Wol-Roy 8.7.2023

Anonyymi-ap

Laitetaan nyt jotain vielä viikon viimeisestä pelistä. Roy on kapealla rosterilla liikkeellä, tehopäivät ovat vieneet mehut henkisesti ja osin fyysisesti. Juoksu ja heitto eivät ole siirtäneet keppejä riittävästi viimeisissä ja puolustus ei ole saanut vaadittuja stoppeja aikaiseksi. Juoksu ei ole pysähtynyt ja aikamoista sekoilua ajoittain heittopuolustuksessa. Liian helposti annetaan maaleja vastustajille. Hyvältä näyttänyt kauden aloitus on kääntynyt päälaellee ja niukat tappiot ovat syöneet hengen joukkueesta. Väsyneenä tulee vielä helpommin virheitä ja altistuminen loukkaantumisille. Morovick lienee joukkueen yksinäisin pelaaja juuri tällä hetkellä, vaikka joukkueurheilusta on kuitenkin kysymys. Lähtökohdat eivät ole kovin mairittelevat tämän päiväiseen, alkukauden orastanut potentiaali joukkueessa on todella vedenjakajalla henkisesti ja todellisen fyysisen peruspeli esityksen esiinkaivamisessa.

Ahmat on hävinnyt kaikki pelit ja tappiot syövät aina korvien välistä. 0-6 recordilla ja jatkuvilla suurilla tappioluvuilla pelaaminen ei voi tuntua mielekkäältä kentällä eikä katsomossa. Kura on aina kuraa, sitä ei vaan jaksa. No nyt joukkue on vahvistunut useammalla pelaajalla sekä hyökkäyksen ja puolustuksen puolella. Lewis oli viime vuonna hyvä vahvistus, tosin joutui katsomoon ( ahmojen valitessa juoksupuolustuksen vahvistamista ykkösprioriteetiksi pleijareihin). Laalo oli divarissa viime vuonna ihan kohtuullinen, mutta tänä vuonna ei ole vaan riittäneet esitykset vaahterassa ja kehittyminen on melko kyseenalaista, kun joukkue ei ole toiminut riittävällä tasolla peliesitysten mahdollistajana.

Summa summarum; Nyt taitaa olla ahmojen ensimmäinen todellinen paikka ottaa pisteitä pelikentältä. Ennustaminen on aina vaikeaa, kun perus tekeminen on ollut joukkueilla hakusessa ja virheitä on tullut aivan liikaa. Mutta ahmojen ensimmäinen voitto kaudella on mielestäni lähempänä kuin suuri rökäletappio, joita nyt on putkeen nähty riittävästi.

JVM

7

527

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ^ Samaa mieltä, nyt jos koskaan on Wol mahdollisuus iskeä ja saada lisäbuustia että jaksaa painaa kauden kunnialla loppuun. Kotipeli, intterikone Morovick vastassa ja voitolla yöhön ovat Pekan prinsiipit siivittämään kotijoukkueen voittoon.

      Vaasalaisilla tosiaankin painaa jo pelatut kaksi ottelua viikon sisään, noutaja taitaa tulla viimeistään puoliajalla. Vaihtopelaajat osittain valitsivat festariviikonlopun "helpon voiton" sijaan. Pitkä on matka Vaasasta Helsinkiin ja vielä pidempi Velolta Vaasaan.

      Laitetaan loppuun vielä viestiä SAJL.fi sivujen päivittäjälle; pelataanko taas "Miesten ykkösdivarissa neljän kärkijoukkueen kohtaamisten viikonloppu"? Valittu viestintätapa on suorastaan kummallinen, vai onko taas koko tiedotusosasto kesälomalla silloin kun pitäisi takoa (rauta on kuumaa). Ilmainen vinkki työnantajalle; lomakausi on 2.5. - 30.9.

      Kesälajiyhteisöllä ei yksinkertaisesti ole varaa antaa henkilökunnan lomailla heinä/elokuussa. Vaihtoehtona on että heinä/elokuussa myös sarjat on tauolla.

      MOI

    • Anonyymi

      Ahmojen ensimmäinen drive eteni hyvin juosten ja loppui karmeaan intteriin roy kenttäpuoliskolla, josta roy palautti maalin. Laalon heitot olivat jatkossa laaduttomia ja räpellyksiä, roy ei enää juuri heittoja varmistellut vaan latasi boksiin jopa 8 äijää ja otti juoksun pois. Morovick ei painetta nähnyt ja rissutkin suhteellisen vapaana joten puoliaikaan selvässä roy johdossa. Mikäli ahmojen heittopeli ei nyt toisella puoliajalla selkeästi parane ( kuten oletettavaa on) niin melko toivottomalta kotijoukkueen osalta näyttää.

      JVM

    • Anonyymi

      Siinä oli WOL tuhannen taalan paikka ottaa peli haltuun, mutta lopulta taisi heiltä itseltäänkin usko loppua; voiko tämä olla näin helppoa?

      Toivoa sopii että jaksavat ottaa rumasti nekkuun loppukauden ja syksyllä tekevät viisaita päätöksiä miten jatketaan. Vaikka sanotaankin että pelaamalla parempia vastaan kehityt, niin jossain siinäkin menee raja - jos tasoerot on liian suuret tulee pelistä selviytymistaistelu.

      Jälkiviisautta on turha harrastaa, joten jaksuhalit sinisille.

      MOI

    • Anonyymi

      Kautta aikain v.liigassa ollut perässähiihtäjäporukka joka hallitsee selkäänottamisen taidon.
      En nyt osaa näitä jätkiä tumpeloiksi arvioida mutta kokemattomaksi mainittuun sarjaan, coutsikin saa ok paperit - 4. Yrityksen pelit omalta puoliskolta ekalla neljänneksellä potkaistaan aina vaikka volvot onnistuikin saamaan uudet, silti.
      Pitkä tiehän se on kuljettavaksi menestykseen , kokonaisuus ratkaisee vaikkakin yksittäisten pelaajien tähtiin kehitys suotavaa.
      Veikkaan ettei koviin pitkään uraa näköpiirissä, parhaat yksilöt siirtyy parempiin jengeihin.
      Loppu.

    • Anonyymi

      Moro yksinäisin pelaaja mutta muulla rintamalla on vientiä. Kohdistaa energiansa ihan muuhun. Kaikkeen ei energia voi riittää.

    • Anonyymi

      No se on hyvä että pesää irtoaa, muusta niin väliä.

      • Anonyymi

        Kuninkaallista kotipesää. Urheilun iloja.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2082
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1956
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1895
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1598
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1326
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1311
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe