Uusi raikas ajattelu 1 500e/kk minimieläkkeillä säästöä valtiolle

Anonyymi-ap

Ulkomaisen työvoiman tarpeen tuonnin tarve vähenee, kun tekemällä tehdyt "ruuhkat" veroparatiisi-sotessa, käytännössä loppuivat muissa Pohjoismaissa, eläkeläisväestön kunnollisten 1 500€/kk minimieläkkeiden toteuttamisen myötä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17810501/tulosta-voi-tehda-ilman-alistamista-jos-osaa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17810500/kustannustehokkaat-1-500ekk-minimielakkeet-saastoa-valtiontaloudessa

Totuus on, että 1 500€/kk minimieläkkeisiin, ei tarvita edes rahaa, sillä ne maksavat itse itsensä, moninkertaisesti takaisin, menemällä välttämättömään kulutukseen, eli palautumalla valtiolle, myös inhimillisen kärsimyksen väheneminen tuo taloussäästöjä, ja on myös ilmastouhkien torjumisen ehtona, kansainvälisen huippututkijoiden mukaan, sosiaalinen oikeudenmukaisuus, kunkin valtion sisällä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17823006/pitaisi-ensin-olla-aito-sosiaaliturva-1-500ekk-minimielakkeet

Sisäinen turvallisuus, huoltovarmuus hoituvat, ulkomaisen työvoiman tarpeen väheneminen, eläkeläisväestön paremminvointi ja elämänlaadun kohentuminen, pelkkää plussaa niin inhimillisesti kuin taloudellisesti. Pystyykö uusi hallitus, tuohon länsimaisten modernien oikeusvaltioitten ajatteluun, vai jatkaako taantumaa ja ek-ylen ahneuden rahoittamista, eläkeläisväestön ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien kustannuksella. Katsotaan.

73

708

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833518/ek-ylen-ahneus-syyna-elakelaisvaeston-oikeuksien-puuttumiseen-suomessa-

      PetosKokPersuthan lupasivat poistaa, EK-Ylen järjettömän suuren, täysin turhuuteen menevän rahoituksen, pörssirikkaiden äärioikeistomedialta ja jopa lakkauttaa kyseisen turhakemedia. Toisin kävi, heti alkoi vesittäminen ja selittely ek-medioissa, kun Heebo Keskinkertainen, kiirehti Rkp:n selän takaa vikisemään: "haluaisin vähentää englanninkielen ylivaltaa" - että se siitä. Takinkääntöä ja vastuusta luistaminen, alkoi ennen kuin hallitusta on edes muodostettu. Valheita PetosKokPersRkp:ltä äänestäjille.

    • Anonyymi

      Myös ennenkuulumaton ajatus heitetty ilmoille, on myös mahdollista kerätä muhkea eläkepolitiikka ihan käymällä arkisesti töissä. Se on helppoa työvoimapulan aikakautena.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ulkomaisen halpatyövoiman tuonnille, ei ole mitään tarvetta, kun 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET toteutetaan, nillä ne sote-"ruuhkat" poistetaan ja tulee samalla inhimillisyyttä yhteiskuntaan, taloussäästöjen lisäksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17810500/kustannustehokkaat-1-500ekk-minimielakkeet-saastoa-valtiontaloudessa

      Taitaa olla PetosKokPersRkp:lle arka paikka, nuo valheet äänestäjille, ei ole aidosti haluakaan vähentää ulkomaisen halpatyövoiman tuontia, lakkauttaa EK-Yle:n järjettömäksi paisutettua, täysin turhuuteen menevää, pörssirikkaiden rahoitusta, toteuttaa eläkeläisväestölle aitoa oikeusturvaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Miksi ette ole käyneet töissä? Sieltä sitä eläkettä kerrytetään ei tarvitse olla valittamassa täällä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pitäkää puolianne eläkeläisköyhät, vaatikaa aitoa, kiinteää, yhtenäistä tulojensiirtoa,
      muiden eu-valtioiden jo toteuttamia 1 500€/kk minimieläkkeitä, ne ovat järjestelykysymys, eivät rahakysymys.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-118409077

      Kyllä eläkerahastojen pörssiporhojenkin, olisi jo korkein aika, osoittaa jonkinnäköistä vastuunkantoa ja sosiaaliden oikeudenmukaisuuden tajua, antaa takaisin runsaudestaan, jota eivät ilman köyhien ilmaista työtä, olisi koskaan saaneet kerättyä.

    • Anonyymi

      Kyse on kansan rahoista, joten uuden hallituksen, kannattaa ottaa asiaehdotuksia vastaan ja toteuttaa, siinähän ovat ne tulevien vaalien äänet, myös kyseessä, eli vain hölmö torjuu järkeviä ehdotuksia.

    • Anonyymi

      Maalla vois lekotella kuin mustalaiset konsanaan.

      • Anonyymi

        Onko PetosKokPersuilla ÄärioikeistoRkp:n kainaloisena, KorruptioHaaviston presidentiksi haluajina, enää romaaniviha rasismista jäljellä - säälittävää vikinää.


      • Anonyymi

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tulisi aivan liian kalliiksi. Valtio on jo nyt korvia myöten veloissa. Lisää menoja ei ole varaa nyt luoda. Tarvittaisiin menojen karsimista mm. indeksit tulisi jäädyttää seuraavat 4 vuotta.

    • Anonyymi

      Väärin, tulisi edullisemmaksi, kuin eläkeläisköyhyys hätätilan, oikeusturvattomaksi pahoinpitelemisen jatkaminen. Tämän ovat sinua ja minua viisaammaat tutkijatkin, kyenneet jo laskemaan.

      Eläkeläisille annettava, yhtenäinen, kiinteä 1 500€/kk MINIMIELÄKE-oikeusturva, on käytännössä suoraa säästöä valtion talouteen. Sen lisäksi, että sillä saadaan, liian pitkään kaivatut, erittäin tarpeelliset oikeusturvan, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien minimit kuntoon, tulee sisäistä turvallisuutta ja huoltovarmuus kaupan päälle.

      • Anonyymi

        Höpöhöpö. Eläkeläiset ovat pelkkä kuluerä. Fakta. Sitä halvemmaksi tulee mitä vähemmän sille maksetaan ja mitä nopeammin kyseinen kuluerä vaihtaa hiippakuntaa.


    • Anonyymi

      Onko PetosKok-KorruptioOrposta, uuteen, raikkaaseen ajatteluun, luopumaan menneiden aikojen ihmisvihasta, ja haavoittuvimpien kurmuuttamisesta, jää nähtäväksi. Olisihan se myönteinen yllätys ja toisi paljon positiivista energiaa yhteiskuntaan.

    • Anonyymi

      Talousosaamista 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET.

    • Anonyymi

      Kuka sitten nykyään viitsisi tehdä enää ollenkaan töitä, kun eläkkeen saisi ilmankin.
      Nytkin on paljon ikänsä töitä tehneitä eläkeläisiä, jotka saavat juuri jokseenkin sen verran, kuin nyt ehdotetaan vähintään jokaiselle.
      Ennen saatettiin aloittaa työnteko jo 16- vuotiaana ja eläkettä alkoi silloin palkasta kertyä vasta 23-vuotiaana.

    • Anonyymi

      Huonosti koulussa menestyneet lapset voisivat leiriytyä uuden isännän kupeeseen maalaistalossa.

    • Anonyymi

      Töitä niille jotka niitä pystyvät tekemään, eli nuorille ja terveille, sekä niille aikuisille, joilla ei ole ikä-vammaisuus-pitkäaikaissairaudet esteenä.

      1 500€/kk minimieläkkeillä poistetaan "ruuhkat" sotesta, ja annetaan arvokas loppuelämä heille, jotka sen tarpeessa ovat.

      • Anonyymi

        Jos ei ole työuran aikana viitsinyt tehdä töitä edes tuollaisen eläkkeen eteen niin eipä paljoa kovin hääviä elämää ole eletty. Rikollisia ja laiskoja ei kannata hyssytellä.


      • Anonyymi

        Mustalaiset pärjää ihan hyvin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos ei ole työuran aikana viitsinyt tehdä töitä edes tuollaisen eläkkeen eteen niin eipä paljoa kovin hääviä elämää ole eletty. Rikollisia ja laiskoja ei kannata hyssytellä.

