Tulosta voi tehdä ilman alistamista, jos osaa

Anonyymi-ap

47

1038

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Uusi hallitus voisi YLLÄTTÄÄ, toteuttamalla nuo uuden ajan 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, joilla muut Pohjoismaat ja EU-oikeusvaltiot, ovat tehneet suuria säästöjä valtiontaloudessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

      Pörssirikkaat osoittaisivat sisäisen turvallisuuden tajua, jalostuneisuutta ja inhimillisyyttä, hoitamalla 1 500€/kk minimieläkkeet Suomen vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, olisihan se mahtava YLLÄTYS ja ilonaihe Suomelle. Nostaisi koko valtion ja yhteiskunnan, aivan uudelle tasolle.

    • Anonyymi

      Ne rahat kannattaa lähettää ulkomaille tai käyttää vihreään siirtymään...!

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sinnikkäästä hanttiinlaittamisesta, tulee palkita.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Se vaatisi kulttuurin
      Muutosta, oikeammin
      Hallintokulttuurin
      Muutosta. Mutta onko
      Se mahdollinen.

    • Anonyymi

      Äärifasistisiksi AmerikanRyssien Euroopan demokratian tuhoamisen ja sodan tuonnin takia muutetut, entiset mediat, keskittyvät vallankäyttäjien keskinäisten "konfliktien" ihannointiin, mutta ne asiasisällöt korruptiovaaleista, joiden laillisuuttakin tässä alkaa jo epäilemään, kun Marinin hallitusta edeltävä oli täysin laiton, ovatko se ja tuleva, vain feikkivaaleilla järjestettyjä, eli näytöksiä, joiden tulos oli jo etukäteen selvillä, vaikka näennäisesti äänestettiin.

    • Anonyymi

      Tarkoitat varmaankin TYÖeläkkeen määrää. Ymmärrän, että sellaisille, jotka eivät voi työtä tehdä esim painavista terveydellisistä syistä pitäisi myös maksaa. Miksi pitäisi maksaa yhtä suurta eläkettä esimerkiksi pienellä palkalla yhteiskuntaa pystyssä pitäneelle kuin sellaiselle, joka on ollut vain huvin vuoksi poissa työelämästä? Ilmeisesti näitä elämäntapatyöttömiä alkaa nyt pikkuhijaa huolestuttamaan tuleva eläke, kun ei ole siihen mitään ansainnut. Itse laitan tällä hetkellä yli 800 e/kk sivuun sitä varten, että olisi vähän extraa siinä vaiheessa, kun jään eläkkeelle.

      • Anonyymi

        Kenelläkään tavallisella pieni- ja keskituloisella suomalaisella, ei ole laittaa 800e/kk "sivuun" palkasta tuosta noin vain, valehtelet käyväsi töissä, olet pörssiperillinen äärioikeistoekstremisti.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17810500/kustannustehokkaat-1-500ekk-minimielakkeet-saastoa-valtiontaloudessa

        1 500€/kk MINIMIELÄKKEET ovat säästöä valtiontalouteen, kaikki siihen satsattu, palautuu valtiolle, välttämättömänä kulutuksena, pitäisi pystyä Suomessakin tuo jo laskemaan, kun kaikki muut Pohjoismaat ja EU-oikeus-sivistysvaltiot siihen kykenevät.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Moni köyhyyseläkeläinen yksinasuva nainen, on raatanut ilmaisena orjatyövoiman sukujensa tiloilla ja yrityksissä, saamatta edes perintöosaansa palkaksi, joten heihin kohdistuva vihaväkivalta, pitäisi tuomita valtion tasolla, se on äärioikeistoekstremismiä jos jokin.

    • Anonyymi

      Suomelle ilmaiseksi töitä tehneille, kuuluvat 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, siinä missä muidenkin Pohjoismaiden ja EU-oikeusvaltioiden eläkeläisille.

      https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

      Saksa toteutti tuon jo 2019 ja korotti sittemmin, kun eläkeläisväestö lopetti äänestämisen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17826308/miljoonia-osake-vakuutuskuoriin-jemmaava-quotkeskiluokkaquot

      Pelkkä lapsilisien poisto pörssirikkailta, ei riitä, pitää poistaa tuo täysin turha tulojensiirto, kaiken ilmaiseksi saaneille, eli osake-vakuutuskuoririkollisuus.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Yksityistetty pörssirikollisten rahastupesäke EK-Yleisradio, ei ainoastaan vihaignoroi eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltyjä, vaan nyt jos ihan avoimesti pilkkaa, stailaamalla pörssikeinottelija-äärioikeistotoimittajiaan, köyhien rääsyihin ja lidl-lenkkareihin, säälin kerjäämiseksi heidän kustannuksellaan, joille ne varat tulisi oikeus-sivistysvaltiossa, aidossa demokratiassa kohdistaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17832423/aarioikeistouhka-tulee-yha-useammin-yleisradiosta#comment-120475677

      Oppositiosta EK-Ylen lakkauttamista ja rahoituksen poistamista uhonneet, PetosKokPersut, vikisevät nyt hiirulaisina, Strömsön pörssiahneiden rahastupääläreiden takaa: "haluaisin vähentää englanninkielen ylivaltaa". Se siitä sitten.

    • Anonyymi

      Vain kaiken ilmaiseksi saanut ökyrikas pörssiperillinen, voi luulla, että vakavasti sairaat, vammaiset ja vanhukset, ovat "huvikseen" työkyvyttömiä. Mitenkähän ne luulevat, että aidot demokratiat ja oikeus-sivistysvaltiot, ovat 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET jo toteuttaneet, eivät ainakaan köyhyyteen pahoinpidellyille räkyttämällä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17831179/kyberturvallisuus-tilaisuus-ei-tunnista-aarioikeistoekstremismin-uhkaa-suomelle#comment-120455770

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17823065/korruptiopoliitikot--ja-virkamiehet-ostelleet-okylukaaleja-itselleen-verovaroillamme

      Edes ihan räikeintä korruptiota, pörssirikollisuutta, valtion korkeiden virka-asemien, erittäin törkeitä väärinkäyttämisiä, eivät viranomaiset Suomessa, muka ole tunnistavinaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tulosta voi tehdä PAREMMIN, ilman alistamista, olisi paremmin sopiva otsikoksi, nimittäin se sosiaalinen oikeudenmukaisuus, kunkin valtion sisällä, mitä ilmastouhkien torjunnan huippututkijat kehottavat toteuttamaan, 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, poistavat veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamisen, ulkomaisen halpatyövoiman tuonnin tarpeen, palautuvat välttämättömänä kulutuksena valtiolle, tuovat sitä kaivattua huoltovarmuutta ja sisäistä turvallisuutta, ilman keinotekoisia,ulkoisia ja kalliita yritelmiä, eli ovat pelkkää säästöä valtion ja eläkerahastojen talouteen, joka on pelkistä koroista junailemalla toteutettavissa, jos sitä talousosaamista ja kykyä uuteen ajatteluun löytyy.

      Suomi on jäljessä muista Pohjoismaista ja EU-oikeus-sivistysvaltioista, joissa osataan yhdistää talous ja inhimillisyys. Mistään julkisesta sektorista, jota ei Suomessa enää käytännössä edes ole, kun kaikki on yksityistetty, vaikka vielä nimitetään julkiseksi, ei pidä mennä saksimaan, kun järkevällä uudella ajattelulla,
      1 500€/kk minimieläkkeillä, hoituu monta asiaa yhdellä kertaa ja tuo pelkkää säästöä valtiolle, kyetäänkö Suomessa moderniin ajatteluun, jonka muut Pohjoismaat ja EU-oikeus-sivistysvaltiot ovat jo kyenneet tekemään:
      1 500€/kk MINIMIELÄKKEISIIN.

    • Anonyymi

      "Ruuhkat" veroparatiisi-sotessa, ulkomaisen halpatyövoiman tuonnin "tarve", väheni huomattavasti heti, kun muut eu-oikeusvaltiot ja kaikki muut Pohjoismaat, toteuttivat
      aidon oikeusturvan 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, konkreettiset tulojensiirrot pieneläkeläisille, joilla nämä pystyvät torjumaan, ennenaikaisesti sote-laitoksiin joutumisia, hoitamaan itse itseään, ennaltaehkäisemään ja torjumaan, vielä vakavemmin sairastumisia, viruksia ym pandemioita, eli myös sisäinen turvallisuus ja huoltovarmuus, hoituvat noilla, uutta modernia ajattelua, vaativilla järkevillä minimieläke-toteutuksilla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-118409077

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Uuden hallituksen kannattaa tarkasti lukea ja, ottaa tosissaan varteen, kansalaisilta tulevat järkevät ehdotukset ja toimia niiden pohjalta, jos tulevaisuutta ajattelee, siinäkin mielessä, että mahdollisia potentiaalisia äänestäjiä kyseessä, riippuen suhtautumisesta annettuihin ehdotuksiin ja niiden toteuttamisesta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      PetosKok-KorruptioOrpoOligarkin HEIKKOUDET, nousevat heti pintaan, eli kovin ovat herkillä laittoman hallituksen muodostamisessa, kun pitää hyväksyä, EK-Yle:n pörssirikollisten, ahneuteen perustuvaa raakaa sisältö-väkivaltaa, köyhyyteen oikeusturvattomaksi pahoinpideltyjä, puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita kohtaan, "päihdeongelmiksi" isoa eläkeläisköyhyys hätätilaa väittämällä ja vieläpä astetta kovemmalla äärifasismilla, vaatimalla "olemaan auttamatta köyhiä".

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17850714/ek-yleisradion-ahneus-ei-ole-quotvaltavirtaaquot-vaan-aarifasismia#comment-120765023

      Eiväthän ÄärioikeistoRkpn/Kdn äänimäärät, ole kuin marginaalisia, mitenkään riitä hallitukseen, kolmanneksi eniten ääniä sai ÄärioikeistoSdp, eikös sen pitäisi olla hallituksessa.

    • Anonyymi

      Taloudellinen, seksuaalinen, fyysinen ja henkinen väkivalta, köyhyyteen oikeusturvattomaksi pahoinpiteleminen, tulee valtiolle KALLIIMMAKSI, kuin kaikkien muiden Pohjoismaiden ja EU-oikeusvaltioiden, jo toteuttamat 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

      Tarvittaisiin rohkeaa, uutta ajattelua PetosKok-KorruptioOrpoOligarkinkin päässä, onko siihen moderniin uuteen ja raikkaaseen ajatteluun, 1 500€/kk minimieläkkeillä säästämiseen valtiolle, vai eikö ole, jää nähtäväksi.

    • Anonyymi

      Suoraa säästöä valtion talouteen, ei ruuhkia sotessa, hoitajien palkat kunnossa, näitä ja monia muita pelkkiä etuja 1 500€/kk MINIMIELÄKKEILLÄ, ovat kaikki muut Pohjoismaat ja EU-oikeusvaltiot tehneet.

      https://elakelaiset.fi/eetu-ry-elakelaiskoyhyys-on-edelleen-todellinen-ongelma/

      Niin kauan kuin Tehy ja Super, suostuvat tekemään ihmiskauppa-orjuuttamistöitä, eivätkä älyä vaatia, ENSIN sitä aitoa oikeusturvaa, niille "hoidettaville", eli eläkeläisväestölle, tulevat hoitajienkin palkat olemaan ikuinen ongelma. Valtioissa joissa hoitajat eivät hyväksy ihmiskauppaa, ovat 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Muissa Pohjoismaissa ja EU-oikeusvaltioissa tekevät suuria säästöjä sote-kuluihin, pitämällä eläkeläisväestön päät veden pinnalla: 1 500€/kk MINIMIELÄKKEILLÄ.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17854148/1-500ekk-minimielakkeet-tarkein-ja-tehokkain-sopeutus#comment-120812612

    • Anonyymi

      Muistutetaan ettei missään toisessa Pohjoismaassa ja EU-oikeus-sivistysvaltioissa, ole sellaista oikeusturvan puutetta, eläkeläisväestön veroparatiisi-sote-IHMISKAJUPPA-orjuuttamista, äärimmäiseen köyhyyteen pakottamista, kuin Suomessa.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17854148/1-500ekk-minimielakkeet-tarkein-ja-tehokkain-sopeutus

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833506/uusi-raikas-ajattelu-1-500ekk-minimielakkeilla-saastoa-valtiolle

      Amissimarisijoitten menneiden aikojen, tunkkaisella syväkyykyttämis-metodeilla, ei varmasti saada Suomeen sellaista ilmapiiriäkään, jossa ihmisillä olisi hyvä olla ja iloinen "tekemisen meininki", ei sitä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, kurkusta puristamalla luoda, kyllä se vaatii konkreettisia, suoria tulojensiirtoja heille, joilla ei mitään ole ja joiden olemattomat almueläkkeet, ovat edelleen sen n.
      550€/kk MIINUKSELLA, eli jäljessä muiden Pohjoismaiden ja EU-valtioitten minimieläkkeistä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17810501/tulosta-voi-tehda-ilman-alistamista-jos-osaa

      Parempi ottaa ÄärioikeistoSdpn KorruptioMarin hallitukseen, toteuttamaan tuota jo ilmastouhkienkin torjumisen ehdoksi ja edellytykseksi, maailman huippututkijoiden kertomaa sosiaalista oikeudenmukaisuutta. Siten Suomi pysyisi valon puolella, eikä taantuisi pimeään, masentavaan, tunkkaiseen eilispäivään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17769837/oikeuskansleri-korruptiopoysti-ei-reagoi-eun-varoituksiin-elakelaiskoyhyydesta#comment-119543823

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17850897/ruotsissa-ei-pelata-puuttua-medioitten-sisaltoihin-kun-ne-uhkaavat-koyhimpia

      Kyllä Suomen läpimätä korruptio, äärifasistinen järjestäytynyt pörssirikollisuus, kansankurjistamisineen, haavoittuvimpien pahoinpitelemisineen, tulee vielä kaiken maailman tietoisuuteen, vaikka ek-äärioikeistomedioissa sitä ihmisten hätätilaa, kovasti yrittävätkin vähätellä, pitää uutispimenossa ja radiohiljaisuudessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17843869/jo-toinen-laiton-hallitus-tulossa-vielapa-vahemmisto-sellainen

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      säätetään eläke varantoa joka paikataan sosiaaliturvalla,

    • Anonyymi

      surullista

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17859449/ilmastouhkia-voi-torjua-vain-sosiaalisesti-oikeudenmukaisella-tavalla

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833506/uusi-raikas-ajattelu-1-500ekk-minimielakkeilla-saastoa-valtiolle

      Äärifasistihallitus ek-medioineen, on kuin eivät olisi kuulleetkaan, tuosta ilmastouhkien ykkösehdosta ja edellytyksestä, sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Muissa valtioissa velkaa, on otettu kansalaisten aitoon oikeusturvaan, kunnollisiin
      2000€/kk minimieläkkeisiin, ym tärkeisiin aidon oikeusvaltion ja demokratian asioihin - Suomessa jättivelat otettu, pelkästään äärifasistisisten pörssirikollisten veroparatiisisosialismiin.

      https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/5948830

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      2000€/kk MINIMIELÄKE taloudellisen oikeusturvan etuja: ei ruuhkia, ei hoitaja-lääkäripulia veroparatiisi-sotessa. Nuoret uskaltavat paremmin, ottaa riskin pätkä-silppu-nälkäpalkkatöistä, joista ei kerry eläkkeitä, kun on tietoisuus aidosta, taloudellista oikeusturva-MINIMIELÄKKEESTÄ, 2000€/kk, kuten esim. Norja, Ruotsi, Tanska, Islanti, Saksa ym kaikki muut Pohjoismaat ja EU-oikeus-sivistysvaltiot, ovat toteuttaneet.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17859449/ilmastouhkia-voi-torjua-vain-sosiaalisesti-oikeudenmukaisella-tavalla

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

      Tietenkin huoltovarmuus, ilmastouhkien aidon torjumisen ehdot, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamisen lakkauttaminen, ym pelkkää plussaa myös valtion taloudelle, kun menee välttämättömään kulutukseen, eli palautuu valtiolle. Taloudellista osaamista ja kustannustehokkuutta, vieläpä erittäin monimuotoisesti, olisi edullisesti tarjolla 2000€/kk konkreettisilla, suorilla tulojensiirroilla eläkeläisväestölle.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      toisten alistaminen ja rääkkääminen palkalla vielä on vaa niin kivaa

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1779
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe