisten ja sanamuotojen olevan merkityksettömiä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1224
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1036
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      60
      770
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      720
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      36
      628
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      624
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe