Toksinen parisuhde

Anonyymi-ap

Olen miettinyt tässä jonkin aikaa että onko mussa jotain vikaa ja pahasti.
Tutustuttiin miehen kanssa tammikuussa, ja alettiin tapailla. Ollaan oltu nyt n. Vuosi yhdessä ja ollaan 23v ja 26v.
Mies oli vuotta aiemmin eronnut, mutta tapailun aikana piti yhteyttä exäänsä.
Mulle tää ei ollu ihan okei kun tää exä halus palata yhteen, ja tää mies meni siitä ihan sekasin ja päättikin meiän tapailun kun en ollut ok asian kanssa. No sitten viikko oltiin erossa ja mies tulikin takaisin häntä koipien välissä.
Tästä mulle jäi tosi riittämätön olo, joka vaivaa mua vielä tänäkin päivänä suhteessa nimenomaan riittämättömyyden tunteena ja että vedänkö vertoja exälle.
Miehen perhe ja mies sanoo mua usein tän exän nimellä.
Mies myös pitää exäänsä muusana hänen kirjoittamiin lauluihin, kuinka hän katuu että mokas heidän suhteessa, ja menetti tän exän jne.

Mies myös tartutti samoihin aikoihin mulle sp-taudin, ja valehteli päin naamaa ettei ole häneltä kunnes hän myöhemmmin myönsi kun kysyin uudelleen, että hänellä se tauti oli. Luotto meni mutta annoin uuden mahdollisuuden.

No sitten mies myös tekstaili toiselle naiselle samaan aikaan, kun tapailtiin ja kun alettiin seurustella.
Aina, kun menin vessaan tai lähdin pois johonkin niin mies vastas tän naisen viesteihin, eikä ollut kertout että on varattu missään vaiheessa.
Otin asian puheeksi miehelle, koska luotto oli horjunut kun mies oli kerran valehdellut ja koska tilanne vaikutti oudolta.
Tästäkin mies suuttui, että olen epävarma ja liian mustasukkainen hän ei todellakaan halua tätä naista tms. Mies samalla myönsi että oli yrittänyt iskeä tätä naista samalla kun mua, ja vähintääm yrittänyt saada tätä sänkyyn, josta ajattelin että on outoa että he ovat vielä yhteydessä jos mun mies ollut samaanaikaan kiinnostunut hänestä, kun musta.
No mies sanoi ettei ole yhteydessä tähän naiseen, kunnes sekin lupaus meni. Ja sekin oli mun syytä, ja mies perusteli että olen liian epävarma, omistushaluinen ja mustasukkainen että ei ole niin iso asia pettää tälläisessä asiassa luottamusta jos hän ei edes halua tätä naista jos he ovat yhteydessä siltikin vaikka lupasi ettei ole.

Mies myös kommentoi ikävästi mun vartaloa, kuten sitä, että mulla on pieni luomi rinnan alla, josta hän aina sanoo että hän haluais repiä pois luomen kun se häiritsee niin paljon häntä, kun hän vihaa luomia.
Myös mies on sanonut että jos lihoisin hän jättäis mut tai pettäis mua. Kerran mulla oli nännissä joku näppy, ja siitäkin sain kuulla kunniani että ”mikä vittu toi on?” Ja siitä kun kerroin että ei tunnu kivalta että kommentoit noin asioita mun kropassa niin hän vastasi että kokee oikeudekseen kommentoida näin että ei hän halua olla epävarman naisen kanssa joka ei kestä että hänen kroppaa kommentoidaan.

Tästä kaikesta mulle on tullut niin riittämätön olo että, välillä tulee oikein ahdistus ja sanonkin miehelle että näiden tapahtuneiden asioiden takia, musta tuntuu etten riitä tai haluat olla exäsi kanssa jne. ( tiedän tosi tyhmää mutta siltä tuntuu välillä) niin sen sijaan että mies tekisi mulle olon että just mun kanssa haluaa olla, eikä tää tunne oo totta,niin hän suuttuu aina niin paljon että hyväkun ei käsiksi käy ja on niin loukkaava että alan itkeä. Sitten kun itken hän huutaa mulle enemmän sen sijaan että kuuntelis ja yrittäis ymmärtää miks mulla on riittämätön olo ja sitä kautta jutella asiasta.
Mies myös vihaa jutella tapahtuneista asioista ja ahistuu heti siitä.
Kaikki pitäis unohtaa vetää maton alle ja pitää vaan hauskaa.

Mies myös ei halua oikeen viettää mun kanssa muuta aikaa kun kotona. Aina syy on ettei ole rahaa, mutta kavereiden kanssa on rahaa käydä joka vklp baarissa ja kaikkialle sillon kulkea taksilla.
Olen jopa tarjoutunut maksamaan kaiken, jos mies lähtisi tekemään mun kanssa jotain kivaa kuten syömään, drinkeille tai leffaan jos se rahasta kiinni on, mutta sekään ei käy.

Mies myös on tehnyt selväksi miten vihaa käydä mun äitin luona kylässä, tai vaikka isoisän synttäreillä, kun kerran käytiin.
Ennen lähtöä synttärijuhliin, mies teki selväksi että häntä ei kiinnosta paskan vertaa lähteä pappani juhliin että juhlikoot yksin.
Puhe mieheltä on ilkeää ottaen huomioon että mun perhe ja sukulaiset pitää miehestä, ja kohtelee häntä kun yhtä perheestä ja mies puhuu näin heistä mulle seläntakana.

Olenko siis ahdistava raskas ja epävarma kumppani joka vaatii liikoja halutessaan tuntea olo riittäväksi?

7

505

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lisäyksenä tekstiin, että mies aina valittaa että mä vaan valitan kaikesta hänelle, en oo ikinä mihinkään tyytyväinen, kun mies yrittää kaikkensa tehdä ollakseen hyvä mulle.


      -Ap

    • Anonyymi

      On todellakin toksinen "parisihde". Et ihmeessä antaisi miehen kohdella sinua noin huonosti. Ei varmaan kohtele ketään muuta ihmistä elämässään yhtä huonosti, veikkaan. Kukaan ei ansaitse noin huonoa kohtelua ja vielä muka parisuhde. Sinä olet oikeassa ajatuksinesi ja tunteinesi, mieti oikeasti tuoko on sitä mitä suhteelta haluat. Koska sitä saat jos tuota suhdetta jatkat Jos vapautat itsesi tästä toksisesta suhteesta, on sinulla mahdollisuus löytää jotain parempaa, kunhan alat ensin myös arvostamaan itseäsi ensin. Silloin et hyväksi tuollaista käytöstä keneltäkään.

      Sulje tuon parisuhteen ovi niin annat mahdollisuuden uuden oven avautua. Tsemppiä ja kaikkea hyvää!

    • Anonyymi

      Huh. Et ole ahdistava etkä raskas, mutta hankkiudu eroon tuosta ihmisestä! Äläkä ota takaisin vaikka se kuinka matelisi. Tuo ei mene kuin pahemmaksi, ja olet epävarma ihan syystä. Mutta varmasti sulle löytyy vielä paljon muuta hyvää elämääsi ja oikeaa rakkautta. Kunhan et jää tuohon...

    • Anonyymi

      Kylläpä olet unelmien prinssin lötänyt ja nyt yrität pitää siitä kiinni kynsin hampain!!!!

      Vitsi vitsinä. Lukijoiden on äärettömän vaikea ymmärtää miksi kukaan nainen haluaa viettää elämäänsä lantakasassa, kuten sinä , kertomasi perusteella teet.
      Sinä huolellisesti ja harkiten vain jatkat ja jatkat kun “raukkautesi” heittää lokaa kasvoillesi . Sanoin ja teoin.

      Ehkä saat jotain muille tuntematonta nautintoa kun voit krrtoa ryömivâsi loassa.
      Vapaassa maassa jokaisella on oikeus alentaa tai ylentä itsensa.
      Sinä valitset ensimmäisen vaihtoehdon.

      Miksi valitat sitten?

      • Anonyymi

        Ymmärrän ap ta Itsetunto voi olla niin pohjilla ettei ole voimia toimia.Narsisti osaa loukata puolisoa mutta samalla esittää muille niin hyvää ettei kukaan uskoisi.Ei kukaan tällaisesta saa nautintoa vaan on hämmentynyt,että onko tämä normaalia.Ja kun me lukijat saadaan kokemusten kautta auttaa niin voi tulla oivalluksia.


    • Anonyymi

      Sinussa ei ole mitään vikaa mutta älä alistu enää tän miehen kynnysmatoksi vaan jätä kylmästi mokoma valehteleva petturi.Sinä ansaitset paremman miehen,muista se,onneksi niitäkin vielä löytyy jotka arvostaa kumppania ja kohtelee hyvin.Merkit näkyy jo nyt ja lyttäämisesi jatkuu kerta toisensa jälkeen tämän miehen taholta.Tee päätös itsesi takia,tällaista kohtelua et ole ansainnut.Tsemppiä.

    • Anonyymi

      Mies ei ole luotettava eikä kunnioita sinua. Ansaitset parempaa. Tuo mies kaipaa exäänsä, ei ole yli siitä, mutta exällä ollut varmasti syy ettei ottanut tuollaista miestä takaisin.

      Älä anna kohdella itseäsi noin, et ole ylireagoinut vaan mies on täysi sika.
      Tuollaisen kanssa lähtee itsetunto...

      Tuut vielä huomaamaan, kun lähdet tuollaisen luota, että tuntemattomassa sua odottaa jotain paljon parempaa.
      Alkuun voi olla vaikeaa, itse lähtökin voi olla vaikeaa, mutta usko mua, se kannattaa!
      Mies pitää sua laastarina, mutta se on hänen häpeä, ei sun.

      Löydät vielä miehen, joka kohtelee sua kunnioittavasti ja jonka kanssa on ehdotonta rakkautta. ❤️ Älä tyydy vähempään.

      Tsemppiä, sä pystyt siihen! Pysy lujana, ja tuo pelimies yrittää takuulla takaisin, niin kuin exäänsäkin. Älä anna mahdollisuutta, kaikki yhteys poikki täysin heti, kun oot päässy eroon. Näin se on sulle helpointa irti päästön kannalta. Aattele aina, kun tekis mieli palata takaisin, että mitä tuollaisesta miehestä saat? Haluatko oikeasti tuollaisen miehen? Tarvitko miehen, joka lyttää ulkonäön, pettää, syyttää, syö itsetunnon...
      Ja usko mua, tuollainen mies ei muutu paremmaksi, vaan pahemmaksi.

      Nainen, sua odottaa ihana vapaus, jossa ei ahdistusta ja epäluottamusta, alkuun se, että rakastat itseäsi, riittää. Tuollaisen voi ottaa oppiläksynä, sellaisia ne tuollaiset ovat.
      Jos tänään lähdet, 1kk päästä on helpompaa, 3kk päästä vielä helpompaa, joku 6kk niin et ikinä voisi kuvitella, että menisit takas tuollaisen petturin luo..

      -suunilleen saman joskus kokenut

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2695
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      103
      2282
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2030
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1759
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1676
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1666
    8. 92
      1602
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe