Vähemmästäkin on eroitettu , onko sdp,llä eri laki ja oikeus eläimiin. PAM.

Anonyymi-ap

Ro­va­nie­men kau­pun­gin­val­tuus­ton 2. va­ra­pu­heen­joh­ta­ja Mikkel Näk­kä­lä­jär­vi lähtee ehdolle sdp:n puo­lue­sih­tee­rik­si
Aleksi Pohjola
0
09.06.2023 10:16
POLITIIKKA
Rovaniemen kaupunginvaltuuston 2. varapuheenjohtaja Mikkel Näkkäläjärvi (sd.) lähtee tavoittelemaan sdp:n puoluesihteerin paikkaa. Puoluesihteeri valitaan syyskuussa sdp:n puoluekokouksessa Jyväskylässä.
Rovaniemen kaupunginvaltuuston 2. varapuheenjohtaja Mikkel Näkkäläjärvi (sd.) lähtee tavoittelemaan sdp:n puoluesihteerin paikkaa. Puoluesihteeri valitaan syyskuussa sdp:n puoluekokouksessa Jyväskylässä.
KUVA: ANSSI JOKIRANTA
Rovaniemen kaupunginvaltuuston 2. varapuheenjohtaja Mikkel Näkkäläjärvi, 32, (sd.) lähtee ehdolle sdp:n puoluesihteeriksi.

Näkkäläjärvi on toiminut vuodesta 2020 Palvelualojen ammattiliitto PAMin Pohjois-Suomen aluepäällikkönä. Sitä ennen hän toimi Demarinuorten puheenjohtajana 2016–2020.

75

893

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ADRESSI MIKKEL NÄKKÄLÄJÄRVI SDPEROITETTAVA VERRATKAA RIIKKA PURRRAAN KUKA TAPPAA KISSOJA LAPIOLLA EI AINAKAA RIIKKA PURRA PS

    • Anonyymi

      SELVÄ DIKTAARORI MIKKEL PUUTTININ LEHTO LAPSI.

      • Anonyymi

        Kissantappajalla massa murhaajan puheet ja uhot , kovaa puhetta BREIVIKIN KAVERI Lapin kansa



        Kissantappajalla massa murhaajan puheet ja uhot , kovaa puhetta BREIVIKIN KAVERI


        Lapin kansa

        Kun Mikkel Näk­kä­lä­jär­vi va­lit­tiin sdp:n puo­lue­sih­tee­rik­si, yksi on­nit­te­lu­vies­ti läm­mit­ti eri­tyi­ses­ti mieltä – "Haluan ajaa po­li­tiik­kaa, jossa kenestä tahansa voi tulla mitä ta­han­sa"


    • Anonyymi

      EIKÖ TÄMÄ OLE PAHIMMAN LUOKA RASISMIA KISSOJA JA MUITAKIN ELÄIMIÄ KOHTAA RASISMIA HÄ EIKÄ OLE 15 VUOTTA VANHA JUTTU HURSKATELIJAT SDP KESKUSTA RKP. KUKA HEITTÄÄ ENSIMÄISEN KIVEN SANNA MARININ MASINOMA VIHA KAMPANJA RIIKKA PURRAA VASTAA KAIKKI TIETÄÄ ETTÄ JUTUN TAKAN ON VAIN SANNA MARIN, KATKERA JAUHO NAAMA.

    • Anonyymi

      ROVANIEMI KORRUPTIO PESÄKE RIKOLLISET TÄÄLLÄ KUNIKAITA TAAS MENNÄÄN SDP SDP,, PIKAVIPPII KESKUSTA VIKISEE OI OI KISSAN TAPPAJA JUHLII RASISMI PELLE EKKÖ TAJUA EROTA ONKO SELKÄ RANKAA ROIKKUU VAIN SUOJATYÖPAIKKA . PAM , SDP,, ALAS RASISMIA VIATTOMIEN LUONTOKAPPALEIDEN TAPPAJAT

    • Anonyymi

      Eläinsuojelupoliisi koko maahan
      Teemme töitä sen puolesta, että eläinsuojelurikoksiin keskittyvä poliisitoiminta laajenee koko maahan.


      Kysy ja keskustele eläinsuojelusta Eläinsuojelu-chatissa
      Eläinsuojeluneuvojamme vastaavat eläinsuojeluaiheisiin kysymyksiin Eläinsuojelu-chatissa.

      SEY toimii
      Eläinsuojelutarinoita
      Eläinsuojelumaailma on täynnä koskettavia eläinkohtaloita ja eläinsuojelutyötä koko sydämellään tekeviä ihmisiä. Tämä maa pitää sisällään lukemattoman määrän eläinsuojelutarinoita, jotka ansaitsevat tulla kuulluiksi.

    • Anonyymi

      Hyvinvoiva kissa
      SEYn opas kissan hoitoon

      Tutustu Hyvinvoiva kissa -oppaaseen →

    • Anonyymi

      Nyt kaikki marssimaa kissojen rasismia vastaa .

    • Anonyymi

      Täällä kissantappo tehtiin – kuvat Mikkel Näkkäläjärven rikospaikalta
      Kuvat kertovat, millaista jälkeä poikajoukko sai aikaan inarilaisnaisen mökillä.

      JAA

      Poliisi kuvasi tihutöiden jäljet tuoreeltaan.
      Poliisi kuvasi tihutöiden jäljet tuoreeltaan. KUVA: POLIISI

      Rami Mäkinen
      21.5.2019 19:48
      Eurovaaliehdokas Mikkel Näkkäläjärven (sd), 28, vanhat rikostuomiot nousivat tapetille sunnuntaina, kun hän itse ilmoitti olevansa Helsingin Sanomien selvityksessä esiin noussut rikostaustainen demariehdokas. IS julkaisee nyt poliisin kuvat hänen kohutun eläinsuojelurikoksensa tekopaikalta.

      Näkkäläjärvellä on sakkotuomio vuonna 2006 tehdyistä eläinsuojelurikoksesta, kotirauhan rikkomisesta ja vahingonteosta. Hän oli tuolloin vasta 15-vuotias eli juuri rikosoikeudellisen vastuuikärajan ylittänyt.

      ”Tyhmyys tiivistyi porukassa ja muiden joukossa löin kissaa,” Näkkäläjärvi tunnusti Facebookissa sunnuntaina.

      Mikkel Näkkäläjärvi.
      Mikkel Näkkäläjärvi. KUVA: MIKKO STIG / LEHTIKUVA

      Lue lisää: Eurovaaliehdokas avautuu Facebookissa rikostuomiostaan: ”Nuoren ikäni raskaimmat virheet”.

      Maanantaina selvisi, että totuus on vielä karumpi. Lapin käräjäoikeuden mukaan 15-vuotias Näkkäläjärvi ja kolme muuta poikaa tappoivat aikuisen kissan yhdessä ja yksissä tuumin. Näkkäläjärvi myönsi lyöneensä kissaa mökin portailla lapiolla. Surmaamisen jälkeen kissa poltettiin nuotiolla.

      Muut kolme poikaa olivat käyneet samalla mökillä jo pari päivää aiemmin. Tuolloin he olivat tappaneet kahdeksan kissanpentua. Näkkäläjärvi ei ollut sillä reissulla mukana, eikä häntä syytetty pentuihin kohdistuneista eläinsuojelurikoksista tai muista tuon käynnin tihutöistä.

      Mökki kuului inarilaiselle naiselle, joka oli myös surmattujen kissojen omistaja. Hänellä ei ollut oikeudessa vaatimuksia syytettyjä kohtaan, sillä he olivat sopineet asian ennen oikeudenkäyntiä.

      Lue lisää: Tällaisia ovat Sdp:n Näkkäläjärven tuomiot: Osallistui kissan tappamiseen ja ajoi humalassa ojaan neljä matkustajaa kyydissään.

      IS sai haltuunsa valokuvat, jotka Inarin-Utsjoen poliisi otti rikospaikalla tuoreeltaan 10. kesäkuuta 2006. Kuvista näkyy, millaista tuhoa mökillä oli saatu aikaan.

      Useissa kuvissa näkyy hiiltyneitä kissanraatoja, joita oli poltettu pihalle laitetussa nuotiossa. IS ei julkaise näitä kuvia, koska ne saattaisivat ahdistaa lemmikkien ystäviä.

      Aikuisen kissan ja yhden pennun ruumiit olivat vielä nuotion tuhkassa. Loput raadot lojuivat siellä täällä pitkin pihaa.

      Pojat tunkeutuivat inarilaisnaisen mökkiin ainakin kahdesti.
      Pojat tunkeutuivat inarilaisnaisen mökkiin ainakin kahdesti. KUVA: POLIISI

      Oikeudessa neljää poikaa syytettiin kissojen surmaamisen ja kotirauhan rikkomisen ohella vahingonteosta. Mökissä oli sotkettu paikkoja ja rikottu tavaroita. Televisio oli pudotettu lattialle ja cd-soitin rikottu.

      Oveen oli kirjoitettu teksti ”tapettiin sun katit” ja piirretty kissan kuva. Näkkäläjärvi myönsi oikeudessa, että hän oli yhdessä muiden kanssa hakenut töhrimiseen käytetyt maalit. Pojat myönsivät myös, että mökki sotkeutui vereen kissoja tapettaessa.

      Muun sotkemisen ja tavaroiden rikkomisen pojat kiistivät.

      Mökin ovi oli tahrittu spray-maalilla: ”Tapettiin sun katit”.
      Mökin ovi oli tahrittu spray-maalilla: ”Tapettiin sun katit”. KUVA: POLIISI

      Paikkoja oli sotkettu.
      Paikkoja oli sotkettu. KUVA: POLIISI

      Lattia oli tahriintunut kissojen vereen.
      Lattia oli tahriintunut kissojen vereen. KUVA: POLIISI

      Käräjäoikeus joka tapauksessa katsoi poikien syyllistyneen niihin tekoihin, joista syyttäjä heille vaati rangaistusta. Näkkäläjärvi selvisi 30 päiväsakolla, muut pojat saivat 50 päiväsakkoa kukin.

      STT kertoi maanantaina, että Näkkäläjärvi salasi rikostaustansa puolueeltaan. Ehdokkaaksi asettuessaan hän vakuutti kirjallisesti lomakkeella, että kertoisi mahdollisista rikostuomioistaan tai käynnissä olevista rikostutkinnoista.

      Lue lisää: Tällaisen vakuutuksen Näkkäläjärvi antoi taustoistaan – Sdp ei puutu valehteluun: ”Äänestäjien asia arvioida”.

      Näin hän ei kuitenkaan tehnyt, vaan paljastukset tulivat puolueelle yllätyksenä. SDP ei silti ryhdy toimenpiteisiin Näkkäläjärveä vastaan.

      – On äänestäjien asia on arvioida, millainen painoarvo tällaisilla nuoruuden synneillä on. Meidän puolelta ei ole seuraamuksia, järjestöpäällikkö Jenny Suominen sanoi IS:lle maanantaina.

      Näkkäläjärvi on toinen tuoreempikin rikostuomio. Hänet tuomittiin 30 päivän ehdolliseen vankeuteen ja oheissakkoihin törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, joihin hän syyllistyi Sodankylässä vuonna 2010. Tuolloin hän oli 20-vuotias.

      Rattijuopumuksestaan Näkkäläjärvi kertoi sunnuntaina Facebookissa, että hän oli hypännyt humalassa rattiin, nukahtanut ja ajanut metsään. Hän ei maininnut, että kyydissä oli neljä matkustajaa. Tämä selvisi vasta maanantaina Lapin käräjäoikeuden tuomiosta.

      • Anonyymi

        Pahuus valtaa alaa politiikassa.


    • Anonyymi

      nyt torille marssimaa riikka purran puolesta

    • Anonyymi

      Kaupunginvaltuusto suoja työpikka rikollisille selvää korruptioita ja kähmintää , onko huumeet mukana ja prostituutio entäpä lyhyt vuokraus matkailuyrittäjät , ihmiskauppa yms . rikollisuus ja valtuusto suojatyöpaikka.

    • Anonyymi

      SDP KASKUSTA VIHREET RKP. MAMUJEN HYYSÄÄJÄT LAPIN TAPPAJAT IHMISKAUPPAA VIATTOMILLA IHMISILLÄ MATKAILUYRITTÄJÄT MAKSAVAT PÄÄTTÄJILLE HUUME RAHOIILA TIENANNEET MOJOVIA SUMMIA KORONA AIKAN .. ROVANIEMI LEVI HUUME AKSELI ..PIKAVIPPII KETÄÄN EI SAADA KIINI MAKSETTU HYVÄ VELI KERHO EROTKAA SAATNA LOISET LAPIN TAPPAJAT. JA NÄITTEN LAPSET SAMAA HOMMAA HUUMEITA RÖTÖKSIÄ YMS.

    • Anonyymi

      sss

    • Anonyymi

      sanna jauhoissa huumeissa koko kunnavaltuusto huume hemmoja

    • Anonyymi

      Tää mikkel on aina baarissa räkä kännissä örveltää kehuu oon sannaa lipaissut , mitähän se tarkoittaa .Lipaissut sutinut yms. jauhoissa vai ei.

    • Anonyymi

      Kissantappajalla massa murhaajan puheet ja uhot , kovaa puhetta BREIVIKIN KAVERI Lapin kansa Kun

      Anonyymi-ap
      2023-09-17 13:52:00
      Ilmoita
      Kissantappajalla massa murhaajan puheet ja uhot , kovaa puhetta BREIVIKIN KAVERI


      Lapin kansa

      Kun Mikkel Näk­kä­lä­jär­vi va­lit­tiin sdp:n puo­lue­sih­tee­rik­si, yksi on­nit­te­lu­vies­ti läm­mit­ti eri­tyi­ses­ti mieltä – "Haluan ajaa po­li­tiik­kaa, jossa kenestä tahansa voi tulla mitä ta­han­sa"

    • Anonyymi

      Anteeksiantoa vai muistitestiä?

      • Anonyymi

        Varmaan kumpikin reitti voi tulla kyseeseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varmaan kumpikin reitti voi tulla kyseeseen.

        Tähän aikaan päivästä täytyy hyväksyä molemmat reitit.


    • Anonyymi

      fsv

    • Anonyymi

      cFvfagv

    • Anonyymi

      rewvqerr

    • Anonyymi

      vwgV

    • Anonyymi

      scFDdf

    • Anonyymi

      CSAVFds gd

    • Anonyymi

      CFvR

    • Anonyymi

      Käykääs kaiken kiireen keskellä kannattamassa tuota kahden sähkömittarin aloitetta, että kämpässä saa olla pörssisähkömittari ja se nykyinen. Niillä voi sitten saada sitä, joka on halvempaa sähköä. https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/12663

      Ja laittakaa liiton porukka kannattamaan.

    • Anonyymi

      eeeeee

    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      wwww

    • Anonyymi

      ssss

    • Anonyymi

      dddd

    • Anonyymi

      xxxxx

    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      dddd

    • Anonyymi

      ssss

    • Anonyymi

      xxxx

    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      cccc

    • Anonyymi

      xxxx

    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      ddd

      • Anonyymi

        Vaihtoehto kunnianloukkauskäräjöinnille. Entä jos Mikkel Näkkäläjärvi alkaa kyseleen kunniansa perään rikosilmoituksella anonyymeistä. Nappaisikohan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaihtoehto kunnianloukkauskäräjöinnille. Entä jos Mikkel Näkkäläjärvi alkaa kyseleen kunniansa perään rikosilmoituksella anonyymeistä. Nappaisikohan?

        Eipä taida poika viitsiä. Hän tietää että puolue-eliitti struntar i skit.


    • Anonyymi

      h ns

    • Anonyymi

      xxx

    • Anonyymi

      ddd

      • Anonyymi

        ZZZZ


    • Anonyymi

      sss

    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      dddd

    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      wwww

    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      sss

    • Anonyymi

      ssss

    • Anonyymi

      ssssss

    • Anonyymi

      Hunks

    • Anonyymi

      HOX!

    • Anonyymi

      zzz

    • Anonyymi

      DDD

    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      Sitten kun hoxaanokat tajuaa, että maa on luisumassa sisällissotaan, mikä sitten neuvoksi?

    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      sss

    • Anonyymi

      dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

    • Anonyymi

      ddddd

    • Anonyymi

      xxxx

    • Anonyymi

      wwww

    • Anonyymi

      zzz

    • Anonyymi

      sss

    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      ddd

    Ketjusta on poistettu 26 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      654
      4814
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3519
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      154
      3241
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      169
      2498
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2329
    6. Mitkä kolme sanaa haluat nyt sanoa ikäväsi kohteelle?

      Niitä tässä odotan.
      Ikävä
      255
      1899
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1467
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      99
      1363
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1359
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1140
    Aihe