Roo-Crusaders 30.6

Anonyymi-ap

Roo saanut Cruelin takaisin ja vaihtoi risunsa Kittneriin, mutta ilman Pajarista juoksu yskii ja paine heittopeliin kasvaa liian suureksi. Lisäksi Yeldelin/Rowlandin jalat sekä nykyinen rissukalusto on punaiselle puolustukselle tänään liikaa. Vesisade ja surkean kentän liukkaus voi sotkea ennustusta, mutta ilman sään tuomia ulkoisia vaikutteita laittasin kolikkoni UNClle tänään. Hävinnyt alkaa olemaan pleijareiden suhteen vaikeuksissa ja jos se on punainen niin sitten jo suorastaan kus***a.

JVM

2

264

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eka puoliaika oli melko sekavaa fudista, mutta unc oli hivenen niskanpäällä ja roolta onnistui ainoastaan muutama pitkä roiskaisu (Kittner osoitti pelimiehen taitoja). Toisella jaksolla roo ryhdistäytyi ja oli linjoissa molemmin puolin palloa dominoiva antaen punaiselle mahdollisuuden taistella voitosta Hämäläisen kantaessa hyvin jaardeja.Pelin taso ei häikäissyt, mutta jännitystä riitti loppuun asti. Punaisten hyökkäyksen peruspeli ei ole kunnossa ja puolustus oli liikaa frontin varassa.Hatun nosto jälleen unc ulkomaaosastolle, pelasivat isolla sydämellä ja suurin osa vielä kahteen suuntaan ratkaisten voiton ritareille.

      JVM

    • Anonyymi

      Hämäläinen teki OL:n kanssa sen minkä voi ja siihen päälle medium - heittopeli; teoriassa olisi pitänyt riittää punaisen voittoon mutta UNCn ulkkkarit halusi pisteitä enemmän.

      Lähinnä mielenkiinnosta koska kyseessä on kuitenkin amatööriurheilu jossa artisti maksaa; mikä on UNC:ssa pelaavan suomalaisen passin omaavan pelurin kausimaksun suuruus? Tai siis viitsiikö siellä kukaan maksaa harrastamisesta joukkueessa johon tuodaan hyökkäyksen aloitukseen kahdeksan ja puolustuksen kuusi ammattilaista (palkkaa saavaa pelaajaa).

      Toinen asia mikä kiinnostaisi tietää noin niinkuin yleesä, että onko sarjan pelaajilla työlupa-asiat kunnossa ja maksetaanko heille vähintään se 1300€/kk?

      MOI

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      154
      11273
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3143
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      2994
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2187
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1948
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1795
    7. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1774
    8. 86
      1759
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      19
      1758
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1637
    Aihe