Suomessa nyt Euroopan kalleinta bensaa

Anonyymi-ap

Lisää vaan verovaroin elätettäviä maahan ja autoilijoiden kuritusta, kun eivät ymmärrä ostaa jo 60000 euron sähköautoja eivätkä tue poliitikkojen kiimaa olla Euroopan ensimmäinen hiilineutraalimaa.ä

https://www.globalpetrolprices.com/gasoline_prices/

46

271

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tänäänkö se sitten muuttuu? (Oli pakko näköjään tulla vielä takaisin.)

      Wahlroosin kerrottiin todenneen, että Suomessa ei ole ongelmissa vain julkinen talous, vaan myös yksityinen sektori on vaikeuksissa. Se kehityskulku on ollut nähtävissä jo pitkään.

      Eilen viimeksi keskustellessani yhden pk-sektorin yrittäjän kanssa, hän toisti saman, minkä hän on toistanut jo monet kerrat, että nykykehityskululla Suomi tulee olemaan yhä kasvavien ongelmien tiellä. Lukuisat pk-sektorin yritysjohtajat ja yrittäjät ovat sanoneet samoin. Ongelma on syvällinen, yhteiskuntarakenteisiin pesiytynyt, korruptiivinen ja kartellihenkinen laiton lain ja oikeuden varjolla pelaava ns. pahaveliverkosto ja sen menetelmät. Kysymys on perustavaa laatua olevista yhteiskunnallisista rehellisyys-, orientaatio- ja arvoverkko-ongelmista. Sen juuret ovat syvällä sosialistisessa ajattelussa, arvoverkkokartelleissa ja etupiiriajatteluissa. Kuten viimeisestä lauseesta huomaat, ongelmien syvällisyys on toisaalta kanavoitunut sosialistisiin, toisaalta taloudellisiin intresseihin ja yhteiskunnallisiin blokkeihin, joissa ollaan nykyisin poteroissa siilipuolustuksessa omien etujen ajamisessa vaikka laittomin keinoin, enemmän, siis äärettömissä ja laittomissa suhteissa enemmän kuin ihmiset keskimäärin tietävät ja huomaavat.

      Salakähmäiset pelit sosialismipuolella kanavoivat ja valvovat taloudellisia ja arvoverkkokartelleja käyttäen hyväkseen, henkilösuhteitaan ja yhteikunnallisia ohjausvälineitään sekä tulkitsemalla ja ohjaamalla sääntelyä, että tunneohjauksen ja yhteiskunnallisen manipulaation kautta. Toisia estetään ja kyseenalaistetaan markkinoilla ja heidän viestinsä tukahdutetaan ja estetään julkaisemasta medioissa kaikin keinoin sekä sisällöllisesti, että muodollisesti, samaan aikaan kuin joitakin ns. etupiirejä tuetaan, priorisoidaan ja arvotetaan sekä tuodaan medioissa parrasvaloihin. Sääntelyn ja normittamisen keinot ovat talouspolitiikan ohjailussa noissa peleissä saaneet megalomaaniset ja pk-sektorin yrityksiä ja yrittäjiä ja yhteiskuntaa tuhoavat mittasuhteet. Tällä en tarkoita, että laittomuuksia pitäisi hyväksyä, en todellakaan. Mutta laittomuuksia hyväksytään nykyisin julkisyhteisöille ja ns. varteenotettaville pörssiyhtiöille, jopa oikeuslaitokselle. Perusteluna usein ovat ns. yhteiskunnalliset intressit. Tuo peli näkyy kaikkialla ja sen ovat todenneet henkilökohtaisissa keskusteluissa virkamiehet, entiset oikeustieteen professorit (Eivät enää pelkää kun ovat eläkkeellä), ekonomit, juristit ja lukuisat pk-sektorin yrittäjät jo pitemmän aikaa. Vilunkipelit tunnistavat kaikki, jotka tarkemmin tuntevat asioita. Monet pk-sektorin vanhat yrittäjät ovat sanoneet, että paras aika oli 70-luvulla, jolloin yrittäjien arvostus oli kuitenkin nykyistä korkeammalla ja yhteiskunnan ilmapiiri oli parempi yrittäjiä kohtaan. Häikäilemättömyydelle kun annettu pikkusormi ja huomattu, että siitä ei seuraa mitään heidän kannaltaan hankalaa, peli pk-sektorin yrittäjien mitätöimiseksi on ryöstäytynyt valloilleen.

      Seurasin taas yhtä keskustelua, jossa naisasianajajat, jotka olivat hakeutuneet johtaville paikoille jopa kansainvälisiin päätännän solmukohtiin, toivat esille sitä, että yrittäjiä on valvottava ja sanktioitava entistä tarkemmin ja enemmän, estettävä ja kyseenalaistettava. Miestukan leikannut verovaroilla elävä valvova henkilö oli taas ”oivaltanut”, että yhteiskuntien menestymisen edellytys on yrittäjien sanktioiminen ja tehokkaampi valvonta. Lähtöolettamana siis oli, että yrittäjät ovat pahoja ja rikollisia ja yhteiskunnat hyviä ja oikeudenmukaisia. Näin asetelma ei todellisessa elämässä tietenkään ole. Tuo hegemonia ja pk-sektorin yrittäjien mustamaalaaminen, kyseenalaistaminen ja halventaminen sekä oikeudeton ja äänivallaton asema on kasvavassa määrin vienyt pk-yrittäjiltä uskon yhteiskuntiin, vienyt halun ja motivaation ja syyn rakentaa yhteiskuntaa ja kasvattaa liiketoimintaansa. Ellei satu kuulumaan siihen porukkaan, josta yksi lähetti minullekin whatsapp viestin, että 73 miljoonan euron tuki kanavoitiin neljälle yritykselle, jotka eivät ilman valtion tukia olleet tehneet lainkaan tulosta. Kuinka ollakaan, noissa yrityksissä oli hänen mukaansa keskeisten ministerien lähipiiriä, joille kyseisistä tukimiljardeista jaettiin osinkoina koko summa. Tuo asia pitäisi tutkia tarkemmin, sillä nyt jatkotapahtumat näyttävät sen mukaisilta.

      Yhteiskunta on vaikealla epärehellisyyden polulla pk-sektorin yrittäjien halventajana, kyseenalaistajana, sanktioijana, väärien vahingollisten yhteiskunnallisten pelien puristuksissa. esille sitä, että yrittäjiä on valvottava ja sanktioitava entistä tarkemmin ja enemmän, estettävä ja kyseenalaistettava. Lähtöolettamana siis oli, että yrittäjät ovat pahoja ja rikollisia ja yhteiskunnat hyviä ja oikeudenmukaisia. Näin asetelma ei todellisessa elämässä tietenkään ole.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa rehtejä yrittäjiä on maa ' pullollaan'
        Ajattelevat aina työntekijään ennen itseään ja taltioivat varojaan itselleen, jotta saisivat mahd. edullisen majan vaikkapa Portugalista.


    • Anonyymi

      Tuo hegemonia ja pk-sektorin yrittäjien mustamaalaaminen, kyseenalaistaminen ja halventaminen sekä oikeudeton ja äänivallaton asema on kasvavassa määrin vienyt pk-yrittäjiltä uskon yhteiskuntiin, vienyt halun ja motivaation ja syyn rakentaa yhteiskuntaa ja kasvattaa liiketoimintaansa. Ellei satu kuulumaan siihen porukkaan, josta yksi lähetti minullekin whatsapp viestin, että 73 miljoonan euron tuki kanavoitiin neljälle yritykselle, jotka eivät ilman valtion tukia olleet tehneet lainkaan tulosta. Kuinka ollakaan, noissa yrityksissä oli hänen mukaansa keskeisten ministerien lähipiiriä, joille kyseisistä tukimiljardeista jaettiin osinkoina koko summa. Tuo asia pitäisi tutkia tarkemmin, sillä nyt jatkotapahtumat näyttävät sen mukaisilta.

      Yhteiskunta on vaikealla epärehellisyyden polulla pk-sektorin yrittäjien halventajana, kyseenalaistajana, sanktioijana, väärien vahingollisten yhteiskunnallisten pelien puristuksissa. Pörssiyhtiöt saavat omistajaohjauksen nimissä enimmäkseen (ellei poliitikot ole lähipiirissä) kaiken tuen ja pörssiyhtiöt kilpailuttavat pk-sektorin yrittäjiä itse määräämin säännöin. Vaikka pk-sektori t Seurasin taas yhtä keskustelua, jossa naisasianajajat, jotka olivat hakeutuneet johtaville paikoille jopa kansainvälisiin päätännän solmukohtiin, toivat esille sitä, että yrittäjiä on valvottava ja sanktioitava entistä tarkemmin ja enemmän, estettävä ja kyseenalaistettava. Miestukan leikannut verovaroilla elävä valvova henkilö oli taas ”oivaltanut”, että yhteiskuntien menestymisen edellytys on yrittäjien sanktioiminen ja tehokkaampi valvonta. Lähtöolettamana siis oli, että yrittäjät ovat pahoja ja rikollisia ja yhteiskunnat hyviä ja oikeudenmukaisia. Näin asetelma ei todellisessa elämässä tietenkään ole. Tuo hegemonia ja pk-sektorin yrittäjien mustamaalaaminen, kyseenalaistaminen ja halventaminen sekä oikeudeton ja äänivallaton asema on kasvavassa määrin vienyt pk-yrittäjiltä uskon yhteiskuntiin, vienyt halun ja motivaation ja syyn rakentaa yhteiskuntaa ja kasvattaa liiketoimintaansa. Ellei satu kuulumaan siihen porukkaan, josta yksi lähetti minullekin whatsapp viestin, että 73 miljoonan euron tuki kanavoitiin neljälle yritykselle, jotka eivät ilman valtion tukia olleet tehneet lainkaan tulosta. Kuinka ollakaan, noissa yrityksissä oli hänen mukaansa keskeisten ministerien lähipiiriä, joille kyseisistä tukimiljardeista jaettiin osinkoina koko summa. Tuo asia pitäisi tutkia tarkemmin, sillä nyt jatkotapahtumat näyttävät sen mukaisilta.

    • Anonyymi

      Yhteiskunta on vaikealla epärehellisyyden polulla pk-sektorin yrittäjien halventajana, kyseenalaistajana, sanktioijana, väärien vahingollisten yhteiskunnallisten pelien puristuksissa. Pörssiyhtiöt saavat omistajaohjauksen nimissä enimmäkseen (ellei poliitikot ole lähipiirissä) kaiken tuen ja pörssiyhtiöt kilpailuttavat pk-sektorin yrittäjiä itse määräämin säännöin. Vaikka pk-sektori on se, joka lähes aina työllistää. Paitsi Julkinen talous, joka työllistää myös. Yhteiskunta on sosialismissa pyrkinyt kaikin tavoin estämään pk-sektorin yrittäjien markkinoille pääsyä, elleivät ne kuulu samaan intressiverkostoon kuin päättäjä. Olen selvittänyt asiaa ja voin osoittaa myös noita suoraan tai lain ja oikeuden varjolla tehtyjä pk-sektorin estämistoimia ja joidenkin yhtiöiden mielivaltaisia priorisointeja ihan päättävissä asemassa olevia henkilöitä ja toimijoita myöten. Media on pelannut heidän peliään yhteisymmärryksessä ja motiiveissa. Se siitä tasapuolisesta, vapaasta ja rehellisestä journalismista?!

      Tähän tilanteeseen tuli pääministeriksi Petteri Orpo. Sen verran hän on avautunut, että hän on tuonut esille teoreettisella tasolla tietävänsä ja näkevänsä nuo em. häikäilemättömät vallankäytön pelit, joita sosialismin aikakaudella harjoitettiin. Tukia ei tosiasiassa myönnetä, ellet kuulu noihin pahaveli-hyväveli -verkostoihin. Normiohjaus ja lakien noudattaminen on muka yhteiskunnan intressien varjolla jätetty täyttämättä ja toimittu usein lainvastaisia ratkaisujakin priorisoiden. Takaan, että minulla on oikeaa ja rehellisiä suomalaisia järkyttävää tietoa tästäkin asiasta henkilöitä myöten. Haluatko, että kerron vertauksen venäläisiin valtapeleihin? Vai korjaako kokoomushallitus tilannetta? Aika näyttää! Mutta nyt on oikeus toivoa, että ne pk-sektorin yrittäjät, joita ei em. menetelmin ole vielä ajettu ulos markkinoilta tai estetty niiden tulo markkinoille sosialismin menetelmin, alkavat saada nykyistä parempaa kohtelua ja edellytyksiä toimintaansa. Motivaatio rakentaa yhteistä hyvää ja ajatella ja toimia isänmaan parhaaksi lähtee keskinäisestä kunnioituksesta ja reilusta ja oikeudenmukaisesta kohtelusta. Muuten pk-sektorin yritykset myydään ulkomaille, yrittäjät hakeutuvat sairaseläkkeelle ja yhteiskunnallinen masennus tulee (pysyy) yhä laajempien perhepiirien osaksi. Petteri ja kumppanit. Korjatkaa oikeasti nuo väärät yhteiskunnalliset orientaatiot. Kysykää mitä on tapahtunut vaikka yritystoiminnasta luopuneilta ja väärien pelien kohteiksi joutuneilta pk-sektorin yrittäjiltä. Yhteiskunta on sosialismissa pyrkinyt kaikin tavoin estämään pk-sektorin yrittäjien markkinoille pääsyä. Olen selvittänyt asiaa ja voi osoittaa myös noita suoraan tai lain ja oikeuden varjolla tehtyjä pk-sektorin estämistoimia ja joidenkin yhtiöiden mielivaltaisia priorisointeja ihan päättävissä asemassa olevia henkilöitä ja toimijoita myöten. Media on pelannut heidän peliään yhteisymmärryksessä ja motiiveissa. Se siitä tasapuolisesta, vapaasta ja rehellisestä journalismista?!

      Tähän tilanteeseen tuli pääministeriksi Petteri Orpo. Sen verran hän on avautunut, että hän on tuonut esille teoreettisella tasolla tietävänsä ja näkevänsä nuo em. häikäilemättömät vallankäytön pelit, joita sosialismin aikakaudella harjoitettiin. Tukia ei tosiasiassa myönnetä, ellet kuulu noihin pahaveli-hyväveli -verkostoihin. Normiohjaus ja lakien noudattaminen on muka yhteiskunnan intressien varjolla jätetty täyttämättä ja toimittu usein lainvastaisia ratkaisujakin priorisoiden. Takaan, että minulla on oikeaa ja rehellisiä suomalaisia järkyttävää tietoa tästäkin asiasta henkilöitä myöten. Haluatko, että kerron vertauksen venäläisiin valtapeleihin? Vai korjaako kokoomushallitus tilannetta? Aika näyttää! Mutta nyt on oikeus toivoa, että ne pk-sektorin yrittäjät, joita ei em. menetelmin ole vielä ajettu ulos markkinoilta tai estetty niiden tulo markkinoille sosialismin menetelmin, alkavat saada nykyistä parempaa kohtelua ja edellytyksiä toimintaansa. Motivaatio rakentaa yhteistä hyvää ja ajatella ja toimia isänmaan parhaaksi lähtee keskinäisestä kunnioituksesta ja reilusta ja oikeudenmukaisesta kohtelusta. Muuten pk-sektorin yritykset myydään ulkomaille, yrittäjät hakeutuvat sairaseläkkeelle ja yhteiskunnallinen masennus tulee (pysyy) yhä laajempien perhepiirien osaksi. Petteri ja kumppanit. Korjatkaa oikeasti nuo väärät yhteiskunnalliset orientaatiot. Kysykää mitä on tapahtunut vaikka yritystoiminnasta luopuneilta ja väärien pelien kohteiksi joutuneilta pk-sektorin yrittäjiltä.

      Takaan, että jos, siis jos kaikkien pk-sektorin yrittäjien nykyistä arvostavampi, lainmukainen ja parempi kohtelu ja markkinoille pääsyn helpottaminen tulee hallitusohjelmaan ja toteutetaan sekä olemassa olevien lakien, asetusten ja muiden normien implementoinnilla käytännöiksi, sen jälkeen suomalaiset voivat paremmin ja perheissä pesivä masentuneisuus vähenee.

      • Anonyymi

        No on sull jutut kirjoita toki lisää, hauskaa luettavaa
        Voimia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No on sull jutut kirjoita toki lisää, hauskaa luettavaa
        Voimia.

        On vaan liian pitkiä juttuja.


    • Anonyymi

      Syy masennukseen ei useinkaan ole, päivastoin kuin ”mukatietäjät” väittävät, ei siis enimmäkseen ole henkilöiden ja ihmisten ”nahan sisällä”, vaan yhteiskunnallisissa koetuissa eriarvoisuuskokemuksissa, joka synnyttää, yhteiskunnallista vihaa, turhautuneisuutta, kyynisyyttä ja haluttomuutta rakentaa yhteiskuntaa, jota ei koeta omaksi ja itselle rakentavaksi ja oikeudenmukaiseksi. Kaiken medikalisoimisen sijaan korjatkaa yhteiskunnallisia rakenteita ja päätöksentekoa niin, että oikea oikeus, totuus ja kohtuus sekä toistemme kannustaminen ja auttaminen pyrkimyksissä, myös kansainvälisille markkinoille pyrkimyksissä nähdään arvokkaaksi ihan ”autotalliprotoista” ja liiketoimintaideoista saakka.

      Päättäjä! Haluatko, että Suomi menestyy? Jos niin haluat, katso ensin peiliin ja mieti miten olet estänyt lain ja oikeuden varjolla tai jopa laittomia menetelmiä käyttäen esimerkiksi yrityksiä pääsemästä markkinoille, hyväksynyt jopa laittomia sertifioimattomia ratkaisuja Suomenkin markkinoille samaan aikaan kun CE-tyyppihyväksyttyjen tuotteiden markkinoille pääsyä samalle sektorille olet estänyt toimillasi kaikin käytettävissä olevin keinoinesi ja markkinoilla olevien kartellipiirien intressien tukemiseksi.

      Päättäjä! Haluatko, että Suomi ei menesty? Pääasia on, että kartellit ja piilokartellit säilyvät etupiirien kassavirtojen takaajina? Monet vielä hiljaa pysyneet seuraavat sinua ja toimiasi.

      • Anonyymi

        Voitko yhtään kityeyttää?


      • Anonyymi

        Huomenna siis diesel 1,10;litra?


    • Anonyymi

      Edellinen hallitus haaveili tunnin junista ja halusi vedellä raiteita joka kylään, että yksityisautot saataisiin tapettua.

    • No mitä häitä tärkeä on Amerikkalaiset tulevat iloisia ja autamme Venäjä ja Ukraina sota

    • Anonyymi

      Miksi ei oltaisi ensimmäinen matuvapaa alkuperäinen maa?

      • Anonyymi

        Oikeilla raiteilla olet, turhaa syödä pizzaa ja kebabia.
        Saahan snacareirta hodareita.


      • Anonyymi

        Ei eletä Niinivaarassa Onneksi.


    • Anonyymi

      Minä olen kyllä kuvitellut, että Monaco ja Islanti kuuluvat Eurooppaan!

    • Anonyymi

      Tosin sähköautoja saa paljon halvemmalla kuin 60000 eurolla. Jopa uuden Teslan lähtöhinta on 43000 euroa. Lisäksi sähköautoja saa käytettynäkin. Halvimmat jopa alle 10000 eurolla (toki niiden toimintamatka on lyhyt).

      Kuulostaa siltä, että olet lähinnä kateellinen rääkyjä.

      • Anonyymi

        Suomalaiset ajavat nykyään keskihinnaltaan 3600 euron autoilla.
        10000 euroa on 60.000 vanhaa markkaa, ja sillä sai ja saa edelleen omakotitaloja kehä kolmosen ulkopuolelta.


      • Anonyymi

        Osta sinä niitä 10000 euron sähköautoja. Tarvitset kyllä ainakin kaksi, toisella ajat ja toista lataat


      • Anonyymi

        ...ollaan sitten "kateellisia rääkyjiä", mikäpä siinä ... vaan jos sataa kilometriä lähempänä ei ole tarjolla muuta kuin 9 "rysselinruplan" päiväpalkalla "kuntouttavaa työpalvelua" , pistää se vähän "rääkäisemään"......ainakin jos alkavat muistutella noista metsästyshommista ...vai mitä eräpäiviä ne nyt siten tarkoittanevat , tässä on vain tullut tuntuma saaliin osasata ...


    • Anonyymi

      Laaja harvaanasuttu valtio ilman julkista liikennettä. Bensan myyjän paratiisi.

      • Anonyymi

        Ja verottajan. Voi sitten jaella rahaa sinne sun tänne.


    • Anonyymi

      On kyllä hienoa olla maailman kallein maa etenkin suhteessa tulotasoon... olemme nyt oikein maailman onnellisimpia siitä... olemme olleet jo 2-3 vuotta... kiitos etenkin EU ja WEF rahastuksen jota hallinto on tukenut kaikin tavoin...

      • Anonyymi

        Valehtelet. Mene muualle. Kymppi päivässä ja 18 tunnin työpäivä. Lapset pääsee vähemmällä. Vain 12 tuntia päivässä hitsaamassa laivanromuja ilman suojavarusteita. Tytöt bordellissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valehtelet. Mene muualle. Kymppi päivässä ja 18 tunnin työpäivä. Lapset pääsee vähemmällä. Vain 12 tuntia päivässä hitsaamassa laivanromuja ilman suojavarusteita. Tytöt bordellissa.

        Näin juuri. Mikä estää menemästä " onnenmaahan.


    • Anonyymi

      Juujuu. Hööhöö.

    • Anonyymi

      Suomalaiset kuvittelevat, että koko maailma ihailee Suomen typeriä päästötavoitteita. Todellisuudessa kukaan ei paskaakaan arvosta, ei edes EU:ssa.

      • Anonyymi

        Nauravat EU:ssa, kuinka suomi tekee kaikki kokeilut ja maksaa kalliisti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nauravat EU:ssa, kuinka suomi tekee kaikki kokeilut ja maksaa kalliisti.

        Ei muuten naura kukaan.


    • On tässä kyse vähän muustakin kuin vain autoilijoiden kurittamisesta. Koko suomalaista yhteiskuntaahan tässä kuritetaan. Kaikkein kovimmin kuritus iskee pienituloisiin työssäkäyviin. Polttoaineiden hinta on kaikkein tärkein laukkaavan inflaation juurisyy. Inflaatio nostaa elinkustannuksia, mikä iskee pahiten pienituloisiin. Jos sitten käyt töissä kotoasi ja työpaikalle on matkaa niin nousevat työmatkakulut leikkaavat elintasoasi. Jos etsit töitä ja työtä löytyy kymmenien kilometrien päästä niin joudut miettimään, että kannattaako ottaa homma kun työmatkasta tulee aina vain kalliimpi. Et millään haluaisi hylätä kotiasi ja muuttaa kaikkien ongelmien keskelle urbaaniin monikulttuurilähiöön. No, työn tarjoajat sitten vaativat, että maahanmuuttoa on lisättävä työvoimapulan helpottamiseksi. Maahanmuuttajathan kerääntyvät juuri niihin urbaaneihin lähiöihin, mistä on joukkoliikenneyhteys työpaikalle. Varsinaista työperäistä maahanmuuttoa on vaikea Suomen kaltaiseen maahan saada, muut maat ovat paljon houkuttelevampia. Sen sijaan massamaahanmuuttoa on aina tarjolla. Jos maahan tulee bulkkimamuja vaikka 30000 / vuosi niin siitä joukosta valikoimalla varmaan halpatyön hyväksikäyttäjät jonkun työkelpoisen löytävät. Samalla voi palkkoja polkea lisää. Näin se Suomessa tänä päivänä menee. Tietyt edut loksahtelevat kohdilleen kun polttoaineiden hinnat Suomessa ovat Euroopan korkeimmat.

    • Anonyymi

      Suomen poliitikot on suurimmaksi osaksi idealisteja vailla kokemusta oikeista töistä tai talouden realiteeteista.
      "valtion ei tarvitse maksaa koskaan velkojaan"...
      "suomi on rikas valtio"...
      "houkuttelemme investointeja"...
      "syökää silakkaa"...
      "lisää tuulivoimaa (loputtomiin)"...
      "tämä ostoskeskus kannattaa, kun harpilla piirretään 150 km ympyrä"...

    • Anonyymi

      tulevaisuudessa auton ostaminen ja huolto käy burjettiin,

    • Anonyymi

      Hallitusneuvotteluissa asia korjataan tietysti?

    • Anonyymi

      Ei haittaa, ajan pyörällä.

    • Anonyymi

      Eikö aloittaja edes katsonut antamansa linkin lukuja, vai unohtuiko osallistua maantiedon tunneille?

      Tietääkseni esimerkiksi Islanti ja Monaco sijaitsevat Euroopassa.

    • Anonyymi

      Bensan hinnalla ei ole mitään merkitystä niin kauan kuin Suomessa on hyvätuloisia joille on aivan sama ajavatko he 1 euroa litralta maksavalla bensalla vain 15 euroa litraa maksavalla bensalla. Niin kauan kuin bensan hintas on hyvätuloisille saman tekevää, niin kauan bensa pysyy (keinotekoisesti) kalliina.

    • Anonyymi

      25 km lähimpään kauppaan matkaa. En taida olla ainoa.

    • Anonyymi

      Lohjalla maksaa 95 bensa 1,789 euroa litralta. Jos tuo on jollekin liian kallista, niin siirtyy sitten apostolinkyytiin.

      • Anonyymi

        Ysiviis ei käy oikeisiin autoihin, pitää olla 98 ja se paljon kalliimpaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ysiviis ei käy oikeisiin autoihin, pitää olla 98 ja se paljon kalliimpaa.

        Jos on niin vanha romu ettei toimi 95:lla, niin kannattaa viedä se paalattavaksi.


    • Anonyymi

      Melkoista valetta taas aloitus. Me tienataan vihersiirtymällä. Silloinhan rahaa on kaikilla enemmän, maksakoon hyödykkeet mitä vaan?

    • Anonyymi

      Kiitos vihervasemmiston

    • Anonyymi

      Onneksi kallis bensa saastuttaa yhtä paljon kuin halpa

    • Anonyymi

      odottakaan muutama vuosi joutuu pakko ostaamaan sähkärin,nyt jo harvennetaan bensapisteita,

    • Anonyymi

      Kyllä mulla riittää rahat tankata ihan milloin mua huvittaa.

      • Anonyymi

        Mopo kuluttaakin aika vähän.


    • Anonyymi

      Eläkeläiset ja muut pienituloiset joutuvat kerjäläisvaltio ukrainan elättämisen maksamaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      144
      2287
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      174
      1369
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1167
    4. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      79
      1078
    5. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      168
      1067
    6. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      89
      1053
    7. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      96
      1005
    8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      49
      937
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      910
    10. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      63
      822
    Aihe