Kokemuksia Kenzahome verkkokaupasta?

Anonyymi-ap

Hei,

Onko muilla kokemuksia Kenzahome verkkokaupasta? Näyttää olevan huijarifirma jostakin Afrikasta. Tilasin ergonomiset sanadaalit ja tuli sen näköiset mutta kaukana ergonomiasta ja laadusta. Yrityksellä ei ole puhelinnumeroa, chattia eikä kerro mistä maasta tuotteet tulevat. Pyysin palautusosoitetta. En ole saanut vastausta viestiini. Palautus pitää maksaa itse. En ole maksanut tuotetta, klarna toimii maksun välittäjänä. Mitä jos palautan sandaalit asianmukaisesti itse maksamalla mutta he eivät ilmoita Klarnaan mitään palautuksesta? Joudun siis maksamaan sekä kengät ja palautuksen. Mietin, että kannattaako palauttaa ollenkaan ja vaan maksaa pois, niin pääsee vähemmällä vaivalla. Vituttaa.

31

6771

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tilasin puutarhatuolin. Haluan palauttaa sen, mutta se ei onnistu. Piti lähettää kuva ja jopa video tuolista. Seuraavaksi piti kertoa, miksi se ei sopinut minulle. Jokaisessa meilissä vaadin palautuslomaketta ja/tai ohjeita. Viimeisessä viestissä ilmoittivat, että palautus on ulkomaille ja tulee kalliiksi. Ei vieläkään ohjeita. Sen sijaan ehdottivat 50 % alennuskuponkia seuraavasta ostoksesta! Pyysivät ilmoittamaan, mikäli haluan kupongin. Palautusaika on heillä vain viikko, joten ilmeisesti vedättävät sitä ajatellen. En tule luovuttamaan, ja harkitsen jatkotoimenpiteitä. Tuolia en maksa.

    • Anonyymi

      Älkää maksako tuotteita etukäteen , klarna osasyyllinen tähän lähes korruptio kauppaan , suositus , älkää lunastako tilaamianne tuotteita , ilmoittakaa myös klarnalle ,

    • Anonyymi

      Kysy klarnalta, miten kannattaa toimia. Olen joutunutt asioimaan Klarnan kanssa kerran suomalaisen nettikaupan epäkohtien kanssa. Klarnalla asia toimi, mutta oli monimutkainen. Piti ilmoitella sama asia moneenkertaan moneen paikkaan. Loppujen lopuksi ymmärsivät kun annoin kuluttajariitalautakunnan käsittelynumeron heille. Laskut ovat nyt tauolla kunnes asia selviää. Nyt on mennyt vuosi asian selvittämiseen. … mun suomalainen nettikauppa on VAMSKO. Älkää erehtykö tilaamaan sieltä kenkiä. Sovitin niitä kotona ja valkoisten kenkien pohjaan jäi pieni tahra, jonka sai pois sipaisemalla. He eivät vastaanottaneet enää palautusta siitä syystä. Kalliit kengät jotka eivät sopineet jalkaan. Vuosi takuttu asiaa….

    • Anonyymi

      Vedätystä!!!!

      • Anonyymi

        Niin on huijaus kauppa🤬 sinne meni ne rahat ja ne ei noudata kuluttajalakia!Älkää ostako mitään sieltä.


    • Anonyymi

      Älä maksa mitään! Yritä etsiä jokin sähköinen kommunikaatiokanava ja sano, että haluat ilmaisen palautuksen. Sitten vaadi Klarnalta laskun mitätöintiä. Ole kärsivällinen - älä maksamitään - älä palauta.

      • Anonyymi

        Minä erehdyin maksamaan heti kun tilasin. Polvituki ei ole tullut eikä saa vastausta verkkokaupasta eikä Klarnasta. Luulisi jos ei ole varastossa voisivat ilmoittaa


    • Anonyymi

      Samat kokemukset! Itse käytän kokos 37(VjörnBorg),tilaamani oli 38 ja pienemmät kuin koko 37;/ .Info ei mene perille.En ole saanut palautusosoitetta! Älkää toiset vaivautuko!

    • Anonyymi

      Meni 30€ huijareille

    • Anonyymi

      Miksi kuluttajaviranomainen tai poliisi ei puutu tällaisiin huijauksiin???

    • Anonyymi

      Huijausta, joku onnistunut kauppa.. Täl mennään, mainoksia riittää. Mut huijaus firma. Se todettu!

    • Anonyymi

      Ja Klarna osallistuu huijauksiin, vaatii rahat, vaikka tuotetta ei toimitettu. Minulle sanottiin että Ostajan turva ei koske Klarnaa, he ovat pelkkä pankki.

      Päätin että en ikinä enää käytä Klarnan palveluita.

      Jokin on pahasti pielessä.

      • Anonyymi

        Olin minäkin päättänyt ei mitään Klarnan kautta mutta nyt riittää.


    • Anonyymi

      Tilasin Kenzalta pikapesurin kesäkuussa. Vieläkin (elokuussa) on matkalla...
      Valitettavasti maksoin, mutta visalla, liekö visa korvaa menetykseni??

      • Anonyymi

        Tilasin myös akkukäyttöisen painepesurin kesäkuussa, oli palautunut takaisin kun en ollut sitä hakenut postista kun en ollut saanut mitään ilmoitusta että olisi ollut haettavissa, par viikkoa sitten kysyivät haluanko että lähettävät sen uudestaan ja pitäisi maksaa uudelleen lähetys ja jos en halua niin eivät palauta kun puolet rahoista, loppujen lopuksi lähettivät sen ilman lisäkuluja, viikolla hain sen postista, säilytyslaukku puuttui


    • Anonyymi

      Harmittaa että kiireessä tilasin niskavenytyslaitteen täältä kun mainostivat seuraavan päivän lähetystä. Seuraavana päivänä kyllä tuli ilmoitus että tuote pakattu mutta arvioitu toimitusaika 2-3 viikkoa!!! Ja kun tarkemmin kauppaa katsoo niin en todellakaan olisi sieltä tilannut, niin sekalaista sutta ja sekundaa näyttää myyvän 10-kertaiseen hintaan kilpailijoihin nähden.

      Asiakaspalvelu ei tosiaankaan vastaa sähköposteihin, ilmoitin ettei tarvitse lähettää tuotetta ja haluan käyttää lakisääteistä peruutusoikeuttani. Kenzahomen sähköpostiosoite Gmail!

      Menin Klarnan kautta maksamaan suoraa tyhmyyksissäni, luotin että Klarna ei tee yhteistyötä huijarifirmojen kanssa mutta näyttää vaan tekevän.
      Onneksi ei suuremmasta tappiosta ole kyse mutta ottaa päähän oma tyhmyys ja Klarnan leväperäisyys yhteistyökumppaneiden kanssa!
      Tullut varmaan jo selväksi ettei kannata tilata Kenzahomesta, huijattu olo on.

    • Anonyymi

      Tilasin akkukäyttöinen pesurin heiltä. Toimituksesta puuttui laturi ja akku.
      Myyvät ne erikseen, en osta heiltä enää mitään.

    • Anonyymi

      Olen tapellut tämän yrityksen kanssa. Jokaiseen samassa s-postiketjussa olevaan viestiini vastaavat pyytämällä yhteystietojani. Laittavat paketin seurantalinkkiä jonka takaa ei löydy mitään tietoja. Laitoin jo Klarnalle kysymyksen, että millä perusteella ovat lähteneet tällaisen huijariyrityksen kanssa yhteistyöhon kun ei mistään löydy mitään tietoa koko firmasta. Vielä en ole antanut periksi vaikkakin tod. näk. joudun maksamaan tuotteen jota en ole saanut koska Klarna perii saataviaan vaikka olen heidän kanssaan tätä selvittänyt.

    • Anonyymi

      Tilasin niskavenytyslaitteen. Lähetys tuli 2 vkoa tilauksesta. Muuten kaikki ok.

    • Anonyymi

      Ostin älykellon. Se on tullut Kiinasta. Näyttää pahvikellosta. Maksoin 47 euroa

    • Anonyymi

      Täysin huijareita... Tilaus maksettu eikä tilausta kuullu eikä näy missään...

      • Anonyymi

        Mulla sama juttu, tilasin niskalaitteen 19.8 ja nyt tuli viesti että toimituksessa on ongelmia?! ja maksoin myös etukäteen😥


    • Anonyymi

      Ei onnistu palautus mitenkään ei saa yhteyttä kauppaan olen yrittänyt monet kerrat😔

    • Anonyymi

      Olen yrittänyt kans palauttaa tilaamat tuottee ,en saa minkäänlaista osoitetta mihin ja miten toimin ,kysytään vaan mitä vikaa tuotteessa ja sit lukkiutuu kaikki sivut ym..

    • Anonyymi

      Tuntuu että on huijari firma ,yritin palauttaa tilaukseni ,ei onnistunut mitenkää!

    • Anonyymi

      Hälytyskellot soi jo silloin kun huomaa, että Klarna ja erilaiset mafiahuijaripuljut ovat keskenään yhteistyössä.
      Ei jää kovin hyvä kuva myöskään suomalaisista pienyrittäjistä, jotka käyttävät pelkästään Klarnaa maksuvälittäjinä. Ovatko nuo yrittäjät oikeasti naiveja vai eikö heitä kiinnosta Klarnan kuluttajalle antamat törkeät käyttöehdot ja yksityissuojan rikkominen sekä jo nyt esiin tulleet lukuisat identiteettivarkaudet Klarnan välinpitämätyömyyden takia? Klarna vaikuttaa kuin joltain mafian rahanpesupankilta, joka on välikätenä ostajan ja kauppiaan välissä.

    • Anonyymi

      Tilasin älykellon jonka ominaisuuksia kehuttiin maasta taivaaseen ja edulliseen hintaan. Palautustakuu 30 vrk. Reilun parin viikon jälkeen sain tuotteen, Surkeat käyttöohjeet, eikä laite suostu toimimaan puhelimeni kanssa. Jatkuvasti ilmoitus: Yhteys katkennut. Monien yhteydenottojen ja selvitysten jälkeen ilmoitettiin että pitäisi lähettää johonkin ulkomaille ? omalla kustannuksella ja tulee kalliiksi ( mahtaisiko tulla edes rahoja takaisin?).Että sellainen takuu- Suosittelen kiertämään tällaiset huijarifirmat kaukaa.

    • Anonyymi

      Huijattu on .Älkää missäään nimessä tilatko tältä kemzahomesta mitään. Sähköpostit on virheelliset,eikä millään konstilla saa yhteyttä. Klarnakin vain levittelee käsiään ja pakottaa maksamaan tuotteen vaikka en ole tuotetta edes saanut . Kyllä niilläkin pitäis joku vastuu olla ketä asiakkaaksi ottavat vaan eipä näytä olevan .Loppu yhteistyö klarnankin kanssa tähän.

    • Anonyymi

      huijarifirma, älkää vain tilatko mitään !!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      76
      1464
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1257
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      119
      1207
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1146
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1004
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      82
      813
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      752
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      745
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      376
      722
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      686
    Aihe