K I S S A N T A P P A J A S T A K O demareiden puoluesihteeri

Anonyymi-ap

30.8.2023 lapin kansa lehdessä oli oikein railakkaasti kehuttu tätä tyyppiä ja odotukset ovat korkealla, että tästä kissantappajasta, eläinrääkkääjästä, rattijuoposta, vanhusten kotirauhan rikkojasta ja vahingontekijästä leivottaisiin demareiden puoluekokouksessa demareiden puoluesihteeri. Että tässähän kouluesimerkki ja kun lukee henkilön mainostetut ansiot elämän varrelta niin sieltähän puuttu mm. ne rikokset joihin tämä tyyppi on syyllistynyt ja joista rötöksistä on lainvoimaiset päätökset. Että tätäkö porukkaa nämä demarit on?

85

1560

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tapaus Mikkel Näkkäläjärvi: Nyt puhuu kissansa menettänyt demarimummo – eläimet räjäytettiin, syntymäpäivästä tuli surujuhla!
   SDP:n eurovaaliehdokas Mikkel Näkkäläjärven vanhat rikostuomiot ovat nousseet esiin miehen historiasta. Näkkäläjärvi sai vuonna 2006 sakkotuomion eläinsuojelurikoksesta, kotirauhan rikkomisesta ja vahingonteosta.

   Lapin käräjäoikeuden mukaan Näkkäläjärvi tunkeutui 15-vuotiaana kolmen kaverinsa kanssa inarilaisen naisen mökkiin. He tappoivat naisen kissan. Näkkäläjärvi myönsi hakanneensa kissaa lapiolla.

   Mökki
   Rikospaikka. Tässä mökissä julmuudet tapahtuivat. Kuva: Poliisi.

   Surmaamisen jälkeen eläin poltettiin nuotiolla. Näkkäläjärven kaverit olivat käyneet mökillä paria päivää aikaisemmin. Pojat tappoivat tuolloin kahdeksan kissanpentua. Näkkäläjärvi ei osallistunut tähän tekoon.

   Seiska tavoitti Ritva Hepo-ojan, joka asui mökissä ja oli kissojen omistaja. 63-vuotias rouva kertoo muistavansa tapauksen hyvin.

   - Se oli pyhäinhäväistys. Se oli niin kamala tapahtuma, että olen yrittänyt unohtaa sen. Olisin tarvinnut henkistä apua, kun se tapahtui, Ritva muistelee.

   Rouvan mukaan pojat pääsivät mökkiin oveluudella.

   - Pojanpenikat olivat keksineet, että pienen pojan työntää ikkunasta, niin hän avaa sitten oven isommille. Sitten he pääsivät mellastamaan siellä.

   - He ruiskuttivat spraymaalia nukkuvien kissanpentujen silmiin ja juoksivat niiden perässä metsään. Sitten he teloivat kissat kituviksi. Sen jälkeen he sytyttivät risuilla nuotion ja ryhtyivät polttamaan pentuja. Lopulta he heittivät spraymaalipulloja tuleen, niin että kissat räjähtivät.

   Ritva kertoo soittaneensa itse poliisit paikalle.

   - Sitten minä vasta tajusin, että mitä oli tapahtunut, kun löysin emokissan kituvana palavasta nuotiosta. Siinä vaiheessa soitin poliisit paikalle. Silloin oli minun 50-vuotissyntymäpäiväni. Siitä tuli surujuhla – otin sen todella raskaasti.
   Rouvan mukaan mökki oli myös tuhottu. Saman todistavat poliisin kuvat rikospaikalta.

   - Astiakaappi oli vedetty alas sekä uuni oli laitettu päälle, jotta mökki palaisi. Onneksi olin katkaissut sähköt ukkosen takia edellisenä iltana.
   Ritva kertoo kissojen tappamisen olleen joka kesäinen ilmiö.

   - Kissoja katosi joka kesä. Yksi oli tapettuna rapun alla ja yksi kivenkolossa. Aina kun koulun kesäloma alkoi, niin kolmen ja neljän välillä yöllä alkoi kissoja kuolemaan, kun viereisellä nelostiellä ei ollut liikennettä.

   Ritva kertoo eläneensä varsin värikästä elämää. Hän on muun muassa asunut talvella 40 asteen pakkasella metsässä teltassa. Hän väittää joutuneensa kiusatuksi paikkakaunnalla siksi, että hänen isänsä oli hevosmies.

   - Asuin Ruotsissa 10 vuotta niin minua haukuttiin hurriksi. Minua on kiusattu täällä paljon.

   Ritva kertoo olevansa sydämeltään sosialidemokraatti.

   - Olen aina ollut sosialidemokraatti. Olen iloinen, että työväenpuolue voitti vaalit. En tosin voinut äänestää, kun minulla ei ole ollut henkilöllisyyskorttia moneen vuoteen.

   Tapauksesta ensimmäisenä uutisoi Helsingin Sanomat, jonka kirjoitusta Mikkel kommentoi Facebookissa:

  • Anonyymi

   Kaikesta näkee että vaalitappio otti sinulla voimille.

   • Anonyymi

    kaikesta näkee että akkas jakaa mamuille terveisin naapurisi ja työkaverit nauraa sulle hahah surkee oot.


   • Anonyymi

    Kuka vuotaa tietoja palstahäirikölle?
    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17647868/maahanmuuttajataustaiset-katujengit-vai-nuorten-tekemia-rikoksia#comment-117726189
    Äänestä
    Anonyymi
    2023-09-07 11:30:34
    UUSI

    Moktar.Gubta
    2022-11-28 10:19:12

    "Joten mihin aloittaja perustaa väittämänsä...".
    Ei tarvitse pyydellä anteeksi, sillä esitit ihan asiallisen ja aiheellisen kysymyksen.
    Referoimassani YLE:n jutussa asiaa ei todellakaan mainittu.

    Vastaan: Sain tiedon poliisihallinnossa työskentelevältä ystävältäni. Tietolähteeni on ymmärrettävästi luottamuksellinen, muuta tieto pitänee paikkansa. Kun on sellainen työura ja tausta kuin minullakin on, niin sitä tuntee väkisinkin muitakin ihmisiä kuin Eikan ja Arskan.

    Parhain terveisin, Moktar. ;)


  • Anonyymi

   Tuollainen jätkä ja muut tekijät palakoon kerran hlvetissä!!!

  • Anonyymi

   HAHHAHAHAHAH ANTTI LIDMAN TORPPASI KISSAN TAPPAJASTA EI TULE SIHTEERIÄ EIKÄ MUUTAKAAN.

   • Anonyymi

    Tulipahan!


  • Anonyymi

   SDP HALUAA EROO KOKO UKOSTA MYÖS PAM LIITTO ON VISTITELLYT SAMAKALTAISUUTT NOORA FAGERSTRÖIN HAUKUTTUA PAM PASKA LIITTO.

  • Anonyymi

   Aikooko Antti Lindtman puuttua puolue­sihteeri­valintaan? ”Erikoinen operaatio” hämmentää Sdp:ssä
   Sdp:n puheenjohtajuudesta ovat kisanneet Antti Lindtman ja Krista Kiuru. Puoluesihteerikisassa on neljä ehdokasta. Sdp:n puoluekokous järjestetään viikonloppuna Jyväskylässä.


   JAA

   KOMMENTOI

   Sdp:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman on ehdolla puolueen puheenjohtajaksi.
   Sdp:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman on ehdolla puolueen puheenjohtajaksi. KUVA: JUSSI NUKARI / LEHTIKUVA

   Erno Laisi
   17:50
   SDP:N puoluekokous järjestetään tulevana viikonloppuna Jyväskylässä. Puolueen puheenjohtajaksi ja Sanna Marinin seuraajaksi on ehdolla Antti Lindtman ja Krista Kiuru. Lindtmania pidetään kisan ylivoimaisena ennakkosuosikkina.

   Ilta-Sanomien tietojen mukaan puheenjohtajaehdokas Lindtman oli syystä tai toisesta aiemmin elokuussa aktiivisesti ajamassa kahta muutosta puoluekokouksen aikatauluihin.

   ILTA-SANOMILLE kerrotaan, että puheenjohtajaehdokas Lindtman oli vaatimassa puoluehallitusta siirtämään puheenjohtajan valinnan lauantailta perjantaille. Lopulta puoluehallitus päätti yksimielisesti, että puheenjohtaja valitaan lauantain sijaan jo perjantaina.

   Lindtman ei ole puoluehallituksen jäsen, mutta hänellä on eduskuntaryhmän puheenjohtajana puhe- ja läsnäolo-oikeus puoluehallituksen kokouksissa.

   IS:n lähteet kuvailevat Lindtmanin olleen kokouksen aikataulun muuttamisessa hyvin aktiivinen.

   – Erikoinen operaatio. Hän käytti tähän hyvin paljon arvovaltaansa, puoluehallituksen jäsen sanoo IS:lle.


   Hän käytti tähän hyvin paljon arvovaltaansa.
   – Ei kukaan siinä tilanteessa ryhtynyt tästä vääntämään. Varmaankaan kovin moni ei ymmärtänyt, miksi Antti tällaista muutosta ylipäätään halusi, IS:lle sanotaan.

   IS tavoitti Lindtmanin kommentoimaan asiaa tekstiviestitse. Lindtman kertoo ”osallistuneensa keskusteluun” siitä, missä vaiheessa puoluekokousta puheenjohtaja valitaan.

   IS:n lähteiden mukaan Lindtman ei vain osallistunut vaan aloitti keskustelun aiheesta.

   MIKSI Lindtman sitten halusi siirtää puheenjohtajavalinnan lauantailta perjantaille?

   Alun perin Marinin seuraaja oli siis tarkoitus valita lauantaiaamuna juuri ennen puoluesihteerin valintaa.


   Sdp:n sisäpiiristä arvioidaan IS:lle, että Lindtman joukkoineen haluaa vaikuttaa puoluesihteerin valintaan.
   Sdp:n sisäpiiristä arvioidaan IS:lle, että Lindtman joukkoineen haluaa vaikuttaa puoluesihteerin valintaan. KUVA: SEPPO KÄRKI / IS

   Sdp:n sisäpiiristä arvioidaan IS:lle, että Lindtman joukkoineen haluaa aikataulumuutoksen avulla vaikuttaa puoluesihteerin valintaan.

   –Jos puoluesihteerivalinta olisi tehty heti puheenjohtajavalinnan jälkeen, vaikuttamiselle ei olisi jäänyt aikaa. Nyt sitä jää reilusti, sanoo eräs demarilähde.

   – Vaikuttaa siltä, että on haluja vaikuttaa (puoluesihteerikisan) tulokseen, sanoo toinen demarilähde.

   Eräs IS:n demarilähde sanoo, että Lindtman olisi voinut tehdä selväksi oman puoluesihteerisuosikkinsa jo viikkoja sitten, koska Lindtmanin ”voitto on ollut kisan alusta asti ihan varma”.

   – En ymmärrä, mitä tällä viime hetken säädöllä haetaan. Mutta en minä ymmärrä yleensäkään, mitä Antti ajaa takaa, sanoo toinen demarilähde.

  • Anonyymi

   – Jotenkin tässä halutaan vähän hämmentää pakkaa. Eikä siinä mitään, ihan hyvä jos saadaan vähän draamaa puoluekokoukseen, kun tämä on ollut melkoista keskustelukerhoa koko kampanja, demarilähde sanoo huvittuneena.

   IS:n tietojen mukaan Lindtmanin ”mikromanagerointi” on ärsyttänyt vastaehdokas Kiurun riveissä, mutta Kiurun tukijat eivät halunneet tuoda asiaa itse julkisuuteen.

   – Jos Kiuru olisi tehnyt tästä ison numeron, olisi se vain näyttänyt viimeiseltä epätoivoiselta yritykseltä vaikuttaa kisaan.

   – Tämähän on ihan naurettava asia, mutta kertoo tavasta, jolla hän (Lindtman) haluaa kontrolloida kaikkea, eräs demarilähde sanoo.

   LINDTMAN itse ei suoraan ota kantaa siihen, onko kokoustekniseen uudelleenjärjestelyyn päädytty hänen vaatimuksestaan.

   – Tuloksen panttaaminen ja uusien ehdokasesittelyjen pitäminen olisi ollut ilmeisen kummallista olosuhteissa, joissa jäsenäänestys on päättynyt ja sen tulos on tiedossa muttei vielä kerrottu, Lindtman sanoo.

   Lindtmanin mukaan puoluehallitus teki kokouksen aikataulutukseen liittyvät muutokset ”hyvin yksituumaisen keskustelun jälkeen” ja yksimielisesti.

   – Ei kannata siis tehdä ongelmaa sinne, missä ongelmia ei ole, Lindtman viestitti.


   Puoluesihteeri Antton Rönnholmilta vapautuvasta pestistä kisaa neljä ehdokasta.
   Puoluesihteeri Antton Rönnholmilta vapautuvasta pestistä kisaa neljä ehdokasta. KUVA: JUSSI NUKARI / IS

   PUOLUESIHTEERIKSI ovat ehdolla viestintäkonsultti Hanna Kuntsi, Turun kaupungin yhteysjohtaja Matti Niemi, Ammattiliitto PAMin Pohjois-Suomen aluepäällikkö Mikkel Näkkäläjärvi ja Sdp:n poliittisen valmistelun päällikkö Kaisa Vatanen. Nykyinen puoluesihteeri Antton Rönnholm ei ole ehdolla.

   Puolueen kolmesta varapuheenjohtajan pestistä kilpailevat nykyiset varapuheenjohtajat Niina Malm ja Matias Mäkynen sekä kansanedustajat Ilmari Nurminen ja Nasima Razmyar.

  • Anonyymi

   sdp ehdokkaat

   kissantappaja rattijuoppo
   pettäjä viiksivallu naiten kopeiloija
   nazim mikä mikä mikä maasta

   • Anonyymi

    Näyttää persujoukko olevan taas aineissa ko on uho päällä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Näyttää persujoukko olevan taas aineissa ko on uho päällä.

    Kyllä vassareilla on taas arvot kohdallaan


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Näyttää persujoukko olevan taas aineissa ko on uho päällä.

    Täytyyhän se näitten jeesustelijoiden(SDP) asiatkin tuoda ihmisten tietoon.Hävetköön koko SDP porukka.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Näyttää persujoukko olevan taas aineissa ko on uho päällä.

    Niitä, siis persuja, pelottaa tulevaisuus jo nyt.


  • Anonyymi

   oikea käsi ylhäällä ylä viistossa antti lindman .. kasvattaakohaan ne tunnetut viikset lyhyet nenän alle . fyrer heil

   • Anonyymi

    Miksi ministeri Kiuru valehtelee koulutuksensa ja ammattinsa?
    MikkoElo
    Mikko Elo
    14.8.2014 9:43
    päivitetty 14.8.2014 9:43
    121
    Suomen perustuslain mukaan ministerien tulee olla "rehellisiksi ja taitaviksi tunnettuja kansalaisia". Tässä keskityn pelkästään sanaan "rehellinen". Ministerien taidoissakin olisi kommentoitavaa, mutta siihen voidaan palata myöhemmin.

    Ehkä erikoisin tapaus nykyisessä hallituksessa on opetusministeri Krista Kiuru. Vielä pari vuotta sitten hän ilmoitti ammatikseen "opinto-ohjaaja" eduskunnan kalenterissa, ja se nimike säilyi vielä viime vuoden kalenterissa. Tänä vuonna sana "opinto-ohjaaja" on poistunut siitä yksinkertaisesta syystä, ettei Krista Kiurulla ole opinto-ohjaajan koulutusta.

    Eikä tässä vielä kaikki. Kiurun omilla sivuilla voimme lukea seuraavaa:"Olen 38-vuotias nuori nainen, koulutukseltani ja ammatiltani opettaja". Edelleen Kiuru ilmoittaa olevansa luonteeltaan aloitteellinen, toiminnallinen, avoin ja reilu, ei sentään rehellinen. Tosiasia on nimittäin se, ettei Kiuru ole sen enempää koulutukseltaan kuin ammatiltakaan opettaja. Hän on valtiotieteiden maisteri, jolla ei ole minkäänlaista opettajan pätevyyttä. Opettajan ammatti on varsin arvostettu ja vaatii tietyn tarkalleen määritellyn koulutuksen.

    Ministeri Kiuru on kyllä toiminut epäpätevänä opettajana niin Meri-Porin kuin Ulvilankin lukiossa opettaen sellaisia aineita kuin uskontoa, filosofiaa ja ilmaisutaitoa. Lisäksi hän on toiminut epäpätevänä opinto-ohjaajana, mutta eihän epäpätevänä tuntiopettajana toimiminen anna pätevyyttä ilman asianomaisten tutkintojen suorittamista.

    Vaikka opettajan tai opinto-ohjaajan ammattinimikkeet eivät ole suojattuja, kuten esim. lääkärin, ei kukaan, kaikkein vähiten ministeri voi valehdella koulutustaan ja ammattiaan. Kysymys on nyt, täyttääkö ministeri Kiuru perustuslain vaatimuksen "rehellinen kansalainen".


  • Anonyymi

   SDP Suomen Jauho Puolue !

   Marin kanto Ukrainasta monta kiloo kokainia ei tartenut mennä tullin läpi !

   SDP on ollut 卐 Antti Lindtmannin johdossa Suomen nazisti puolue

   卐 Antti Lindtman Suomen nazisti ,Antti oletko jo katunut saunomistasi natzisaunassasi! oletko vielä rasisti ?

  • Anonyymi

   SDP Suomen Jauho Puolue !

   Marin kanto Ukrainasta monta kiloo kokainia ei tartenut mennä tullin läpi !

   SDP on ollut 卐 Antti Lindtmannin johdossa Suomen nazisti puolue

   卐 Antti Lindtman Suomen nazisti ,Antti oletko jo katunut saunomistasi natzisaunassasi! oletko vielä rasisti ?

  • Anonyymi

   kyllä tuo kissantappaja ja rikoksiin syyllistynyt on nyt eksynyt outoon paikkaan. Tätäkö tämä poliitikka on että tämän sortin rikollinen on ehdolla jopa EU mepiksi ja sitten pulueen puluesihteeriksi. Kka ja miksi tämmöisiä ehdotuksia tehdään, kenen etuja tämän sortin rikollinen voisi ajaa muuta kuin omia etujaan ja tehdä rikoksia kun tarpeeksi suuren akanssin saa

   • Anonyymi

    Posio vaiennettu, Kaarina vaiennetaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Posio vaiennettu, Kaarina vaiennetaan.

    Liian suuret riskit, pitää sakottaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Liian suuret riskit, pitää sakottaa.

    Ei ole rasismi saanut kasvoja. Kissantappaja sai🙀😾


   • Anonyymi

    Pidä turpasi kiinni,


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pidä turpasi kiinni,

    Turpa voi olla kiinnikin, ei se mitään merkitse. Näppäimistö toimii.


  • Anonyymi

   Lindman yhtä vttumainen ukko epärehellisyyden perikuva koko puolue.

  • Anonyymi

   Antti Lindtman on viihtynyt natsi-porukoissa Hitler-tervehdyksineen.

  • Anonyymi

   ilmarinen seisoi rivissä ja hymyili siittiöt valuivat suupieliä pitkin ja tippuivat lattialle.

  • Anonyymi

   Ilta-Sanomat on saanut Mikkel Näkkäläjärven vanhat tuomiot Lapin käräjäoikeudesta.

   Hänet tuomittiin 2011 20-vuotiaana 30 päivän ehdolliseen vankeuteen ja oheissakkoon törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Ulosajossa kyydissä oli neljä matkustajaa ja promilleja oli 1,33.

   Vuonna 2006 Mikkel Näkkäläjärvi sai 15-vuotiaana lainvoimaisen sakkotuomion vahingonteosta, kotirauhan rikkomisesta ja eläinsuojelurikoksesta. Näkkäläjärvi ja kolme muuta poikaa olivat tunkeutuneet Inarissa kesäkuussa 2006 mökkiin, jossa paikallinen nainen piti kissojaan.

   Syytteen mukaan Näkkäläjärvi osallistui muiden kanssa aikuisen kissan tappamiseen mailoilla lyömällä. ”yhdessä ja yksissä tuumin”.

   ”Varmistumatta siitä, onko kissa kuollut he ovat polttaneet sen. Kissaa ei ole tapettu mahdollisimman nopeasti ja kipua sille aiheuttamatta”, syyttäjän teonkuvauksessa todetaan.

   MAINOS
   Miten varaston toimivuus näkyy henkilöstön ja asiakkaiden tyytyväisyydessä?
   Hyvin harkittu varastosuunnittelu parantaa varastohenkilöstön päivittäistä työtä että helpottaa tavaroiden käsittelyä.
   Mainos

   Mikkel Näkkäläjärvi myönsi osallistuneensa kissan tappamiseen ”lyömällä sitä mökin portailla lapiolla. Hänen käsityksensä mukaan kissa varmistettiin kuolleeksi ennen nuotiolla polttamista ja pyrittiin lopettamaan nopeasti”.

   Tämän jälkeen poikanelikko oli kirjoittanut naisen mökin oveen spray-maalilla ”tapettiin sun katit” ja piirtäneet siihen kissan kuvan. Näkkäläjärvi myönsi hakeneensa maalit. Mökissä oli rikottu kalustoa ja paikat olivat sotkeutuneet kissojen verestä.

   Näkkäläjärvi sai teoistaan 30 päiväsakkoa eli 180 euron sakot. Häntä ei tuomittu korvauksiin kissan omistajalle, sillä he olivat sopineet asian.

   Muut kolme olivat tunkeutuneet mökille aiemminkin, jolloin he olivat tappaneet ja polttaneet kahdeksan kissanpentua. Näkkäläjärvi ei ollut tällöin mukana.

   Pojat sanoivat oikeudessa, että kissat kuolivat yhdellä iskulla, mutta syyttäjän mukaan lyöntejä oli useita. Todistaneen eläinlääkärin mukaan kissoille aiheutui kärsimystä.

   Iltalehden mukaan Näkkäläjärvi vetosi oikeudessa siihen, että kissojen omistaja olisi asunut Inarissa kerrostalossa ja ”mökki oli hänen ymmärryksensä mukaan tarkoitettu naisen kissoille, joita hän ei kyennyt pitämään kerrostaloasunnossa”.

  • Anonyymi

   SDP:n Näkkäläjärvi valehteli puolueelle – allekirjoitti paperin, jossa vakuutti kertoneensa mahdollisesta tuomiosta
   LK Mikkel Näkkäläjärvi
   Eurovaaliehdokas Mikkel Näkkäläjärvi valehteli SDP:lle rikostuomioistaan. LEHTIKUVA
   Luetuimmat
   NYT
   TÄNÄÄN
   VIIKKO
   Ison pientalovalmistajan konkurssi yllätti kokeneen juristin: ”Signaali siitä, että jotakin on pahasti pielessä”
   NÄYTÄ LISÄÄ
   SUOSITTELEMME SINULLE
   Kun olet kirjautuneena ilmaisella MTV-tunnuksella, tarjoamme sinulle listan uutisista, joiden uskomme kiinnostavan sinua

   Kirjaudu
   JULKAISTU 20.05.2019 18:18
   Eurovaaliehdokas Mikkel Näkkäläjärvi valehteli SDP:lle rikostuomioistaan.

   Ehdolle asettuessaan Näkkäläjärvi täytti ja allekirjoitti suostumuslomakkeen, jossa hän vakuutti kertoneensa puolueelle mahdollisesta rikostuomiosta. Näin Näkkäläjärvi ei kuitenkaan ollut tehnyt vakuutuksestaan huolimatta.

   SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne kertoi tänään, ettei puolue ollut tietoinen Näkkäläjärven rikoshistoriasta. Rinne luonnehti tekoja nuoren miehen erittäin ikäviksi hölmöilyiksi, joista Näkkäläjärvi on rangaistuksensa kärsinyt.

   –  Toivon, että mies on ymmärtänyt tilanteen ja ottanut opikseen. Hän on rangaistukset kärsinyt, Rinne sanoi.

   SDP:n järjestöpäällikkö Jenny Suominen kertoi, että puoluesihteeri Antton Rönnholm on keskustellut asiasta Näkkäläjärven kanssa.

   –  Puoluesihteeri kävi vakavan keskustelun Näkkäläjärven kanssa. Näkkäläjärvi on pahoillaan, ja hän on pyytänyt anteeksi, Suominen sanoi.

   –  Äänestäjien asia on arvioida, millainen painoarvo tällaisilla nuoruuden synneillä on. Meidän näkökulmastamme tärkeintä on, että hän on oppinut virheistään ja katuu.

   Löi kissaa ja ajoi humalassa
   Helsingin Sanomat kertoi eilen, että eduskuntapuolueista kaikkiaan viiden puolueen ehdokkailla on tuomioita vuosien 2004–2019 aikana. Perussuomalaisilla ehdokkailla on yhteensä neljä tuomiota. SDP:n, keskustan, kokoomuksen ja kristillisdemokraattien osalta puhutaan jokaisessa yhdestä ehdokkaasta.

   Näkkäläjärvi toi tämän jälkeen oman rikostaustansa julki. Näkkäläjärvi kertoi Facebookissa, että hänet on nuoruusvuosinaan tuomittu eläinsuojelurikoksesta hänen lyötyään kissaa. Lisäksi hän on saanut tuomion törkeästä rattijuopumuksesta.

   SDP ei tiennyt eurovaaliehdokas Näkkäläjärven rikoshistoriasta – taustalla eläinsuojelurikos ja rattijuopumus

   • Anonyymi

    kyllähän tuo retkun rikokset on DEMAREIDEN johto tiennyt, mutta kansaa kustaan päin näköä. tuon sortin jätkä tulisi potkaista ja nopeasti ulos noista ympyröistä.


  • Anonyymi

   Miksi ministeri Kiuru valehtelee koulutuksensa ja ammattinsa?
   MikkoElo
   Mikko Elo
   14.8.2014 9:43
   päivitetty 14.8.2014 9:43
   121
   Suomen perustuslain mukaan ministerien tulee olla "rehellisiksi ja taitaviksi tunnettuja kansalaisia". Tässä keskityn pelkästään sanaan "rehellinen". Ministerien taidoissakin olisi kommentoitavaa, mutta siihen voidaan palata myöhemmin.

   Ehkä erikoisin tapaus nykyisessä hallituksessa on opetusministeri Krista Kiuru. Vielä pari vuotta sitten hän ilmoitti ammatikseen "opinto-ohjaaja" eduskunnan kalenterissa, ja se nimike säilyi vielä viime vuoden kalenterissa. Tänä vuonna sana "opinto-ohjaaja" on poistunut siitä yksinkertaisesta syystä, ettei Krista Kiurulla ole opinto-ohjaajan koulutusta.

   Eikä tässä vielä kaikki. Kiurun omilla sivuilla voimme lukea seuraavaa:"Olen 38-vuotias nuori nainen, koulutukseltani ja ammatiltani opettaja". Edelleen Kiuru ilmoittaa olevansa luonteeltaan aloitteellinen, toiminnallinen, avoin ja reilu, ei sentään rehellinen. Tosiasia on nimittäin se, ettei Kiuru ole sen enempää koulutukseltaan kuin ammatiltakaan opettaja. Hän on valtiotieteiden maisteri, jolla ei ole minkäänlaista opettajan pätevyyttä. Opettajan ammatti on varsin arvostettu ja vaatii tietyn tarkalleen määritellyn koulutuksen.

   Ministeri Kiuru on kyllä toiminut epäpätevänä opettajana niin Meri-Porin kuin Ulvilankin lukiossa opettaen sellaisia aineita kuin uskontoa, filosofiaa ja ilmaisutaitoa. Lisäksi hän on toiminut epäpätevänä opinto-ohjaajana, mutta eihän epäpätevänä tuntiopettajana toimiminen anna pätevyyttä ilman asianomaisten tutkintojen suorittamista.

   Vaikka opettajan tai opinto-ohjaajan ammattinimikkeet eivät ole suojattuja, kuten esim. lääkärin, ei kukaan, kaikkein vähiten ministeri voi valehdella koulutustaan ja ammattiaan. Kysymys on nyt, täyttääkö ministeri Kiuru perustuslain vaatimuksen "rehellinen kansalainen".

   • Anonyymi

    kuin puoskari antti tuisku ei ammattia


  • Anonyymi

   yöeläkeindeksi nousee noin 6,8 prosenttia vuoteen 2022 verrattuna. Työeläkeindeksillä tarkistetaan maksussa olevat työeläkkeet. Työeläkeindeksiä laskettaessa palkkojen muutoksen osuus on 20 prosenttia ja hintojen muutoksen 80 prosenttia. Palkkakertoimeksi vahvistettiin 1,558.

   Nyt on Lipposen indeksistä hyötyä peruste hinnat 80% palkat 20%

  • Anonyymi

   oi oi ei ei lapiohommiinko joutuu taas.

   • Anonyymi

    Yritä josko onnistuisi kaivella virtuaalilapiolla?


  • Anonyymi

   SDP Suomen Jauho Puolue !

   Marin kanto Ukrainasta monta kiloo kokainia ei tartenut mennä tullin läpi !

   SDP on ollut 卐 Antti Lindtmannin johdossa Suomen nazisti puolue

   卐 Antti Lindtman Suomen nazisti ,Antti oletko jo katunut saunomistasi natzisaunassasi! oletko vielä rasisti ?

  • Anonyymi

   SDP Suomen Jauho Puolue Sai uuden natzi 卐 puheenjohtajan !

   Marin kanto Ukrainasta monta kiloo kokainia ei tartenut mennä tullin läpi !

   SDP on ollut 卐 Antti Lindtmannin johdossa Suomen nazisti puolue

   卐 Antti Lindtman Suomen nazisti ,Antti oletko jo katunut saunomistasi natzisaunassasi! oletko vielä rasisti ?

  • Anonyymi

   sdp

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   ketjussa vaikuttaa löytyneen ohjelma suomen pelastamiseksi !

   ööööö

   • Anonyymi

    Pröööt persuille


  • Anonyymi

   ”Suomi on Sanna Marinin jäljiltä huonommassa kunnossa kuin uskoimmekaan”
   VILLE MÄKILÄ
   JULKAISTU 02.09.2023 | 17:06
   PÄIVITETTY 02.09.2023 | 17:06
   POLITIIKKA, TALOUS
   Timo Heinonen muistuttaa, että holtiton velkaantuminen kostautuu kasvavina korkomenoina.
   MAINOS
   Kokoomuksen kansanedustajan Timo Heinosen mukaan Suomen talous on huonommassa kunnossa Sanna Marinin (sd.) hallituksen jäljiltä kuin uskoimmekaan.

   Hän kertoo verkkosivuillaan tavanneensa lauantaina Hartolan markkinoilla useita kansalaisia, jotka olivat huolissaan Suomen talouden tilanteesta.

   – Monia huolestutti se, että maamme velkaantuminen jatkuu ja jouduin kyllä toteamaan, että yhdellä budjetilla ei 10 miljardin alijäämää millään pysty umpeen kuromaan. Nyt työ on kuitenkin aloitettu, mutta selväksi on käynyt, että maamme tilanne pääministeri Sanna Marinin vasemmistohallituksen jäljiltä on vielä pelkäämämme pahempi, Heinonen kirjoittaa.

   Hän korostaa, että edellisen hallituksen aikainen holtiton velkaantuminen kostautuu nyt kasvavina korkomenoina.

   MAINOS

   – Valtion velkaa Marinin hallitus otti viime kaudella 40 miljardia euroa lisää ja nyt velan korot haukkaavat jo yksin miljardeja.

   – On arvioitu, että lähivuosina, kun korot nousevat ja pysyvät korkealla, niin pelkästään korkoihin saattaa hukkua jopa 5 miljardia euroa vuositasolla. Vasemmistolaisten puheilta, että velalla ei ole väliä on nyt viimeistään pohja pois. Heidän velanotolla on nyt korkea hinta, Heinonen jatkaa.

   Heinosen mukaan edes sopeutus neljälle vuodelle ei tule riittämään vaan tarvitaan ainakin puhuttu 6+3 -malli, missä toimia on jatkettava vielä 2027 eduskuntavaalienkin jälkeen.

   – Maamme on vaikeassa tilanteessa ja toivottavasti kuitenkin käännekohdassa parempaan. Velalle rakennettu hyvinvointiyhteiskunta ei tule yksinkertaisesti vain kestämään.

  • Anonyymi

   Lintman halusi kissantappaja-rattijuopon työkaverikseen, olipa ryhdikäs teko!

  • Anonyymi

   Politiikaan ei hakeudu muutenkaan normaaleja ihmisiä vaan tietynlaisella mielenlaadulla olevia kiltisti sanottuna häiriintyneitä persoonia.

  • Anonyymi

   Onhan demarit Suomen kommunistisin puolue, joten kaikkia hulluutta sieltä löytyy jos oikein aletaan tutkimaan perinpohjin.

  • Anonyymi

   Sdp buuuuuuahhhahahahaaaaaaa

  • Anonyymi

   Kyllä ne tätä porukkaa on 1917 aloittivat veljessodan!

  • Anonyymi

   Joltakulta pääsi paukku...

  • Anonyymi

   eduskuntaan kysely

  • Anonyymi

   Ei sinne muuten pääsisikään, siis demareihin...

  • Anonyymi

   Persuista tuli ruotsalaisten romanien ystäviä, vaikka omakin isoäitee hädisteli idässä kuohari feemun tyttäreitä.

  • Anonyymi

   Verkossa on lisäksi levinnyt muun muassa kuva, jossa Lindtman näyttää poseeraavaan Adolf Hitlerin Mein Kampf -kirja kädessään. Kyseessä on kuva kirjasta, Lindtman sanoo. Todellisuudessa Lindtmanin kädessä kuvassa on Mein Kampf käsittelevä kirja
   Nazi terveydiksineen punainen nazi nauha kädessään.

  • Anonyymi

   Mikkel Näkkäläjärvi . siis se tappoi 8 kissan pentua hakkasi lapiolla niitä ja niitten emon eli 9 kissaa ja poltti jätti nuotioon kitumaa ne kissat ja hajoitti eläkeläis mummon mökin kokonaan , kirjoitti vielä oveen me tapettiin sun kissat .

  • Anonyymi

   Syrjähyppy Mäkyselle hyvää seuraa, arvot on kohdallaan!

  • Anonyymi

   Pitää muistaa;
   Näkkäläjärvi nimitettiin vuoden 2015 Suomen YK-nuorisodelegaatiksi.
   Niin, ja Mikkel on saamelainen ja niistä henriksonni tykkää. rkp ajaa saamelaisten asiaa aivan erityisellä innolla. Tietää niistä ongelmista tarpeeksi vähän kun on elänyt elämänsä etuoikeutetussa puolueessa.

  • Anonyymi

   卐Antti Lindtman Suomen nazisti ,Antti oletko jo katunut saunomistasi
   Verkossa on lisäksi levinnyt muun muassa kuva, jossa Lindtman näyttää poseeraavaan Adolf Hitlerin Mein Kampf -kirja kädessään. Kyseessä on kuva kirjasta, Lindtman sanoo. Todellisuudessa Lindtmanin kädessä kuvassa on Mein Kampf käsittelevä kirja
   Nazi terveydiksineen punainen nazi nauha kädessään.

  • Anonyymi

   Jos joku on tehnyt rikoksia niin on saanut niistä rangaistuksen siten sovittanut ns rikoksensa . Joten kirjoittele niin suurilla kirjaimilla kun haluat äkatsoppa hieman mitä ainetta sinun puolueessasi on tekee hallaa ja ja kukaan ei näytä rankaisevan edes
   Joten jos joku on 15 vuotiaana tehnyt tuhojaan niin ei kai se voi hänen työhönsä vaikuttaa. Joku toinen kirjoittelee aikuisena inhottavia juttuja ihmisistä nimittelemällä heitä silti vaikuttaa ettei oikeus oikein siinäkään ole paikallaan. Lopeta tuo turha höpötys asioista toisen kakaraa olemisista.

  • Anonyymi

   On niin totta; On ihmisiä jotka tekee ja toiset puhuu. Siis Näkkäläjärvi teot tehdessään on todistanut sen, että kykenee raakoihin tekoihin.
   Henkilöt jotka, kirjoittelevat yleishuomautuksia yhteiskunnan tilasta ja mustiin vaatteisiin pukeutumisesta ovat olleet tänä kesänä demareiden mielestä suurempia syntisiä , kuin omat rikoksista tuomitut.

   • Anonyymi

    Jälleen kyse on siitä haluaako ihminen ymmärtää tekonsa vai vähätellä niitä.


  • Anonyymi

   卐Antti Lindtman Suomen nazisti ,Antti oletko jo katunut saunomistasi
   Verkossa on lisäksi levinnyt muun muassa kuva, jossa Lindtman näyttää poseeraavaan Adolf Hitlerin Mein Kampf -kirja kädessään. Kyseessä on kuva kirjasta, Lindtman sanoo. Todellisuudessa Lindtmanin kädessä kuvassa on Mein Kampf käsittelevä kirja
   Nazi terveydiksineen punainen nazi nauha kädessään.

  • Anonyymi

   卐Antti Lindtman Suomen nazisti ,Antti oletko jo katunut saunomistasi
   Verkossa on lisäksi levinnyt muun muassa kuva, jossa Lindtman näyttää poseeraavaan Adolf Hitlerin Mein Kampf -kirja kädessään. Kyseessä on kuva kirjasta, Lindtman sanoo. Todellisuudessa Lindtmanin kädessä kuvassa on Mein Kampf käsittelevä kirja
   Nazi käsiojossa ja punainen nazi nauha kädessään, Näin se SDP Antti ja kissantappaja

   • Anonyymi

    Kyllä kansalaisten sympatioiden jakautuminen tänäänkin tapahtuu Lindtman
    / Näkkäläjärven akselilla.
    Rasistit monet kasvot ovat toki pyykkikoneessa, eilenkin se taisi olla iltaohjelmassa.
    Mutta vielä suurempi teema on anteeksianto.
    Eli taas painitaan eläinrääkkäys vs. rasismirintamalla. Painoarvot ja unohtamusen oikeus/ tai velvollisuus unohtaa?
    Kansalaiset painii arvojen ristitulessa.


  • Anonyymi

   Rasistiseksi tekona pidetään kirjoituksia, jotka paljastavat suomalaisiin nuoriin naisiin ja tyttöihin kohdistuvista seksuaalisista häirinnöistä ja suoranaisista raiskauksista, joita ovat tehneet maahanmuuttajataustaiset miehet ympäri Suomea.
   Minulla, suomalaisena naisena on oikeus arvostella näitten raiskaajien toimintaa ja toivoa heidän poistamisestaan Suomesta.
   Suomalainen poliitikko, joka uskaltaa puolustaa meidän suomalaisten oikeuksia turvalliseen liikkumiseen kotimaassamme ansaitsee kiitoksen rohkeudestaan toimia omien kansalaistemme etuoikeudesta asua isänmaassamme.

  • Anonyymi

   Kulkukissoja on aina tapettu. Kuolevat muuten pakkaseen. Eläinlääkärit ne tappaa laillisesti nuoria koiria sadoittain joka kuukausi. Kun hyvät ihmiset eivät tykänneetkään lemmikistä.

  • Anonyymi

   卐Antti Lindtman Suomen nazisti ,Antti oletko jo katunut saunomistasi
   Verkossa on lisäksi levinnyt muun muassa kuva, jossa Lindtman näyttää poseeraavaan Adolf Hitlerin Mein Kampf -kirja kädessään. Kyseessä on kuva kirjasta, Lindtman sanoo. Todellisuudessa Lindtmanin kädessä kuvassa on Mein Kampf käsittelevä kirja
   Nazi käsiojossa ja punainen nazi nauha kädessään, Näin se SDP Antti

  • Anonyymi

   dddd

  • Anonyymi

   afvBd

  • Anonyymi

   hdjfk

  • Anonyymi

   Suomen Kokainin käyttäjä viina sieppo ja isänsä geenit saanut Kassi-Alma
   Huumestesti tukasta ja ero
   Antakaa sille kenkää!

   https://twitter.com/VFinnishProbs/status/1559993590725705729

   Kassi-Almasta tulee Tony Blarin patja
   Kassi-Alma sinne Saudi-Arabiaan vierailulle konsultoimaan perse pystyssä !


   卐Antti Lindtman Suomen nazisti ,Antti oletko jo katunut saunomistasi
   Verkossa on lisäksi levinnyt muun muassa kuva, jossa Lindtman näyttää poseeraavaan Adolf Hitlerin Mein Kampf -kirja kädessään. Kyseessä on kuva kirjasta, Lindtman sanoo. Todellisuudessa Lindtmanin kädessä kuvassa on Mein Kampf käsittelevä kirja
   Nazi käsiojossa ja punainen nazi nauha kädessään, Näin se SDP Antti

  • Anonyymi

   bhva

  • Anonyymi

   bsvhcv

  • Anonyymi

   edwqrfv

  • Anonyymi

   Afavw

   • Anonyymi

    Leopardi ei pääse pilkuistaan...


  • Anonyymi

   Kissantappajalla massa murhaajan puheet ja uhot , kovaa puhetta BREIVIKIN KAVERI Lapin kansa Kun

   Anonyymi-ap
   2023-09-17 13:52:00
   Ilmoita
   Kissantappajalla massa murhaajan puheet ja uhot , kovaa puhetta BREIVIKIN KAVERI


   Lapin kansa

   Kun Mikkel Näk­kä­lä­jär­vi va­lit­tiin sdp:n puo­lue­sih­tee­rik­si, yksi on­nit­te­lu­vies­ti läm­mit­ti eri­tyi­ses­ti mieltä – "Haluan ajaa po­li­tiik­kaa, jossa kenestä tahansa voi tulla mitä ta­han­sa"

  • Anonyymi

   Kissantappajan äiti on rehtori. Se selvisi mulle kun ei tuon Holomanämmän vuodatusta luin.

   • Anonyymi

    Väitetään että opettajien la3pset ova3t pahimpia kiusaaia koulussa.
    Liekö reh


  • Anonyymi

   卐Antti Lindtman Suomen nazisti ,Antti oletko jo katunut saunomistasi
   Verkossa on lisäksi levinnyt muun muassa kuva, jossa Lindtman näyttää poseeraavaan Adolf Hitlerin Mein Kampf -kirja kädessään. Kyseessä on kuva kirjasta, Lindtman sanoo. Todellisuudessa Lindtmanin kädessä kuvassa on Mein Kampf käsittelevä kirja
   Nazi käsiojossa ja punainen nazi nauha kädessään, Näin se SDP Antti

  • Anonyymi

   Vcgb F

  • Anonyymi

   cdfgV

  • Anonyymi

   fva b

  • Anonyymi

   GABG

  Ketjusta on poistettu 166 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seuraan sinua.

   Muistathan tämän.
   Ikävä
   119
   1256
  2. Lempinimi kaivatulle

   Minkä lempinimen olet antanut ikäväsi kohteelle mielessäsi häntä ikövöidessä? Hän kulkee aatteissa mukana lempinimellä
   Ikävä
   43
   1126
  3. Mikä sai ihastumaan?

   Mikä teillä muilla on hänessä (kaivatussasi) saanut ihastumaan itseensä? Muhun vetosi miehessä rehellisyys ja se että o
   Ikävä
   44
   1019
  4. Nainen, minne olet piiloutunut

   Jäätyykö nenä pakkasella ja et uskalla pistäytyä ulkopuolella, vai pelkäätkö törmääväsi minuun? Voi olla tosiaan kiusall
   Ikävä
   57
   915
  5. Torikahvila R.I.P

   "Torikahvilan ylläpito ei vastannut MunFoorumin yhteydenottoon parin viikon kuluessa. Foorumi on suljettu, koska sillä e
   Yhteiskunta
   106
   841
  6. Mikä fiilis tänään

   Ystävälläni. Ei minua meidän ikäero edelleenkään haittaa ja olet ollut positiivinenkin. Kaikilla on hyviä ja huonoja päi
   Ystävyys
   124
   834
  7. Kiitos päättäjät Kytölehdon päätöksestä

   Nyt saimme positiivisen uutisen Hyrynsalmelle. Edistykselliset ja kokonaisuutta laajasti katsovat päättäjät ymmärsivät t
   Hyrynsalmi
   67
   799
  8. Olisin halunnut...

   Olisin halunnut jutella kaikki asiat selväksi. Olen joskus kirjoittanut tänne huonossa mielentilassa ja todella ajattele
   Ikävä
   82
   637
  9. Palasina edelleen ja paras pala hukassa loppuun asti

   💞 Mä et ketään viereeni kaipaa Itselleni toistelen et kaikki hyvin on En tahdo et kukaan Perääni soittaa Helpompi on o
   Ikävä
   113
   624
  10. Nainen kaunokainen

   Mitä teet tänään illalla?
   Ikävä
   34
   620
  Aihe