        Ilmaiseksi Suomen eteen töitä tehneille, vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, kuuluvat aitojen demokratioitten ja oikeus-sivistysvaltioitten 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, kuten esim. Norja, Ruotsi, Islanti, Tanska, Saksa ovat jo kansalaisilleen toteuttaneet.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17768664/fiksut-nuoret-vaativat-1-500ekk-minimielakkeita

        Sinäkin voit sairastua vakavasti, joutua onnettomuuksiin, väkivallan kohteeksi, ainakin vanhenet, vaikket nuorena sitä ehkä uskoisi, eikä pätkä-silppu-nälkäpalkka-orjatöistä, kerry mitään sellaisia eläkkeitä, joilla kukaan tulisi toimeen, joten on ihan oikeus-sivistysvaltion, kansanvallan ja demokratian asia, järjestää 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, jokaiselle Suomenkin kansalaiselle.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17810500/kustannustehokkaat-1-500ekk-minimielakkeet-saastoa-valtiontaloudessa

        Tulosta voi tehdä ilman alistamista, jos osaa. Osaako tuleva hallitus, joka näillä näkymin, on sekä äärifasistinen, että laiton, äänimäärät äärioikeistokd:llä ja äärioikeistorkp:llä, eivät edes riitä legimiteettiin, jää nähtäväksi.


    • Anonyymi

      Rasismikortilla tulossa moninkertainen maahanmuutto, ulkomaisen halpatyövoiman tuonti, veroparatiisi-pörssirikollismonopoleille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17837995/eun-rikostutkijat-selvittamaan-valtion-ja-kuntien-isoa-korruptiota-porssirikollisuutta-suomessa#comment-120565940

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17810500/kustannustehokkaat-1-500ekk-minimielakkeet-saastoa-valtiontaloudessa

      Eipä ole "ruuhkia" veroparatiisi-sotessa, muissa Pohjoismaissa ja EU-oikeusvaltioissa, kun toteuttivat 1 500€/kk minimieläkkeet.

    • Anonyymi

      Päinvastoin. Kaikenlainen sosiaaliturva pitää lakkauttaa kokonaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      SDP taistelee kaikin mahdollisin laillisin ja laittomin keinoin sairauksien kustannuksella tapahtuvaa rikastumista vastaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tulosta voi tehdä ilman alistamista, jos osaa, mutta PetosKok-KorruptioOrpoOligarkki, ei taida osata, heti alkoi pakoileminen ja selitteleminen, EK-pörssifasistien edessä, "sisältöihin puuttumattomuudella", kun EK-Ylen pörssirikolliset, kohdistavat ahneuksissaan, raakaa väkivaltaa, haavoittuvimpiin vanhuksiin, vammaisiin ja pitkäaikaissairaisiin, joilla ei ole mitään aitoa oikeusturvaa / mahdollisuuksia puolustautua, EK-Ylen kieroa ja ahnetta, likaista sisältö-väkivaltaa ja eläkeläisköyhyys-hätätilasta vaikenemista vastaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17850714/ek-yleisradion-ahneus-ei-ole-quotvaltavirtaaquot-vaan-aarifasismia

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Haluaako PetosKok-KorruptioOrpo niitä säästöjä valtion talouteen vai ei, jos haluaa, kannattaa ottaa oppia oikeusvaltioista ja kuunnella kansalaisia, on osaamista turvata haavoittuvimmat vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat 1 500€/kk MINIMIELÄKKEILLÄ, se on säästöä valtion talouteen, kun ei tärväänny varoja vihaväkivaltaan, haavoittuvimpien kurmuuttamiseen ja luo paljon positiivista energiaa yhteiskuntaan, kun hätätila poistetaan, eikä veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa hyväksytä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833506/uusi-raikas-ajattelu-1-500ekk-minimielakkeilla-saastoa-valtiolle

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Olet uusinut trollaavat aloituksesta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eläke on myöhästettyä palkanmaksua, jokaiselle ansionsa mukaan.

      • Anonyymi

        Aloittaja on raikas kuin kristityt trollaajat.


    • Anonyymi

      Aloittaja ei ole Teekutsuliikkeen, vaan eläkeläisväestön asialla, kuten pitäisi olla hoitajienkin liittojen, Tehyn ja Superin, eli kieltäytyä veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamistöistä, ja vaatia ENSIN sitä aitoa oikeusturvaa, aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, niille "hoidettaville" eli eläkeläisväestölle. Siten ne hoitajienkin palkat nostettiin, kaikissa muissa Pohjoismaissa ja EU-oikeusvaltioissa.

      https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000009514516.html

      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET ovat sitä paitsi, suoraa järkevyyttä / säästöä valtion talouteen, kun varoja ei tärväänny jatkuvaan sairasteluun ja pahoinvointiin, köyhyyteen pakottamisen takia ja jokainen euro, palautuu valtiolle, välttämättömään kulutukseen käytettynä. Saisivat eläkeläisköyhätkin ostaa edes, vaikka uuden patjan.

    • Anonyymi

      Suomessa Tehy ja Super, eivät ole ymmärtävinään yhteyttä, eläkeläisväestön köyhyyteen pakottamisen, veroparatiisi-sote-ihmiskaupan ja hoitajien palkka-ongelmien välillä, toisin kuin kaikissa muissa Pohjoismaissa ja EU-oikeusvaltioissa, joissa ovat vaatineet ja saaneet 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, ensin eläkeläisväestölle, sen jälkeen lähtevät hoitajienkin palkat nousuun, kun ei hyväksytä veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa.

      https://elakelaiset.fi/eetu-ry-elakelaiskoyhyys-on-edelleen-todellinen-ongelma/

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Onko Suomelle tulossa, menneiden aikojen tunkkainen, negatiivinen kansankurjistaja pm, vai olisiko aika Suomessakin jo valmis, uudelle, raikkaalle, modernille ajattelulle, talousosaamiselle jossa faktojen mukaan, 1 500€/kk kiinteä, yhtenäinen tulojensiirto, suoraan vanhuksille, vammaisille, ja pitkäaikaissairaille MINIMIELÄKKEENÄ, tuo tutkitusti säästöjä valtiontalouteen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17854148/1-500ekk-minimielakkeet-tarkein-ja-tehokkain-sopeutus

      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET: Tanska, Ruotsi, Islanti, Norja, Saksa

    • Anonyymi

      Valtion velasta märisevät, ihan tyhjän takia, eniten ne, jotka eniten niistä veloista ovat hyötyneet, eli pörssirikolliset. Ihan tarpeetonta, äärioikeistoideologista narinaa, kaikilla muilla valtioilla on isoja velkoja, eivätkä ne niitä pidä ongelmina, eivätkä käytä tekosyynä, köyhyysongelmien pitämiseen, varsinkaan vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden pahoinpitelemiseen.

    • Anonyymi

      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET ovat sitä paitsi, suoraa säästöä valtion taloudessa, tämä pitäisi olla jo tiedossa Arkadianmäelläkin.

    • Anonyymi

      Maaseudulla ihmisistä kehittyy tällaisia tapauksia kuin tämä trollaaja.

    • Anonyymi

      Kerro lisää itsestäsi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sehän on suoraa säästöä valtion talouteen, jos löytyy osaamista, tehdä tulosta ilman alistamista, eli 1 500€/kk konkreettinen, suora tulojensiirto, kaikille Suomen pieneläkeläisille, vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille. Helpottaisi byrokratian, eli arjen hoitamista, vapauttaisi energiaa tärkempään, parantaisi ilmapiiriä koko yhteiskunnassa, että haavoittuvimmat saataisiin turvaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      "Ilmastouhkia voi torjua, VAIN sosiaalisesti oikeudenmukaisella tavalla, jokaisen valtion sisällä" - maailman huippututkijoiden vetoomuksesta, kaikille valtioittenjohtajille.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Talousosaaja valtioissa kaikille vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, ovat
      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, suora, konkreettinen tulojensiirto, järkevää matematiikkaa, säästöä valtiolle.

    • Anonyymi

      Jos 1500 euron minimieläkkeet toteutettaisiin niin eläkerahastot tyhjenevät nopeasti. Käytännössä tämä tarkoittaisi, että minimieläkeikää pitäisi reilusti nostaa. Jatkossa siis minimieläkeikä olisi 75 vuotta.

      Ja jos olet ollut työelämässä kymmeniä vuosia niin miksi et ole varautunut itse eläköitymiseen tai pyrkinyt parempipalkkaisiin töihin? Suuri osa saa jo nyt paljon parempaa kuin 1500 euroa eläkettä. Ja osan palkasta voi jättää aina säästöön.

      Ja toiset elävät mukavasti tonnin eläkkeellä ilman mitään ongelmia. Ruoanhan saa parilla satasellakin jos tekee itse ruoat. Jos asuu velattomassa omassa asunnossa niin kuukausikulut voivat olla pienet. Varsinkin alkoholiin ja tupakkaan ei kannata käyttää euroakaan.

      Tunnen monia eläkeläisiä jotka elää ilman mitään ongelmia noin tonnin eläkkeellä. He eivät juo alkoholia, ei tupakoi ja asuvat halvalla omassa asunnossa. Ja he ovat myös laittaneet rahaa säästöön jo työuran aikana.

    • Anonyymi

      Onko oikein tuollaista kaavailtu? Kannatan ehdottomasti, saisin minäkin paremman eläkkeen nykyiseen verrattuna.
      Kuka sitä aikoo ehdottaa, vai onko se vaan täällä keksittyä?
      Ei saa kiusata köyhiä.

    • Anonyymi

      Esimerkiksi tämä kirjoittaja sitä ehdottaa, kun seuraa ja lukee kansainvälisiä tiedotusvälineitä, on tiedossa, että "sosiaalinen oikeudenmukaisuus, jokaisen valtion sisällä, on ilmastouhkien torjumisen edellytyksenä" - maailman huippututkijoiden vetoomuksesta, maailman valtioittenjohtajille, suora lainaus.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17859449/ilmastouhkia-voi-torjua-vain-sosiaalisesti-oikeudenmukaisella-tavalla

      Noin se menee. Sosiaalisen oikeudenmukaisuuden vaatimukset, ovat nouseva "trendi" maailmalla, jopa valtioitten hallitukset, ovat lähteneet siihen mukaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17857814/saksa-vetoaa-miljonaareihinsa-sotimisrahan-saamiseksi-ukrainaan

      Pörssirikollisia vaaditaan osallistumaan, valtioitten kohonneisiin kustannuksiin, se on ihan yleinen suuntaus ja oikeusturvan parantaminen, kaikille kansalaisille, alkaen 1 500€/kk talousosaamis-huoltovarmuus-minimieläkkeistä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17810501/tulosta-voi-tehda-ilman-alistamista-jos-osaa

      Onhan se nyt fiksua, kun välttämättömään kulutukseen menevänä, palautuu käytännössä valtiolle, eli talousjärkeä, inhimillisten oikeuksien lisäksi.

    • Anonyymi

      Se on valtava määrä energiaa, byrokratiaa, eli käytännössä rahaa valtion kassaan, mitä säästyy suorilla, konkreettisilla, yhtenäisillä tulojensiirroilla 1 500€/kk MINIMIELÄKKEINÄ, Suomen vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille. Valtio ja eduskunta, voi keskittyä sitten paremmin, siihen talouden tekemiseen, ja sen jakamiseen oikeudenmukaisemmin kaikille Suomen kansalaisille, kuten pitää.


      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

      Pelkkää plussaa kaikille, on tuo järkiehdotus, jonka toteuttamista, kannattaa kiirehtiä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mitään "ruuhkia ja hoitajapulaa", tai yleensäkään "työvoimapulaa" ei ole olemassakaan, vain pörssirikollisten veroparatiisi-sote-VALHEITA.

      https://www.aljazeera.com/opinions/2023/5/1/i-asked-an-ai-chatbot-about-ai-replacing-humans

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17865999/superin-ja-tehyn-kieltaydyttava-veroparatiisi-sote-ihmiskaupasta

      Muiden Pohjoismaiden ja EU-oikeus-sivistysvaltioitten hoitajilla, ovat kunnolliset palkat siksi, että he kieltäytyvät tekemästä töitä, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisessa, eläkeläisväestöä köyhyyteen pakottamalla. Se on kunniakasta ja upeaa 2000€/kk MINIMIELÄKKEET.

    • Anonyymi

      eläke saadaan tehdystä työstä, tehkää siis töitä,,älkää valittako. minulla hyvä eläke ,yli 5000, suosittelen työtä tekemään.

    • Anonyymi

      Eipä kovin kummoista työuraa vaadita tuohon eläketasoon.

      Toki jos on elämäntapalaiska niin sitten kevyempi eläke on ikäänkuin itse ansaittua.

    • Anonyymi

      Olet joko täysi idiootti tai jotain, jos luulet, että vanhuksia, vammaisia ja vakavasti sairaita ihmisiä, laiskoiksi haukkumalla, he muuttuisivat työkykyisiksi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomessa EK-mediat hoitavat korruptiopoliitikko-pörssirikollisten puolesta, haavoittuvimpien ihmisten lyömisen.

      Nuo n. tuhat kansaneläkkeen nimellä olevaa pilkka-almua hakemattomat, ovat joko perintöjä saaneita, tai varakkaan puolison elättämiä, eli eivät tarvitse niitä almuja mihinkään, ne jotka tarvitsevat, ovat ne varmasti hakeneet, mutta tosiasia on, että niillä ei enää tämän päivän Suomessa, tule kukaan toimeen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3050
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2091
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe