ÄärioikeistoRpk/Kd eivät kuulu hallitukseen

Anonyymi-ap

26

440

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Äkkii kaljaa kaupasta ja nelonen päälle

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17843869/jo-toinen-laiton-hallitus-tulossa-vielapa-vahemmisto-sellainen

      PetosKok-KorruptioOrpoOligarkki osoittaa heikkoutensa heti, matelemalla ÄärioikeistoEK-Ylen pörssirikollisten edessä, ja jos hallitukseen pääsee ilman äänimääriä, marginaali-vähemmistöpuolueita, jotka luulevat, että valta tulee niille aina automaattisesti itsestäänselvyytenä, kun ÄärioikeistoRkp.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833541/petoskokpersujen-piti-lakkauttaa-ek-yleisradio-ja-poistaa-jattirahoitus

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17854148/1-500ekk-minimielakkeet-tarkein-ja-tehokkain-sopeutus#comment-120812612

      Jos ÄärioikeistoRkp olisi ihmisten, eikä pörssirikollisten asialla, Suomi olisi muiden Pohjoismaiden ja EU-oikeus-sivistysvaltioiden mukana, toteuttanut jo 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET.

      Vaihtakaa hallitusneuvotteluun ÄärioikeistoSdp, KorruptioMarin toteuttamaan tuota suuria säästöjä valtion talouteen, tuovaa 1 500€/kk kiinteää, yhtenäistä, konkreettista suoraa tulojensiirtoa vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, eli järkevintä talouspolitiikkaa julkisessa taloudessa.

    • Anonyymi

      ÄärioikeistoRkpn KorruptioHenriksson, laiminlöi tärkeitä tehtäviä oikeusministerinä, jätti reagoimatta EU:n antamiin, vakaviin varoituksiin, Suomen eläkeläisväestön puuttuvasta oikeusturvasta, pedatakseen Äärifasistiselle pörssirikollispuolueelleen, paikkaa äärifasistihallitukseen. Ei sellaisesta haavoittuvimpien hyväksikäyttäjästä, joka vielä retostelee, käyttämällä vanhoja sanontoja, "viksup pärjää aina" -vihapuheina köyhyyteen pahoinpideltyjä aidosti fiksuja ihmisiä kohtaan. Saastaista ja niljakasta, epäihmisten touhua vihaväkivalta heikoimpia kohtaan, saisivat hävetä, vaan eivät taida ahneudeltaan ehtiä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17769837/oikeuskansleri-korruptiopoysti-ei-reagoi-eun-varoituksiin-elakelaiskoyhyydesta#comment-119543823

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Miten on kirjoittaako Peltokangas taas aamuyöstä kännissä asiasta?

    • Anonyymi

      ÄärioikeistoRkp:n kolonialisti-pörssirikolliset, kampanjoivat nyt kiivaasti palstalla, jos et ole niiden marginaaliäänillä ja oikeusministeriön pestiä laiminlyömällä, äärifasistihallituksen kannalla, olet tietenkin heti kokpersu - vaikkemme olemme, vaikka vastustamme kyseistä joutavaa, korruptiovallan umpilisäkepuoluetta, joka on aika poistattaa.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17854826/hesari-pilattu-aarifasistirkpn-jatkuvalla-tuputtamisella

      Tässä asiassa olemme kyllä PetosKokPersujen kanssa samaa mieltä, vaikkemme koskaan niitä äänestäneetkään, emmekä todennäköisesti koskaan äänestä, että ÄärioikeistoRkpn KorruptioHenrikssonin, eläkeläisköyhien hätätilalla juhlimista, oikeusministeriön viran käyttämistä, äärifasisihallituksen rakentelemiseen ja muuhun pörssirikollis-korruptioon, ei pidä palkita äärifasistihallituksella, vaan aloittaa hallitusneuvottelut Marinin 1 500€/kk MINIMIELÄKE-toteuttajien kanssa.

    • Anonyymi

      Juuri näin. Onhan se ihan naurettavaa, että jos puolue saa parin prosentin tappion(mitä SDP ei ole saanut) niin ei mukamas ole oikeutta hallitukseen, vaikka niin kuin SDP:n tapauksessa kannatus pyörii n. 20% tietämillä ja oli kosmeettisesti Kokoomusta pienempi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomessa ei mikään puolue saa yksin toimivaa hallitusta.
      Siksi tarvitaan yhteistyökykyä puolueiden välillä ja joustoa omista tavoitteista. Nyt kolme suurinta ovat poliittisesti kovasti erimielisiä, joten niiden kyky muodostaa hallitusta näyttää mahdottomalta. Ilman pienpuolueita ei synny porvarihallistusta, ei vasemmistohallitusta, ei keskustahallitusta. Ja helppo ymmärtää, että pienpuolueet vaativat tietysti omia juttujaan huomioiduksi, jos tulevat hallitukseen. Tietysti.

      • Anonyymi

        Selitykseksi "pienpuolueista" ontuu pahasti, pitää ensin olla äänimääriä, ennen kuin mennään hallitukseen, äärifasistiRkp:llä ja äärifasistiKd:llä, EI ole sellaisia äänimääriä. Ei niillä ole laillista oikeutta mennä hallitukseen, ÄärioikeistoSdp:llä ne äänimäärät ovat, Marin hallitukseen kuuluu, toinen mahdollisuus toteuttaa 1 500€/kk minimieläkkeet ym Suomen pitämiset Pohjoismaisten hyvinvointivaltioitten joukossa.


    • Anonyymi

      AutokratiaUsan pörssirikolliset, halusivat Suomen liitettäväksi, entisten idän sosialistivaltioitten joukkoon, sen omien intressien takia, kauas pois läntisistä ja Pohjoismaisista hyvinvointivaltioista, näyttää saavan haluamansa, jo toisen laittoman äärifasistihallituksen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17854238/marin-hallitukseen-toteuttamaan-1-500ekk-minimielakkeita

    • Anonyymi

      JOS olisi tiedonvälitystä, medioissa kysyttäisiin, kuinka on mahdollista, muodostaa hallitusta, kun sinne änkeäviltä puolueilta, puuttuvat siihen tarvittavat äänet.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      PetosKok-KorruptioOrpoOligarkki on aivan kuutamolla, laittoman marginaalipuolue-äärifasistihallituksen kohtalo, on jo etukäteen tuhoon tuomittu, sille ei ole kansamme enemmistön minkäänlaista laillista hyväksyntää, eikä oikeutusta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17810501/tulosta-voi-tehda-ilman-alistamista-jos-osaa

      Onko KorruptioOrpo kyvytön työskentelemään Marinin kanssa, siitäkö johtuu, ettei kolmanneksi eniten ääniä saanutta puoluetta, nähdä hallituksessa ?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Olemattomilla äänillä äärifasistihallitus, ei mene lakien ja äänestämisen mukaan taaskaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei ihmisten asioista millään o,ooooo1 äänillä päätetä kyllä se on laiton äärifasistihallitus.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5098
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3347
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1482
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1317
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1016
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      918
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe