Pitävätkö ulkkikset muhkummista?

Tuossa toisessa keskustelussa törmäsin vanhaan käsitykseen, että etelämaalaiset miehet pitäisivät pyöreämmistä naisista.

Pitääkö tuo mielestäsi paikkansa edelleen?

Olen sitä mieltä, että välimeren pohjoispuolella olevissa maissa pätevät samat kauneusihanteet kuin pohjoismaissakin. ^

Arabitaustaiset nuoret miehet tuntuvat suorastaan haalivan hoikkia blondeja. En ole tainnut yhdenkään arabitaustaisen nuoren miehen seurassa nähdä ylipainoista naista. Arabitaustaiset tuntuvat muutenkin olevan hyvin tarkkoja ulkoisista seikoista. Heillä on tukka, vaatteet ja autot aina viimeisen päälle.

Mustilla miehillä olen huomannut olevan enemmän tukevia naisia, mutta johtuuko tuo heidän naismaustaan vai siitä, että he eivät niin helposti saa muita, eli heidän markkina-arvo on alhaisempi kuin keskimäärin?

Vai olenko kokonaan väärässä?

12

303

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Riippuu varmasti pitkälti miehestä itsestään, ei vain kulttuurista. Itse olen aikanaan muhkummassa kunnossa ollessani saanut aivan liikaa ei toivottua huomiota nimenomaan arabeilta ja myös tummaihoisilta. Nykyään saan pitkälti olla heiltä rauhassa ja huomio tulee muilta ryhmiltä. Lisäksi olen kyllä kuullut mm. Yhdysvalloissa ollessani ihan suoraan, että olen liian hoikka. Olin silloin ns. Etelävaltioissa, jossa kyllä olinkin katukuvassa oikeasti hoikka, vaikka Suomessa olen täysin normaali.

      • Anonyymi

        Ai niin ja olen mä kyllä kuullut muutaman kerran suomalaiseltakin mieheltä, että olen liian laiha. Tosin he ovat olleet sellaisia miehiä, jotka ovat tunteneet mut tuhdimmassakin kunnossa, eli siis heillä on ollut mielikuva mihin verrata.


      • Anonyymi

        Mulla on ihan samanlainen kokemus, että tuhdimmassa kunnossa ollessani nimenomaan arabit olivat jatkuvasti tunkemassa iholle. Ei tietenkään kaikki, mutta selkeästi useammat. Nykään hoikempana saan olla heiltä rauhassa, mutta muutaman tuhdimpi ystäväni ei. Tosin heistä toinen kyllä tykkääkin siitä saamastaan huomiosta. Itse sanoisin siis ihan vaan oman henkilökohtaisen kokemukseni perusteella, että kyllä he pitävät enemmän "muhkummista", mutta ei se tietenkään ole jokaisen yksilön kohdalla sama. Eiväthän esim. pohjoismaisetkaan miehet pidä kaikki samanlaisista naisista.

        Ja ainakin minun silmiini ne itseäni lähestyneet ovat olleet hyvännäköisiä. Mä vaan en noin yleisesti ole kiinnostunut tummemmista miehistä, enkä tykkää yhtään sellaisesta iholle tunkemisesta, jota he harrastavat. En mä tietenkään tiedä, että ovatko he oman kulttuurinsa standardien mukaan sitten hyvännäköisiä vai eivät, mutta en minä ole heissä mitään suurempaa ulkonaista valituksenaihetta nähnyt. Ja mä kyllä olen nähnyt monen nuoren arabimiehen käsipuolessa varsin tuhtejakin neitokaisia, mutta ehkä tämäkin on paikkakunnasta kiinni.


    • Nyt täytyy myöntää etten ole kiinnittänyt juurikaan huomiota mitä afrot tai arabit käsipuolessaan kuskaa. Ei ole kiinnostanut seurailla. Yleensä katson poispäin vaikka puluja mielummin, kun joku tumma etelän helmi tulee vastaan.

    • Anonyymi

      Jännä juttu. Muualla on tärkeää, miltä näyttää. Sillä ei niin väliä, missä murjussa asuu.

      Täällä panostetaan kämppään. Ei niinkään meikata, koreilla vaatteilla jne.

    • Anonyymi

      Etenkin tietyissä pienemmän toimeentulon maissa tuo pyöreys ihmisessä kertoo terveydestä sekä hyvästä toimeentulosta ja lisääntymiskyvystä, kun taas laihuus kielii köyhyydestä ja taudeista, kuten HIV:stä. Näkyyhän tämä kyllä esimerkiksi Suomessakin siinä, että moni nainen vaikuttaa vierastavan hyvin laihoja miehiä.

      • Niin, tuota olen miettinyt. Luulen kuitenkin, että naiset yhdistävät laihuuden, voiman puutteeseen ja kyvyttömyyteen suojella laumaa.

        Monesti naiset ihmettelevät, että miksi lihava nainen ei kelpaa miehille, kun naiset hyväksyvät helpommin ylipainoisen miehen. He unohtavat, että hintelä mies on naisille sama, kuin lihava nainen miehille.


    • Anonyymi

      Mustat miehet ovat komeita eli varmasti saavat sellaisen naisen kun haluavat.

    • Anonyymi

      Itse pidän normaaleista seksikkäistä naisista ehkä vähän urheilullisen vartaloisista naisista eli timmi kroppaisista naisista

    • Anonyymi

      En ihan varmaksi tiedä. Viimeksi eilen näib porraskäytävässä näin arabi-miehen naisystävänsä kanssa, jolla oli huomattavan blondattu ei mitenkään hoikka nainen seuranaan. Ikä oli ainakin +30.

      Ehkä alle 20v kuten yleensä kauniiden hoikkien eurooppalaisten naisten kanssa liikkuu. Tuossa ikäisenä useimmat ovat hoikkia, mutta naisten blondius on ehkä tärkeämpää, koska se herättää paremmin ylpeyttä ja kateutta, kun ulkoapäin katsotaan.

    • Silloin näki näitä epäsuhtaisia pareja enemmän, kun oli vaikeampi saada oleskelulupaa. Nyt kun oleskelulupa irtoaa helpommin, on muiden kulttuurien miehillä varaa olla krantumpia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1673
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      174
      1310
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1118
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1097
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      946
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      888
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      881
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      850
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      773
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    Aihe