Vähemmästäkin on eroitettu , onko sdp,llä eri laki ja oikeus eläimiin. PAM.

Anonyymi-ap

Ro­va­nie­men kau­pun­gin­val­tuus­ton 2. va­ra­pu­heen­joh­ta­ja Mikkel Näk­kä­lä­jär­vi lähtee ehdolle sdp:n puo­lue­sih­tee­rik­si
Aleksi Pohjola
0
09.06.2023 10:16
POLITIIKKA
Rovaniemen kaupunginvaltuuston 2. varapuheenjohtaja Mikkel Näkkäläjärvi (sd.) lähtee tavoittelemaan sdp:n puoluesihteerin paikkaa. Puoluesihteeri valitaan syyskuussa sdp:n puoluekokouksessa Jyväskylässä.
Rovaniemen kaupunginvaltuuston 2. varapuheenjohtaja Mikkel Näkkäläjärvi (sd.) lähtee tavoittelemaan sdp:n puoluesihteerin paikkaa. Puoluesihteeri valitaan syyskuussa sdp:n puoluekokouksessa Jyväskylässä.
KUVA: ANSSI JOKIRANTA
Rovaniemen kaupunginvaltuuston 2. varapuheenjohtaja Mikkel Näkkäläjärvi, 32, (sd.) lähtee ehdolle sdp:n puoluesihteeriksi.

Näkkäläjärvi on toiminut vuodesta 2020 Palvelualojen ammattiliitto PAMin Pohjois-Suomen aluepäällikkönä. Sitä ennen hän toimi Demarinuorten puheenjohtajana 2016–2020.

38

563

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   ADRESSI MIKKEL NÄKKÄLÄJÄRVI SDPEROITETTAVA VERRATKAA RIIKKA PURRRAAN KUKA TAPPAA KISSOJA LAPIOLLA EI AINAKAA RIIKKA PURRA PS

  • Anonyymi

   SELVÄ DIKTAARORI MIKKEL PUUTTININ LEHTO LAPSI.

   • Anonyymi

    Kissantappajalla massa murhaajan puheet ja uhot , kovaa puhetta BREIVIKIN KAVERI Lapin kansa    Kissantappajalla massa murhaajan puheet ja uhot , kovaa puhetta BREIVIKIN KAVERI


    Lapin kansa

    Kun Mikkel Näk­kä­lä­jär­vi va­lit­tiin sdp:n puo­lue­sih­tee­rik­si, yksi on­nit­te­lu­vies­ti läm­mit­ti eri­tyi­ses­ti mieltä – "Haluan ajaa po­li­tiik­kaa, jossa kenestä tahansa voi tulla mitä ta­han­sa"


  • Anonyymi

   EIKÖ TÄMÄ OLE PAHIMMAN LUOKA RASISMIA KISSOJA JA MUITAKIN ELÄIMIÄ KOHTAA RASISMIA HÄ EIKÄ OLE 15 VUOTTA VANHA JUTTU HURSKATELIJAT SDP KESKUSTA RKP. KUKA HEITTÄÄ ENSIMÄISEN KIVEN SANNA MARININ MASINOMA VIHA KAMPANJA RIIKKA PURRAA VASTAA KAIKKI TIETÄÄ ETTÄ JUTUN TAKAN ON VAIN SANNA MARIN, KATKERA JAUHO NAAMA.

  • Anonyymi

   ROVANIEMI KORRUPTIO PESÄKE RIKOLLISET TÄÄLLÄ KUNIKAITA TAAS MENNÄÄN SDP SDP,, PIKAVIPPII KESKUSTA VIKISEE OI OI KISSAN TAPPAJA JUHLII RASISMI PELLE EKKÖ TAJUA EROTA ONKO SELKÄ RANKAA ROIKKUU VAIN SUOJATYÖPAIKKA . PAM , SDP,, ALAS RASISMIA VIATTOMIEN LUONTOKAPPALEIDEN TAPPAJAT

  • Anonyymi

   Eläinsuojelupoliisi koko maahan
   Teemme töitä sen puolesta, että eläinsuojelurikoksiin keskittyvä poliisitoiminta laajenee koko maahan.


   Kysy ja keskustele eläinsuojelusta Eläinsuojelu-chatissa
   Eläinsuojeluneuvojamme vastaavat eläinsuojeluaiheisiin kysymyksiin Eläinsuojelu-chatissa.

   SEY toimii
   Eläinsuojelutarinoita
   Eläinsuojelumaailma on täynnä koskettavia eläinkohtaloita ja eläinsuojelutyötä koko sydämellään tekeviä ihmisiä. Tämä maa pitää sisällään lukemattoman määrän eläinsuojelutarinoita, jotka ansaitsevat tulla kuulluiksi.

  • Anonyymi

   Hyvinvoiva kissa
   SEYn opas kissan hoitoon

   Tutustu Hyvinvoiva kissa -oppaaseen →

  • Anonyymi

   Nyt kaikki marssimaa kissojen rasismia vastaa .

  • Anonyymi

   Täällä kissantappo tehtiin – kuvat Mikkel Näkkäläjärven rikospaikalta
   Kuvat kertovat, millaista jälkeä poikajoukko sai aikaan inarilaisnaisen mökillä.

   JAA

   Poliisi kuvasi tihutöiden jäljet tuoreeltaan.
   Poliisi kuvasi tihutöiden jäljet tuoreeltaan. KUVA: POLIISI

   Rami Mäkinen
   21.5.2019 19:48
   Eurovaaliehdokas Mikkel Näkkäläjärven (sd), 28, vanhat rikostuomiot nousivat tapetille sunnuntaina, kun hän itse ilmoitti olevansa Helsingin Sanomien selvityksessä esiin noussut rikostaustainen demariehdokas. IS julkaisee nyt poliisin kuvat hänen kohutun eläinsuojelurikoksensa tekopaikalta.

   Näkkäläjärvellä on sakkotuomio vuonna 2006 tehdyistä eläinsuojelurikoksesta, kotirauhan rikkomisesta ja vahingonteosta. Hän oli tuolloin vasta 15-vuotias eli juuri rikosoikeudellisen vastuuikärajan ylittänyt.

   ”Tyhmyys tiivistyi porukassa ja muiden joukossa löin kissaa,” Näkkäläjärvi tunnusti Facebookissa sunnuntaina.

   Mikkel Näkkäläjärvi.
   Mikkel Näkkäläjärvi. KUVA: MIKKO STIG / LEHTIKUVA

   Lue lisää: Eurovaaliehdokas avautuu Facebookissa rikostuomiostaan: ”Nuoren ikäni raskaimmat virheet”.

   Maanantaina selvisi, että totuus on vielä karumpi. Lapin käräjäoikeuden mukaan 15-vuotias Näkkäläjärvi ja kolme muuta poikaa tappoivat aikuisen kissan yhdessä ja yksissä tuumin. Näkkäläjärvi myönsi lyöneensä kissaa mökin portailla lapiolla. Surmaamisen jälkeen kissa poltettiin nuotiolla.

   Muut kolme poikaa olivat käyneet samalla mökillä jo pari päivää aiemmin. Tuolloin he olivat tappaneet kahdeksan kissanpentua. Näkkäläjärvi ei ollut sillä reissulla mukana, eikä häntä syytetty pentuihin kohdistuneista eläinsuojelurikoksista tai muista tuon käynnin tihutöistä.

   Mökki kuului inarilaiselle naiselle, joka oli myös surmattujen kissojen omistaja. Hänellä ei ollut oikeudessa vaatimuksia syytettyjä kohtaan, sillä he olivat sopineet asian ennen oikeudenkäyntiä.

   Lue lisää: Tällaisia ovat Sdp:n Näkkäläjärven tuomiot: Osallistui kissan tappamiseen ja ajoi humalassa ojaan neljä matkustajaa kyydissään.

   IS sai haltuunsa valokuvat, jotka Inarin-Utsjoen poliisi otti rikospaikalla tuoreeltaan 10. kesäkuuta 2006. Kuvista näkyy, millaista tuhoa mökillä oli saatu aikaan.

   Useissa kuvissa näkyy hiiltyneitä kissanraatoja, joita oli poltettu pihalle laitetussa nuotiossa. IS ei julkaise näitä kuvia, koska ne saattaisivat ahdistaa lemmikkien ystäviä.

   Aikuisen kissan ja yhden pennun ruumiit olivat vielä nuotion tuhkassa. Loput raadot lojuivat siellä täällä pitkin pihaa.

   Pojat tunkeutuivat inarilaisnaisen mökkiin ainakin kahdesti.
   Pojat tunkeutuivat inarilaisnaisen mökkiin ainakin kahdesti. KUVA: POLIISI

   Oikeudessa neljää poikaa syytettiin kissojen surmaamisen ja kotirauhan rikkomisen ohella vahingonteosta. Mökissä oli sotkettu paikkoja ja rikottu tavaroita. Televisio oli pudotettu lattialle ja cd-soitin rikottu.

   Oveen oli kirjoitettu teksti ”tapettiin sun katit” ja piirretty kissan kuva. Näkkäläjärvi myönsi oikeudessa, että hän oli yhdessä muiden kanssa hakenut töhrimiseen käytetyt maalit. Pojat myönsivät myös, että mökki sotkeutui vereen kissoja tapettaessa.

   Muun sotkemisen ja tavaroiden rikkomisen pojat kiistivät.

   Mökin ovi oli tahrittu spray-maalilla: ”Tapettiin sun katit”.
   Mökin ovi oli tahrittu spray-maalilla: ”Tapettiin sun katit”. KUVA: POLIISI

   Paikkoja oli sotkettu.
   Paikkoja oli sotkettu. KUVA: POLIISI

   Lattia oli tahriintunut kissojen vereen.
   Lattia oli tahriintunut kissojen vereen. KUVA: POLIISI

   Käräjäoikeus joka tapauksessa katsoi poikien syyllistyneen niihin tekoihin, joista syyttäjä heille vaati rangaistusta. Näkkäläjärvi selvisi 30 päiväsakolla, muut pojat saivat 50 päiväsakkoa kukin.

   STT kertoi maanantaina, että Näkkäläjärvi salasi rikostaustansa puolueeltaan. Ehdokkaaksi asettuessaan hän vakuutti kirjallisesti lomakkeella, että kertoisi mahdollisista rikostuomioistaan tai käynnissä olevista rikostutkinnoista.

   Lue lisää: Tällaisen vakuutuksen Näkkäläjärvi antoi taustoistaan – Sdp ei puutu valehteluun: ”Äänestäjien asia arvioida”.

   Näin hän ei kuitenkaan tehnyt, vaan paljastukset tulivat puolueelle yllätyksenä. SDP ei silti ryhdy toimenpiteisiin Näkkäläjärveä vastaan.

   – On äänestäjien asia on arvioida, millainen painoarvo tällaisilla nuoruuden synneillä on. Meidän puolelta ei ole seuraamuksia, järjestöpäällikkö Jenny Suominen sanoi IS:lle maanantaina.

   Näkkäläjärvi on toinen tuoreempikin rikostuomio. Hänet tuomittiin 30 päivän ehdolliseen vankeuteen ja oheissakkoihin törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, joihin hän syyllistyi Sodankylässä vuonna 2010. Tuolloin hän oli 20-vuotias.

   Rattijuopumuksestaan Näkkäläjärvi kertoi sunnuntaina Facebookissa, että hän oli hypännyt humalassa rattiin, nukahtanut ja ajanut metsään. Hän ei maininnut, että kyydissä oli neljä matkustajaa. Tämä selvisi vasta maanantaina Lapin käräjäoikeuden tuomiosta.

   • Anonyymi

    Pahuus valtaa alaa politiikassa.


  • Anonyymi

   nyt torille marssimaa riikka purran puolesta

  • Anonyymi

   Kaupunginvaltuusto suoja työpikka rikollisille selvää korruptioita ja kähmintää , onko huumeet mukana ja prostituutio entäpä lyhyt vuokraus matkailuyrittäjät , ihmiskauppa yms . rikollisuus ja valtuusto suojatyöpaikka.

  • Anonyymi

   SDP KASKUSTA VIHREET RKP. MAMUJEN HYYSÄÄJÄT LAPIN TAPPAJAT IHMISKAUPPAA VIATTOMILLA IHMISILLÄ MATKAILUYRITTÄJÄT MAKSAVAT PÄÄTTÄJILLE HUUME RAHOIILA TIENANNEET MOJOVIA SUMMIA KORONA AIKAN .. ROVANIEMI LEVI HUUME AKSELI ..PIKAVIPPII KETÄÄN EI SAADA KIINI MAKSETTU HYVÄ VELI KERHO EROTKAA SAATNA LOISET LAPIN TAPPAJAT. JA NÄITTEN LAPSET SAMAA HOMMAA HUUMEITA RÖTÖKSIÄ YMS.

  • Anonyymi

   sss

  • Anonyymi

   sanna jauhoissa huumeissa koko kunnavaltuusto huume hemmoja

  • Anonyymi

   Tää mikkel on aina baarissa räkä kännissä örveltää kehuu oon sannaa lipaissut , mitähän se tarkoittaa .Lipaissut sutinut yms. jauhoissa vai ei.

  • Anonyymi

   Kissantappajalla massa murhaajan puheet ja uhot , kovaa puhetta BREIVIKIN KAVERI Lapin kansa Kun

   Anonyymi-ap
   2023-09-17 13:52:00
   Ilmoita
   Kissantappajalla massa murhaajan puheet ja uhot , kovaa puhetta BREIVIKIN KAVERI


   Lapin kansa

   Kun Mikkel Näk­kä­lä­jär­vi va­lit­tiin sdp:n puo­lue­sih­tee­rik­si, yksi on­nit­te­lu­vies­ti läm­mit­ti eri­tyi­ses­ti mieltä – "Haluan ajaa po­li­tiik­kaa, jossa kenestä tahansa voi tulla mitä ta­han­sa"

  • Anonyymi

   Anteeksiantoa vai muistitestiä?

   • Anonyymi

    Varmaan kumpikin reitti voi tulla kyseeseen.


  • Anonyymi

   fsv

  • Anonyymi

   cFvfagv

  • Anonyymi

   rewvqerr

  • Anonyymi

   vwgV

  • Anonyymi

   scFDdf

  • Anonyymi

   CSAVFds gd

  • Anonyymi

   CFvR

  • Anonyymi

   Käykääs kaiken kiireen keskellä kannattamassa tuota kahden sähkömittarin aloitetta, että kämpässä saa olla pörssisähkömittari ja se nykyinen. Niillä voi sitten saada sitä, joka on halvempaa sähköä. https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/12663

   Ja laittakaa liiton porukka kannattamaan.

  • Anonyymi

   eeeeee

  • Anonyymi

   aaaa

  • Anonyymi

   ddd

  • Anonyymi

   wwww

  • Anonyymi

   ssss

  • Anonyymi

   dddd

  • Anonyymi

   xxxxx

  • Anonyymi

   ddd

  • Anonyymi

   dddd

  • Anonyymi

   ssss

  • Anonyymi

   xxxx

  Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Netta pelkäsi Maisan nappaavan kauramiljanäärin

   Samanlaisia naisia tuntuvat muutenkin olevan. Tietää kertoa: https://www.seiska.fi/rikos/kauramiljonaari-jp-kukkosen-ne
   Kotimaiset julkkisjuorut
   159
   7101
  2. Harvinaiset kuvat: Iskelmäkuningatar Eini ja Lars-rakas yhdessä juhlimassa "Jotain suurta pienen..."

   Iskelmäkuningatar Eini oli tänä vuonna Linnan juhlissa puolisonsa Lars Pajumäen kanssa. Lars-puolisoa ei ole paljon julk
   Suomalaiset julkkikset
   37
   2101
  3. Jouluahdistus

   Mitä te sinkut teette Jouluna?
   Sinkut
   133
   2064
  4. Se olet todella sinä

   En voisi onnellisempi olla ❤️ Se olet oikeasti sinä joka mulle kirjoitellut ❤️ Mulla ollut ihan kamala ikävä sinua ❤️
   Ikävä
   121
   1895
  5. Tietäisinpä mitä sinä haluat

   Annat vihjeitä, että haluaisit kenties lähentyä, mutta jos otan askeleen lähemmäs, saan osakseni vain torjuntaa. En tied
   Ikävä
   62
   1518
  6. Olet tosi ihana

   Ja rakas.
   Ikävä
   62
   1213
  7. Jodel ei toimi

   Aina kun avaan jodelin se vaan crashaa välittömästi? Mitä voin tehä asialle?
   Viihde ja kulttuuri
   9
   1182
  8. Voitko nainen kertoa

   Miksi rakkaus sinua kohtaan ei vain lopu vaikka kuinka yrittää :(
   Ikävä
   60
   1177
  9. Edellinen alotukseni poistui joten

   Uusiksi sama. Hyvää viikonloppua ystävä ja anteeksi kaikesta.
   Ystävyys
   141
   1066
  10. Miehelle tämä

   Voi olla tosi vaikea olla normaalisti kun sinua jos joutuu katsomaan. Olet niin komea.
   Ikävä
   105
   963
  Aihe