Roy-Roo 5.7.2023

Anonyymi-ap

Jaahas pelipäivä, aurinko paistaa ja vettä sataa, tosin illaksi lupailee tiedotus sateetonta.

Aloiteaan roo hyökkäys/roy puolustus; Viime pelin rosteriin nähden roolta poissa on lähinnä Jauhiainen, mutta pitkä on poissaolijoiden lista kokonaisuudessaan. Sinodinos ei ole löytänyt rytmiä ja perustekemistä vaikka todettakoon, että ne viime pelin pitkät kaaret Kittnerille olivat hohdokkaita suorituksia. Monen pelin, monen interin jälkeen joukkue on kuitenkin ollut varovaisempi heitoissaan ja juossut enemmän. Viime pelissä Hämäläinen teki hyvien blokkien takaa isoja siivuja ja kun ottaa huomioon, että roy on ilmoittanut nyt kolme aloittavaa dl poissaolijoiksi niin tuohon saumaan roo tulee iskemään. Etukäteen iso mismatch kotijoukkueelle, kun Sinodinoskin osaa laittaa nopeat jalat alleen. Roy joutuu taas hämääämään linjassa ja blitsaamaan paljon ja se on tuurissa kiinni miten taas osuus vai tuleeko vastpalloon pitkiä siivuja, roolla täytyy olla malttia pelivalinnoissa.Jauhiainen puuttuu, mutta Kittner oli nopea ja viime pelissä näytti omaavan maagiset kädet eli vaarallista uhkaa säestävät Vehkomäki ja Juvonen, joten tässä hyökkäys/puolustus parissa etu menee roolle (roy ei voi kuitenkaan ladata boxia täyteen). Lisäksi spessuissa on kyllä vältettävä potkaisematta/punttaamatta Kittnerin näppeihin palloa (vastaavasti myös ei Jallohille toiseen päätyyn).

Roy hyökkäys/roo puolustus; Morovick oli viime pelin nimi hyvässä ja varsikin pahassa. Näin ei voi jatkua tänään tai game over taas kerran, ei mitään paineita hänellä siis ;). Viimeksi roy juoksupeli oli luokatonta ja heittopelissä kunnostautui ainoastaan Jalloh ja kun peli läheni loppuaan (muiden pudotellessa palloja koko pelin) ei tainnut Morovick enää paljon muita katsoa kuin Jallohia (vaikka oli tuplattu, lähes triplattu). Näin ei voi jatkua!!! Roy hyökkäyslinjaa vastassa on kova nippu linjamiehiä, mutta sen takana taas lb ja db osasto ei vakuuta kokonaisuudessaan. Nyt täytyy tulla roy Viinamäki, Escobar ja Korkeamäki apuja helppoihin koppeihin ja näin aukeaa tilaa myös Suosteelle, joka jäi viimeksi lähes telineisiin. Nyt ei ole aivan sama kovuus vastassa (jos lasketaan koko juoksupuolustus mukaan) ja varsinkin, kun rosteri on talentin osalta kapea niin roo dl väsyy ennemin tai myöhemmin, jos drivet kuitenkin jatkuvat kohtuullisen pitkinä koko ottelun (ei mitään kolme ja ulos suorituksia taas). Näin ollen tässä parissa etu menee roylle. Molemminssa joukkueissa on pelinrakentaja ollut todella iso kysymysmerkki, joten mitä vaan voi taas sattua ja tapahtua ja pelien ennustaminen on erittäin hankalaa.

Hei, tämähän ehkä tarkoittaa tasaista ja kovaa vääntöä. Rehtiä peliä kaikille ja parempi voittakoon!

JVM

4

379

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ensimmäinen puoliaika ja punainen oli ihan kuutamolla, mikään ei toiminut. Vaasa pelasi ehjän ja hyvän neljänneksen juosten ja heittäen. Ja kohta kaikki oli päälaellaan.

      Toinen neljännes Morovikin yksi heito ja juoksu, josta maali ja muuten aivan sekoilua. Lopussa päästetään vielä yksi punainen kolmen roy db:n selustaan. Punainen 7-13-33-89 akseli pisti tuulemaan ja Vaasaa vietiin melko kovalla kädellä. Muutamalla pitkällä heitto downilla kolme maalia nopeaan tahtiin ja Hämäläinen sekä Lehtinen pitivät juoksulla downeja hengissä.

      Nyt on royalsilla kova henkinen lukko päällä ja punaisella pelillinen henki päällä puoliaikaan mentäessä. Viihdyttävää fudista katsella, vaikka valmennukset kentänlaidalla voivat olla eri mieltä asiasta.

      JVM

      • Anonyymi

        Peli näytti kolmanteen jo pelatulta, mutta roy pyristeli vielä lopun jo lähelle, mutta lopetti kuten viimeiset on tavannut lopettaa syötönkatkoon. Rutiini ja joukkueen ryhti näkyi punaisen otteesta ja ansaittu voitto stadilaisille. Kittner oli kova ja näytti lopussa puolustuksenkin puolella miten niitä pallo napataan voiton eteen.

        JVM


    • Anonyymi

      Kittner on varsinainen Miljoonasade Roo:lle. Kun vielä linjat ja RB osastokin on kunnossa, niin homma kaatuu pelinrakentajaan. Ei voi edelleenkään olla ihmettelemättä millä perusteilla hänet on tänne lennätetty.

      Vaasan Intterikone aloitti pelin väkevästi, mutta sitten taas. Miksi muuten hän näkyy istuvan driven jälkeen omissa oloissaan sivurajalla?

      MOI

      • Anonyymi

        Morovick jää ilmeisesti kovin yksin pelisuunnitelman ja varsinkin pelien kutsujen kanssa?? Suosittelisin hyökkäykseen koordinaattoria, joka saa apuja perspektiivistä vastustajan puolustuksen tekemisiin katsomovalmentajalta (mallia a'la roosters), jolloin niissä kutsuissa on edes järjen yritystä mukana. Vastuu on kasvanut aivan liian suureksi viedä koko peli läpi noilla no huddle räpiköinneillä, jotka soveltuu parhaiten suomen tasossa pelikellon loppuihin (two minutes offence) tai kun pitää ottaa uudet 3 ja lyhyt tilanteissa. Jonkun mielestä kallista tai niitä ei ole saatavana, mutta ei tuossakaan systeemissä ole järkeä.

        JVM


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      141
      10295
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2954
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      205
      2794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2107
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1586
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1358
    Aihe