Lapin kansa höpö lehti

Anonyymi-ap

Lapin Kansa on kyllä puolensa valinnut. Vihervasemmiston äänitorvi eikä pyrkimystä objektiivisuuteen. Ei yhtään numeroa, jossa ei taivastella rasismia ja haukuta perussuomalaisia.

12.8 numeron pääkirjoituksessa taas samaa tuubaa, "rasistisista viesteistä kärynnyt Wille Rydman" Media ei ole osapuoli. Pitäisi kyllä muistaa, että kysymyksessä on vuosia sitten tyttöystävälle lähetetyt viestit, joita tämä katkeroinut ex muija toi julkisuuteen.
Oikea lehti ei edes julkaisisi. Tämä on kohta ihannevaltio itäsaksa. Vanhoista viesteistä valtakunnan viholliset tunnistaa. Mitähän viestejä ne toimittajat on vuosien saatossa muijilleen lähetelleet.

29

450

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuuluuko täällä persun itkua?

      Älä lue Lapin Kansaa jos noin paljon ahdistaa.

    • Anonyymi

      Kaleva myös menetetty. Tilaus peruttu.

      • Anonyymi

        Persut ovat haukut ansainneet.


    • Anonyymi

      Perussuomalaisten äänestäjiä on lapissa melkoisesti. Olihan se eniten ääniä eduskuntavaaleissa saanut puolue. Lopettakaa tilauksenne. Eikö se kuulu samaan lehtitaloon mitä Hesarikin.

      • Anonyymi

        "Eikö se kuulu samaan lehtitaloon mitä Hesarikin."

        No ei kuulu. Voi jeesus tätä persujen yleissivistyksen tasoa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Eikö se kuulu samaan lehtitaloon mitä Hesarikin."

        No ei kuulu. Voi jeesus tätä persujen yleissivistyksen tasoa...

        Mitä sillä on väliä, kun sisältö on kumminkin yhtä "puolueetonta". Lapin Kansan toimittajakunta tuntuu olevan shokissa. Lappi ei ole enää kepun valtakuntaa. Siitä johtuu hyökkäys perussuomalaisia ihmisiä kohtaan. Vaan siihen on totuttu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä sillä on väliä, kun sisältö on kumminkin yhtä "puolueetonta". Lapin Kansan toimittajakunta tuntuu olevan shokissa. Lappi ei ole enää kepun valtakuntaa. Siitä johtuu hyökkäys perussuomalaisia ihmisiä kohtaan. Vaan siihen on totuttu.

        Suomi on vapaa demokratia ja täällä toimittajat saavat kirjoittaa vapaasti.
        Ihmisillä on myös vapaus valita mitä lehtiä tilaa ja lukee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomi on vapaa demokratia ja täällä toimittajat saavat kirjoittaa vapaasti.
        Ihmisillä on myös vapaus valita mitä lehtiä tilaa ja lukee.

        Ja vapaus kritisoida mediaa, vaikka tomittajat erityisesti Hesari tästä itkee. Älkää kritisoiko meitä! Ei mediaa saa kritisoida. Luottamus murenee 😥😢😭


    • Anonyymi

      "katkeroitunut muija" Hyvä kun toi esiin, muuten ei olisi tiedetty Rydmanin olevan noin paha rasisti. itse olen jo vuosia ajatellut hänen olevan mielipiteineen enempi persu kuin kokoomuslainen, ja olin tosi tyytyväinen kun hänet potkittiin kokoomuksesta pihalle.
      Median tehtävä on tonkia valtaapitävistä tuollaiset törkeydet esille, valtaa pitävät kun edustavat koko kansaa.
      Halla-ahokin eilen oli sitä mieltä, että median olisi tongittava presidenttiehdokkaiden entisiä venäjä suhteita esiin, vaikka männä viikolla vielä oli toista mieltä Purran kirjoitusten esiin tuomisesta. Noin se mieli muuttuu tarvittaessa persultakin.
      Eikös Kemi ollut ennen varsinainen vasemmiston pesä, ja onko nykyisin sitten persujen pesä ? Näin ulkopuolisena en sitä osaa sanoa.

      • Anonyymi

        Vasemmiston pesä se kemi on. Persut koittaa erottua joukosta mutta riitelevät vaan keskenään. Olispa vielä vanha kunnon Neuvostoliitto olemassa ja unelma


    • Anonyymi

      Itsensä ylentäjillä, puhtoisilla ihmisillä, luulisi olevan muutakin arvosteltavaa kuin yksittäisten perussuomalaisten huonommuus itseenne verrattuna. Omituisen kevyttä läpän heittoa, vaikka hallitus tulee tekemään kovia päätöksiä. Julkinen talous on heikossa hapessa, kaipa se on uskottava. Mitä kaikesta nyt sitten seuraa, sitä olisi syytä pohtia toimituksissakin. Ainakin minua se huolettaa, vaikka persu olenkin. Lehdet ovat tottuneet kirjoittamaan vain noita roskajuttujaan. Syvällinen ote puuttuu.

      • Anonyymi

        Ei se oli mitään omituista läpänheittoa tai roskajuttuja vaan aivan normaalia toimittajien työtä.
        Suomessa media on vallan vahtikoira ja ministereiltä, jotka käyttävät maassa ylintä päätösvaltaa vaaditaan myös nuhteetonta käytöstä. Epäkohdat on tuotava julkisuuteen, jotta voidaan arvioida voiko henkilö toimia ministerinä.

        Eipä persut kritisoineet mediaa silloin, kun Sanna Marinin yksityiset bilevideot tulivat julkisuuteen. Miksi Rydmanin yksityisten viestien tai Purran julkisten kirjoitusten kohdalla olisi toisin?


      • Anonyymi

        Minä taas olen kokoomuslainen ja pidän tosi tärkeänä sitä, mitä meidän ministereistä on tuotu esille. On tullut nyt julkisesti esiin se persujen maailmankuva, se toki luo ison kysymysmerkin sen kohdalle, voidaanko tuollaisia ihmisiä suvaita meidän päättäjissä. Näin kokoomuslaisena pidän hyvin valitettavana myös sitä, että meidän pääministeri joutuu suojaamaan tuollaisten mielipiteiden esittäjiä, puhumaan luottamuksesta. Toki tiedän sen johtuvan vain siitä, että hallitusohjelma noudattaa pilkulleen kokoomuksen unelmaa hyvästä talousohjelmasta ja työelämäpolitiikan muutoksesta. Mutta arvojen menettäminen siinä on tosi kova hinta, persut on edelleen se sama halla-aholainen liike joka oli Orpolle sellainen, jonka arvopohja ei käynyt Sipilän hallitukselle. Nyt se käy tuon hallitusohjelman takia. Se on katkera paikka meille monille kokoomuslaisille. Vaikka olemma samaa mieltä siitä talousohjelmasta.


    • Anonyymi

      Kyllä moni kokoomuslainenkin on tyytyväinen perussuomalaisten maahanmuuton ongelmien ratkaisumalliin. Perussuomalaisista ajattelevilla ihmisillä on ollut suuri huoli siitä, ettei Ruotsin tie olisi Suomenkin tie. Se on tehnyt ihmisistä sopimattomasti puhuvia ja kirjoittavia. Nyt siihen saadaan jokin roti, mikäli RKP ei petä.

      • Anonyymi

        Näin kokoomuslaisena en ole kovin kiinnostunut maahanmuutosta, ainoa mikä kokoomuslaisille merkitsee on työperäisen maahanmuuton edistäminen.
        Voi toki olla jokunen oikeistosiiven kokkari joka komppaa persuje, mutta ei niitä enää montaa ole, Rydman sai monoa, niin tilanne parani jo sillä.


    • Anonyymi

      Sosiaaliturvaan tehtävät heikennykset ja työelämään puuttuminen vähän hirvittävät, mutta velkaralliakin on pakko jarruttaa jossain vaiheessa, kyllä se näin "tyhmälle persullekin" järkeen käy. Tuleeko paljon lakkoja sitten, tosin niitä oli vasemmistohallituksenkin vallassa ollessa. Onhan se totta, että yritykset tuovat työn tähän maahan.

    • Anonyymi

      Kyllähän sisäinen turvallisuuskin on tärkeää. Sen ymmärtää moni muukin kuin perussuomalaisten äänestäjä.

      • Anonyymi

        Joten se Tiitisen lista julki ja heti.


    • Anonyymi

      Taas tänään 18.8 Lapin Kansassa oikein rasismin erikoisnumero. Pääkirjoitus ja keskiaukeama täynnä samaa soopaa. Haastatellaan Suomeen muuttaneita, joista yksikin kertoo, että hänen lapselleen oli "huudettu päiväkodissa" ja se on rasismia.

      Jutussa ei ole taustaselvitystä huudettiinko lapsille yleisemminkin vai oliko henkilökuntaan kuuluvalla tarve korottaa ääntä, eli oliko kyseessä yleensäkään huutaminen, vai tilanne jossa lapsi koki äänen korottamisen huutamisena, johtuiko huutaminen siitä, että lapsi oli maahanmuuttajataustainen, Valitettavasti minkäänlaista taustaselvitystä ei vaadita kun juttu kirjoitetaan siten, että lopputulema ja johtopäätös on ennalta määritelty ja vain tätä tukevat mielipiteet kelpaavat. Tasapuolisuuden vuoksi olisi voinut haastatella maahanmuutajia, joiden lapset ovat viihtyneet päiväkodissa.

      Toista joku humalainen oli kehoittanut menemään takaisin Englantiin ! No jo on ongelmat. Ilmeisesti LK:n mukaan Suomen ongelmat johtuvat kaikki rasismista vaikka voisi kyllä ajatella, että velkaantumisen pysäyttäminen ja taloustilanne olisi ykkösprioriteetti.

    • Anonyymi

      Päiväkodissa "huutaminen" on voinut johtua esimerkiksi siitä, että ryhmäkoot ovat liian suuria ja henkilökunttaa liian vähän. Huutaminen tai äänen korottaminen voi olla ainoa keino yrittää pitää ryhmää ruodussa.
      Ryhmäkokojen suuruudesta ja henkilökunnan vähyydestä kärsii todennäköisesti myös kantasuomalaiset lapset ja yleensäkin kaikki päiväkodissa olevat lapset. En löydä tästä rasismia vaikka Lapin Kansan "tutkivat" toimittajat eivät nyt sitten muuta löytäneet kun lopputulos joka tapauksessa täytyy olla Suomessa = rasismia perussuomalaiset= rasisteja- perussuomalaiset pois hallituksesta.

      Pitäisikö maahanmuuttajataustaisille lapsille perustaa omia osastojaan päiväkotiin. Osastoja joissa henkilökuntaa on paljon ja jossa lapsille kuiskutellaan vienosti ja heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa on aikaa kiinnittää huomiota ?
      Tämähän ei olisi varmaan rasismia koska mopen osalle jää kantasuomaleiset lapset.

    • Anonyymi

      Eihän lehteä ole pakko tilata/lukea,kaikki tyylillään.

    • Anonyymi

      Samoin nykyään Lapin radio. Tarkoitan Rovaniemen radio.

      • Anonyymi

        siellähän huumeet myy ja liikkuu.


    • Anonyymi

      Helsingin Sanomat käy taistelua hallitusta vastaan ja on nyt saanut maakuntalehdetkin tähän samaan kööriin huutamaan samaa asiaa. Lapin Kansan osalta se ei ole ollenkaan yllätys koska nykyinen päätoimittaja oli aikaisemmin hesarissa töissä…

      • Anonyymi

        Että mitä ? Älkää nyt höpsikö, mikään lehti käy taistelua hallitusta vastaan.
        Hallituksia kritisoidaan aina kun tarvetta esiintyy, persuilla kun ei ole kokemusta hallitusvastuusta, niin eivät ymmärrä tuota asiaa.
        Muutenkin persut suhtautuu mediaan trumppilaisittain, mikä ei ole ollenkaan hyvä juttu.


    • Anonyymi

      Objektiivisuus? Objektiivisuutta ei ole myöskään persukuplaan siirtyminen.

    • Anonyymi

      Älä lue tai tilaa jos ei kiinnosta.

      • Anonyymi

        Näin on, en tilaa. Lapin Kansa ei kestä tappiota. Lehti lähes sekosi menettäessään kolme Leopard 2R alta tunnissa. Oikea journalismi raportoi tapahtumat niinko ne on eikä niinko niiden halutaan olevan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      377
      1451
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      104
      1263
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      114
      1187
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      158
      1072
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      41
      951
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      886
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      796
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      790
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      85
      777
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      166
      662
    Aihe