Parisuhteen seksittömyys

Anonyymi-ap

Hei. Onko normaalia seksin ja osittaisen läheisyyden puute parisuhteessa toisen osapuolen kipujen takia? En voi kertoa kumppanilleni miten itse toimisin mutta minusta tuntuu että tämä ei ole enää normaalia. Harrastetaan seksiä max. kerran kuukaudessa tai kerran 1.5 kuukaudessa, kumppanilla on vakavia nivel ja hermokipuja mutta niistä ei puhuta seksin kanssa samassa yhteydessä. Jos kosketan häntä illalla nukkumaan mentäessä ja yritän johdattaa tilannetta seksiin niin hän ottaa käteni ja heittää sen pois ja sanoo "Älä". En ole suuttunut kertaakaan, enemmänkin hämmentynyt. Ollaan vielä 26 vuotiaita molemmat, minä ja kumppanini. Luulisi että seksielämä kukoistaisi edes jotenkin. Olen ollut nyt kohta vuoden täydellisen epäsäännölisessä selibaatissa. No mutta tämä ei ole ainoa syy mitä huolin. Asioista ei voi puhua ja jos avaan suuni ongelmista niin ei ole kuulemma mitään ongelmaa ja vaikka kuinka hellävaraisesti yritän kysellä niin kumppanin vastaus on "Tiedät jo älä kysele" tai "Vituttaa enemmän kun kyselet".

Tämä häiritsee todella paljon, painan 9 tunnin työpäiviä jokapäivä ja koen että minulta vaaditaan enemmän kuin olen valmis antamaan. Tee sitä tätä, siivoa, tee ruokaa, käy kaupassa, jos nukun jo niin hän herättää minut yöllä syvästä unestani kertoakseen että minun pitää hakea esim lasillinen vettä keittiöstä. En saa koskea häntä intiimeistä paikoista paitsi jos ollaan humalassa.

Ja kumppanini yleensä baari-iltojen jälkeen menee miespuolisille ystäville yöksi. (En ole sinisilmäinen, vaan tiedän ettei siellä tapahdu mitään seksuaalista vaikka tyhmältä kuulostaakin, meillä on yhteiset ystävät ja todella vahvat siteet, asutaan pienellä kunnalla ja kaikki tuntee kaikki) Koen että kumppanini ei halua tulla viereeni yöksi koska humalassa tekee erityisesti mieli todella paljon esimerkiksi taas sitä kuuluisaa seksiä, siksi hän menee muualle.

Olen uhkaillut nyt 3 kertaa erolla, säälittävää joo mutta yritän ohjata kumppaniani oikeaan suuntaan ja herätellä häntä, en ole avannut vielä koko tilannetta tässä viestiketjussa. Enkä myöskään ole kontrolloiva kumppani. Minä saan tehdä ja mennä ja myöskin kumppanini saa tehdä ja mennä. Tilanne vaan kaivaa minua todella paljon. T: Mies 26v

33

689

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitä näin jännää seuraavaksi ?

      • Anonyymi

        Kyllähän tämä kaivelee. Saadaanko enempää kehittävämpää keskustelua aikaiseksi? Kysy ja minä vastaan - AP


      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        ❤️ ­N­­­y­­­m­­­f­­­o­m­­­a­a­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


      • Anonyymi
        UUSI

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        💋 ­­N­­y­­­m­­­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17996654n

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Tuollainen kommunikoinnin puute ei ole terveen parisuhteen merkki. Sinuna en uhkailisi erolla vaan eroaisin.

      • Anonyymi

        Ongelma on se että kommunikoidaan ja helvetisti kommunikoidaankin mutta ei mistään kriittisistä asioista. Äääähhhh


    • Anonyymi

      Ei mitään vikoja. Ilman tullu oltua kohta 17 vuotta.

    • Anonyymi

      Kuules, tämä saattaa kuulostaa hieman hassulta mielestäsi mutta suosittelen että otat etäisyyttä, et kerro mikä mieltäsi painaa (olet jo yrittynyt ei toimi), et soita, et viestittele. Katkaiset välit kokonaan kertomatta edes koko asiaa. Hienovaraisesti ja huomaamatta poistut naisen elämästä. Älä tee kaikkea mitä nainen pyytää tai haluaa sinusta, vaan toimi ihan omien arvojen perusteella... eli etäisyyttä ja rauha maahan. Anna sen muijan ottaa yhteyttä sinuun. Ja se ottaa jos sinusta välittää... Jos ei niin säästyit huonolta suhteelta. Pysy viileänä.

      PS. jos olet absoluuttisen varma tuosta pettämisjutusta niin jätä suoraan koko tapaus. Järkyttävä ämmä.

    • Anonyymi

      Juuri näin.

    • Anonyymi

      Sulla on oikeus myös terveeseen elämään. Kukaan ei sua vaadi siinä hoitajana olemaan. Mieti vähä. Sun elämä. Sun säännöt. Meillä jokaisella on vain 1

    • Anonyymi

      Yleensä hermosto sairautta elävät pahenee. Ja kiukuttelu ja vitutus lisääntyy. Lopulta kuuntelet sen raivoa p-tuolissa

      • Anonyymi

        Jos on viel kehdannu pettää ni sä olet vain "hoitaja" sun pitää kestää. Ei toi enää rakkautta ole. Pettäjän voi aina jättää hyvällä omalla tunnolla. Pettäminen on päätös


    • Anonyymi

      Oma käsi ei petä, eikä tarvitse ruinata.

      • Anonyymi

        Se on hyvä ohje. Yksin elävällekin, jos käy niin ettei löydä sopivaa kumppania. Kun ei todellakaan halua kenen kanssa tahansa seksiä harrastaa.


    • Anonyymi

      Miksi et tekisi sitä muidenkin kanssa?

      • Anonyymi

        Ketä kiinnostsa nää apn valheeliset luritukset!


    • Anonyymi

      Kymmeniä naisia on tarjolla seksiin

    • Anonyymi

      Helppoja paikallisia tyttöjä

    • Anonyymi

      Mullakin kipuja silti meillä ihan aktiivinen seksielämä vähintään. Monesti seksi jopa helpottaa kipuja. Olen ehkä aktiivisempi kun toinen aloitteen tekemisessä kuin toinen. Koska hän pelkää että torjun jos voin huonosti. Ollaan kuitenkin yli 10 vuotta vanhempia kuin te. Eli joku muu tuossa nyt mättää. Koittakaa puhua. Tietysti kipuja monenlaisia mutta ei sen läheisyyttä ja hellyyttä luulisi estävän. Ja itse pyrin ainakin siihen ettei toisen tarvitse minun kivuista kärsiä.

    • Anonyymi

      Eii siihen apuja tarvita kun yksin touhuu.

    • Anonyymi

      Illalla tulee töllöttimestä seksuaalisia ohjelmia. Niitä kun vähän aikaa kattoo ja menee sitten vessaan.

    • Anonyymi

      Joo toi on paljon siistimpää. Eikä tule riitaa tai paha mieli.

    • Kyllä ne kivut ja säryt voi olla syynä siihen. Tai sitten toinen ei vaan ole niin seksuaalinen ja teidän halut ei kohtaa.
      Tilannetta hankaloittaa se, jos ette pysty edes keskustella asioista. Eroa minäkin suosittelen. Ihan vain siksi, että sinulla on oikeus sellaiseen parisuhteeseen, jossa viihdyt ja johon olet tyytyväinen.

    • Anonyymi

      Hyvä kirjoitus. Panematta paras.

    • Anonyymi

      Tuo että kumppanisi vastaa:tiedät jo älä kysele tai v**ttaa enemmän kun kyseket - kertovat kaiken.
      Reumasairauksissa on todella kovia kipuja. Niihin on toki lääkkeitä olemassa mutta aina ne eivät auta.
      Mikähän ihme sinutkin sai valitsemaan vakavasti sairaan kumppanin? Oliko kyse säälistä, vai siitä että oli helppo tapaus alkuunsa? Kumpi näistä.
      Miehillä on aina jokin kumma syy valita terveen naisen sijasta p- tuolissa istuva tai jonkin muun liikumis- ja toimitakykyä vaikeuttavan sairauden omaavia. Joillakin se on fetissi, sairaat tai vammaiset naiset.
      Sitten kun elämä ja se suhde ei menekkään kuten on itse suunnitellut, tulee ongelmia. Ei saa sitä mitä alun perin halusi.
      Jos toinen pyytää vesilasia, niin sinua harmittaa kun sinut herätetään. Näin nainen testaa mihin sinusta on ja mihin olet valmis siinä suhteessa. Eli et juuri mihinkään muuhun kuin pitelemään paineita kivespusseissasi. Vetäist käteen etkä vaatisi toista kivuliaisiin yhdyntöihin.
      Tiesit jo suhteeseen mennessäsi että näitäkin hetkiä tulee ja vielä pahenpuakin. Et halua kuitenkaan sitoutua omaishoitajuuteen vielä etkä senkään vertaa.
      En käsitä, alun alkaenkin oli jo selvää, että seksielämä ei tule olemaan samanlaista kuin fyyysisesti täysin terveillä. Joten taas se kysymys, miksi lähdit suhteeseen?
      .
      Rakkaudesta ei voi olla kyse, eikä toisen kunnioittamisesta, koska rakkaus ei ole pelkästään panemista. Sinulle se ilmeisesti on sitä, panemsta , aina kun tekee mieli.

      Siivoat ja teet ruokaa, käyt kaupassa, näinhän tekisit vaikka asuisit yksinkin. Ihan samalla tavalla. Ei kai sinun tarvitse häntä syöttää tai vaihtaa vaippoja, kantaan suihkuun ja pestä, pukea ja taas nostaa p- tuolista sänkyyn? Liikkuuko hän itse vai ei.?
      Jos on p- tuolissa, mitä oikein odotit?
      Jos sitten hän oli jo liikuntakyvytön suhteen aloittaessasi , haitko vain helppooa panokohdetta joka ei uskalla kieltäytyä mstään koska tarvitsee apuasi?

      Käytätkö häntä hyväksesi ja haluat seksiä palkaksi kaikesta mitä hänen hyvökseen teet? Ilmaisetko että sitä seksiä häneltä odotetaan ikään kuin vastineeksi?
      Olet ilmeisesti juuri sen tyyppinen joka "ostaa seksiä" vammaisilta, apua tarvitsevilta tehden näille palveluksia ja vaatien palveluksista 100% suostumsta seksiin. Sinulle ei kuitenkaan riittänytkään se kerran kuussa tai puolessatoista kuussa. Haluatkin enemmän ja useammin? Ja kun ei irtoa, pahoitat mielesi.
      Taas se sama kysymys; mitä odotit suhteelta? Ja miksi reagoit kumppanisi toteamukseen että; v** ttaa itseänikin" mitä se kertoo sinulle? Hänkin kärsii, sekä fyysisesti ja henkisesti. Silti ajatus kääntyy vain sinuun itseesi ja kysymykseen; onko normaalia..exc.
      Voi jumalauta, en paremmin sano.

      Mitä selibaattiin tulee, se on oma valintasi. Myös miehille tarkoitettuja seksileluja on olemassa , käytä niitä mutta älä pakota tai väkisin suostuttele kumppaniasi vastentahtoiseen seksiin. Se tappaa hyvänkin ihmisuhteen hyvin äkkiä ja saat entistä kylmemmin sinuun suhtautuvan naisen.
      Pelkäämpä että loppu on jo näkyvissä teidän suhteessa. Kumppanillasi on ehkä todella kivulias nivelreuma, joka tulee mahdollisesti pahenemaan . Ja hän tulee tarvitsemaan vaihtelevasti enemmän ja vähemmän apuja.
      Mikään loppuelämän suhde tuo ei tule olemaan, koska et halua sitoutua, mihinkään muuhun kuin panoihin, kaupassa käyntiin ja siivoamiseen, pyykinpesuun ja muuhun normaaleihin kotitöihin joita joutuisit muutoinkn tekemään, itse yksi asuvananakin.

      ,

      • Anonyymi

        Höpö höpö. Mulla on reuma suoraan helvetistä. Seksihaluihin ei ole vaikuttanut. Jos vetää vaikka takaapäin tai lusikassa, vaan muutama nivel rasittuu. Reuma ei estä seksiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpö höpö. Mulla on reuma suoraan helvetistä. Seksihaluihin ei ole vaikuttanut. Jos vetää vaikka takaapäin tai lusikassa, vaan muutama nivel rasittuu. Reuma ei estä seksiä.

        On varmaan yksilöllinen asia. Sekkärankareuma voi olla tosi hankala. Etukäten ei voi myös tietää kuinka rajua seksiä mies harrastaa. Tuskin siinä kliimaksiin päästäksen mitään harkintaa enää käytetään, aika lailla rytinällä todennäköisesti runotaan emättimen pohjaa ja lantiosta otetaan kovakouraisesti kiinni ja runnotaanmuutoinkin toisen kehoa.. Ja se liikkumisen tuottama tärinä exc. mikä leviää lantion seudulle ja selkärankaan ja koko muualle kehoon voi olla kaikkea muuta kuin kivaa. Kyllä seksi on aikalailla fyysistä suorittamista, kehon lihasten, käsien ynm.käyttämistä , lähinnä runnomista.

        Mikään ei myöskään takaa naisen laukeamista vaikka moni kuvittekee että tässä nyt nämä orgasmit tulee parissa minuutissa ja helpottavat lihasjännityksiä , voi olla ettei laueta lainkaan ja kivulias spastisuus ja jännite jää lantionpohjaan ja muualle kehoon..
        Myös se hermosärky on todella helvetillistä. Hermosärkyyn ei välttämättä suta laukeamisetkaan. Jokainen voi kuvitella vaikka iskiashermon särkyä ja kolmoishermosärkyä auttako seksi niihin? . Tai oikein kovaan tulehtuneen viisauden hampaan särkyyn.. Tuskin.
        Varmasti on olemassa ihmisiä joilla on normaalia korkeampi kivunsietokyky ja vielä vahva seksuaalivietti ja seksuaaliset halut eli ei löydy melkeimpä mitään , mikä olisi estämässä seksin harrastamista. Mutta kuten totesin, yksilökysymys.
        Ja tuossahan nainen on monta kertaa jo ilmaissut että jokin syy seksistä kieltäytymiselle on olemassa, oli se kipu tai tai jokin muu.
        Sen sijaan minusta on uskomatonta että naisen kieltäytymistä paheksutaan ja siihen suhtaudutaan negatiivisesti. Ei seksi ole mikään kansalaisvelvollisuus kuten vielä 1993. . Mies voi tyydyttää itseään monin eri tavoin jopa hankkimalla itselleen sivusuhten jos ei ilman seksikontaktia ja puolison tuottamaa ejakulaatiota elämästä selviä . Toisaalta mikä estää naistakaan hankkimasta jotain vempainta.
        Tässähän oli nyt kyse naisen haluttomuudesta johon on selkeä syy , jota mies ei ilmeisesti usko eikä siitä miten uskottava hänen selityksensä on meidän muiden mielestä tai onko naisella ylipäätään oikeutta kieltäytyä seksistä.
        Minusta jokaisella on siihen kieltäytymisen oikeus jos ei tunne seksuaalista halua, eikä jaksa tai on kipeänä. Varsinkin kun mies itse voi "paineongelmansa " hoitaa muutoinkin.
        Tulkitsenko oikein että sinusta tässä on kyse vain naisen tarpeesta kiusata miestä olemalla vastahankaan ja torjuva? Sitähän sinä et voi tietää.
        Naisen kiusaamisen tarve mm. kieltäytymällä seksistä tai esittämällä hankallaa tai vaikeasti lähestyttävää on kyllä jokaisen oma tulkinta ja reaktio sihen ettei nyt omat toiveet toteutuneetkaan.
        Sillä harmituksella ja kiukulla ja olettamuksilla , luuloilla, kuvitelmilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Tässä nainen on ilmeisesti suoraan selittänyt kieltäytymisensä syyn koska sanoi : tiedät jo .eli mies on saanut selityksen useampaankin kertaan mutta ei ilmeisesti usko selitykseen vaan kokee torjumisen henkilökohtaisena loukkauksena sivuuttaen näin sen miten nainen asian kokee.
        Sitä voisi kutsua myös tietyntyyppiseksi haluksi kontrolloida ja käskyttää toista kysenalaistamalla toistuvasti hänen sanomisensa. Tässä näyttää isoa roolia ns. tahtojen taistelu; mies haluaa jotain josta toinen kieltäytyy perustellen sitä ehkä samoilla syillä , toinen kokeilee aina uudestaan samaa taktiikkaa ja tulee petetyksi, nainen väsyy toistuvaan jankkaamiseen; miksei mies jo usko, samaa asiaa saa jankuttaa kerta toisensa jälkeen ja turhautuu. . Kaikki tämä johtaa entistä vahvempaan torjumiseen. Totta kai, koska kukaan ei halua tulla painostetuksi..

