BUT-CRO 16.7.2023

Anonyymi-ap

Perjantai-illan huuma olikin ihan ok matsi katsottavaksi. RO:n paluu oli kova mutta jäikö loukkaantumisen takia yhden ottelun mittaiseksi. Ja menettikö UNC lopussa pelinrakentajansa? Edellisiin tuskin saadaan vastausta seurojen tiedotteista, mikä on sikäli omituista jos kuitenkin halutaan olla varteenotettava laji seurattavaksi. Toisaalta lajiliiton tiedotus (kotisivut) on yhtälaista, joten eipä ihme etteivät seuratkaan asian eteen tee mitään.

Porvoos sunnuntai-illan jännäri on kahden hajuttoman ja mauttoman joukkueen yhteenotto, jossa Porvoon yliagressiivinen boxi voi ratkaista pelin omalla hölmöilyllään. Seinäjoen hyökkäys nojaa vahvasti Poweliin juoksuihin eikä voi olla huomaamatta että herran askel on lyhentynyt.

Jos Seinäjoki saisi WH:n kautta heittopeliin lisää agrea niin voittajaa ei tarvitsisi miettiä, mutta veikataan silti vierasvoittoa kahden pistesuorituksen marginaalilla.

MOI

10

697

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      RO:n tilanteesta, niin seura sitä tuskin tiedottaa, tai jos tiedottaa niin kyseessä on sopimuksen purku henk.koht syihin vedoten. Tosiasiassa RO kärsi polven eturistiside vamman, ja on varmuudella sivussa loppukauden. Tämä tieto siis joukkueen sisältä.

    • Anonyymi

      Tuomareille vaan tiedoksi, että Eerolan toinen jalka oli selkeästi sisällä ennen kuin astui ulos kentältä. Hieno suoritus meni hylsyyn. Näin taas tällä kertaa.

      • Anonyymi

        Mikähän siinä tuomariston normi logiikassa on, jos pallo on heiton jälkeen hallussa ja kukaan tuomareista ei näe oliko jalka sisällä vai ei niin silloin yleensä aina tuomitaan epäonnistunut heitto? Näin jo useamman kerran etenkin Porvoossa. Jos lähtökohtaisesti jalka on ollut sisällä, kuten kuva osoittaa niin miksi tuomari epäröidessään yleensä aina päätyy hylsyyn ( näkee jotai mitä ei tapahtunut, mutta ei uskalla näkemättömyyttään hyväksyä maaliksi)? Tuskin logiikka on, että ei ratkaise peliä, sitten ontuu jo molemmat jalat.


    • Anonyymi

      Eilinen osoitti, että mestaruus ei ole tapauteltu vielä tämän kauden osalta. Sekavaa sekoilua hienojen yksittäisten suoritusten vastapainoksi. Cro on ainut jengi joka voi kuitenkin sanoa voittaneensa kaikki pelit kentällä ja se on paras todiste tällä hetkellä ykköspaikasta ja parhaasta (pienimmästä) mestaruuskertoimesta .

      Sinne syksyiselle Seinäjoelle on oikeastaan tunkua tällä hetkellä, tosin tietämättä lopullista totuutta Reasnoverin ja Yeldellin tilanteista´ja mahdollisista paikkaajista. Loukkanntumiset voivat sotkea jokaisen joukkueen pakan totaalisesti, siellä monta pelipaikkaa on aivan kuutamolla, jos ykköstähti joutuu lasarettiin. Kuten eilen nähtiin, kun Jesse jäi viime hetkillä pois ja osa pelaajista joutui vieralle pelipaikoille ja tasaisen pelin sijaan meinasi tulla läpihuuto ja armoton vitutus (nyt tuli vaan pieninempi headache vitutus).

      En tosin ymmärrä mikä siinä vihreen pelissä oikein ajoittain sakkaa, kun pelin kulkemattomuus ja kuupan jäätyminen sysätään aina työhevosen (Powell) tehtäväksi. Savolaisten työnsankarin kohtalo voi olla kohtalokas tuolla työmäärällä jo ennekuin finaalia käydään Jouppiskalla.

      Ja jotta kyrsiminen olisi osaltani täydellistä niin kyllä se Eerolan komea kätsi oli maali!

      JVM

    • Anonyymi

      Äsjoel valmennus on vahvistus toisinkuin männävuosina heikennys. Tasokas porukka vailla muutamaa heikkoa lenkkiä kuten Porvoolla jonka pitäisi paikata tuonnilla nämä eikä junnuilla. Toki arvostettavaa mennä kotimaisin voimin vaikkakin sijoitus kärsii.
      Sjoki ei ole mitenkään ylivoimainen ja vähänkin särkyessään puntit tasoittuu merkittävästi.
      Roo taitaa olla nousukäyrässä, qb hidasteleee nousukäyrää mokaheitoillaan. Voi vielä nousta piikiksi lihaan Äsjoen 1. haaveille. ( mokaheitot pitäisi pystyä karsimaan pois, wr potentiaalisia , katotaa rb osastoa loppukaudesta , pakisto tainnut myös edistyä )
      Lohjan hyvä vire taisi jäädä jussiin.
      Kuopio hajosi enkä jaksa uskoa nousua sijalle 1. Opettelisivat käyttämään wr wraittia tehokkaammin nyt kun tinttaaja rb istuu sairastuvalla ( rb :nä esim).

      Fanituksen kannalta mennään lujaa kiitos tasaisuuden ja yllätysten.
      Ruudun asiantuntija voisi nostaa tasoaan eikä höpöttää itsestäänselvyyksiä aamusta iltaan kuten jenkkiselostajat, parempi jos Laurila olisi äänessä yksin kun on mies paikallaan. Huvituksen kannalta ehdotan jotta ruutu haastattelisi myös joitain katsojia per peli joko tietäväisiä tai innokkaita heppuja.

      Eerolan kinttu taisi olla kentällä arvon tuomari joka ratkaisi peli joskin äsjoki rupesi hölläilemään kaasua tilanteessa 0-21.

      • Anonyymi

        Porvoo muuten ilmoitti tänään hankkineensa ranskalaisen pelaajan takakentälle.

        JVM


    • Anonyymi

      Koskahan Porvoo kertoo että Lb sai kenkää

      • Anonyymi

        No tänään kertoivat. Tilalle tuleva ei taida olla mikään halpa hankinta, taidetaan Porvoossa olla siinä tilanteessa, että työnnetään kaikki raha kiinni täksi kaudeksi ja ensi vuonna mennään divariin, ellei maljaa voiteta.


    • Anonyymi

      Kusilaareilta kuultua myös että seuraavaan UNC peliin tekee paluun C.Slater. tuntuu unc ovi käyvän joka suuntaan eikä vissiin pelaaminen ELF kentällä maistunutkaan vai kaivoiko UNC niin paljon rahaa tiskiin että kannatti tulla takaisin?

      Huhuja myös että R.Yeldelliä ei pelaaminen täällä oikeen kiinnosta
      Pysyykö mukana loppuun asti?

    • Anonyymi

      Kysyppä kaikilta quupeiltä mikä on kiinnostus pelata kun linjaa ei oo nimeksikään, viittaan Lohjaan.

      Täysin ylivoimaisen vaihteen kehitykseen löytänyt punainen joukkue Hesasta, Sjoki vikisee ja voi keskittyä pottujen keräilyyn syyskuussa enempi kuin mestaruusjuhliin.

      Porvoon tarttis vahvistaa puolijoukkuetta että pärjäis punaiselle, tässä seuraavan pelin tulos 55-7.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2523
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      66
      2328
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2031
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1717
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1452
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      15
      1403
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1393
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1367
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1292
    Aihe