Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Uusi nimi Euroviisuille ja raadit pois

Anonyymi-ap

Euroviisut ei ole enää laulukilpailu, kuten silloin, kun se on aloittanut. Silloin se oli korkea-arvoisen viihdemusiikin kilpailu, missä arvioitiin sävel, sanoitus, laulutaito ja esiintymistaito. Arvostelijoina oli ammattilaisten raati. Nykyisin sama kilpailu on show. Viihde-esitys, missä musiikki on sivuseikka. Laulutaito ei tarvitse kummoinen olla räpmusiikissa, kunhan vain sanoma, elehtiminen ja taustaesitys tuottavat mielihyvää katsojille. Juuri, niin kuin Käärijän esitys oli. Siksi kansalliset arvosteluraadit pitäisi lopettaa. Tällaisissa kisoissa kuulioiden mielipide on ainoa oikea raati.

14

354

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuntuu ettei mikään laulukilpailu ole kauheasti enää vuosiin perustunut sille, että todella se parhain ja taitavin laulaja on voittanut. Ja ehkä todella taitavin esiintyjä, viihdyttäjä ja sielukkain tulkitsija.

      Tangomarkkinoiden tangokisassakin on jo pitkään mielestäni valittu tangokuningas-ja kuningatar siten, että he ulkonäöllisesti ja/tai iällisesti sopivat yhteen, ei siinä ole ihan aina ollut edes kysymys laulutaidosta tai ei ainakaan mun mielestä.

      Voicessa kilpailun voittajan päättää yleisö ja siksi lopulta voittajaksi voi päätyä sellainenkin, joka ei ole niin monipuolinen laulaja kuten kävi aikoinaan, kun Saara Aalto oli kisassa (joku kitaran rämpyttelijä meni finaalissa hänen edelleen, kun yleisö äänesti ja Saara jäi kakkoseksi).

      Käärijän esitys oli musta iloinen ja energinen ja sekin on tärkeää ja hyvä, että yleisö tykkäsi. Viisuissa oli kuitenkin parempiakin laulajia kuten vaikka Ruotsin Loreen, mutta monen esitys jätti mut hieman kylmäksi. Pidin Loreenin kappaleesta Euphoria (en muista vuotta) ja silloin hänen voittonsa oli ainakin ihan oikeutettu. Nytkin kappale oli ihan jees (siitä tuli mieleen Rihanna, sopisi hänellekin laulettavaksi), mutta ei ehkä ihan niin hyvä kuin hänen edellinen voittokappaleensa. En kuitenkaan ole vihainen, että Loreen voitti nytkin eikä vaikka Käärijä, vaikka tietysti lauantaina, kun katsoin viisuja toivoinm että Suomi voittaisi.

      Kaikkein parasta olisi erilaisissa laulukisoissa, että joko pelkkä yleisö päättäisi voittajan tai sitten eri genrejen laulajista ja laulunopettajista koostuva ammattilaisraati. Levytysstudioitten pomojen yms. levydiilejä tekevien tyyppienkään ei pitäisi olla raadeissa, koska silloin päätös voittajasta tai suosikista voi perustua myös sille millaista laulajaa nyt haetaan markkinoille eikä sekään välttämättä perustu laulutaitoon, kokonaisesitykseen ja siihen kuinka hyvä esittäjä/viihdyttäjä kisaaja on.

      • Anonyymi

        Juuri niin.
        T. Aloittaja


      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        🍑 ­­­N­y­m­­­f­o­­­m­­­a­­a­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17857621g

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      "Nel blu, dipinto di blu" riitti kolmanteen sijaan vuonna 1958.

      Biisi, jonka jokainen tunnistaa myös nykyään.

      Taso oli kova silloin joskus ennen.

      Rappio alkoi 1990-luvulla, kun

      - taustanauhat otettiin käyttöön, eli mahdollistettiin efektit ja bassojumputus
      - tuomaristojen rinnalle otettiin yleisöäänestys
      - Itä-Euroopan maat tulivat mukaan (eivät tuoneet mukanaan itä-Euroopan musiikkikulttuuria vaan ö-luokan kopioita länsimaisista hiteistä)
      - sateenkaariaate alkoi lyödä läpi ja esitykset alkoivat mennä drag-shown suuntaan (niin, jopa parrakas nainen saatiin sitten lopulta voittajaksi)

      • Itse en ihan aina oikein pidä siitä, että musiikki tulee taustanauhalta ja laulaja vain laulaa päälle. Ja jos lavalla on oikeita soittajiakin (esim. jos esiintyjä bändi), niin soittajat luultavasti soittavat playbackina (ainakin näyttää siltä). Oikea orkesteri olisi paras, mutta 1980-1990 -luvuilla, kun kappaleisiin alkoi tulla yhä enemmän syntikkaa mukaan ja dance-biittiä, niin orkesteri ei oikein enää voinut soittaa sellaista, liian konemusiikkimaista. Kuitenkin tykkäisin enemmän elävästä musiikista, en vain siitä, että laulaja laulaa livenä ja ilman autotunea, vaan että kokonaisesitys olisi tehty oikeilla ja oikeasti musisoivilla esiintyjillä. Nykyään panostetaan kuitenkin enemmän lavastukseen ja esiintymisasuihinja jos jostain on karsittu ajan saatossa, niin oikeista taustasoittajista, vähän kuin levytyssudiossakin, ei sielläkään ole enää oikeita studiomuusikkoja soittamassa niin kuin joskus ennen.


      • Anonyymi

        -yleisöäänet ovat osoittautuneet hyväksi Sulmelle
        - Suomi on Itä-Eurooppaa. Länsi marisee kun itä menestyy.
        Joo h**ose**i ulos viisuista


    • Anonyymi

      Koska tämän päivän yleisö haluaa showta ja tunnetta esityksiin, raadit on poistettava. Typerä vanhanaikainen ohjelmamuoto sinänsä euroviisut.
      Festarimuotoiseksi koko roska, uusia oikeita biisejä ja esittäjiä sinne ja tarviiko edes äänestää.
      Kuluttajat osaavat äänestää jaloillaan ja lompakoillaan.
      Veikkaanpa että Käärijä saa paljon kutsuja moniin tapahtumiin, ja toivottavasti niitä järjestetään nyt paljon.
      Loreen jääköön kotiinsa kynsiään kasvattamaan. (Ruma nainen muutenkin)

      • Anonyymi

        Ruotsi voitti viekkaudella ja väärennetyillä kruunuillaan. Jahka todisteita on kerätty riittävästi ja Suomi julistetaan todelliseksi voittajaksi niin Ruotsi joutuu lisäksi luovuttamaan Loreenin Suomeen kesätöihin. Kaikki tietää Norppa-LIVEn missä Pullero käy välillä kalliolla makoilemassa. Usein Pullerolla on muita menoja ja kallio on tyhjä. Siksi tarvitaan Loreen, joka makoilee kalliolla kesätyöharjoittelijan minimipalkalla kaikki ne tunnit kun päätähti itse on kalastamassa ja harrastamassa. Työsopimus on voimassa siihen asti kunnes nettistriimi loppuu.


    • Anonyymi

      Joo laulutaidolla ole mitään merkitystä musiikilla kunhan osaa kieltä näyttää ja heiluu ja tömistellä😂

    • Anonyymi

      Onko hyväksyttävää, että seuraavat Euroviisut järjestetään Ruotsissa? Suomen Käärijä voitti ylivoimaisesti yleisöäänestyksen ja myös Ruotsin äänestäjät antoivat äänensä Suomen Käärijälle, koska he pitivät Suomen kappaletta parempana kuin muita. Suomen äänestäjät eivät äänestäneet Loreenia, kun parempiakin oli ja sekös ruotsalaisia suututtaa. Oikea vuoden 2024 kisapaikka olisi Suomessa.

      • Anonyymi

        Eli jos ensi kevään kisat on Ruotsissa niin Suomi boikotoi ja kerää muita samanmielisiä mukaan boikottiin? Norjassa ainakin käydään niin kuumana että jättävät ensi kevään väliin.


      • Anonyymi

        Kisatkin ovat Pohjois-Euroopan vaarallisimmassa ja rikollisimmassa kaupungissa. Euroviisut oli 2023 Laula ja Lelliviisut. Olisihan se ollut upeaa kokea viisut Syomessa


    • Anonyymi

      Ehdottomasti raadit pois. Raadeissa on ollut esimerkiksi henkilöitä, jonka oma biisi on kilpailussa mukana. Vaikka juuri sitä ei olisikaan arvostelemassa, mutta kuitenkin. Esitykset tehdään yleisöä varten, ei ammattinipottajille.

    • Anonyymi

      Raadit pois ja joka maan tehtävä omat kappaleensa, nyt Ruotsi tekee puolet.

      Lapsille on jo omat euroviisut, mikse myös vanhuksille jos haluavat vain vanhoja joikuja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2025
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1440
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      63
      1365
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      73
      1260
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe