Sotilasvallankaappaus tehty Suomessa, se joka ei älyä nyt ei älyä koskaan

Anonyymi-ap

SOTILASVALLANKAAPPARIT, kaapanneet vallan Suomessa, eduskunnassa, armeijassa, kävelleet kansanvallan ylitse, rikkoneet Suomen perustuslakia, demokratiaa ja oikeusvaltio-periaatetta, kansalaisten ihmis-kansalaisoikeuksia vastaan.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17804348/suomi-ei-liity-koskaan-autokratiausan-hyokkaysliittoon#comment-120051612

Se joka ei älyä, että se on meneillään, miettikää, koska se sitten muka on, jos se ei ole nyt, kun vastoin Suomen kansan, suurimman enemmistön, kansaltamme missään demokraattisissa vaaleissa ja virallisissa kansanäänestyksissä kysymättä, Suomea ovat pörssirikolliset korruptiopoliitikoineen PAKKOLIITTÄMÄSSÄ, vieraitten valtioitten hyökkäys-sotarikosliittoon, vastoin Suomen kansan minkäänlaista lupaa.

28

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomi on demokraattisesti valinnut Naton jäsenyyden ja hyväksymisprosessi on viime metreillä.
      Putleristit ovat kauhun kangistamia.
      Niin pitääkin.

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä Valehtele pörssirikollinen, Suomi on yhtä kuin Suomen kansa ja Suomen kansa EI ole missään demokraattisissa vaaleissa, eikä virallisissa kansanäänestyksissä, koskaan antanut lupaa, Autokratiausan hyökkäysliitto-hävittäjähankkeille.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17805007/syottaako-autokratiausa-muuntohuumeita-poliitikoille-ja-toimittajille-#comment-120060220

        Ei ole antanut lupaa noihin kuvailemiisi juttuihin. Ja siksipä sellaisiin ei ole liityttykään. Eikä sellaista ole vaatimutkaan kuin pari hassua tiltua ja putinistia, jotka ovat vaatineet Venäjään liittymistäkin. Edes promillen kokoista kannatusta ei heillä kuitenkaan ole.

        Ja varmistaakseen, ettei noin kävisikään, Suomi liittyy Natoon noin 90%:n kansalaisten kannatuksen myötä. Yksikään eduskuntaan valittu puolue ei sitä vastustanut. Taisi olla 8 yksittäistä edustajaa, jotka vastustivat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä Valehtele pörssirikollinen, Suomi on yhtä kuin Suomen kansa ja Suomen kansa EI ole missään demokraattisissa vaaleissa, eikä virallisissa kansanäänestyksissä, koskaan antanut lupaa, Autokratiausan hyökkäysliitto-hävittäjähankkeille.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17805007/syottaako-autokratiausa-muuntohuumeita-poliitikoille-ja-toimittajille-#comment-120060220

        En ole huomannut, että Suomi olisi liittynyt hyökkäysotaa käyvään Venäjään. Suomi liittyi Natoon-joka on puolustusliitto eikä se ole hyökännyt mihinkään. Tarkista tietosi ja erityisesti lääkityksesi.


      • Anonyymi

        Asiaan pitää palata onko kaikki tehty oikein. Suomea ei pidä Natoon sotkea.


    • Anonyymi

      Zastava kleptoman monttu torseon nokka topattu rottataulu mot siä vari jo

    • Anonyymi

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009475153.html

      Suuruudenhulluja pörssirikollis-uusfasistien, lapasesta lähteneiden sotaleikkien, karsiminen aloitettava välittömästi. Suomen uudelleen demokratisointi, oikeusvaltioksi palauttaminen, kansalaisoikeuksien jälleen toteuttaminen ym aloitettava YK:n valvonnassa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Valitettavasti tässä tilanteessa ollaan nato jäsenyys ilman kansanäänestystä on yksiselitteisesti maanpetos?🤔🤨🙄

    • Eihän eduskunnassa vastaan mölissy ku kremlin mölytorvet. Muutama yksittäinen ei ääni ääriaineksilta. Soonkuule demokratiaa, tuntematon käsite teilläpäin.

      • Anonyymi

        Eikä noi mölisijät nyt jatkossa tule likaamaan eduskunnan tuoleja.Aidot äänestäjät pitävät siitä huolen.Eri tavalla mitä Pietarissa tai Moskovassa.Joten terveisiä sinne.Siivotkaa sotkunne.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Yksikään Suomen kansalainen ei ole missään demokraattissa vaaleissa vastustanut rauhaa puolustavaan puolustusliittoon liittymistä. Suomessa ei lakien mukaan voida järjestää sellaisia kansanäänestyksiä, jotka vähentäisivät eduskunnan päätösvaltaa. Vain neuvoa-antavia voidaan järjestää, jos eduskunta niin päättää, mutta siltikin lopullinen päätösvalta jää eduskunnalle.

        Puolustusvoimien materiaalihankinnat aseineen ei ole sellaisia, joista neuvoa-antavia kansanäänestyksiä järjestellään. Älä nyt viitsi olla typerä, vaikka ohjeistukset itänaapurista typerälle trollaukselle saatkin. Vai pakottaako ohjeistus sinun olevan typerä?


    • Anonyymi

      Minä kyllä muistelen että vannottiin että natosta tulisi Kansan Äänestys
      mitä EI TULLUT..

      ja jauhotyttö sitten antoi ymmärtää että oli tyytyväinen ja ylpeä suomen kansasta, vaikka esimerkiksi minä olisin 100% varmuudella äänestänyt TURHAA natoa vastaan?

      ja enemmistö olisi äänestänyt kun eu jo ennestään?

      venäjä hyökkäys on mahdoton EU maata vastaan!

      ja ukraina kun lähes samaa mitä venäjä, KASAKKOJEN "sisällis sota",
      ja ukrainassa azov mitä usassa 2019 , 40 kongresi edustajaa vaati terrorijärjestöksi julistamista, vaikka ulkoministeriö ei suostunut, kertoohan se PALJON ...

      onhan siel itä ukrainas myös taistelut raivonneet vuosikausia ennen 2022 isompaa juttua..

      minusta siis kun vertaa usankin touhuihin , turha ollut mitään pakotetta tms. reaktiota tuon "sodan " takia?

      toki tämä vain sanomista faktojen mukaan, ei tunteiden, kuten muut tekee.

    • Anonyymi

      Mitään demokratiaa ole ollut pitkään aikaan Suomessa

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17804808/kuka-huijasi-suomea-ja-sen-kansaa-vaittamalla-venajan-hyokkaavan-suomeen-jos-ei-olla-natossa#comment-120061315

      Ex-äärioikeistohallitusta ei ollut yksikään Suomen kansalainen, missään demokraattisissa vaaleissa äänestänyt. Jo se fakta, riittää rikostutkintoihin, sotilasvallankaappauksesta Suomessa, rikossyytteiden nostamiseen, kansainväliseen korkeimpaan oikeuteen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17805193/sotarikosliitton-sotaa-valmisteleva-hybridikeskus-ollut-suomessa-vuodesta-2004#comment-120062942

    • Anonyymi

      Et sinä yksinäinen hullu ole Suomen kansa.

      Vapailla demokraattisilla vaaleilla valitun eduskunnan täysin ylivoimaisella enemmistöllä demokraattisesi tekemät päätökset eivät muutu rikoksiksi, vaikka sinä et pitäisi niistä ja vaikka kuinka inttäisit idioottimaisuuksiasi.

    • Anonyymi

      Että se naurattaa kun ryzzänkätyriä raivostuttaa.

      Putinin pyllynnuolijoiden itkupotkuraivarit eivät auta enää mitään, kun juna meni jo. Toivottavasti kuolette kaikki raivohalvaukseen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jos Vasemmistonkin ainut selitys, eläkeläisköyhien pettämisestä johtuvalle vaalitappiolle, on somejulkkis-Koskisen hymynaamalla, äärifasisti-EK-HS:ssa selittämä "valtaan kuuluu konflikti", niin voi olla, ettei neljän vuoden kuluttua, tarvitse todellakaan enää äänestää ollenkaan.

      https://www.lemonde.fr/en/opinion/article/2023/04/09/thomas-piketty-can-we-trust-constitutional-judges_6022233_23.html

      Selkeä, suurin enemmistö Suomen kansalaisista, ei ole vieläkään menossa, AutokratiaUsan SotaRikosliittoon, eikä ole antanut hyväksyntäänsä siihen ja hävittäjäryöstöihin, missään demokraattisissa vaaleissa, eikä virallisissa kansanäänestyksissä. Edelleenkään. Siksi Haagin Tuomioistuimeen, Suomen erittäin vakavan huonon tilanteen vieminen, olisi urhea kansalaisuusteko.

    • Anonyymi

      Turisti pysähdy Suomussalmelle. Tänne se ryssäkin pysähty.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17777833/suomen-kansaa-harhautetaan-maksamaan-aarioikeistotrumpistien-sotarikosbisneksia#comment-119664469

      Ei se lippuja liehuttamalla ja seremonioita, äärifasistien EK-medioissa esittelemällä, laiton lailliseksi muutu. Rikoskanteiden nostaminen, olisi suomalaisten ihmishenkien puolustamista, kun kansamme näkee jo nälkää, eikä ole minkäännäköistä oikeusturvaa haavoittuvimmilla.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17791947/ikuinen-velkavankeus-suomen-kansalle-korruptiovaaleissa-tarjolla#comment-119865927

      Veroparatiisiyritykset verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17801095/porssirikollisoligarkit-kiertavat-venaja-pakotteita-no-problem#comment-120005229

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16220883/kiina-heilastelee-aarioikeiston-kanssa---ihmisoikeudet-vaarassa-suomessakin

      Ei näytä "ryssä pysähtyneen", kun tulee äärioikealta pörssirikollispsykopaattiOligarkkien muodossa, jatkuvalla syötöllä, sotineen ja aseineen, lännen suunnalta tänä päivänä.

    • Anonyymi

      ....noita kirjoituksia kun lukaisee niin pakko on tunnustaa , aika hyvin on poijaat ja tyttäret opetettu , hiukkasen mitä joskus lipsahtaa tuo lauseen rakentelu , slaavilainen kielipää kyllä paljastuu vähänkään pidemmässä vuodatuksessa.... ja onhan siellä seassa joitain omiakin avohoitopotilaita ...

    • Anonyymi

      Diktatuureissa ja Sotilasvallankaappauksen kokeneissa valtioissa, pörssirikollispsykopaattien äärifasistisissa antioikeusvaltioissa, eri mieltä olevaa, suurta enemmistöä kansalaisista, solvataan aina "hulluiksi", "putinisteiksi" jne. ei mitään uutta auringon alla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17817683/laiton-sotarikosliitto-quotjasenyysquot--on-peruttavissa-koska-tahansa

      Sananvapauksien estäminenkään, ei muuta Suomen kansan suuren, selkeän enemmistön hyökkäysliitto-hävittäjä-rosvouksien vastaista kantaa, tulette näkemään. Kansainvälisen korkeimman oikeuden, aika astua kehiin Suomessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17355758/tattarataa!-nato-jasenmaksu-2300-miljoonaa-euroa-!-patterit-ja-liittyma-ei-sisally-hintaan

      Ahneille ei riittänyt valtion ja eläkerahastojen ryöstäminen, pitää saada hävetty "soratie"-menneisyyskin hävitettyä, koko valtion ja kansan muodossa, pois muistuttamasta siitä, minkä piti olla omatunto.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17791947/ikuinen-velkavankeus-suomen-kansalle-korruptiovaaleissa-tarjolla#comment-119865927

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1478
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1022
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe