olenko mieheni piika

Anonyymi-ap

Ollaan eläkkeellä oleva vanhempi pariskunta,mieheni kuvittelee minun olevan hänen palvelijansa,minä siivoon laitan ruoan leivon pesen /huollon pyykit käyn kaupassa huolehdin laskujen maksut ym.ym.ja mitä tekee hän ,syö aamupalan jonka olen laittanut lukee lehden käy äijä parlamentissa,kun tulee kotiin istuu pelikoneen ääreen siinä meneekin tovi ja sitten alkaakin telkusta jotain vanhoja uusintoja ,sinä kuluu loppupäivä kunnes tulee päivällisen aika ,kukas muu sen olis valmistanut kuin minä,on kyllä miehillä helppoa !

14

350

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuka sinut pakottaa olemaan piika? Laita miehesi järjestykseen ja tekemään oman osansa tai sitten otatte ulkopuolista apua.

    • Anonyymi

      Lienen vaimoni vihtori. Siivoan, laitan ruuat, ostan ruokien raaka-aineiden lisäksi kaiken muunkin suuhun pantavan kuten leivät, leivonnaiset yms.
      Vaimoni ostaa omat leipänsä, banaaninsa ja teepussinsa. Nuo hän myös kantaa kotiin ostosreisultaan muutaman sadan metrin päästä.
      Hoidan kerrostaloasuntomme vähäiset teknisluontoiset tehtävät.
      Hoidan kaikki kuljetukset.
      Huolimatta 80v iästäni suostun hänen "lelukseen" aina hänen halutessaan.
      Huolimatta matalapalkka-alan vajaiden vuosien eläkekertymästä on hänen käytettävissään ensimmäisenä pankkipäivänä noin 30:n vuoden eläkkeen vastaava summa euroja.
      Lienen feministisen ajan ideologian uhri?

      • Anonyymi

        Nojaa, jokainen tyylillään. Ja kun kumpikin on tyytyväinen, mikäs siinä. Tuo "leluna" oleminen on varmasti harvinaista herkkua vaimollesi noilla ikävuosille.

        Meillä minä hoidan kaikenlaiset keittiö- ja ruokahommat, mies ei niihin puutu korkeintaan jonkin sortin toivomusten esille tuomisena. Mies taa hoitelee rempat sun muut, kerrostalokodissamme ei remppoja juurikaan ole mutta mökillä on mieluista hommaa ja jos niissä viihtyy, mikäs siinä. Minua houkuttelee laituri ja hyvä kirja ja kunnon päiväunet.

        Meilläkin kilometrejä takana lähempänä 7-kymmentä kuin kuuttakymmentä. Kivaa , sopuisaa elämää jossa molemmat voi tehdä omia juttujaan mutta kivaa on tehdä yhdessäkin niitä juttuja!


    • Anonyymi

      Uskon ettei pointti ole siinä mitä sinä teet hänen hyväkseen vaan se mitä hänbtekee sinun hyväksesi eli onko suhteenne vastavuoroinen.
      Ymmärtäisin asian niin että tekisit tuon kaiken mielelläsi jos miehesi iloisesti rupattelisi,kyselisi sinun asioitasi,kuulumisiasi sekä jakaisi asioita kanssasi.
      Kiittäisi ruoasta ja antaisi myönteistä palautetta tekemästäsi työstä ja huolenpidosta.
      Jos suhde ei ole vastavuoroinen toinen alkaa kokemaan itsensä kuin olisi ilmaa.
      Kuulostaa siltä että miehesi pitää sinua itsestäänselvyytenä.
      Voisit ehkä kokeilla herättää häntä tekemällä jotain muutoksia elämässäsi tai suhteessanne.tai keskustelisit asiasta mutta olet varmaan jo keskustellut eikä se ole ilmeisesti johtanut mihinkään vaan olet edelleen pahoillami3lin.
      Ehdottaisinkin että muutamana päivänä syöt itse mitä syöt ja läjdet vaikka kyläilemään tai jonnekkin poissa kotoa jne. Alat olemaan "ei saatavilla" niin jospa miehesi heräisi horroksestaan .
      Toisiin tehoaa keskustelu ja asiat saadaan lutviutummaan.
      Joihinkin ei auta muu kuin "atomipommi" eli silmät aukeavat vasta sitten kun on vakava elämän konkurssi,jokin pysäyttävä tekijä joka pistää syviin vesiin niin että ihmisen on mentävä syvälle sisimpäänsä tutkailemaan syntyjä syviä ja itseään. Ja on niitäkin joille ei edes tuo auta.

    • Anonyymi

      Jos olet tyytyväinen tilanteeseen niin tyydy siihen sitten,jos haluat muutosta niin teidän täytyy keskustella että haluat hänenkin välillä siivoavan ja kokkaavan yms vastaavaa,jos muutosta ei tilanteeseen keskustelusta huolimatta tule niin ainahan voi erota!

    • Anonyymi

      Piikominen, vihtorointi?
      Se tekee kummalla on mahdollisuus. Tilaisuus, aikaa ja enemmän taitoa.
      Se tekee kumpi inhoaa vähemmän.
      Se tekee joka vapauttaa kumppanin aikaa yhteisten, tärkeiden puuhien hoitamiseen.
      Myös harrastukset ovat usein tärkeitä.
      Vaikkapa tämä päivä.
      Teen pian aamusta pikasiivouksen. Olen vahvempi ja tehokkaaampi.
      Menemme vaimoni kanssa torille. Torikahvit ja sipulinippu.
      Vaimo kotiin fanaattisena penkkiurheilijana katsomaan kisoja.
      Itse jatkan markettiin tekemään viikonlopun ostokset.
      Valmistan sapuskat, tuoresalaatti klo 12,30 ja lounas klo14. Ateriointi suunnistuksen aikana.
      Ennen YU:n jatkumista klo16 alistun "toyboy" kohtalooni.
      Valmista jonkin, helpon ja nopean alkuillan popsittavan.
      YU:n jälkeen voimmekin jo katsoa 20.30 uutiset.
      Siinä on tämän päivän tarkoituksen mukainen puuhajakauma.

    • Anonyymi

      Älä tee sille ruokaa. Käy itse ulkona syömässä viikon ajan ja katso miten mies reakoi. Mies olettaa aina että palvelet sitä.

    • Anonyymi

      Luultavasti aivan tavallinen tarina. Naiset alistuvat tällaiseen, menettämällä oman elämänsä. Järjetöntä.

      • Anonyymi

        Toiset tykkää palvella,minäkin enkä ole aloittaja.Palveleminen on minulta rakkauden osoitus ja teen sen mielelläni rakastamalleni ihmiselle,MUTA odotan että myös mies osoittaa välittävänsä.
        Jos mies menee ja tulee oniin nimii sä enkä tiedä missä menee ja ärisee kun kysyy,asioista ei voi eikä saa puhua.Mies ostaa itselleen omilla rahoillaan ja minun pitää ostaa omilla rahoillani koko perheelle .Mies haukkuu,lyttää jne niin kyllä se alkaa palveleminen tuntumaan työläältä.Minä tein niin että vähensin palveluja huimasti ja nyt elämme yhdessä mutta melkein ominemme ja tämä on miehelle ok. En tiedä missä menee,milloin tulee mitä ostaa,missä syönyt ,kenen kanssa ollut jne. Ahdistavaa. Olenkin alkanut miettimään eroa,taidan päästää miehen kokonaan vapaaksi.


    • Anonyymi

      Ennen oli ennen ja nyt on nyt. Tämä oli pakko mainita. Rahan voima ja merkitys on tänä päivänä suuri. Jota ilman on pulassa. Tässä hyvä osaisuudella on suuri merkitys, jolloin on paremmat edellytykset vaatia parempaa. Onko se oikein on jo toinen juttu. Tunne äly ei ole toisilla riittävästi (haluton ymmärtämään), jos on itsekkyyttä, ylimielisyyttä enemmän toisia kohtaan.

      Vanhoista tavoista on vaikeampi muuttua, jos tavat toimia ovat jo selkärangassa. Muutokset tuntuvat myrkyltä, jos jo saavutettu etu (tunne) heikkenee, mut jos se poistuu kokonaan onko se jo katastrofi?

      Omat vanhempani erosivat tällaisen ongelman takia, isä ei osallistunut kotitöihin, koki, että hän tuo rahan taloon (oli jopa joskus kieltänyt äitini töihin menemisen), jotta oma asema ei heikkene. Kapeakatseisuutta minusta, siksi ennen oli ennen sanonta on hyvä.

      Erosivat, eikä isä löytänyt mieleistä naista rinnalleen enää, vertaili kyllä heitä omaan äitiini. Hänellä oli useita ehdokkaita. Oli huolissaan siitä, mistä löytää naisen joka huolehtii hänestä vanhoilla päivillään🤭

      Ei löytänyt, kuolo tuli ennen sitä. Sota toi oman lisämausteen heidän eloon. Hänen äitinsä oli sellainen jota toivoi myös omasta kumppanistaan, äitini oli sitä, kunnes huomasi, että on enempi toisen alistettu "orja", olivat väärän luonteisia toisilleen. Paljon riitoja, vähemmän ymmärrystä.

      • Anonyymi

        Voimaton raha!
        Aktiivivuosina minä vastasin noin 80% perheemme tuloista.
        Eläköidyimme reilusti etuajassa ja suhde on tasoittunut 70%/30% tasoon.
        Se ei ole vaikuttanut arkiasioiden hoitamiseen millään tapaa.
        Ylempänä olen monisanaisesti kuvannut mitten yritän tehdä vaimoni olon mahdollisimman miellyttäväksi.
        Toisaalta, en stressaannu siitä, että kunnon ja terveyden vaalimisen lisäksi minulla on kotoisia puuhia joiden joukossa on eräs harrastukseni.
        Rahalla ei ole merkitystä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voimaton raha!
        Aktiivivuosina minä vastasin noin 80% perheemme tuloista.
        Eläköidyimme reilusti etuajassa ja suhde on tasoittunut 70%/30% tasoon.
        Se ei ole vaikuttanut arkiasioiden hoitamiseen millään tapaa.
        Ylempänä olen monisanaisesti kuvannut mitten yritän tehdä vaimoni olon mahdollisimman miellyttäväksi.
        Toisaalta, en stressaannu siitä, että kunnon ja terveyden vaalimisen lisäksi minulla on kotoisia puuhia joiden joukossa on eräs harrastukseni.
        Rahalla ei ole merkitystä.

        Sinä olet ilmeisesti löytänyt oikeanlaisen naisen rinnallesi, silloin tällaisilla asioilla ei ole niin merkitystä. Luonne-erot lisää erimielisyyksiä ja väärin ymmärtämisiä, näin oli isällä ja äidilläni. Silloin luottamuskaan toiseen ei ole riittävällä tasolla, näin uskon. Toisen arvostaminen ei synny tyhjästä. Hyvä luonne, saatu hyöty toisesta voi vaikuttaa tulevaan myönteisesti, näin ainakin itse ajattelen.


    • Anonyymi

      Mies on komea joten teet kaiken mitä se pyytää eli olet piika koska pelkäät että se jättää sinut. Ihan tavallinen tarina. Nainen kyselee palstoilla mitä tehdä koska itse ei uskalla vaatia parempaa suhdetta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      305
      3080
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      218
      1941
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1582
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1380
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1261
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      268
      1191
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1052
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1041
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      981
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      144
      847
    Aihe