Cro-Cru 7.7.2023

Anonyymi-ap

Tähän alkuun vielä eilisen viihdyttävän ja vauhdikkaan vänäri pelin erityiskiitos Butchersille, te teitte sen! Mikko Veen aikoinaan lausumia sanoja lainaten, hyökkäys on paras puolustus!! Mikko, mitä catchejä taas kerran and Zachary, amazing performance.

Tänään taas jefua jouppiskalla. Vihree pääsee melkein parhaalla kokoonpanolla kehiin. Crusaders hyökkäys on edelliseen melkein sama, mutta puolustuksesta puuttuu Vera ja Slater sekä muutenki poissaoloja on paljon . Slater on ollut taistelun ruumiillistuma molemmin puolin palloa ja ennustukseni on, että nyt se näkyy varmaan kuin joukkueesta puuttuisi sydän. Tämän lisäksi Cru puolustuksen linja ja frontti on yskähdellyt jo aiemmin ja nyt tulee vastaan hyvä linja ja sen takana juna, joka ei väistele, joten liikaa on kavuttavaa vierailla (tai siis pysäytettävää).

Näyttäisi selkeältä 1 tänään.

JVM

7

313

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oli huippumatsi eilen, ja AU:kin innostui vieraiden lisäksi heittämään palloa omille. Se puoliajan epäonnistunut heitto meni mielestäni tuomareilta oikein, pelaaja astui viivalle eli oli ulkona. Ste linjapelaajille olisi voinut heittää useammankin epäurheilijamaisen lipun varsinkin niille Saksan sankareille - tuo pelinjälkeinen töniminen ja blokkaus on niin ysäriä.

      Seinäjoella todennäköisesti Cro vie ja UNC vikisee. Jos vieraat jollain ihmeen konstilla onnistuvat pitämään pelin tasaisena, sitä voidaan pitää heille voittona, varsinkin jos Slater on poissa. Koska vieraspeli ja OL-pelaajia taas niukasti matkassa niin olisikohan Simo jopa aloittavana (jotenkin tuntuu että ST ei pääse oikeuksiinsa hyökkäyksen linjassa, löytyisiköhän hänelle joku toinen pelipaikka ja enemmän peliaikaa?)

      Kuten edellä, tähän ei voi hyvällä tahdollakaan laittaa kakkosta eikä peliä voi etukäteen pitää jännittävänä.

      MOI

    • Anonyymi

      Mikä ihmeen logiikka päästää Vera ja Slater ELFiin tässä vaiheessa kun heitä olisi todellakin tarvittu?
      Eikä tietääkseni ole korvaavia äijiä edes tilalle?
      Ymmärrän että veri vetää ELFin isoille kentille maineen ja mammonan perässä mutta mielestäni UNC ei olisi ollut nyt"varaa" tähänloppukauden kannalta.
      Vaihtuvuus ollut kovaa ja kuinka monta peliä on päästy pelaamaan niin että joukkue pysynyt samana?
      Muutenkin ohut rosteri ja importteja pelannut molempiin suuntiin ja sitten vielä niitä vapautetaan tässä vaiheessa kautta?
      Ei kyllä paljon ole päätä palellut siellä kun näitä päätöksiä tehty.

      • Anonyymi

        Niin ...varmaan kyseiset herrat ovat kirjoittaneet UNC soppariin siirtymis mahdollisuuden ELFiin ja ilman tätä mahdollisuutta eivät olisi tulleet ollenkaan. Vera ja Slater ovat pelimiehiä, joista tietää about mitä saa ja ottamalla jotain tuntemattomia eu suuruuksia voi niissäkin jäädä helposti ns " Musta Pekka" handuun eli taito ja sopeutuvuus ei ole hintaan nähden kohdillaan.

        Mutta kyllä tämä UNCkin touhu alkaa kokonaisuudessaan näyttää pikkaisen suorastaan " koomiselta rimpuilulta" ostaa onnen pyörässä vokaalin sijaan eu-pelaaja enemmän kuin tahdosta tehdä Lohjasta pysyvä ja kehittyvä liigapaikkakunta. Mutta jokainen takoo ja pyörittää rulettiaan tylilleen ja tavoitteelleen sopivalla tavalla.

        JVM


    • Anonyymi

      Hieno ja viihdyttävä peli jälleen. Kotijoukkue voitti, ennustuksessani UNC selkärangan katkeamisesta ei tosin ollut tietoakaan. Päinvastoin, vihreen puolustus näytti aseettoman hampaattomalta UNC hyökkäyksen puristuksessa, Rowland on todella kova ja hurjassa kunnossa. Cro hyökkäyksen linja ja Powell pelasti pisteet tänään kotijoukkueelle. Todella upeeta jefu kesää ollaan saatu olla todistamassa tähän mennessä.

      JVM

    • Anonyymi

      Odotuksista huolimatta meni jännäksi. Cro olisi ollut saumaa hoitaa peli kotiin kolmannella neljänneksellä mutta alkoivatkin varmistella pisteitä. Ajoittain tulee fiilis että pohjalaisjoukkue on "Powelin vanki" vaikka joukkueessa on enemmäkin potentiaalia ja talenttia.

      UNC:lle jo ties kuinka mones alle 7pts tappio, kertooko siitä että joukkue on kova vai siitä ettei se ole yhtenäinen? Sarjataulukossa ei lasketa niukkoja tappioita joten niistä on sinänsä turha jossitella. UNC on uusi sininen (Wol) ja tulevaisuuden kannalta isoin kysymys on kuinka kauan rahat riittää ja mitä sitten tapahtuu kun ne ei enää riitä. Fudiksen lähihistoriaa opiskelemalla saa siitä vähän osviittaa, aloittaa voi vaikkapa Wolvoista.

      MOI

      • Anonyymi

        On siinä sellainen ero, että Ahmat ovat vahvasti juniorijoukkueilla mukana lähes jokaisessa sarjassa. Tekevät siis lajin eteen työtä ja se on koko tämän lajin tulevaisuuden perusta ja elinehto. Hatun nosto kaikille junioriseurojen duunareille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On siinä sellainen ero, että Ahmat ovat vahvasti juniorijoukkueilla mukana lähes jokaisessa sarjassa. Tekevät siis lajin eteen työtä ja se on koko tämän lajin tulevaisuuden perusta ja elinehto. Hatun nosto kaikille junioriseurojen duunareille.

        ^ Lyhyt on ihmisen muisti...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      155
      11041
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3093
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      213
      2945
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2157
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1918
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1739
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1736
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      50
      1630
    9. 85
      1628
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1627
    Aihe