        Käytännössä tuo on pelkkää jankkaamista tai toisen painostamista. Vaikka seksiä on harvakseltaankin, on selvää että mies koko,ajan odottaa aina enemmän ja jonkin muuttuvan itselleen edullisempaan suuntaan. Hän on arvioinut itsnsä ja sen miten kestää suhdetta jossa seksiä on hyvin vähän tai ei lainkaan, täysin virheellisesti , joten uudelleen arviointi koko suhteen kestävyydestä on aiheellista.
        . Joissain tapauksissa sellaisen suhteen jatkaminen missä mies kokee seksuaalista turhautuneisuutta voi johtaa väkivaltaan ja toisen seksuaaliseen kaltoinkohteluun, varsinkin jos mies kokee kieltäytymisen tahalliseksi, häneen itseensä kohdistuvaksi vähättelyksi tai kiusamiseksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On varmaan yksilöllinen asia. Sekkärankareuma voi olla tosi hankala. Etukäten ei voi myös tietää kuinka rajua seksiä mies harrastaa. Tuskin siinä kliimaksiin päästäksen mitään harkintaa enää käytetään, aika lailla rytinällä todennäköisesti runotaan emättimen pohjaa ja lantiosta otetaan kovakouraisesti kiinni ja runnotaanmuutoinkin toisen kehoa.. Ja se liikkumisen tuottama tärinä exc. mikä leviää lantion seudulle ja selkärankaan ja koko muualle kehoon voi olla kaikkea muuta kuin kivaa. Kyllä seksi on aikalailla fyysistä suorittamista, kehon lihasten, käsien ynm.käyttämistä , lähinnä runnomista.

        Mikään ei myöskään takaa naisen laukeamista vaikka moni kuvittekee että tässä nyt nämä orgasmit tulee parissa minuutissa ja helpottavat lihasjännityksiä , voi olla ettei laueta lainkaan ja kivulias spastisuus ja jännite jää lantionpohjaan ja muualle kehoon..
        Myös se hermosärky on todella helvetillistä. Hermosärkyyn ei välttämättä suta laukeamisetkaan. Jokainen voi kuvitella vaikka iskiashermon särkyä ja kolmoishermosärkyä auttako seksi niihin? . Tai oikein kovaan tulehtuneen viisauden hampaan särkyyn.. Tuskin.
        Varmasti on olemassa ihmisiä joilla on normaalia korkeampi kivunsietokyky ja vielä vahva seksuaalivietti ja seksuaaliset halut eli ei löydy melkeimpä mitään , mikä olisi estämässä seksin harrastamista. Mutta kuten totesin, yksilökysymys.
        Ja tuossahan nainen on monta kertaa jo ilmaissut että jokin syy seksistä kieltäytymiselle on olemassa, oli se kipu tai tai jokin muu.
        Sen sijaan minusta on uskomatonta että naisen kieltäytymistä paheksutaan ja siihen suhtaudutaan negatiivisesti. Ei seksi ole mikään kansalaisvelvollisuus kuten vielä 1993. . Mies voi tyydyttää itseään monin eri tavoin jopa hankkimalla itselleen sivusuhten jos ei ilman seksikontaktia ja puolison tuottamaa ejakulaatiota elämästä selviä . Toisaalta mikä estää naistakaan hankkimasta jotain vempainta.
        Tässähän oli nyt kyse naisen haluttomuudesta johon on selkeä syy , jota mies ei ilmeisesti usko eikä siitä miten uskottava hänen selityksensä on meidän muiden mielestä tai onko naisella ylipäätään oikeutta kieltäytyä seksistä.
        Minusta jokaisella on siihen kieltäytymisen oikeus jos ei tunne seksuaalista halua, eikä jaksa tai on kipeänä. Varsinkin kun mies itse voi "paineongelmansa " hoitaa muutoinkin.
        Tulkitsenko oikein että sinusta tässä on kyse vain naisen tarpeesta kiusata miestä olemalla vastahankaan ja torjuva? Sitähän sinä et voi tietää.
        Naisen kiusaamisen tarve mm. kieltäytymällä seksistä tai esittämällä hankallaa tai vaikeasti lähestyttävää on kyllä jokaisen oma tulkinta ja reaktio sihen ettei nyt omat toiveet toteutuneetkaan.
        Sillä harmituksella ja kiukulla ja olettamuksilla , luuloilla, kuvitelmilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Tässä nainen on ilmeisesti suoraan selittänyt kieltäytymisensä syyn koska sanoi : tiedät jo .eli mies on saanut selityksen useampaankin kertaan mutta ei ilmeisesti usko selitykseen vaan kokee torjumisen henkilökohtaisena loukkauksena sivuuttaen näin sen miten nainen asian kokee.
        Sitä voisi kutsua myös tietyntyyppiseksi haluksi kontrolloida ja käskyttää toista kysenalaistamalla toistuvasti hänen sanomisensa. Tässä näyttää isoa roolia ns. tahtojen taistelu; mies haluaa jotain josta toinen kieltäytyy perustellen sitä ehkä samoilla syillä , toinen kokeilee aina uudestaan samaa taktiikkaa ja tulee petetyksi, nainen väsyy toistuvaan jankkaamiseen; miksei mies jo usko, samaa asiaa saa jankuttaa kerta toisensa jälkeen ja turhautuu. . Kaikki tämä johtaa entistä vahvempaan torjumiseen. Totta kai, koska kukaan ei halua tulla painostetuksi..

        Käytännössä tuo on pelkkää jankkaamista tai toisen painostamista. Vaikka seksiä on harvakseltaankin, on selvää että mies koko,ajan odottaa aina enemmän ja jonkin muuttuvan itselleen edullisempaan suuntaan. Hän on arvioinut itsnsä ja sen miten kestää suhdetta jossa seksiä on hyvin vähän tai ei lainkaan, täysin virheellisesti , joten uudelleen arviointi koko suhteen kestävyydestä on aiheellista.
        . Joissain tapauksissa sellaisen suhteen jatkaminen missä mies kokee seksuaalista turhautuneisuutta voi johtaa väkivaltaan ja toisen seksuaaliseen kaltoinkohteluun, varsinkin jos mies kokee kieltäytymisen tahalliseksi, häneen itseensä kohdistuvaksi vähättelyksi tai kiusamiseksi.

        Ilmeisesti tässä on kyse myös siitä että aina kun mies koskettaa naista, kosketuksen tavoite on aina sama, seksi. Jos mies koskettaisi ilman mitään seksitavoitetta, ihan osoittaakseen vain hellyyttä ja kiintymystä ja lopettaisi siihen, niin tuskin ongelmaa olisikaan. Mutta taitaa olla niin että tuossa suhteessa ihan kaikki fyysinen koskettelun, suukottelun tai hellyydenosoitusten tarkoituksena on aina se yksi ja sama. Kyllä jokainen sen vaistoaa milloin kosketus on tavoitteeltaan seksuaalinen, miloin se ei ole sitä ja mitä kosketuksella haetaan. Ja se kyllä näin uskon, potuttaa aika tavalla..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilmeisesti tässä on kyse myös siitä että aina kun mies koskettaa naista, kosketuksen tavoite on aina sama, seksi. Jos mies koskettaisi ilman mitään seksitavoitetta, ihan osoittaakseen vain hellyyttä ja kiintymystä ja lopettaisi siihen, niin tuskin ongelmaa olisikaan. Mutta taitaa olla niin että tuossa suhteessa ihan kaikki fyysinen koskettelun, suukottelun tai hellyydenosoitusten tarkoituksena on aina se yksi ja sama. Kyllä jokainen sen vaistoaa milloin kosketus on tavoitteeltaan seksuaalinen, miloin se ei ole sitä ja mitä kosketuksella haetaan. Ja se kyllä näin uskon, potuttaa aika tavalla..

        Ihan varmasti potuttaa ja ahdistaakin ja ahdistus lisää kipua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan varmasti potuttaa ja ahdistaakin ja ahdistus lisää kipua.

        Vulvodynia on yksi kipua aiheuttava oireyhtymä.. Monetkaan eivät tunnista että kyse voi olla myös siitä. Kannattaa lukea netistä mistä sinä on kyse.


    • Anonyymi

      Hankkikaa pennut elämä!! Sitte kun on ollu saman naisen kans 30v niin alkaa nuo mysteerit avautumaan!!!

      • Anonyymi

        Kuullostaa katkeran miehen tunnepurkaukselta. Mikään suhde ei ole muuttumaton. Ihmiset itsekin muuttuvat vuosien mittaan.
        Se jonka kanssa avioiduttiin ei ole enää se sama 20-40 vuoden jälkeen. Itse en koskaan suostuisi elinikäiseen lupaukseen yhdessä olosta eli avioliittoon.
        Sen verran toista kunnioitan ja olen rehellinen etten voi luvata yhtään mitään, mistä en voi pitää kiinni ja joudun lupaukseni rikkomaan syystä tai toisesta.. Muuten voin kyllä olla hyvinkin sitoutunut.
        Suhde sitten itsessään näyttää sen onko se sen tyyppinen, että siitä kannattaa pitää kiinni jatkossakin. Suhteen ylläpitämiseen vaatinutta laskuria kannattaa aina seurata ja arvioida.


    • Anonyymi

      Ilmeisesti hän ei halua enää harrastaa seksiä kommentoinnin aloittaneen kanssa humalassakaan.
      Kaverille meno yöksi voi johtua joko siitä että hän on ihastunut tai rakastunut siihen toiseen.
      Sitten taas mietityttää kuinka moneen sitä voi ihastua tai rakastua jos miespuolisia kavereita on useita, meneekö hän aina tietyn kaverin luo vai eikö sillä ole merkitystä?

      Sitten seurava mietittävä asia on se, ovstko miespuoliset kaverit homoseksuaaleja vai heteroita.
      Kolmas asiaan liittyvä kysymys on se että seurustelevatko he vai eivät?

      Syy yöpyä jonkun toisen luona voi liittyä siihenkin että kokee olonsa turvallisemmaksi toisen luona koska tämä ei välittömästi eikä lainkaan, missään vaiheessa ryhdy lähentelemään , suutelemaan, riisumaan toisen alushousuja ja näpräämään naisen alapäätä vaan antaa olla rauhassa.

      Humalassa ollessa suurin ilo voi olla jo vain se että annetaan olla rauhassa. Voidaan toki jutella, mutta fyysisesti jätetään täysin rauhaan.

      Mikään ei ole vastenmielisempää kuin känniseksi. Varsinkaan jos siihen suuntaan ei ole annettu mitään merkkiäkään , ei edes vihjaisuja siihen suuntaan. Ja silti joutuu vastentahtoisesti suuteluyritysten ja käpälöinnin kohteeksi? Jopa ilman ennakkovaroitusta ikään kuin itsestään selvyytenä. Mikä ihmeen itsestään selvyys seksi on kun ollaan humalassa?

      Kaksi vaihtoehtoa siis olemassa.

      Veikkaan jälkimmäistä; hän haluaa olla muualla koska saa olla rauhassa.

      Miehillä toki ensimmäisenä tulee mieleen seksin harrastaminen koska he itse tekisivät juuri niin. Se olisi heillä syy yöpyä jonkun naispuolisen kaverin luona.
      Naisille selitys voi olla päinvastainen. Saa olla rauhassa.

      Oletan että miespuoliset ystävät seurustelevat kukin tahollaan, ovat parisuhteissa joko naisen tai miehen kanssa? Jos mies asuu ja elää yksin parisuhteettomana ja nainen menee mielummin tämän luo yöksi kuin nykyisen kumppaninsa, voisi kellot toki pärähtää soimaan.
      Toki se parisuhteettomuuskaan ei vielä kerro mitään, kaikki riippuu niin henkilöstä itsestään. Kaikki eivät ole lääppijöitä ja tilanteen hyödyntäjiä.
      Sitten on kummittelemassa tuo iso virheolettamus että jokainen nainen herättäisi kaikissa miehissä seksuaalisia haluja. Tämähän ei pidä paikkaansa. Aika harva nainen tekee välittömästi sellaisen vaikutelman että nyt on pakko harrastaa seksiä.
      Iso osa naisista ei herätä miehissä yhtään mitään seksuaalisia tunteita.

      Vai ovatko miehet aivottomia munapäisiä tyyppejä jotka himoitsevat jokaista vulvan omistavaa henkilöä ? Eiväthän naisetkaan kuolaa jokaisen kiveksellisen perään ja ole valmiita seksiin jokaisen kanssa.

      Riippuu siis myös siitä minkätyyppisissä suhteissa nämä miespuoliset kaverit elävät. Yleensä kun puhutaan miespuolisista kavereista onko siihen kavereiden joukkoon liitettynä myös heidän seurustelukumppaninsa vai ei?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1766
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1468
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1153
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1106
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1101
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1089
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1074
    Aihe