UNC-STE 14.7.2023

Anonyymi-ap

Eilinen ROO-ROY matsi oli kuten odotettua freesin kotijoukkueen ja väsyneen vierasjoukkueen mittely, joka käytännössä ratkesi toisella neljänneksellä. Sen jälkee Roo rullasi kevyesti itseään säästellen voittoon ja antoi vieraille mukavan "hyvin meni kaikesta huolimatta" tunteen.

Silomaan esiintyminen ottelun lopussa oli upeaa katseltavaa.

Vaikka pe-illan taistoa taas hehkutetaan kotijoukkueen osalta, valitettavasti pisteet matkustaa vieraiden mukana Kuopioon ja UNCn kohtaloksi sarjassa tulee jäädä ensimmäisenä joukkueena pudotuspelien ulkopuolelle. Vaikka joukkueeseen on ulkkkareita (kun ei Suomesta löydy kovan tason pelimanneja) ladattu, on ovi käynyt myös toiseen suuntaan eikä mitenkään rivipelaajien toimesta.

Vieraat tulee voittoa puhkuen Lohjalle. UNC:n mahdollisuus piilee siinä, onnistuvatko lataamaan kaiken RO:n pysäyttämiseen ja Umbron syötönkatkoihin.

Case RO ottelukielto on kyllä mysteerismäistä luettavaa; Sopimuksia on purettu, sitten niitä on kaikessa hiljaisuudessa tehty ja lopulta mitään ei olekaan purettu. Kalakukkokaupungin pojat näytti jälleen mistä heidät tunnetaan.

MOI

4

399

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Samaa mieltä UNC:sta. Hyökkäys on Yeldellin myötä parempi kuin alkukaudesta, mutta Veran ja Slaterin lähtö on liian iso menetys puolustukselle. Niitä isoja pelejä ei pysty paikkaamaan. Lisäksi linja jää liian köykäiseksi.

    • Anonyymi

      Viihdyttäviä hyökkäysvuoroja viikon kahteen ensimmäiseen peliin. Tämän vuoden trendi on ollut sama lähes kaikissa joukkueissa. Pisteitä ropisee taululle ja se voittaa, jonka puolustus on saanut edes muutaman stopin tai toinen sortunut pahoihin pallonmenetyksiin (inter/fumbel). Mestaruus taitaa mennä tänävuonna joukkueelle, joka saa paremman tasapainon puolustuksensa tekemisiin.

      Roo- Roy pelissä vaasalaisten puolustus oli varsin hampaaton ja Arisin käämin palamisen ja ulosajon jälkeen tilanne oli jo huonon sijaan toivotonta.

      Eilen nähtiin myös hyökkäysjuhlaa. Toisen puoliajan alkuun cru näytti löytäneen uuden vaihteen ja stee kone yski, kun lähes pelkällä juoksulla yritettiin saada uusia. Reasnoverin loukkaantuminen muutti selkeästi hyökkäyksen tasapainoa ja stee oli jälleen mukana pelin voittokamppailussa. Pienestä se oli taas kiinni ja pakko oli katsoa koko peli loppuun asti, toisin kuin to roo-roy, jossa se peli oli edetessään pakkopullaa ja menetti mielenkiintoni puoliaikaan.

      Eilisen Lohja pelin tuomaristolla ei mennyt ns. tuubaan ja oli näkemistäni peleistä surkein esitys pitkään aikaan.

      JVM

    • Anonyymi

      Kuopiosta juuri tulleen tiedon mukaan RO kärsi polven ristisidevamman, ja on täten loppukauden ulkona. Ikävä juttu, ja tsempit Kuopioon.

    • Anonyymi

      Kuopion puolustus ei ole syystä tai toisesta ollut aiempien vuosien tasolla ja se nähtiin eilenkin. En usko että viime vuosien Ste-puolustus olisi päästänyt noin paljon pisteitä UNC:tä vastaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2062
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1936
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1885
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1598
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1330
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1326
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1311
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe