EK-Yleisradion ahneus ei ole "valtavirtaa", vaan äärifasismia

Anonyymi-ap

Se mitä EK-Yle tekee köyhyyteen pakotetuille Suomessa, ei menisi läpi missään toisessa EU-valtiossa, vihaignorointi eläkeläisköyhien, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuutettujen kohdalla, köyhien "auttamisen" lopettamisen kehottaminen, oman ahneutensa voittojen verokeitaissa, maksimoinnin tavoitteella ym eivät ole mitään "valtavirtaa", kun EK-Ylen äärifasistinen johto lobbari-tutkijoineen väittää, vaan sellaista marginaalista ääriäärioikeistolaista politikointia, jota ei viralliseksi mediaksi nimeltyä, missään nimessä pidä hyväksyä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833541/petoskokpersujen-piti-lakkauttaa-ek-yleisradio-ja-poistaa-jattirahoitus

Miettikäähän minkälainen äläkkä esim. Ruotsissa syntyisi, jos SVT siellä kehottaisi olemaan auttamatta köyhyyteen pakotettuja, "päihdeongelmien" verukkeella, tai millään muullakaan erikoisella verukkeella. Tulisi äkkilähtö SVTn johdosta ja joukkoerottamiset Svt:n johdosta. Suomessa näköjään äärifasistimista ja eläkeläisköyhien vihaignoroinnista tunnettu EK-Yleisradio, saa heittää mitä tahansa lokaa köyhyyteen pahoinpideltyjen niskaan, minkään instanssin siihen puuttumatta.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17259897/yle-syo-poydassasi

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17766105/ek-yleisradio-valeuutisoi-180en-takuuelaketta-900eksi-

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833518/ek-ylen-ahneus-syyna-elakelaisvaeston-oikeuksien-puuttumiseen-suomessa-

Sanotaan nyt vielä selkeästi, että iso, korjaamaton köyhyysongelma, eriarvoistaminen, kansan luokkayhteiskunnaksi kahtiajako, eläkeläisköyhyys hätätila, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttaminen, pitkälti erittäin jäätävästä ilmapiiristä johtuvat ongelmat, eivät korjaannu niitä pahentamalla, kieltämällä köyhille almujen antamisen, yhteiskunnan lohduttoman jäätävän ilmapiirin koventamisella, vaan EK-Yleisradion ahneuden nopealla ja kovalla suitsimisella.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/14666594/ylen-veroja-maksetaan-veroparatiisiin#comment-101719999

Uuden hallituksen kovin testi on, kykeneenkö se repimään irti, tuon valemediaksi muodostuneen pörssirikollis-loisen, Suomen kansan selkänahoista. Toistetaan: EK-Yleisradio äärifasistisine ulostuloineen ja köyhyyteen pahoinpideltyjä vahingoittavine valeuutisineen, EI ole "valtavirtaa" missään toisessa EU-valtiossa, vaan äärifasismia josta ei pidä maksaa, kansaa nälissään pitämällä. EK-Ylen Sveitsin alppimajojen päihdeongelmia, ei pidä enää pönkittää jättimäisillä, vastikkeettomilla, täysin turhuuteen menevillä ylimitoitetuilla tuilla, vaan lakkauttaa ne.

17

446

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Näistä EK-Yle ei uutisoi:

      https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET: Norja, Tanska, Islanti, Ruotsi, Saksa

      Eläkeläisväestön turvaan aidon oikeusturvan 1 500€/kk minimieläkkeiden suojiin saaminen, SÄÄSTÄÄ valtion varoja, jättää pois paljon turhaa viranomaisrumbaa, hädänalaisten vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden repimistä, estää veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamisen, on siis äärimmäisen järkevää ja valtion taloutta säästävää, turvata eläkeläisväestölle vanhuudenrauha, taloudellisesti ja henkisesti.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833506/uusi-raikas-ajattelu-1-500ekk-minimielakkeilla-saastoa-valtiolle

      Enemmistö eläkeläisköyhyyteen pahoinpidellyistä, ei ole päihdeongelmaisia, vaan ikääntyneitä, vammaisia ja vakavasti sairaita. EK-Ylen tarkoitushakuinen ja johdatteleva vedätys, köyhyyden synonymisoimiseksi päihdeongelmiin, on läpinäkyvää, äärifasistista ahneutta, ei mitään "valtavirtaa" saati uutisointia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833506/uusi-raikas-ajattelu-1-500ekk-minimielakkeilla-saastoa-valtiolle

