Miksi mies rauhoittuu kun ryhtyy parisuhteeseen?

Anonyymi-ap

Mikä aiheuttaa, henkinen vai fyysinen tai mikä syy.

6

409

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Etsiminen ja kilpailu päättyy siihen, on tultu kotisatamaan, voi asettua ja rauhoittua.

    • Anonyymi

      Varma saanti. Nyt voi vaan katsella ja panna niitä parhaita. Eli varattuja😄ja vapaita ja horoja eli oot vaan kodinkone

      • Anonyymi

        Jaaha, kysymykseni voidaan väärinkäsittää tuolla tavalla kummallisesti. Olisi pitänyt kysyä että: Miksi aggressiivisesta miehestä tulee rauhallisempi (vähemmän aggressiivinen) mies kun hän ryhtyy normaaliin (luonnolliseen, terveeseen) parisuhteeseen?

        Vastaus on, että silloin mies alkaa märehtimään ja siksi lihoaa. Kylläinen rasvakudos tuottaa naishormoni estrogeenia. Mitä enemmän läskiä on, sen enemmän miehuudelle haitallista estrogeenia muodostuu. Toiseksi, ne miehet jotka silloin lakkaavat käyttämästä amirossia saavat tulppaaninsa ihon läpäisevästi (transdermal) erittäin tuhdin annoksen estrogeenia naaraansa maljakosta, jos naaraalla on hormonaalinen IUD (puna)viinitarhassaan, niin enemmän kuin jos naaras käyttää pilleriä.

        Naarailla muodostuu biologisesti paljon enemmän estrogeenia kuin uroksilla, mutta lisä jonka rumapainoiset naaraat saavat läskikudoksestaan tekee heilläkin todeksi hokeman: Lihavat ovat leppoisia.


    • Anonyymi

      Avaajalla on syy-seuraus väärinpäin.

      Kun mies rauhoittuu, hän ryhtyy parisuhteeseen. Ei parisuhde rauhoita mitään!

    • Anonyymi

      Jokaisella omat syynsä. Itse näkisin asian niin, että sen miehen ei tarvitse enää esittää mitään pärjätäkseen kilpailuhenkisessä maailmassa naisten huomiosta, kun löytää ja saa vierelleen naisen. Se ei tarkoita tietenkään sitä, että nainen olisi mikään yleiskone tehden kaikki hommat niin keittiössä kuin muuallakin. Tämähän ei liity siihen mitenkään. Kysehän on nyt miehen rauhoittumisesta. Itselläni asia menee niin, ettei ole tarvetta enää "kukkoiluun", pullisteluun tai siihen huomion saantiin ja siksi sitä tulee rauhallisemmaksi. Sehän ei taas tarkoita automaattisesti sitä, että luonne muuttuisi juurikaan muuksi. Taitaa tosin olla niinpäin, että se hellempi moodi tulee silloin esille enemmän, jos sille annetaan mahdollisuus tulla esille ja tottakai sitä haluaa parisuhteessa olla hieman rauhallisempi versio itsestään kuin se jatkuvan huomion hakija. Niinhän naisetkin tekee: ei heillä ole välttämättä enää niin kovaa tarvetta tälläytyä ja pukee ykkösiä päälle, kun ovat löytäneet sen miehen siihen vierelleen. Samahan se pätee lähes kaikkiin. Arjesta tulee tuttua, turvallista ja kodikastakin. Sen oman rakkaan edessä kun ei tarvitse esittää mitään. Sehän taas ei sit poissulje sitä perusluonnetta millään tavalla, millainen meistä jokainen on. Harrastukset pysyvät kenties samoina kuin ennenkin - jollei toinen vaadi jostain syystä luopumaan, joskus vaarallisuuden, joskus jonkin muun seikan takia. Mikäs mies se sellainen olisi sitten, joka on tottunut joka vkl olemaan baanalla kiertäen kapakasta kapakkaan ja kun löytää sen naisensa jostain, niin jatkaisi samaa rataa naisen ollessa kotona tai kapakassa hänkin? Joka vkl? Eihän siinäkään ole taas mitään mieltä, jollei nyt satu olemaan kova tanssimisen ystävä tai vkljuoppo. Eihän se sitä tarkoita, että miehestä tulee "vätys" tai vastaava, jos hän viihtyykin kotona naisensa luona/kanssa. Ja jos näyttää siltä, että alkaa liikaa ukkoutumaan, niin voihan siihen hieman potkua persauksiin antaa nainenkin hänelle ja kertoo myös, mistä hyvästä se potku tulee. Tyhminkin tajuaa ottaa onkeensa siitä, kun täsmällisesti sanotaan, mitä toiselta odotetaan ja halutaan ja miten halutaan toimivan missäkin tilanteessa jne. Jos jää vain tumput suorina oottamaan, että "kyllä se on tyhmä, kun ei nyt älyä tuota eikä tuota!", niin silloin saa syyttää ihan itseään, sillä ei kukaan voi tietää ainakaan aina, mitä se toinen haluaa ja onko jotain, minkä toinen haluaisi toisen tekevän toisin.

    • Anonyymi

      Eiköhän se ole niin, että miehen rauhoittuminen on lähinnä turhautumista, kun ei pääse enää kavereiden kanssa entiseen tapaan juomaan kaljaa ja polttamaan tupakkaa. Vaan joutuu kuunnella akan lässytyksiä ja miellyttää tätä. Koko ajan mies yrittää keksiä hyviä syitä päästä kavereiden kanssa, mutta akka ei hyväksy sitä. Siitähän nämä useimmiten johtuu. Mies turhautuu seesteiseen kotielämään, jossa ei tapahdu mitään jännää. Sitten jossain vaiheessa se mies lähtee etsimään sitä jännyyttä, ja useimmiten tulee ylilyöntejä, kun pitkään aikaan ei ole päässyt mihinkään.

      Pieni vinkki. Päästäkää ne miehenne pärisemään kavereidensa kanssa, älkääkä yrittäkö omistaa miestänne. Tällöin mies voi olla suhteessa pidempään eikä rauhoitu eli turhaudu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      1986
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      52
      1720
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1626
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe