Se oli siinä ja tässä! Sori avautuminen!

Anonyymi-ap

Lähes seitsemän vuoden totaalisen some-hiljaisuuden jälkeen on pakko vaan itse todeta, että kyllä elämä voi välillä olla todella veemäinen. Tänään sinä ex-rakkaani päätit sitten pettää minua ja jäit kaiken lisäksi vielä rysän päältä kiinni. Kokonaiset 5 vuotta seurustelua, minkä jälkeen vielä 15 vuotta yhteistä avioliittoa eli yhteiseloa kokonaiset 20 vuotta. Kolme viikkoa sitten (9.8.2023) oli meillä kaiken lisäksi 15-vuotishääpäivä, jolloin sanoit rakastavasi minua nyt ja tästä eteenpäin. Siitä reilu kaksi viikkoa eteenpäin ilmoitit jo toiselle henkilölle tekstiviestillä hänen olevan sinun elämäsi valo, joten aika nopeasti muuttuivat sinun tunteesi. Kaiken meidän yhteisen kokeman heitit Karita kerta laakista roskikseen ja samalla tuhosit totaalisesti meidän välit. Enpä olisi koskaan uskonut kokevani sinun kanssasi tämänlaista tilannetta. Oikeasti toista rakastava henkilö ei voi toimia kuten nyt olet toiminut, joten taisin kelvata sinulle ainoastaan sen aikaa kun minulla meni taloudellisesti hyvin. Nyt minun taloudellisten vaikeuksien aikana päätit sitten hakea onnea muualta. Sinun pyhimysmäinen julkinen minäsi ei kyllä millään lailla kohtaa sen todellisen Karitan kanssa, sillä muun muassa niin rumasti hoidit tämän meidän parisuhteen loppuvaiheen ja sen lopettamisen, mikä on ollut täynnä valheita ja pettämistä. Ymmärtäisin asian mikäli olisin ollut jollain lailla väkivaltainen tai pettänyt sinua, mutta itse en ole ollut mitään näistä. Tein viimeiset vuodet ainoastaan hurjasti töitä, jotta meidän perheellä olisi ollut hyvä olla ja olin heikon rahatilanteen vuoksi allapäin.

Vaikeaa on ollut meillä jo pitkään, mutta en olisi ikinä ajatellut että Karita kykenisit toimimaan tuolla tavoin. Itse olen ylpeä siitä, että olen ollut sinulle 20 vuotta uskollinen ja pelkästään ajatellut Karita sinua, Lucaa ja minua yhtenä yksikkönä.

Valitettavasti päällimmäisenä on käytännössä tällä hetkellä vihan tunne sinua kohtaan, vaikka olen pyyteettömästi rakastanut sinua nämä vuodet miljoona kertaa enemmän kuin ketään muuta aiempaa naisystävääni. Tämänpäiväinen konfrontaatio Ratakadun kulmalla oli kuin suoraan Rysän Päältä -ohjelmasta. Kiitos sinulle TEEMU EGUAVOEN, että edesautoit 20 vuoden parisuhteemme tuhoutumista. Ja vielä ISOMPI KIITOS SINULLE KARITA TYKKÄ (toivottavasti sukunimesi on pian taas TUOMOLA tai mikseipä vaikka EGUAVOEN), että murskasit sydämeni tuhansiin sirpaleisiin. Enää en valitettavasti kykene kokemaan kuin vihaa sinua kohtaan, sillä niin loukattu olo on itsellä. Saa nähdä pystynkö enää ikinä luottamaan keneenkään naiseen ja tämä pelkästään sinun takia.

Niin ja lopuksi kiitos vielä siitä yhdestä sinulta tulleesta ikävästä muistosta kehossani, mistä en pääse valitettavasti ikinä eroon. Tiedät kyllä mistä asiasta nyt puhun.

Eropaperit löytyvät käräjiltä huomenna, jotta saan omat asiani nopeammin kuntoon ja saan sinut lopullisesti pois mielestäni.

Kaikella todennäköisyydellä onnistut kääntämään tämänkin pettämisesi minun aiheuttamaksi, mutta kauniisti sanottuna enää ei v*tun vertaa kiinnosta. Puhut julkisuudessa toisen huomioimisesta ja rakkaudesta parisuhteessa, mutta samaan aikaan painat sivuun toisaalla. Ei ihan kuulosta luotettavalta toiminnalta. Onneksi meillä on avioehto, ettet vielä olisi vienyt viimeisiä tuhkia pesästä, niin saan sentään kodin mahdollisesta tulevasta myynnistä rahat velkojen maksuun ja samalla myös uuden elämän rakentamiseen. Parisuhteen rakentamiseen en varmaan pitkään aikaan enää kykene tämänlaisen pettymyksen jälkeen.

Olet itse asiassa jättänyt perääsi aikamoisen paskavanan, joten karma hoitaa yleensä tulevat asiat sen mukaisesti. Itsellä on nimittäin tästä kokemusta joidenkin aiempien suhteiden osalta ja todennäköisesti maksan tässä nyt selkeästi edelleen noista vanhoista nuoruudessa tekemistäni virheistä. Todennäköisesti karma muistaa myös minua tämän veemäisen some-avautumisen vuoksi, mutta ihan yksi ja sama, sillä en jaksa enää välittää yhtään mistään.

7

410

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voimia sinulle Petri. Ja kiitos että rehellisesti kerroit totuuden vaimosi petoksesta selkäsi takana ja ihmisten huijaamisesta valheellisilla some postauksilla.Ymmärrän tuskaasi ja pahaa oloasi. Erot ovat aina ikäviä ja näin rumasti pettäminen tekee asiasta vielä pahemman. Karitan ei kannata antaa kenellekkään minkäänlaisia "vinkkejä ja hoitoja" parisuhteisiin. Oma elämä ihan pelkkää feikkiä ja valhetta. Pidä pojasta hyvä huoli, ja katso että hänestä kasvaa kunnon mies joka ei ole kuin äitinsä. Opeta moraalia ja käytöstapoja. Anna Karitan mennä minne lystää, Karma kyllä hoitaa hänet saatpa sen vielä nähdä. Toivon että surun jälkeen löydät kunnollisen ja rehellisen naisen elämääsi.

      • Anonyymi

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        😋 ­­­N­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­­a­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


      • Anonyymi

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        🍑 ­­N­­y­­m­f­­o­­m­a­­a­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#17999511x

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Hyvä kun nimet tulee julki, siinä taas kaksi liittoa tuhottiin ja lapset jää hunningolle.

      Tämä Teme antaa erilaisia hoitoja miehille ja naisille sekä samalla rahastaa ja nai heitä vastaanotolla isolla kalulla.

      Tyhmä tuo Karitakin on kun on jo vanha nainen ja luulee, että löytää uuden miehen muuhun kuin kerta panoja vastaanotolla.

      Näitähän hierontapalveluja on Hesassa vaikka minkälaista eli seksi ja kiiman poisto vain kyseessä.

      Tuskaa ja ahdistusta perheille ja heidän lapsilleen kun vanhemmat on näin tyhmiä ja itsekkäitä.

      Kartitallahan oli jokin seksitautikin jota levittää.

      Mitähän tämä Temen vaimo tuumaa ja erohan sitäkin tulee ja kohta hierontafirma on konkursissa.

    • Anonyymi

      Niin se aviomies kirjoitti että hänellä on joku ikuinen "muisto" kropassaan, jonka Karita aiheuttanut. Siis herpes vai mikä muu ei parane?

    • Anonyymi

      Temellähän on monta lasta. Eipä Karita paljoa kunnioittanut Temen lasten äitiä, lapsia, tai edes omaa lastaan. Vain pakko oli sekstailla salassa. Kunnes jäivät kiinni.

    • Anonyymi

      Googletin Temen ja Karitan niin tuli joku Ylilauta sivu ja aika kauheeta tekstiä oli ketju. Huoraksi haukuttiin Karitaa ihan sen kuvan kanssa. Aika hurjaa palautetta. Kiva kun lapsen kaverit voi lukea ne myös.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1857
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1553
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1243
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1166
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1150
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1134
    Aihe