Syntyvyys laskee suomessa

Anonyymi-ap

40

372

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko körönärököte syynä?

      • Anonyymi

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        🔞 ­­­N­­­y­m­­­f­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17948762b

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Joko kohta taas joku ehottaa talkoita🤔

      "Ja sitten ponnistetaan yhdessä, Hoplaa!"

    • Anonyymi

      Ulkomailta lisää miehiä suomeen nyt voitais kokeilla aasialaisia miehiä kun venäläisiä ukrainalaisia arabi ja somali miehiä on ollut ja on ja silti syntyvyys laskee tai maahanmuuton ehdoksi et täytyy tehdä 1-4 lasta eri naisten kanssa

    • Mä oon jo hoitanut oman osani syntyvyyden eteen ja jatkossa keskityn ainoastaan kuivaharjoitteluun, eli suojattuun treeniin. :oD

    • Anonyymi

      En itse kelpaa naisille mutta en myöskään halua mennä että ottaisin väkisin.

    • Anonyymi

      tarvitaan isoja hyvin varusteltuja mustia miehiä tänne! vähintään kaksi joka naiselle

    • Anonyymi

      Naiset on nirsoja. Ei tavis miehet kelpaa ja siksi syntyvyys laskee. Suomessa on yli 500 000 sinkkumiestä. Eivät ne kelpaa naisille koska eivät ole komeita top 10 miehiä.

    • Anonyymi

      Rokote toimii.

    • Anonyymi

      Syntyvyys tulee laskemaan myös tulevissa sukupolvissa, koska seta homoutta tuutataan päiväkodeissa ja kouluissa lapsiin.

    • Anonyymi

      Mahtavaa. Jo joutaa loppuakkin.

    • Anonyymi

      H0m0agendassa, johon kuuluu h0m0seksuaalisuuden ylenmääräinen promotoiminen mm. laittamalla jokaiseen tv-ohjelmaan ns. kiintiöhomo(ja) ja suoranainen ylistäminen, ei siinä kuitenkaan ole kyse h0m0jen oikeuksista, eivätkä sen takana ole tavalliset h0m0t ja lesb0t, vaan se on osa eliitin kulttuurimarxistista ägendaa, jonka tarkoitus on tuhota länsimainen sivilisaatio sisältä päin..

      H0m0seksuaalisuuden ylistäminen ja ihannointi pyritään esittämään edistyksellisyytenä "heteronormatiivisessa" yhteiskunnassa. Tosiasiassa heteroseksuaalisuus on kuitenkin sivilisaation pystyssä pitävä voima, koska niin ihmiset lisääntyvät, joten on itsestäänselvyys, että heteroseksuaalisuus on normi.

      • Montas lasta oot tehnyt itse?


    • Anonyymi

      Homoagendaa pusketaan nyt valemedian ja virkavallan kaikella voimalla. Kommunisti on myynyt kaikki periaatteensa ja kuvittelee, että ”raukkojen” homojen ja perverssien yletön hyysääminen on kompensoiva hyve, jolla sovittaa syntinsä. Mutta tämänkin hyveen marxisti muuttaa yhteiskuntaa tuhoavaksi toiminnaksi. Nyt homoagendalla ajetaan yli omistajan oikeudet (se vähä, mitä ei verottamalla ja määräyksiä keksimällä pystytä viemään) Siinä koko marxismin kaava: järjestäytynyt yhteiskunta laitetaan p*skaksi ja tilalle synkkä poliisivaltio, jossa kaikki ovat köyhiä ja elävät pelossa.

    • Anonyymi

      Yli 100 ihmistä pidätettiin LGBT-agendan kielletyssä Pride-paraatissa Turkissa.

      Turkki ei katso hyvällä globalistien seksuaaliagendaa jonka tarkoitus on väestönvähennys. Yli sata ihmistä pidätettiin Pride-paraatissa Turkin suurimmassa kaupungissa sunnuntaina, Istanbulin kuvernööri Davut Gul sanoi. Aktivistit lähtivät kaduille virallisesta tapahtumakiellosta huolimatta.

    • Anonyymi

      💉💉💉💔💔💔ei kai vaan piikki syynä? Senhän piti olla tutkittu ja turvallinen...ei kai meille valehdeltu???

      • Anonyymi

        😂 rokotehörhötkin heräsi että on mahku taas spammata.


    • Anonyymi

      Semmoisia piikkejä. Päälle vähän transsutusta ja miesvihaa, no mitähän veikkaatte? Tää kaikki on tarkoitushakuista.

    • En etsi enää kumppania lapsentekoon. Lapsilukuni on täynnä.

      Nimim. "Lapsenlapsia odotellessa, mutta en vielä ole kuollut"

    • Anonyymi

      xena niin , en ole varma oletko sama joka piti pyöräilystä, mutta niin, itselläni, pidän pyöräöilystäå paljon mutta, hammasjutut... taaskin parikertaa takseilla hammaslääkärissä käymässä..

      .. mutta niin hyvää sinänsä että hampaat kunnossa sitten jos uswein käy hammaslääkäreillä, sinänsä, mutta kallista...

    • Anonyymi

      Naiset kuvittelevat, että lapset voi tehdä "sitten joskus" kun ensiksi on "hankittu kokemuksia" eli saatu makeita some-postauksia matkoilta sun muualta.

      "Nykyaikainen elämänmuoto" ei voita biologiaa ja edelleen 30 vuotta alkaa olla yläikäraja ensisynnyttäjälle. Jos 35-vuotias nainen yrittää aloittaa lapsenhankinnan eikä onnistu tulemaan raskaaksi, niin se ei ole "tragedia" tai edes "ongelma" vaan valinta.

    • Päättäjissäkin on syynsä. Lasten rahoja on siirretty viime vuosina paljon vanhuksille, vaikka vanhuudesta ei voi parantua.

    • Anonyymi

      Silti media ylistää homoutta ylivertaisena.
      Lapsille ei riitä psykologeja transu hommiin,tuskin synnyttävät yhtään lasta,kun
      ovat mömmöt syöneet.

    • Ehkäpä näin tyhmä kansa joutaakin kuolla sukupuuttoon.

      • Ministeri Rydman on verrannut kielojen ja kansojen leviämisnopeutta samanlaiseksi, joten piti tarkistaa mikä tämä kielojen leviämistahti on. https://www.worlddata.info/africa/somalia/populationgrowth.php
        Somalian urhea 12 miljoonainen kansa on 12 vuodessa lisääntynyt saman määrän mikä Suomessa on asukkaita. Jos jossain vaiheessa Somaliassa ei ruokaa riitä kaikille, niin siihen tietenkin ensisijainen syy on 1 asteen nousu ilmaston lämpötilassa eikä väkimäärän tuplaantuminen aina reilussa 20 vuodessa.


      • scrg kirjoitti:

        Ministeri Rydman on verrannut kielojen ja kansojen leviämisnopeutta samanlaiseksi, joten piti tarkistaa mikä tämä kielojen leviämistahti on. https://www.worlddata.info/africa/somalia/populationgrowth.php
        Somalian urhea 12 miljoonainen kansa on 12 vuodessa lisääntynyt saman määrän mikä Suomessa on asukkaita. Jos jossain vaiheessa Somaliassa ei ruokaa riitä kaikille, niin siihen tietenkin ensisijainen syy on 1 asteen nousu ilmaston lämpötilassa eikä väkimäärän tuplaantuminen aina reilussa 20 vuodessa.

        😜 Tietenkin.


      • Anonyymi
        Huitale kirjoitti:

        😜 Tietenkin.

        Sun pitää kiireesti alkaa väkertää iltatähteä 👶🏻


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sun pitää kiireesti alkaa väkertää iltatähteä 👶🏻

        Liian vanha akka jo. Olen ihan muori, kun nuo olevatkin ovat aikuisia.


    • Anonyymi

      Kyllä nuo on tällä tavalla kokeneemmalle herrasmiehelle liian kovia hommia kaikki.
      Tällä ikää sitä osaa nuo kaikki jo vältellä, baarit, viinan juonnin ja lisääntymisen.

      -keinovaginamies-

    • Anonyymi

      Orban laittoi homostelulle stopin. Perusteli sen todella hyvin..

      Finlandiassa huomaa miten oikein Orban perusteli. Kaikki pervopropagandan levittäminen pitäisi säätää ankarasti rangaistavaksi.

      • Kuten tämmöset sinunkin viestit, jotka on pervopääsi propagandaa. Muuta Unkariin kaltaistesi joukkoon.


      • Anonyymi
        Huitale kirjoitti:

        Kuten tämmöset sinunkin viestit, jotka on pervopääsi propagandaa. Muuta Unkariin kaltaistesi joukkoon.

        Ei Unkarissa juurikaan tuollaisia ole. Orbánin kannatus pääosin perustuu vaihtoehtojen puutteeseen.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei Unkarissa juurikaan tuollaisia ole. Orbánin kannatus pääosin perustuu vaihtoehtojen puutteeseen.

        On siellä Orban ja joukkonsa. Eiköhän sinne yksi älypää sortaja vielä mukaan mahtuisi.


    • Anonyymi

      Verkot on niinkin tiuhat. Kuutit tosin kärsivät.

    • Anonyymi

      Sanotaan, että syntyvyys halutaan ylös, mutta mitä tekevät vihervassukat? No, he puskevat homopropagandaa kouluissa jo lapsiin eli lapsista halutaan homoja tai transsuja jotta he eivät lisääntyisi.

      Agenda jyrää.

    • Eiköhän romahduksen syynä ole, että koronan aikaan saada elämän hidastuminen sai pareja ”tekemään” enemmän jälkikasvua? Kun viime vuonna luku oli selkeästi edellisvuotta isompi, ei samat mammat ole vielä kerinneet uudelle kierrokselle tai lapsiluku on jo täynnä (imetys ja stressi ehkäisevät kohtuullisesti).

      Joulukuun ennakkotilaston mukaan vuonna 2021 syntyi 49 583 lasta, mikä on 3 120 lasta enemmän kuin vuonna 2020. Ennakollinen kokonaishedelmällisyysluku vuonna 2021 oli 1,46, kun vuonna 2020 se oli 1,37.

      Lähde ja kuvaajat:
      https://www.tilastokeskus.fi/til/vamuu/2021/12/vamuu_2021_12_2022-01-27_kuv_001_fi.html

      Syntyvyys on toki pitkällä jänteellä laskussa. Nuorten miesten siittiötuotanto on romahtanut ja osalla naisista hedelmällisyys alkaa heiketä jo 35v jälkeen. Kun ensisynnyttäjien keski-ikä on 29.6v osalla loppuu vuodet kesken.

      Myös työelämä on nykyään hektistä, deittailukulttuuri on mitä on, eikä työsuhteet ole nuorilla vakinaisia (paluu voi olla haastavaa useamman vuoden jälkeen), nuoruusaika on pidentynyt, mt-ongelmat on lisääntynyt ja kyky laittaa omat tarpeet väliaikaisesti sivummalle on heikentynyt (sitähän äitiys pitkälti on alussa ja isyys myös -ken isyytensä halua täysimääräisesti kantaa). En yhtään ihmettele, ettei 25v haluta tehdä lapsia, en itsekään olisi ollut valmis epävarmassa elämäntilanteessa. Harva alle 30v mies on kypsä kantamaan isyyttä.

      Turvallisen tuntuinen, vakaa, hyvään kommunikaatioon perustuva parisuhde ja rakastuminen saa monelle naiselle helpoiten vauvakuumeen. Sen sijaan, että ätmit haukkuu toisella tavalla seksuaalisesti suuntautuneita syylliseksi, kannattaisi katsoa enemmänkin peiliin…

      Niin ja lapseton voi olla monesta syytä: omasta tahdosta, jomman kumman lisääntymisongelmista, lisääntymishaluttomasta kumppanista johtuen, halujen vähyydestä johtuen (seksiä ei ovulaation kohdalla) tai ihan tuurista myös.

    • Anonyymi

      Suomen lapsiin tuutataan päiväkodeissa ja kouluissa pride-ideologiaa jotta he eivät lisääntyisi. Suomi on Ruotsin tiellä.

      Tilastokeskuksen mukaan jo noin 33 prosenttia Ruotsissa asuvista on ulkomaalaistaustaisia. Tilanne on erityisen hälyttävä lasten keskuudessa, sillä heistä lähes 66 prosenttia on muukalaisia. Trendi on seurausta vuosikymmeniä jatkuneesta väestönvaihtopolitiikasta, jota oikeisto, vasemmisto ja keskusta ovat yksimielisesti edistäneet.

      Ruotsissa väestö on kasvanut viimeisten 20 vuoden aikana 1,6 miljoonalla. Kehitys perustuu siihen, että valtavat massat nopeasti lisääntyviä rotumuukalaisia on houkuteltu maahan anteliaan sosiaaliturvan ja löysän rikoslainsäädännön avulla.

      Pelkästään vuonna 2016 maahan saapui virallisesti 163 000 tunkeutujaa, mihin tuovat oman lisänsä vielä tilastojen ulkopuolelle jääneet laittomat siirtolaiset. Tästä huolimatta ruotsalainen valtamedia väittää, että puheet väestönvaihtopolitiikasta ovat ”äärioikeistolaisia salaliittoteorioita”.

      Todellisuudessa tilastot ovat tätäkin rumempia, sillä esimerkiksi ”ulkomaalaistaustaiset lapset” määritellään sen perusteella, että vähintään toinen vanhemmista on syntynyt Ruotsin ulkopuolella. Ruotsissa on kuitenkin jo suuri määrä monta polvea maassa asuneita afrikkalais- ja arabiperheitä, joiden tummapintaiset vastasyntyneet määritellään kokonaan ”ruotsalaisiksi”.

    • Anonyymi

      Tässä on taustalla eläkejärjestelmänä tunnettu pyrämentti huijaus, joka on saanut ihmiset uskomaan virheellisesti että omia lapsia ei tarvitse hankkia, muiden lapset kyllä elättävät sitten vanhoilla päivillä. Näin se ei tietenkään todellisuudessa ole. Myös valtio tietää tämän, ovat huolissaan ongelmasta, ja pelastaakseen väestöpyrämentin, ovat he nyt alkaneet tuoda etelän maista lisääntymis halukkaita etelän ihmisiä, mutta tämä johtaapi vain ojasta allikkoon: iso osa tulijoista heittäytyy elämään tukien varassa ja kuormittavat näin järjestelmää entisestään. Lisäksi roadmänit puukottavat ja erinäiset muut lieve ilmiöt lisääntyvät: tämä tunnetaan julkisessa keskustelussa ns. ”Ruotsin mallina”.

    • Anonyymi

      Rokotteissa ainesosia millä saavat steriloitua ihmisiä lisääntymisen kannalta.

    • Anonyymi

      Persut ja muut ätmit syyllisiä syntyvyyden laskuun.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2001
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1912
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1495
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1163
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1127
    Aihe