Fitness- ja voimailijat

Anonyymi-ap

Mikä siinä onkin, että jotkut ihmiset alkaa käyttämään steroideja ja osallistuvat johonkin fitness/kehonrakennuskilpailuihin. Lahden Fitness Expoa tuskin järjestettäisiin ilman tällaista lääkkeiden väärinkäyttöä. Monet voimannostajat eivät myöskään olisi edes voimailijoita ilman lääkkeitä. Hiihtäjät sentään olisivat hiihtäjiä ilman Lahden doping käryäkin. Parasta on, että steroideissa olevat ihmiset alkavat neuvomaan muita ihmisiä ja esiintyvät asiantuntijoina elämän monella osa-alueella.

8

741

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Juu, ja tärkeintä vielä saada omia kuvia, sekä filosofisia näkemyksiään someen.

    • Anonyymi

      Suomessa toimii useita saleja jonka toiminta perustuu aineiden käytölle. Roinaaminen yhdistää...

      • Anonyymi

        Ihan aluksi olivat kauniita, mutta nykyään se on muuttunut shitness muokkaukseksi, yök. Sairasta.


    • Anonyymi

      Ne alkaa elämäntapavalmentajaksi.

    • Anonyymi

      Tuommoinen juttu netissä, valmennusjuttuja tossakin arvostellaan.

      "Miksi Tampereelta ei ole tullut Maija Lehtosen jälkeen ketään huipputason kilpakehonrakentajaa?

      Tampereen Sanomat NetMagazine ei erityisemmin välitä kehonrakennus- ja fitness-aiheisista jutuista koska noihin lajeihin liittyy niin paljon ikäviä lieveilmiöitä, mutta koska alalla kuitenkin on niin paljon vajavaista tietotaitoa liikkeellä, niin ihan harrastajien ja kilpailijoiden terveyden takia jonkinlaista juttua aiheesta täytyy saada aikaiseksi.

      Moni kilpakehonrakennuksen seuraaja on usein ihmetellyt, miksi Maija Lehtosen jälkeen Tampereelta ei ole tullut ketään huipputason kilpakehonrakentajaa, ja tuohonkin kysymykseen TSNM pyrkii lähitulevaisuudessa vastaamaan pidemmän jutun muodossa.
      Tämän jutun video antaa hieman osviittaa kysymykseen, videolla tehdään pitkä kyykkysarja ja kun painot suhteuttaa nostajan omaan painoon ymmärtää, että sarjan tekeminen vaatii erittäin kovan pohjakunnon.
      Yksi syy miksi Tampereelta, ja monelta muultakaan paikkakunnalta, ei tule huippukehonrakentajia on bodaajien liian huono yleiskunto. Ei jakseta, eikä pystytä treenaamaan riittävän kovaa, ja monesti se asia yritetään korvata steroideilla ym.
      Tässä jutussa emme ota kantaa Maija Lehtosen mahdolliseen steroidien käyttöön, ainoastaan toteamme, että Maija Lehtosen jälkeen ei Tampereelta ole tullut kansainvälisen tason kilpakehonrakentajia. Muistutamme myös, että kilpakehonrakennus on eri laji kuin fitness ja fitneksen eri kilpasarjat.

      Steroideissa on aina sivuvaikutuksia, joskus jopa tappavia, joten niiden käyttö aiheuttaa aina jotain ongelmia. Steroideilla ei myöskään pysty korvaamaan kaikkia virheitä mitä kehonrakentaja tai kilpaurheilija tekee, muutenhan menestyminen olisikin helppoa jos asia menisi niin, että se kilpabodari joka käyttää eniten voittaa. Sen sijaan monella kilpakehonrakentajalla ura on päättynyt juurikin steroidien ja niistä seuranneiden sivuvaikutusten takia, joskus jopa nuorellakin iällä. Moni kilpakehonrakentaja, ja ikävä kyllä ihan tavallinen harrastajakin, on myös steroidien lisäksi alkanut käyttämään synteettistä kasvuhormonia + insuliinia, ja joillekin on käynyt niin, että niiden takia keskivartalo on paksuuntunut niin paljon ettei kehonrakennuskilpailuissa voi pärjätä, kun niissä perinteisesti on arvostettu kapeaa keskivartaloa.

      On kiistaton tosiasia, vaikka moni sen yrittää kiistää, että esim. jo 60/70-luvulla oli Amerikassa naturaalibodareita joiden kuntoon ei Suomessa tunnuta pääsevän vaikka steroideja ym. käytetään. Tuo jos mikä kertoo siitä, että liikaa väärää tietoa on liikkeellä ja asioita ei tehdä oikein Suomen bodyskenessä.
      TSNM on siitä hyvässä asemassa, kun on hyvät suhteet erääseen maailmanluokan valmentajaan joka todistetusti on saanut aikaan valmennettavilleen, sekä itselleen, maailmanluokan tuloksia ilman kiellettyjä aineita. Näitä tietoja TSNM pyrkii jossain muodossa jakamaan eteenpäin ja siten edistämään kansanterveyttä, ja toivon mukaan myös harrastajien/kilpailijoiden terveyttä sekä tuloksia parantamaan.

      Huom: Tampereen Sanomat NetMagazine ei halua tuomita tai haukkua ketään steroidien käyttäjää, vaan ymmärtää täysin, että moni harrastaa lajiaan intohimoisesti ja on jopa valmis riskeeraamaan osan terveyttään oman unelmansa saavuttamiseksi. TSNM haluaa vain tarjota terveellisemmän vaihtoehdon sen unelman toteuttamiseen, ja samalla tietysti toivoo, että keholajien harrastajat myös innostuisivat ympärillään tapahtuvista asioista ja Suomen tulevaisuudesta ja alkaisivat seuraamaan sellaisia medioita joissa asioista kerrotaan rehellisesti.

      Samalla myöskin heitämme haasteen valtamedialle, jos valtamedian toimijoita kiinnostaa sellainen tietotaito jota heillä tuskin on käytössään valmennus ym. asioissa, niin annamme kyllä heillekin kyseisen maailmanluokan valmentajan yhteystiedot, jos mahdollisesti haluatte jutun aiheesta tehdä.
      Tampereen Sanomat NetMagazine haluaa edistää kansan terveyttä, sekä tarjota mahdollisimman laadukasta ja rehellistä tietoa siihen liittyen, tätä samaa toivoisimme myös valtamedialta.

      Tampereen Sanomat NetMagazine, terveyden ja kansan puolella "

    • Anonyymi

      Bull Mentula aloitti 42-vuotiaan jo kymmenkunta vuotta kehonrakennuksen kilpailuihin osallistuneen poikamme valmennuksen sillä seurauksella, että poikamme joutui sairaalahoitoon nautimiensa Bullin suosittelemien aineiden seurauksena. Eikö tämmöinen puoskari voitaisi laittaa toimintakieltoon ennen kuin kuolema korjaa jonkun hänen valmennettavistaan.

      • Anonyymi

        Juuri näin. Bullin pää oli parhaimpina aikoina aika erikoinen, kun verisuonet pullistelivat. Eikö lääkärikunta voisi ottaa julkilausumaa tähän hormonien kehonrakennukseen? Ymmärtämättömien terveydellä tehdään bisnestä, jota tv on myös hyödyntänyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin. Bullin pää oli parhaimpina aikoina aika erikoinen, kun verisuonet pullistelivat. Eikö lääkärikunta voisi ottaa julkilausumaa tähän hormonien kehonrakennukseen? Ymmärtämättömien terveydellä tehdään bisnestä, jota tv on myös hyödyntänyt.

        Juuri näin. Suomen kaupalliset kanavat kannattavat hormonijohdanneista kehonrakennusta. Nyt olisisi iltapäivälehdille yksi mielenkiintoinen juttuaihe. Onko puhtaus jäänyt pysyvästi ulos voima- ja kehonrakennuksesta?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6806
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4420
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2833
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1457
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1134
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe