Onko Suomen ja Venäjän lippu enne?

Anonyymi-ap

Venäjällä on kaatunut jo 2 valtaa - valkoinen ja punainen. Nämä värit ovat myös Venäjän lipussa.
Punainen kaatoi valkoisen. Sininen (länsi) kaatoi punaisen. Kuka kaataa sinisen? Keltainen? Se väri oli NL lipussa, ja Kiinan noususta on ennustettu venäläisissä profetioissa. Vai kertooko sininen Venäjän ulkopuolisesta uhasta - lännestä: EU ja Nato?

Suomen lipussa on valkoinen ja sininen. Risti koostuu kahdesta puupalasta, ja on sininen. Kun Suomi meni EU:iin, konkretisoitui ensimmäinen puupalanen, ja kun Suomi liittyi Natoon, konkretisoitui poikkipuupalanen.

Jeesus naulittiin ristille kirjanoppineiden vaatimuksesta, ja kansa mukana heidän kiihottamanaan. Samaa tapahtuu tänään Suomessa - media mustamaalaa Venäjää, joka puolustaa venäläisvähemmistöä Itä-Ukrainassa.

13

344

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Suomen lipussa on valkoinen ja sininen. Risti koostuu kahdesta puupalasta, ja on sininen. Kun Suomi meni EU:iin, konkretisoitui ensimmäinen puupalanen, ja kun Suomi liittyi Natoon, konkretisoitui poikkipuupalanen."

      Vai tarkoittaako risti sitä, että EU ja Nato tulevat olemaan Suomen tuho?

      • Anonyymi

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        🍒 ­­­N­­­y­­m­f­o­­­m­­a­­­a­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17956954e

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Täällähän laitalahkolaiset jauhaa kuten 70-luvun radikaalit mielenosoituksissa: "USA ja Nato, rauhan perikato!"
      :D

      • Anonyymi

        Puhut monista ihmisistä. Yhdestä on ollut kyse.


    • Anonyymi

      Kalashnikovistakin pystyy vetämään enteen.
      Pelkistettynä AK-47:stä tulee 1 11 11.
      11 ja 11 = 22, ja ykkönen on aina joko suurin tai pienin. Tässä se on suurin, koska NL oli suurin, ja Venäjä nykyään.
      22:sta tulee mieleen 2022, jolloin Venäjä aloitti konkreettisen hyökkäyksen Ukrainaan. Ja jos ykkönen lisätään vuoteen, tulee 2023.
      Jotain on vielä tapahtumatta?

      • Anonyymi

        "tulee 2023."
        Ainakin kellotaulussa 23 on 11.


    • Anonyymi

      Voi rakkaat suomalaiset miksi olemme jakautuneet Nato- ja Venäjä-blokkeihin jopa uskovaiset. Eikö pitäsi ajaa Suomen asiaa eikä suomettua näihin tahoihin.

      • Anonyymi

        Pääosa hyväuskoisista voidaan säikyttää media jutuin niin, että unohtavat mitä on ihmisyys, kuten on nähty - media hokee Venäjän iskevän siviilikohteisiin. Ukrainan tekemistä pommituksista ei juuri mitään tietoa. Ja kansa hihhuloituu ja vetelee vieraan valtion lippuja salkoonsa uhriutuen mukamas Ukrainan puolesta. Ja -40 luvulla niitä ukkoja lahdattiin tuhansia tuonne metsään vihollisina.
        Näyttää siltä, että n. 70 vuoden välein maailman asiat on ymmärrettävä käänteisesti. Varokaa lippuja, jotka ovat sinikeltaisia tai punavalkoisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pääosa hyväuskoisista voidaan säikyttää media jutuin niin, että unohtavat mitä on ihmisyys, kuten on nähty - media hokee Venäjän iskevän siviilikohteisiin. Ukrainan tekemistä pommituksista ei juuri mitään tietoa. Ja kansa hihhuloituu ja vetelee vieraan valtion lippuja salkoonsa uhriutuen mukamas Ukrainan puolesta. Ja -40 luvulla niitä ukkoja lahdattiin tuhansia tuonne metsään vihollisina.
        Näyttää siltä, että n. 70 vuoden välein maailman asiat on ymmärrettävä käänteisesti. Varokaa lippuja, jotka ovat sinikeltaisia tai punavalkoisia.

        Arvelen myös, että kuten kirkon valta oli suurimmillaan joskus keskiajalla, mutta se alkoi vähetä ennen 2000 lukua, niin myös valtiot, jotka olivat 1900 luvun lopulla vahvimmillaan, tulevat menettämään valtansa ennen vuotta 3000.
        Me siis eletään valtioiden keskiaikaa.


    • Anonyymi

      Olen alkanut arvella sitä, että median toiminnan takia Venäjä saa vallattua Suomen. Jatkuvasti tulee uutisia, miten he epäonnistuvat yms. mikä antaa ymmärtää, että ovat heikkoja. Ketä se palvelee? Media ikäänkuin valmistelee suomalaisia "helppoon keissiin..."

    • Anonyymi

      Tuli mieleen tietokoneiden uusi logo - ylösalaisin oleva härän astrologinen merkki.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17444510/astologia-on-julistettu-salatieteeksi-eli-se-toimii
      Härkä-aika (4000 eKr. - 2000 eKr.)
      "Tällöin raha ja pankki keksittiin. Rahasta ja varallisuudesta tuli keskeisiä kasvun tekijöitä. Ihmiset paransivat maanviljelyä, mikä johti kaupunkien kehittymiseen ja vakiintuneeseen elämään. Monissa kulttuureissa oli härän,- sekä luonnonhenkien ja hedelmällisyyden jumalattarien palvontaa."

      Merkitseekö logo sitä, että tämä kumotaan vuosien 2000-400 välillä?
      Raha ja pankki lopetetaan. Raha ja varallisuus eivät ole enää keskeisiä kasvun tekijöitä. Maanviljelys ontuu, mikä johtaa kaupunkien harvinaistumiseen ja kehittymättömyyteen kivikautisten tappeluiden takia ja epävakauttaa elämää aiheutttaen vaellusta ruuan perässä. Koneita, ja ohjelmistoja, jotka tietävät missä ruokaa on saatavilla tjsp., ovat haluttuja.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Jos käännetään nuo ajanjaksot toisinpäin:

        4000-6200
        Aletaan kehitttää täydellistä tekoälyä, kielet ja kirjallinen viestintä rappeutuvat. Matkustaminen vähenee olemattomiin samoin kun kauppa "kulttuurien" välillä. Myytti tulee syntymään suojavaatetetuista ihmislaumoista.
        Eedenin puutarha saa uuden merkityksen. Kansat maistavat tietämättömyyden hedelmää, ymmärtävät suojavaatetuksestaan uutta ja päinvastoin, kun heidät ajettiin pois, he vaeltavat Eedenin vastakohtaan tai uuteen "Eedeniin".

        6200-8300
        Äiti määitelmä saa uuden merkityksen konemaailmassa mikä leviää kaikkialle. Sukupuoleton kulttuuri kaadetaan. Maatalous ja -viljelys loppuvat kokonaan. Pysyviä koteja ei enää ole. On määritelmä "villi" ja vaellus ilman kotia. Aikakautta leimaavat veden vähyys, mikä pakottaa rakentamaan uuden käänteisen Nooan arkin... tai sitten ei. Asia pitäisi ymmärtää toisinpäin, tuolloin arkki rakennettiin, nyt tuhotaan jotain, joka aiheuttaisi muuten tuhon. Arkki tehtiin, koska puuta oli. Nyt puuta ei ole, mutta ei sitä puusta tehtäisikään.

        8400-10.500
        eKr Jääkausi päättyi ja ilmasto alkoi lämmetä. "Lämpeneminen" = Aurinko (Leijona) (Miten tämä käännetään toisinpäin? Kylmeneminen auringon tuhouduttua tjsp?).
        Maailman kulttuurit kiroavat aurinkoa tai sitten pimeyttä, Leijonan vastakohtaa. Auringolta suojaa antavia koneita yms. kunnioitetaan eniten; kissaeläimet tai ihmisen kanssa kilpailevat pedot katoavat?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      386
      1492
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1278
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      116
      1210
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      162
      1113
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      987
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      896
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      816
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      800
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      91
      794
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      167
      681
    Aihe