EK-Ylen AHNEUS syynä eläkeläisväestön oikeuksien puuttumiseen Suomessa ?

Anonyymi-ap

Alkaa vahvasti näyttämään siltä, että syyt Suomen jäämiseen, muiden modernien Pohjoismaiden ja EU-oikeus-sivistysvaltioitten, 1 500€/kk MINIMIELÄKE-oikeusturvan kyydistä, johtuukin järjettömän suureksi paisutetun, EK-Yleisradion rahoituksen jalkoihin jättämisestä. Äärioikeisto-Yleisradio hyötyy, kun eläkeläisväestöä painetaan oikeusturvattomaksi, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuteen, äärimmäiseen köyhyyteen.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833506/uusi-raikas-ajattelu-1-500ekk-minimielakkeilla-saastoa-valtiolle

EK-Yle vihaignoroi eläkeläisköyhiä, ei uutisoi vaihtoehtoisista mahdollisuuksista, hoitaa eläkeläisköyhyys hätätilaa ym sen omien intressien, eli törkeän isoiksi paisutettujen talous-pörssietujen takia. Näin se on, joka muuta väittää ei katso asioita tarkasti.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17810500/kustannustehokkaat-1-500ekk-minimielakkeet-saastoa-valtiontaloudessa

Jos uudesta hallituksesta löytyy aidosti halua, vähentää ulkomaisen halpatyövoiman tuonnin tarvetta, se aloittaa 1 500€/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttamisen välittömästi. Siinä on niin monta talous- ja inhimillistä hyötyä tarjolla, että olisi pelkkää tyhmyyttä, jättää nuo mahdollisuudet niputtamatta ja hyödyntämättä: sosiaalinen oikeudenmukaisuus on ehtona ilmastouhkien torjumiselle, jokaisen valtion sisällä, ovat kansainväliset huippututkijat todenneet, sisäinen turvallisuus, huoltovarmuus, inhimilliset ja taloudelliset näkökohdat, palautuu käytännössä kokonaan valtion kassaan, eli pelkkiä hyötyjä, pitäisi kiirehtiä toteuttamaan, jos uuteen, raikkaaseen ajatteluun kykeneviä, uudesta hallituksesta löytyy, eikä ek-ylen ahneuden, anneta jarruttaa.

21

198

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      PetosKokPersuthan lupasivat lakkauttaa, EK-Ylen järjettömän ja tarpeettoman suuren rahoituksen pois, jopa kyseisen turhakkeeksi käyneen puljun, lakkauttamisesta oli puhetta, mutta takki taisi heti kääntyä, kun Heebo Keskinkertainen, kiirehti ek-medioissa selittelemään, että "haluaisin vähentää englanninkielen ylivaltaa", eli käytännössä veti sanat takaisin, lupauksia alettiin heti vesittämään.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Takin kääntöä PetosKokPersRkp:ltä, hiiren vikinää Heebo Keskinkertaiselta, ei ollutkaan EK-Ylen järjettömän suuren rahoituksen poistajaksi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Katsokaa vaan, PetosKokPers vikisee jatkossakin, ÄärioikeistoRkp:n selän takana ja kainalosta.

      • Anonyymi

        Pohjoismaissa on se kummallisuus, että palkat ovat huomattavasti suuremmat, kuin Suomessa. Siksi myös eläkkeet ovat suurempia, sillä työeläkkeet lasketaan palkan mukaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pohjoismaissa on se kummallisuus, että palkat ovat huomattavasti suuremmat, kuin Suomessa. Siksi myös eläkkeet ovat suurempia, sillä työeläkkeet lasketaan palkan mukaan.

        Aivan ja kaikissa muissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa, on aivan erilainen suhtautuminen ikäihmisiin, vammaisiin ja pitkäaikaissairaisiin, ihmisarvoa pidetään demokratian ja oikeus-sivistysvaltion mittarina.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17810500/kustannustehokkaat-1-500ekk-minimielakkeet-saastoa-valtiontaloudessa

        Tulosta voi tehdä PAREMMIN, ilman alistamista ja nöyryyttämistä, kerjuuttamista ym lyötyjen lyömistä, JOS OSAA. Jää nähtäväksi löytyykö sellaista, uutta ajattelua ja osaamista, tulevalta hallitukselta, vai jääkö PetosKokPersRkp-kitinäksi, pörssirikollisten ahneuden maksimoinniksi, "ruuhkien" tekemiseksi veroparatiisi-soteen, että saa rasismikortilla tuoda sitten, lisää ulkomaista halpatyövoimaa.

        Siinä on peiliin katsomisen paikka hoitajillakin / Tehyllä ja Superilla - pitäisi siellä kieltäytyä, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisessa, työn tekemisestä, ja vaatia ENSIN 1 500€/kk minimieläkkeitä, niille "hoidettaville" ja sellaisiksi joutumista torjuville eläkeläisväestölle yleensä.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Miten sellaista, käytännössä yksityisten pörssirikollisten toimijaa, joka oman taloudellisen hyödyn takia, jättää tekemättä työtään eli riippumatonta tiedonvälitystä, voi edes nimittää tiedotusvälineeksi - ei pitäisi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17259897/yle-syo-poydassasi

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      PetosKokPersut menossa Rkp:n selän taakse vikisemään ja Haavistosta KokPersujen presidentti - siinä sitä on rasismikortin nöyristelijöiden takinkääntöä kerrakseen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17850714/ek-yleisradion-ahneus-ei-ole-quotvaltavirtaaquot-vaan-aarifasismia

      Äärifasismin uhka tulee yhä useammin EK-Yleisradiosta. Siihen haavoittuvimpiin, köyhyyteen pahoinpideltyjen eläkeläisköyhiin, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuutettuihin, kohdistuvaan vihaväkivaltaan, kieroimpaan mahdolliseen sellaiseen, ei näytä rohkeita puuttujia löytyvän. PetosKok-KorruptioOrpoOligarkilla, meni heti selittelyksi "sisältöihin puuttumattomuudella" - ei seliteltäisi vaikkapa Ruotsissa, tulisi lähtö Svt:n johdosta, jos alkaisi nimittämään korjaamatonta köyhyysongelmaa "päihdeongelmaksi" ja suoraan kehottamaan "olemaan auttamatta köyhiä", kuten Äärifasistinen EK-Yle.

    • Anonyymi

      Yle ajaa omaa agendaansa tuomatta todellisia ongelmia suomesta esiin eli täydellistä valehtelua ja kansan aivopesua veronmaksajien rahoilla?🤦🤦🤦

      • Anonyymi

        Noinhan se on ja sitä on pidetty kommunisminakin, mutta fasimistahan pohjimmiltaan on kyse.


    • Anonyymi

      EK-Ylen äärifasisti-pörssirikolliset, hoitivat AutokratiaUsan hyökkäysliitto-hävittäjähankkeiden Disinformaatiolla ja manipulaatiolla, kansallemme pakkosyöttämisen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17355758/tattarataa!-nato-jasenmaksu-2300-miljoonaa-euroa-!-patterit-ja-liittyma-ei-sisally-hintaan

    • Anonyymi

      Lapsetkin katsovat mieluummin sellaisia lastenohjelmia, joiden takia, heidän eläkeläistätiään ei pidetä äärimmäisessä köyhyydessä, oikeusturvattomuuteen veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuudessa pakotettuna ja pahoinpideltynä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17831179/kyberturvallisuus-tilaisuus-ei-tunnista-aarioikeistoekstremismin-uhkaa-suomelle#comment-120455770

      EK-Ylen äärifasistiset pörssirikolliset, näyttävät pyörittävän niin korruptiopoliitikkoja, viranomaisia, kuin poliisejakin, tiukassa talutusnuorassa, ilman että mikään taho uskaltaa leikata, saati kyseenalaista, sen käytännössä yksityistetyn jättimonopoli-pörssiyrityksen, pakkorahoittamista kansalta verovaroista ja perustuslain vastaisina pakkomaksuina.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17850897/ruotsissa-ei-pelata-puuttua-medioitten-sisaltoihin-kun-ne-uhkaavat-koyhimpia

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4743
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2290
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1804
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1536
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1481
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1102
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1081
    Aihe