      Yhteiskunnan tehtävä on turvata aito oikeusturva kansalaisille, ja sitä edistäisi huomattavasti, äärifasistinen, tarpeettoman juorumedian, pinnallisen äärifasistista politikointia tekevän EK-Yleisradion lakkauttaminen, ainakin järjettömän suuri, täysin turhuuteen ja äärifasismiin käytettävä budjetti, tulee leikata ja käyttää ne varat eläkeläisväestön Pohjoismaisiin ja EU-valtioiden 1 500€/kk minimieläkkeisiin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Paljonko tuon täysin tarpeettoman ja kansalle vahingollisen, poliittisen äärifasististen EK-veroparatiisimedian budjetti olikaan, mitä olette sillä saaneet, sitä pinnallista, perintöteinien sovisnistisen teekutsu-maailmankuva, jenkkiaivotonta nonsensea, ei mitään tiedonvälitystä ja sitten vielä tuota äärifasistista politikointia, omien pörssivoittojen kahmimiseksi, eli täysin tarpeeton pulju joutaa lakkauttaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17766105/ek-yleisradio-valeuutisoi-180en-takuuelaketta-900eksi-

    • Anonyymi

      Se natsivaalitentti-farssi ja nyt suoraa kehottamista, köyhyyteen pahoinpideltyjen "auttamisen" lopettamiskehoituksilla, ja perusteeton väittäminen, isoa korjaamatonta köyhyysongelmaa "päihdeongelmaksi", mitä se ei todellakaan ole. Päihdeongelmaisten ongelmat eivät auttamisen lopettamisella katoa, vaan pahenevat, tämän tietää jokainen ihmisten kanssa tekemisissä oleva.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820232/quotjulkiset-organisaatiotquot-yksityistetty-demokratian-tunnusmerkit-haivytetty-suomessa#comment-118409143

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tätä se poliittinen ohjaus saa aikaa. Se on helppoa sanoa, että YLE:n sisältöihin ei puututa kun on se jo tehty päätoimitajan/toimitusjohtajan kautta.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833506/uusi-raikas-ajattelu-1-500ekk-minimielakkeilla-saastoa-valtiolle

      Tulosta voi tehdä ilman alistamista, jos osaa.

      PetosKok-KorruptioOrpoOligarkin HEIKKOUS, alkaa näkymään heti alkumetreillä, Äärioikeisto-EK-Ylen järjettömän, täyteen turhuuteen menevän pörssirikollisuuteen tuhrautuvan jättibudjetin edessä vikisemisenä ja "sisältöihin puuttumattomuuden" -selityksinä, kun vihaväkivaltaa äärioikeistoylestä, haavoittuvimpiin kansalaisiin kohdistavat.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17259897/yle-syo-poydassasi

    • Anonyymi

      Heikkojen äärifasistien hallitustako, Suomen isojen korjaamattomien ongelmien edessä - ei pitäisi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17850897/ruotsissa-ei-pelata-puuttua-medioitten-sisaltoihin-kun-ne-uhkaavat-koyhimpia

      Nyt jos koskaan pitäisi vaatia sitä solidaarisuutta, myös isommilta toimijoilta, ettei heikompien jo puuttuvaan oikeusturvaan, tarvitsisi edes vilkaista, vaan katsoa mallia asiansa hyvin hoitaneista Pohjoismaista ja EU-oikeusvaltioista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833506/uusi-raikas-ajattelu-1-500ekk-minimielakkeilla-saastoa-valtiolle

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Yksityistetty pörssirikollismedia, joka käyttää omia lobbaritutkijoitaan, itsensä mainostamiseen -ei ole mitään demokratiaa eikä oikeusvaltiota nähnytkään.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Äärifasisti-EK-Yle käyttää "ovelaa" keinoa, yrittäessään uskotella kansalaisille, olevansa "valtavirtaa", käyttämällä resuisia punkkareita ym "persoonia", luuseripersoonia ym väittämässä EK-Ylen kovaa uusnatsisista sisältöä pörssirikollissanomaa siksi mitä se onkin, että näyttäisi siltä, etteivät "normaalit" ihmiset ole sitä mieltä, vaikka enemmistö kansalaisista olisikin. Niin se aivopesu eli manipulaatio ja disinformaatio toimii, verovaroin järjettömillä ylibudjetoinneilla, pörssikeitaisiin ylläpidettävässä uusfasismi-ek-media-ylessä.

      https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/abpQ95/bor-i-container-efter-jordbavning-erdogan-en-fascist

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2591
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe