Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Miksi naiset esittävät vaikeita?

Anonyymi-ap

Hei!

Pakko tulla avautumaan tänne, että ihmettelen kummasti tätä joka perkuleen vuosikymmenettä juttua. Eli naiset eivät ikinä aloita keskusteluja, sen lisäksi eivät ikinä kysy mitään. Kyllä pareja tulee vähän väliä ja viesteihinkin vastaavat usein, mutta niin tylysti ja itse saa olla se ylläpitäjä.

16

592

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olet väärässä. Viimeksi tänään 21v nuori neiti itse aloitti keskustelun, kertoi kuka on ja kysyi kuka minä olen, millä asialla olen liikkeellä. Sitten puhuttiin vartti kaikkea muuta, asioita jotka tuo nuori leidi itse nosti esille, kuten mm. lenkkarien erot, töiden älyttömät vuorotukset, työturvallisuuden puutteet jotka korjautuivat vasta kun jotakuta sattui ja omat harrastuksensa. Kyseli uteliaana penteleenä minun kengistäni ja harrastuksistani, vaan höpöttelyähän se oli niin mikä ettei. Ja ei, ei ole mitenkään ainutlaatuinen tapaus minun elämässäni, niin ei voi viitata sattumaan tai lottovoittoon.

      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        🍑 ­N­y­­m­f­­­o­­­m­­­a­­a­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#179471967

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Olen aikuinen nainen.Koskan en esitänyt vaikeaa miehelle.Mutta en siedä lähestytään samma kerotalo pihaa mieht.Joille en antanut mitään vinkiä olisin kinostunnut.Ei tarkoita nainen jos asuu yksin vanha tai nuori ON Vapaata riistaa. Syytä tai toisesta yksin asuville kerostaloissa oleville vahemille miehille,Kännissä lulevat ovat Leijonia ja suu lisäksi ruokoton.Yksin asuminen ei tarkoita että ei serustelisi tai ei ole elämää.Kuaan ei esitä vaikeasti isketävää,Jos joku esitää ei kehtaa Koulu, Työpaikka Kerostalojen piha piiri läpäytää päin näköä EI KIINOSTA.

    • Anonyymi

      Ehkä koska helpoin tapa päästä miehestä eroon on osoittaa kiinnostuksensa. Tätä on kätevä hyödyntää myös ikään kuin käänteispsykologiana, kun toivoo pääsevänsä jostakusta eroon.

      • Anonyymi

        Taitaa sama päteä naisiin. Ainut syy osoittaa kiinnostusta ja kertoa tunteistaan lienee se jos toinen on niin kiva että itse alkaa ihastua. Sellainen pitää lopettaa heti alkuunsa, koska ihastuminen ei ole koskaan hyvä asia vaan loputtoman murheen ja pahoinvoinnin suo. Kun osoittaa kiinnostusta, niin toinen lakkaa olemasta kiva ja muuttuu kylmäksi ja vältteleväksi, jolloin omasta ihastuksestakin voi päästä eroon vähitellen jos on onnekas.


    • Anonyymi

      Jännä juttu kun kokemusta juurikin toisin päin. Itse saanut olla aloittamassa keskustelua sekä kyselemässä aina ja miehet ei kysy KOSKAAN mitään minulta eli ymmärrän siitä etten kiinnosta heitä tippaakaan. Itsestään kyllä puhuvat joko kyllästymiseen asti tai vastaavat vain kysymykseen ja ovat sen jälkeen aivan hiljaa.

    • Anonyymi

      Mullakin on ihan päinvastainen kokemus. Itse olen aina ollut keskusteluja aloittamassa ja miehistä saa oikein nyhtämällä nyhtää keskustelua ulos. Yhden kahden sanan vastauksia tai murahtelua. Sitten kun toteat, että ok ja annetaan olla, niin kysellään perään, että "mikä tuli". 🙄

      • Anonyymi

        Sama juttu täälläkin, heti on vika minussa kun en enää jaksanutkaan miehen puhumattomuutta vaikka kuinka monta tilaisuutta annoin ja yritin yrittämistäni saada keskustelua käyntiin.


    • Anonyymi

      Entä jos ne eivät esitä, vaan ihan oikeasti ovat vaikeita?

    • "Miksi naiset esittävät vaikeita?"

      Sellaisia tyttöjä on todella vähän, ovat uratyttöjä jotka kulkevat nöpönenu pystyssä. Mutta naisia, wanhoja naisia ja mummeleleita on, mitä wanhemmaksi käyvät sen enemmän he vihaavat seksiä.

    • Anonyymi

      "naiset eivät ikinä aloita keskusteluja"

      Mummelit, wanhat naiset ja naiset nimenomaan aloittavat keskusteluja. Ihan kylmiltään, puun takaa niitä ilmestyy, tuntemattomia, aloittamaan "keskustelua".

    • Anonyymi

      Seksuaaliset suhteet eivät -ikinä- ala (suoraan, kylmiltään) aloittamalla keskustelu. Ensin on soidinmenot johon sisältyy silmäpeliä yms sanatonta viestintää ja yleensä tyttö suorittaa miehen taustojen kartoitusta. Ennen kun mies avaa keskustelun, kummatkin ovat jo vihjanneet toisilleen, ensin arasti, sitten yhä kuumottavammin, että palavat halusta keskustella keskenään.

    • Anonyymi

      Mikä sun ongelma on?

      • Anonyymi

        Oon rakastunut yhteen mun luokkalaiseen ja oon pyytäny sitä kaks kertaa se on sanonu ei tällä hetkellä se on yhen toisen kaa mitä teen?


    • Anonyymi

      Mitä teen

    • Anonyymi

      ???

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2317
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1728
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1530
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1457
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1429
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      68
      1241
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe