1 500e/kk MINIMIELÄKKEET tärkein ja tehokkain sopeutus

Anonyymi-ap

Näyttää siltä ettei uuden hallituksen muodostajalla, ole realistista käsitystä siitä, mitä hyvinvointi-yhteiskunta tarkoittaa ja miten ihmisten kanssa eletään ihmisiksi, kun kuvittelee, että leikkaukset ratkaisevat Suomen sote-ongelmat, jotka on pörssirikkaille verovapauden antamalla tehty - ei se niin mene, kyllä OligarkkiOrpokin sen käsittää, vai onko kaaoksen asialla, eikä yhteiskuntarauhan ja kansanvallan, kuten aidoissa demokratioissa ja oikeusvaltioissa.

https://www.aamulehti.fi/kotimaa/art-2000009577174.html

Lukekaa siitä, miten kujalla korruptiopoliitikkojen, eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, onkaan tavallisten kansalaisten, ihmisten todellisuudesta.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820232/quotjulkiset-organisaatiotquot-yksityistetty-demokratian-tunnusmerkit-haivytetty-suomessa#comment-118409143

Ei tässä minkään "armon" kerjuulla olla, vaan ihan aidon perustuslakiinkin kirjatun, oikeusturvan ja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien. Ihmisarvo tulee olla etusijalla, jos elämän puolella ollaan, myös valtiollisissa päätöksissä.

https://elakelaiset.fi/eetu-ry-elakelaiskoyhyys-on-edelleen-todellinen-ongelma/

https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

"Sosiaalinen oikeudenmukaisuus, jokaisen valtion sisällä, on ilmastouhkien torjumisen ehtona ja edellytyksenä" - tiedottavat maailman huippututkijat vetoomuksessaan maailman valtioitten johdoille. Ymmärtääkö KorruptioOrpo mitä tämä tarkoittaa, ei ihan siltä vaikuta, kun lausunnot "vihreästä siirtymästä", ovat pelkkää pörssiyrityksille rahan kylvämistä, valtiolta eli verojenmaksajilta, muttei minkään näköistä verotusta yrityksille, eli kestämätöntä yhtälöä KorruptioOrpon päässä, tulee alkaa purkamaan, ennen kuin katastrofi syvenee.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833506/uusi-raikas-ajattelu-1-500ekk-minimielakkeilla-saastoa-valtiolle

On taloudellisesti ja inhimillisesti järkevintä, korjata ensin kipein ongelma eläkeläisköyhyys, kun se n. miljoona kansalaista, saadaan "turvaan" 1 500€/kk minimieläke huoltovarmuudenkin taakse, on paljon helpompi alkaa ratkomaan, niitä sote-monopolien verojenmaksu-ongelmia.

39

538

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tonni jäi kaikkien laskujen jälkeen tilille palkasta ja nyt 400e jäljellä, kahdessa viikossa. Nykyinen 1000e on suurin piirtein vanha 600e.

    • Anonyymi

      Teekutsuliikkeen äärifasistien keinoilla, ei pörssiyrityksien takia vääristynyttä, ns. julkista taloutta, tulla koskaan saamaan kuntoon. Pitää katsoa mallia muista Pohjoismaista, joissa 1 500€/kk MINIMIELÄKKEILLÄ, yhtenäisellä, kiinteällä tulojensiirrolla vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, on saavutettu suuria säästöjä veroparatiisi-sotessa, kun ihmiset voivat ihan itse hoitaa itseään, ennaltaehkäistä ja torjua, ennenaikaisesti mihinkään soteen joutumisia, asua mahdollisimman pitkään kotona, tämä on väistämätön suunta Suomellekin, mitä aiemmin se käsitetään, myös uuden hallituksen muodostajien keskuudessa, sitä vähemmillä ongelmien kasvulla päästään.

      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET: Tanska, Ruotsi, Norja, Islanti, Saksa

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

      Kuormitus sotessa, paineet hoitajapulineen, ovat tekemällä tehtyjä. Köyhyyteen oikeusturvattomaksi eläkeläisväestön pakottaminen, kostautuu ruuhkina sotessa, paineina valtion rahoitukseen ym on järjetöntä, ettei Suomi ole jo mukana muiden Pohjoismaiden ja EU-oikeusvaltioiden 1 500€/kk minimieläke-oikeusturvan toteuttamisessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17810501/tulosta-voi-tehda-ilman-alistamista-jos-osaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17810500/kustannustehokkaat-1-500ekk-minimielakkeet-saastoa-valtiontaloudessa

      Kun vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, voivat torjua ja ennaltaehkäistä, vielä vakavemmin sairastumisia 1 500€/kk kiinteällä, yhtenäisellä minimieläke-tulojensiirrolla, se tuo valtavia säästöjä, kun he eivät sen jälkeen ole kuormittamassa veroparatiisi-sotea, tekemässä niitä "ruuhkia" sinne. Tämän käsittäminen ei pitäisi olla ylivoimaista pörssikeinottelijoillekaan, jos aidosti tahtotilaa, ja katetta hyvinvointivaltio-lupauksille löytyy.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17769837/oikeuskansleri-korruptiopoysti-ei-reagoi-eun-varoituksiin-elakelaiskoyhyydesta#comment-119543823

      Jo EU:n näkökulmasta, lukuisat varoitukset, eläkeläisväestön puuttuvasta oikeusturvasta, tulevat johtamaan toimenpiteisiin Suomea kohtaan, jo ilmastouhkien torjumisen mahdottomuuden takia, sillä niiden torjumisen edellytys ja ehto, edelleenkin ja jatkossakin on: sosiaalinen oikeudenmukaisuus.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Mene sinä loinen töihin niin saat eläkettä joskus


    • Anonyymi

      Osaamattomuttaan kitisevä, sote-sopeuttamisesta, ilman tilannetajua ja osaamista mariseva, amissiporukan pm menneiltä ajoiltako, on Suomen vastaus modernin maailman ilmastouhkien torjumiselle, "sosiaalisesti oikeudenmukaisella tavalla, kunkin valtion sisällä", joka on se ilmastouhkien torjumisen edellytys, maailman huippututkijoiden, valtioitten johdoille vetoomuksessa.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17810500/kustannustehokkaat-1-500ekk-minimielakkeet-saastoa-valtiontaloudessa

      Maksattaako PetosKok-KorruptioOrpo, Suomella mieluummin isoja sakkoja ja sanktioita, jäljessä ilmastouhkien torjunnasta, sosiaalisen epäoikeudenmukaisuuden takia olemisesta, ja kieltäytyy suorista tarjolla olevista säästöistä valtion sote-kuluihin, joita 1 500€/kk minimieläkkeiden, kiinteän tulojensiirron vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, toteuttamisella on. Suomi menee joko valoon ja uuteen aikaan, tai vajoaa taantumuksen pimeälle kaistalle, jossa ei lohtua haavoittuvimmille, eikä järkeä valtiontalouden tuloksen tekemisessä osaamista, ilman alistamista ole, toivotaan parasta ja pelätään pahinta.

      https://elakelaiset.fi/eetu-ry-elakelaiskoyhyys-on-edelleen-todellinen-ongelma/

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Maalla pärjää ihanasti sillä palkalla.
      Kannatan.

      • Anonyymi

        Maaseudulla...
        Mitä KEPU tai Persut tekevät tilanteen hyväksi?
        Me äänestämme teitä.


      • Anonyymi

        Ei pärjää.
        Kymmenientuhansien remontit on tulossa joka purkukuntoiseen tölliin, kun eu säätää maailman pelastus direktiivejään ilmastohörhötyksessään.


    • Anonyymi

      Ei hyvinvointi tarkoita että vapaamatkustajat elätetään . Hyvinvointi tarkoittaa että kaikilla on mahdollisuuksia , mutta jos niitä ei halua hyödyntää on oma moka .

      • Anonyymi

        Vapaamatkustajia verokeitaisiin, pörssirikollisia, osake-vakuutuskuoririkollisia, elätetään juurikin verokeitaisiin, eikä kansalta kysytä, edes isoimpien ryöstöhankkeiden kohdalla, vain maksatetaan, eli eihän se mitään oikeusvaltion ja demokratian toimintaa ole.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17470104/ex-aarioikeistohallitus-oli-laiton-usan-sotarikosliitto-hanke-on-laiton#comment-114962517

        Eläkeläisköyhyyteen pahoinpidellyillä, ei ole ollut eikä ole sellaisia "mahdollisuuksia", kuin sinulla ilmeisesti on ollut, etkä etuoikeutettuna ole käsittävinäsi, että ihmiset voivat sairastua vakavasti, joutua onnettomuuksiin, vakavan perhe-lähisuhde-ym väkivallan kohteiksi, kaikki lopulta ikääntyvät, eikä veroparatiisiyrityksille- ja tiloille, tehdyistä ilmaistöistä, pätkä-silppu-nälkäpalkka-orjatöistä, kerry palkkaa, vaikka niitäkin töitä, on nälissään pakko ollut ottaa vastaan hengissä kitkutellakseen. Suosittelen sinun sivistävän itseäsi, lukevan vaikka kirjallisuutta, joista yhteiskunnan todellisuus tulee esiin, ehkä oppisit jotain, ellet ole sosiopaatti tai muuten ahneudesta sairas pörssirikollinen.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa


    • Anonyymi

      Ensinnäkin eläkkeet eivät ole mitään "palkkoja", eivätkä liian pitkään jatketusta, äärimmäisestä köyhyyteen pakottamisesta, oikeusturvattomaksi veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjiksi pakotetuista eläkeläisköyhistä, ole "muuttamaan maalle", kuten joku ilmeisesti äärifasistiporvarit niin näyttävät otaksuvan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17810501/tulosta-voi-tehda-ilman-alistamista-jos-osaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833506/uusi-raikas-ajattelu-1-500ekk-minimielakkeilla-saastoa-valtiolle

      Köyhyyteen pakotetuilla vanhuksilla, vammaisilla ja pitkäaikaissairailla, on jo niin vakavia sairauksia, ikää ja vammaisuutta esteenä, moisten nuorten ja terveiden haaveiden toteuttamiselle, kun ei ole mitään talousturvaa, omaisuutta, liikkumavaraa olemassakaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17810500/kustannustehokkaat-1-500ekk-minimielakkeet-saastoa-valtiontaloudessa

      Tämän käsittäminen, ei pitäisi olla ylivoimaista kenellekään. Tuo hengissä kitkuttelemiselle välttämätön, oikeusturvan vähimmäiseläke, menisi suoraan välttämättömään kulutukseen, eli palautuisi valtiolle täysimääräisenä, eli maksaa itse itsensä, kyse on vain arvovalinnasta ja järjestelystä, onko sitä osaamista tehdä paremmin, sitä tulostakin, ilman alistamista, väkivaltaa, negatiivista, pimeää keskiaikaa jossain amissi-teekutsu-pörssirikollisten hämärissä, vai aidon oikeusvaltion ja demokratian raameissa, hyvää työtä 1 500€/kk MINIMIELÄKE-oikeusturvalla.

      • Anonyymi

        Maaseudulla pärjää ihanasti sillä palkalla.
        Kannatan
        Mitä KEPU tai Persut tekevät tilanteen hyväksi?
        Me äänestämme teitä.


    • Anonyymi

      Kuinka mones spämmäys tämäkin on....rajansa kaikella,,,;/

    • Anonyymi

      Suomi on jäämässä ilmastouhkien torjumisen neuvottelupöydissä jumiin, ison korjaamattoman eläkeläisköyhyys hätätilan, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamisen, ym epäoikeudenmukaisuuden, kansan kahtiajaon, eriarvoistamisen, eläkeläisköyhien veroparatiisi-sote-ihmiskauppaorjina käyttämisen ym takia altavastaajaksi.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17854377/elakelaiskoyhien-ennenaikaiset-koyhyyskuolemat-vai-espoon-kavelysilta

      Liian monta vakavaa varoitusta, tullut jo Suomelle, eläkeläisväestön oikeusturvattomina, äärimmäisessä köyhyydessä pitämisen takia. Suomen pieneläkkeet ovat n. 550€/kk MIINUKSELLA, siltä entiseltäkin köyhyysrajalta.
      Muissa Pohjoismaissa ja EU-oikeusvaltioissa, mennään jo lujaa vauhtia, kohti
      2000€/kk MINIMIELÄKKEITÄ.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

    • Anonyymi

      Sanktiot ja sakot joita Suomi tulee saamaan, jos ei korjaa eläkeläisköyhyys hätätilaa, toteuttamalla 1 500€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, ovat isommat, kuin noihin minimieläkkeisiin käytettävät summat olisivat, monellakin tavalla, esim. juuri tuon "sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ehtojen ja edellytyksien, kunkin valtion sisällä" - näkökulmasta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17768664/fiksut-nuoret-vaativat-1-500ekk-minimielakkeita

      Palstan korruptiovirkamiehen pörssiperillis-jälkeläinen, on asperger-syndroomaansa alkoholismiin ja vihakirjoitteluun pakeneva äärifasisti, joka luulee vihaamisväkivallallaan ja haavoittuvimmille räkyttämisellään, kai saavuttavansa jotakin, vaikka tekeekin hallaa myös itselleen ja läheisilleen, jotka ovat onneksi ehtineet jo paeta, kyseisen tyypin läheisyydestä, kerrotuista syistä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17823096/eniten-trollaava-aarifasisti-perillisjuoppo-pelkaa-eniten-trolleja-deliriumissaan#comment-120328194

      Aika selkeä hoitamaton aspergen, on pörssiperillis-alkoholisti-vihakirjoittajalle, joka ei haluaisi aitoja oikeuksia eläkeläisväestölle, jostain syystä juuri haavoittuvimmat ovat sen kohteina. Menisi diagnosoittamaan itsensä ja hoitoon, ettei tarvitsisi luulla, että eläkeläisten oikeusturva, uhkaisi häntä henk.koht. jotenkin, kun ei uhkaa, eikä ole keneltäkään pois, päinvastoin, säästöä valtion kassaan.

      • Anonyymi

        Yhdessä kunnassa saa mt diagnoosin oli vaiva sitten tuki ja liikuntaelimessä, hermostossa tai leikkausta vaativa tilanne niin sinne voi hakeutua niin saat mt diagnoosin ja joka kerta uuden pillerin....


    • Anonyymi

      Ilmastoasioissa "sosiaalinen oikeudenmukaisuus, on ehtona ja edellytyksenä, uhkien torjumiselle, kunkin valtion sisällä" - tämä vetoomus maailman huippututkijoilta, on niin painavaa asiaa, että sen ohittaminen, olisi kohtalokas virhe uudelle hallitukselle, johon ÄärioikeistoRkp/kd:tä ei marginaaliäänillä, pidä päästää.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17850844/aarioikeistorpkkd-eivat-kuulu-hallitukseen

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomessa PetosKok-KorruptioOrpo äärifasistihallituksineen, ja ek-medioineen, näyttävät olevan täysin tietämättömiä, ilmastouhkien torjumisen ehdoista ja edellytyksistä, jotka alkavat sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      19x surempi jotta ei voisi jokorruptiostas syyttää hallintoa

    • Anonyymi

      ON KYLLÄ MUKAVA KUN POLITIIKOKSI MINISTERIKSI PÄÄSEE ILMAN MITÄÄN VIRKAAN OHJAUSTA KURSSITUSTA LOPPU KOETTA. RIITTÄÄ KUN RIKOSREKISTERI, KONNA, KIEROLUONNE, KORRUPTOITUNUT, VALEHTELIA, KANSAN KUSETTAJA.

    • Anonyymi

      Ja AutokratiaUsa palkitsee kunniatohtorin arvonimellä, ilman koulutusta, kunhan vain toimii maamme myymisen pörssirikollisille puolesta ja jättää naisistuneen köyhyyden ytimen, eläkeläisköyhyyteen pahoinpidellyt naiset, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisen armoille, äärimmäiseen köyhyyteen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16336452/miksi-raiskauksien-uhrit-kantavat-hapean-raiskaajien-ja-siskojenhakkaajien-sijasta-#comment-118459131

    • Anonyymi

      Korruptiopoliitikkojen- ja virkamiesten pörssirikollis-perillis-äärifasistit, täällä palstalla asuvat perintöjuopot, pilkkaavat Suomen kansan haavoittuvimpia vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, kun pelkäävät, että jonain päivänä, joutuvat vastuuseen kansamme ja valtiomme, varojen ryöstämisistä pörssikeitaisiin, kuten tulevat joutumaankin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17859449/ilmastouhkia-voi-torjua-vain-sosiaalisesti-oikeudenmukaisella-tavalla

      Tuuli on jo kääntynyt. mm. Saksassa hallitus avoimesti vaatii, pörssimiljonäärien osallistuttamista mm. ÄärioikeistoUkrainan sotimisen kustannuksiin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17857814/saksa-vetoaa-miljonaareihinsa-sotimisrahan-saamiseksi-ukrainaan

    • Anonyymi

      Mistä aloittaja on saanut tiedot että esim. Ruotsissa on 1500 euroa minimieläke.

      Som mest kan garantipensionen bli 10 631 kronor för ensamstående och 9 625 kronor i månaden för gifta. Beroende på hur länge du har bott i Sverige, hur mycket inkomstgrundad pension du har tjänat in och från vilken ålder du först tar ut din allmänna pension så kan garantipensionen bli lägre.

      Esimerkiksi Silvia saa tuon 9625 kr kuukaudessa eläkettä koska hänellä ei ole ollut tuloja.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      En suostu siihen, että kaikille luusereille maksetaan sama eläke kuin minulle, joka on kuitenkin pienipalkkaisena ikänsä tehnyt töitä.

      Eläkekertymä aika pienissä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jokaisen hallituksen alussa, EK-medioissa rimpuillaan irti vastuusta, samoilla valheilla "hakemattomista kansaneläkkeistä", jotka koskevat ehkä n. tuhatta eläkeläistä, sellaista joilla on perinnöt ja puolisot elättämässä, eli eivät siksi ole niitä "etuuksia" hakeneet ja sillä sitten lyödään ja vähätellään, kaikkien eläkeläisköyhien aidosti, erittäin vakavaa, henkeä uhkaavaa köyhyyteen pakottamis hätätilaa, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17866767/valhetta-hakemattomista-kansanelakkeista-toistellaan-jalleen-ek-medioissa#comment-121007504

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4953
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4495
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2891
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1696
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe