Joko bensan hinta laski?

Anonyymi-ap

Älkää vielä tankatko, kohta tippuu 25-30 % bensan litrahinnasta pois. Uskoo ken tahtoo ja pettyy karvaasti. Näin se vaan on, riittaseni

43

353

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Onhan se erikoista , että enemmistö suomalaisista äänesti omaa etuaan vastaan.

   Maaseutu meillä kuten muuallakin Euroopassa kärsii asukkaidensa matalasta koulutustasosta ja on siten otollinen kasvualusta persujen populismille.

   Avustuksilla elävätkin äänestävät porvari-kokoomusta tai köyhiä vihaavaa äärioikeisto- persuja.
   Pitkä on taas tie kuinka siperia opettaa seuraavat 4 vuotta.
   Sitä saatte mitä tilaatte.

  • Anonyymi

   No niin persu öyhöttäjät aikatauluja koska pensan hinta laskee euroon. Vai menikö paskat housuun kun totuus selviää että teitä kusetettiin.

   • Anonyymi

    Meni varmasti


  • Anonyymi

   No, mulla on possu taycamn, ei paljon kiinosta mitä bensa maksaa 😅

   • Anonyymi

    Tiietään se velax- merkkinen. Varohan koronnousuja, pappa saattaa lopettaa "pappa betalar"


   • Anonyymi

    Haluan aidosti nähdä huhtasaaret, atte kalevat, mäkelät, räsäset, teret ja kumppanit heilumassa ministerin palleilla. Sen jälkeen eivät voi enää syyttää kuin itseään.

    Vaikka hinta tulee olemaan karu, toivon aiemmasta poiketen, että meille tulee patakonservatiivinen hallitus. Suomi on aina ollut konservatiivinen maa ja ansaitsee kok/pers/kepu/KD -hallituksen. Halpaa pensaa, sähkötukia sekä Ylen, sosturvan ja sote-palvelut alas. Rajat kiinni.
    🐖,,💩
    🤣🤣🤣


  • Anonyymi

   Kunnioitetaan demokratiaa ja annetaan, mitä halusivat. Se ei ole välttämättä sama asia, mitä kuvittelevat saavansa.

   • Anonyymi

    Itseeni ei osu ollenkaan -, mutta todella moneen osuu. Myös konsujen äänestäjiin. Olen vain niin kyllästynyt loputtomaan uhriutumiseen, että antaa palaa. Hinta on tietenkin kova.

    Toi hinta vaan ei ole pelkästään yhdelle vaalikaudelle vaan vuosiksi siitä eteenpäin.
    Jos esim. Yle aletaan alas, sitä ei enää nosteta, sama soten kanssa. Tekijät häipyvät muille maille. Mutta tätä tilattiin. Maahanmuuttovastaisuus takaa taantumisen jne. Mutta näillä mennään. Suomi takaisin.

    Sinänsä tuo Maahanmuuttovastaisuus mettäkylissä kuten täällä riipijiesiössä ei ole iki kuuna päivänä ulkomaalaista nähty, mutta vastustaa pitää


  • Anonyymi

   seppokääriainen:
   Tikkutiistain kysymyksiä. Mitä virkaa vaaleilla on, jos sen tulos nulliteerataan ? Mitä vikaa on edellyttää voittajia hallitusvastuuseen ? Eikös tämä ole vaalimamme demokratian kovaa ydintä ? Voittajien kannatus riittää enemmistöön. Se on hyvä.

   Tuo on miehen puhetta.
   Persut nyt vaan laskeen sitä bensan hintaa ja tarjoileen mannaaa taivaasta

  • Anonyymi

   Kokkoomus jo funtsii että pää höyryää, että mitä valtion omaisuutta pistettäis taas myyntiin keinottelijoille ympäri maailmaa.
   Mehän voitetaan tälläkin, jee.

   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Mielenkiintoiset hallitusneuvottelut tulossa. Luulen että PS äänestäjät eivät tule tykkäämään siitä mitä on tulossa, jos Purra hallitukseen väkisin haluaa.

   Sehän selvä, että tämä persu sakki leviää kuin ellun kana pieniksi uiuttajaporukoiksi , kun heräävät todellisuuteen vallastaan jota orpo,EVn johdolla purraa kusettaen vie.
   Lisää Anoja tulee kuin tatteja sateella ja vappauen liittoja

   🤣🤣🤣🤣🤣 vappauen liittoja 🤣🤣🤣

  • Anonyymi

   Ja sähkö ja ruuat ei maksa mitään. Kaikki kansainväliset lait romuttuu kun laittaa Åostikortin Brysseliin Riikan kuvalla. Hoitajia pätevöityy kuukauden kurssilla jne.

  • Anonyymi

   Näinhän siinä heti kävi, kun kuulivat että persut voitti, niin opec pistä hiukan lisää hintaa öljylle

   "Öljyn hinta hyppäsi yli 6 % maanantaina sen jälkeen, kun öljynviejämaiden järjestö ja niiden liittolaiset, mukaan lukien Venäjä, ilmoittivat sunnuntaina lisätavoiteleikkauksista noin 1,16 miljoonalla barrelilla päivässä (bpd) toukokuusta loppuvuodelle".

   OPEC+ leikkaa tuotantotavoitetta noin 1,16 miljoonalla tynnyrillä päivässä
   Öljyn hinta on suurin päivittäinen nousu lähes vuoteen
   Tuottajaryhmä ryhtyi toimiin sen jälkeen, kun öljy nousi 70 dollariin barrelilta
   Wall Streetin analyytikot nostivat vuoden 2023 hintaennusteen lähelle 100 dollaria barrelilta

  • Anonyymi

   Juuri tämä sinivalkoinen siirtymäjengi haluaa pisimpään roikkua fossiilisessa tuontienergiassa. Nauttikaatte, me muut katsotaan tuuleen,aurinkoon, veteen ja vetyyn eli uusiutuvaan energiaan

  • Anonyymi

   Esson hinta vain 2,15 eli alastullaan, että lorina käy. Persujen ansioista!

  • Anonyymi

   Nordean ekonomisti arvioi
   Vielä vuoden alussa hinnat pyörivät alle kahdessa eurossa litralta, mutta perjantaina 95E-bensiinistä sai jo maksaa keskimäärin 2,52 euroa ja dieselistä 2,31 euroa litralta Polttoaine.net-sivuston tietojen mukaan. Kesällä bensiini on tyypillisesti vielä kallistunut kysynnän kasvaessa joten kolomosta näyttää kesälomien aikaan

  • Anonyymi

   MITÄS, MITÄS mauripeltokangas oletko kusettanut minua? Kävin eilen tankilla 95E 2,079€ saatana lupasit halpaa bensaa ennen vaaleja taidat olla 🔝kusettaja! 🤡
   persut ja urpon hyvähallitusohjelma

   • Anonyymi

    PS-kannattajat: Bensan hinta ei laske, työehdot muutetaan maaorjaakin huonommiksi, lakkoilu kielletään, asumis-, toimeentulo- ym tuet poistetaan. Onko teillä Persut kusetettu olo? Mitäs halusitte mauripeltokangas tapaisia kuzpäitä edustajiksenne! 🤣💩


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    PS-kannattajat: Bensan hinta ei laske, työehdot muutetaan maaorjaakin huonommiksi, lakkoilu kielletään, asumis-, toimeentulo- ym tuet poistetaan. Onko teillä Persut kusetettu olo? Mitäs halusitte mauripeltokangas tapaisia kuzpäitä edustajiksenne! 🤣💩

    Diesel kallistui eilen maailmanmarkkinoilla noin neljä prosenttia ja bensiini vain noin prosentin verran, sanoo bensiiniyhtiö St1
    Venäjän päätös nostaa dieselin hintoja Suomessa
    kuputa rocks


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Diesel kallistui eilen maailmanmarkkinoilla noin neljä prosenttia ja bensiini vain noin prosentin verran, sanoo bensiiniyhtiö St1
    Venäjän päätös nostaa dieselin hintoja Suomessa
    kuputa rocks

    Hyvästit alle 2 euron pumppuhinnoille – asiantuntijan mukaan ”hallituksen lupaamaa veroalea ei tässä markkinamyllerryksessä edes huomaa”

    Syynä ovat öljyntuotannon leikkaukset ja vahvistuva dollari, sanoo Biosin Jussi Ahokas.


  • Anonyymi

   Ei vaan laske vaikka purra lupasi.

  • Anonyymi

   Purra lupasi vielä vaalien jälkeen, että pumppuhinta ei nouse mistään syystä. Mistä lienee johtuu, että pumppuhinta on kuitenkin noussut? Mitä hallitus tekee asialle, kuka pitää autoilijan puolta

   • Anonyymi

    Kuka olisi uskonut, että Riikka Purran luvatessa, ettei pumppuhinta nouse ”mistään syystä”, pumppuhinta nousee näin vauhdikkaasti?


  • Anonyymi

   "Bensa­veron väli­aikaista poistoa ajava kansalais­aloite edus­kuntaan – aloitteen takana hallitus­puolueen nuoriso­järjestö"

   Sitä se alkoi persujen hajoaminen kuppikuntiin.Tervemonoa vaan!!!
   Persupojanklopit asialla🤣🤣🤣🤣🤣

   "Kansalaisaloitteen vastuuhenkilöiden joukossa ovat nykyisin hallituspuolue perussuomalaisten kansanedustajina toimivat Joakim Vigelius (oik.ylh.) ja Miko Bergbom".

   • Anonyymi

    Lulu oi Lulu sinä ihaaana seireeni pusi pusi

    Keskiviikkona, kansalaisaloitteen luovuttamista edeltävänä päivänä, oppositiopuolue keskustan kansanedustajat Pekka Aittakumpu ja Jouni Ovaska ihmettelivät tiedotteessaan ministeri Ranteen puheita ja moittivat kovin sanoin perussuomalaisia ”vaalilupausten pettämisestä”.

    – Perussuomalaisten lupaamaa bensan ja dieselin hinta-alea ei ole näkyvissä. Pumpuille voisi laittaa laput, joissa lukisi perussuomalaisten autoilijoille pitämät vaalilupaukset. Se olisi pysäyttävän tyhjä lappu, Aittakumpu sanoi tiedotteessa.


  • Anonyymi

   Mielestäni on perin mielenkiintoista, että esimerkiksi eilisellä kyselytunnilla valtiovarainministeri Purra levitti kätensä syyttäen polttoaineen korkeasta hinnasta maailmanmarkkinahintoja ja väitti, etteivät he voi mitään asialle.

   Tämä oli vieläpä perussuomalaisten välikysymys jossa väitettiin, että hallitus kyllä voi vaikuttaa maailmanmarkkinahintoihin mikäli haluaa.

   Fakta: eihän ne voikkaan masilmanmarkkinahinnoille mitään.

   Mutta eikö ole mielenkiintoista, että koko viime kauden huudettiin, että kyllä hallitus voi ja tämä ei ole selitys?

  • Anonyymi

   Ennen vaaleja Tynkkynen kertoi, että 25% bensa-ale pitäisi tehdä, koska se on sitten tuntuva. Noh, koska se tulee?
   Toteutuu kuin persujen lupaukset yleensäkin😅

   tiktok pelle toinen. Käyvätkö persut jotain sisäistä huutokauppaa, kuka tarjoaa eniten? hörökorva tiktok pelle ehdotti bensaveron poistamista kokonaan.
   Tynkkynen ja Tynkkysen pojat 😂😂😂

  • Anonyymi

   Minule bensan hinta on yks ja sama. Rahallahan sitä saa

   Mitä olemme oppineet viime viikkojen bensan hintakeskustelusta:
   1. Riikka Purran mukaan hallitus ei voikaan öljyn maailmamarkkinahinnalle mitään.
   2. pelle Miko Bergbomin mukaan Dieselveroa ei voikaan poistaa, koska kytketty alempaan verokantaan
   3. Sebastian Tynkkysen mukaan jakeluvelvoite ei ollutkaan Marinin ilmastohumppaa, vaan persut olivat 2016 hallitusohjelmassa valmiita nostamaan sen jopa 40%. Syytti toki tästäkin Juha Sipilää.
   Miten Perussuomalaiset aina osuvatkin hallituksiin, jotka tekevät täysin päinvastoin, mitä he ovat ennen vaaleja luvanneet?
   Lisäksi Purrahan ei puhu totta.

  • Anonyymi

   Vellihousut
   Bergbomin ja Vigeliuksen rinnalla salissa oli Sebastian Tynkkynen ja kourallinen muita perussuomalaisia. Oppositiosta kaivattiin paikalle etenkin puolueen puheenjohtajaa, valtiovarainministeri Riikka Purraa ja liikenne- ja viestintäministeri Lulu Rannetta, mutta heitä ei näkynyt

   Oppositioedustajat ryöpyttivät urakalla perussuomalaisia katteettomista vaalilupauksista, kun eduskunta alkoi käsitellä perussuomalaisten nuorisojärjestön alulle panemaa kansalaisaloitetta polttoaineverosta. Aloite vaatii huomattavasti reippaampaa alennusta polttoaineveroon kuin mitä hallitus on toteuttamassa.

  • Anonyymi

   Bergbom, Vigelius ja Tynkkynen yllyttivät vaalien alla yli 79 000 ihmistä allekirjoittamaan aloitteen, jossa luvataan halpaa bensaa.

   Nyt he aikovat äänestää aloitetta vastaan? Lieneekö näin mahtavaa takinkääntöä eduskunnan historiassa nähty? Mitä sanovat 79 000 allekirjoittajaa?

   jo näköjään vkk laiset peräkylällä masentuneet myös, kun ei kynä savua. ummyrrän toki

   • Anonyymi

    Yleensä perussuomalaisten tekoset hirvittävät tai surettavat. Tämä naurattaa - ei voi mittää 😂


  • Anonyymi

   Pitäs käyä tankilla, mutta vit... eikö harmittais jos se seuraavana yönä yks kas laskisi esim 1,5 euroon tahi eurosta puhumattakaan.
   Persut vois näin kavereiden kesken vinkata;, ))) jookosta

  • Anonyymi

   Amnesia on yleiskäsite, joka tarkoittaa muistin häiriöitä. Se voi johtua joko toiminnallisista tai elimellisistä syistä. Elimellisiä syitä ovat aivojen vaurioituminen onnettomuuden tai sairauden takia tai tiettyjen lääkkeiden käyttö. Toiminnalliset syyt ovat psyykkisiä.
   https://twitter.com/i/status/1710960263657058645

   • Anonyymi

    Siis tuo Purran viestintätaktiikka on suorastaan nerokas: ensinnä annetaan viesti muodossa, jossa ei voi esittää suoraa vastakysymystä. Tämän jälkeen muodostetaan väite "valtio ei voi vaikuttaa öljyn maailman markkinahintaan" ja sanotaan, ettei olla niin väitettykkään. Ja
    sitten jätetään sanomatta, että kaikki kellokkaat on puhuneet bensan hinnasta yleensä, eikä siitä markkinahinnasta.


  • Anonyymi

   Polttoaineen hintaan tulossa tuntuva muutos
   Polttoaineiden litrahintojen odotetaan nousevan Gazan ja Israelin alueiden tilanteen johdosta.
   Sannan syy varmaan sekin, vai mitä jiesiön essolla tuumataan
   No tuskin se ainakaan paljon yli 3 euroa maksaa ellei purra vaadi hintoja ylös.

  • Anonyymi

   Polttoaineen hinta johtuu hallituksen toimista eikä mistään maailmanmarkkinoista...eiku...tää on siis Marinin syytä...meillä on hyvä hallitusohjelma...KATO ORAVA!

  • Anonyymi

   Bensa kallistuu – Kaksi asiantuntijaa kertoo, miltä loppuvuosi näyttää kuluttajan kukkaron kannalta
   16.10.2023 08:00

   Tilastokeskuksen mukaan nestemäisten polttoaineiden hinnat nousivat syyskuussa suhteessa elokuuhun 4,8 prosenttia, kun elokuussa hinnat nousivat suhteessa heinäkuuhun 11,9 prosenttia. ......

   ootellaan, ootellaan sitä persujen pensan hintaa,kuinka alas tippuneekin

   • Anonyymi

    löylya lissää,ainaski kalijan hinta tippui? 4 senttiä jee

    Lähteet: Polttoaineen hinnasta tulossa raju vääntö – ”On selvä kirjaus, että pumppuhinta ei nouse”
    PS katsoo, että hallitusneuvotteluihin osallistuvat puolueet ovat selvästi sopineet, että polttoaineiden pumppuhinta ei ainakaan nouse, mieluummin laskee.


  • Anonyymi

   Ei laske ei.
   Lähi-idän sodan vuoksi on pian odotettavissa uusi ölöjyn tynnyrihinta 150€ , nyt huiteloo 100 pinnoissa eli 3 euroa/litra hyvinki mahdollinen. Kiitäkäämme herraa ja vaikka vähän persujakin, mutta meillähän onki sähköbiili ja hinnat menöö ohitte

  • Anonyymi

   Pää olkapää peppu.Suomen kielen tunti oli vissiin vastaanottokeskuksen ja vihreävasemmiston kotouttaminen.

  • Anonyymi

   Valheellisella auto- ja bensapolitiikalla olemme joutuneet tilanteeseen, jossa oikeistopopulistinen puolue istuu hallituksessa. Paasikivi sanoi, että suomalaiset ovat poliittisesti lahjatonta kansaa

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Persu jakoi tekoälyn tekemiä deepfakekuvia mustamaalatakseen SPR:ää

   Ei näe asiassa ongelmaa https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/224e6737-010d-42ce-9ac0-cd08a8309f06
   Maailman menoa
   308
   2409
  2. Mistä et pidä kaivattusi ulkonäössä

   Tai luonteessa ?
   Ikävä
   126
   2173
  3. Onko tämä yksipuolista?

   Haluaisin laittaa sulle viestiä, kysyä kuulumisia. Haluaisin tietää miten voit, onko kaikki hyvin. Kaipaan sua, en tiedä
   Ikävä
   76
   1687
  4. Kaverini kaipaa

   Sun kosketusta, kovasti...! :D
   Ikävä
   155
   1557
  5. Amnesty nillittää rajojen sulusta

   Amnesty väittää, että missään ei ole näytetty toteen sitä, että noista itärajalta tulleista turvapaikanhakijoista olisi
   Maailman menoa
   212
   1527
  6. Martina Aitolehti poseeraa rakkaansa kanssa - Somessa kuitti:"Oletko lainannut Haaviston Antoniota?"

   Hmmm, onhan noissa miehissä yhdennäköisyyttä täytyy myöntää… Vai mitä mieltä sinä olet? Lue lisää ja katso kuvat: http
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   1368
  7. Ulkomaillakin jo irvaillaan ja naureskellaan Saksalaislehti retostelee Sanna Marinin bikinikuvalla p

   Saksalaislehti retostelee Sanna Marinin bikinikuvalla peppuvitsein Saksalaislehti Bild uutisoi Sanna Marinin bikinikuvas
   Tampere
   135
   1005
  8. Sinulle On Postia

   Niin elikkäs kuten otsikko sanoo jollekin olisi postia. Pelokkaana mietin tuleeko vastausta laisinkaan. Ja jos tulee
   Ikävä
   64
   904
  9. Miksi itsenäisyyspäivää vietetään...

   ...kun itsenäisyys menetettiin 4.4.2023 kun meidät liitettiin NATOon? Päätäntävaltamme siittettiin UsaNatolle tuona suru
   Maailman menoa
   360
   893
  10. No joko susta on nainen tullut johtaja

   Kun sä olet opiskellut niin paljon, ja olet niin terävä?
   Ikävä
   72
   834
  Aihe