Työ-SIB -ohjelma

Anonyymi-ap

Tuli Te-toimistolta velvoittava kutsu osallistua työ-SIB ohjelman infotilaisuuteen. Ikinä tällaisesta ohjelmasta kuullutkaan eikä kutsu avannut asiaa juuri mitenkään. Onko muilla kokemuksia tästä?
Näyttäisi netin mukaan olevan joku pitkäaikaistyöttömien juttu, jonne nyt on arvottu mukaan myös 4 kk työttömänä ollut.

Onneksi on ensi viikolla taas yksi työhaastattelu sovittuna 🙏

https://tyosib.fi/

25

2203

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ainakin Eezy vuokrafirma mainittu. Näyttäis olevan vapaaehtonen osallistua ohjelmaan, info velvoittava. Kaikkea helvettiä ne keksii ja S-pankki yks rahoittajista.

    • Anonyymi

      Jollain oli ollut tällainen painostava kokemus infosta:

      "Olin infossa. Tämä valmentaja muisti hokea monta kertaa että jos et osallistu heidän valmennukseen et halua töitä. Myös uhkaili että jos et nyt osallistu tähän vapaaehtoiseen palveluun niin seuraavan 3kk sisään sinut pakotetaan johonkin velvoittavaan palveluun ja muisti tietenkin mainita että työttömyysturva katkeaa jos ei osallistu. Infossa kerrotut asiat löytyy kyllä netistä ja vielä kattavammin. Infon tarkoitus oli ilmeisesti vain ja ainoastaan saada puolipakolla ihmiset antamaan yhteystietonsa tälle palveluntuottajalle. Rehellisesti kyllä kertoi että hän saa rahaa siitä mitä useampi työllistyy. Mitään konkreettisia lukemia ei juuri osannut kertoa. Todennäköisesti valmennuksen avulla työllistyvät olisivat työllistyneet melko nopeasti muutenkin. Ei näistä hyödy kuin nuo ylimieliset työvalmentajat, jotka kuvittelevat että ilman heidän asiantuntemustaan työtön ei voi millään työllistyä. Miten tällaisiin turhanpäiväisiin hankkeisiin aina vain syydetään rahaa kun paras keino olisi vaikka lisätä edes niitä järkeviä palkkatukipaikkoja kunnille. Oikeaa työtä oikealla palkalla. Päiväkoteihin, vanhusten yksiköihin. vihertöihin, kirjastoihin, virastoihin ja mitä kaikkea näitä nyt olisikaan. Mutta ei, joidenkin pitää saada rahastaa työttömien ahdingolla".

      • Anonyymi

        Tuollaisesta väärän tiedon levittämisestä kannattaa tehdä valmentajasta rikosilmoitus poliisille. Lain mukaan työtön päättää itse mitä jaluaa tehdä ja miten toimii.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuollaisesta väärän tiedon levittämisestä kannattaa tehdä valmentajasta rikosilmoitus poliisille. Lain mukaan työtön päättää itse mitä jaluaa tehdä ja miten toimii.

        Totta. Elyyn ja Aviin ilmoitusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuollaisesta väärän tiedon levittämisestä kannattaa tehdä valmentajasta rikosilmoitus poliisille. Lain mukaan työtön päättää itse mitä jaluaa tehdä ja miten toimii.

        Pitää myös muistaa, että oikeutta päätöksentekoon ei ole jollakin palveluntuottajapuljun papukaijalla, joka laskuttaa verovarojamme tyhjästä löpinästään. Hänellä ei ole lain mukaista oikeutta päättää mistään.

        Pelkkä ohjelman nimi "sib" kertoo tekijöiden tyhmyyden ja osaamattomuuden.


    • Anonyymi

      Työ-SIBin tulosperusteinen ohjelma antaa jokaiselle palveluntuottajalle vapaat kädet toimia asiakkaan työllistämiseksi parhaiten katsomallaan tavalla.

      Vähä kuulostaa kyllä siltä, että työtöntä viedään kuin pässiä narussa. En kyllä osallistuisi kuin pakottavaan infoon ja toisaalta, onko tämän kaltaset sitte laillisesti pakottavia.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Ei ole. Aina voi sanoa että on sairas, oli ylsi päivä töitä, työhaastattelu tai sellaista. Ei kannata osallistua. Se kun ei työllistämistäsi auta mitenkään.


    • Anonyymi

      Kaikki tuollaiset huijaukset, joiden avulla varastetaan verovaroja ovat vapaaehtoisia työttömälle. Työtön päättää itse mitä haluaa tehdä.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Dorkat ovat räpeltäneet NELJÄ VUOTTA ja sivuston mukaan työllistyneitä on 1800. Kiva kusetus.


    • Anonyymi

      Täyttä paskaa taas lisää! Tuolla tavoin varastetaan työllistämiseen ohjatut varat. Puljun yakana on taa jotkut ahneet virkakyöstit.

    • Anonyymi

      Kuulostaa samalta kuin Startti työhön palvelu, jossa Barona rupeaa hoitamaan työttömän "Työllistämistä" Työkokeilulla on saatu huomattavia tuloksia työllistämisen hoidossa kuten tämän infon pitävä mainitsi.

      Ihmisiä on myös "Työllistynyt" erittäin paljon Kuntouttavaan työtoimintaan, kirpputoreille & kunnallisiin pesuloihin...

      • Anonyymi

        Niin kuulostaa aivan samalta touhulta!


    • Anonyymi

      Ihan turhaa yhteiskunnan rahastamista. Ilmoita että olet sairas. Kysypä huviksesi että kun sulla olis justiinsa työhaastattelu sillloin kun se kouluta, niin miten tehdään 😜Niitä ei kukaan tarkasta. Jos aikoo soittaa haastattelijalle, niin kerro että haastattelija kielsi antamasta hänen edustaman yrityksen nimeä, omaa nimeään tai varsinkaan yhteystietoja.

      Alat itse hankalaksi.

      • Anonyymi

        No toi Sippi on vasta tämän kuun lopussa ja työhaastattelu ensi viikolla, eli jos hyvin käy niin tässä ehtii tapahtua vielä vapautuminen koko työkkäristä ennen syyskuun loppua...jää nähtäväksi. Ironista tietysti, että kutsut molempiin tulivat samana päivänä 😏


    • Anonyymi

      Naurettavaa pelleilyä. Hanke on aloitettu 2019 ja tollot eivät ole saaneet mitään aikaiseksi, paitsi tietnkin kähmineet rahaa omiin taskuihinsa. Samat pellet tekevät kotuttamista ym. mistä saa paskaa puhumalla rahaa.

    • Anonyymi

      Vetelehtivät luuserit on taas ihan paniikissaja paskat housussa kun yhteiskunta kehittää työllistymisen kanavia :D

      • Anonyymi

        Huijataan sijoittajilta rahat, se on pelin henki.


      • Anonyymi

        Mene kotia kasvamaan, kuten sanonta kuuluu. Tuo hymiöiden käyttökin jo paljastaa, ettei ikä taida riittää tälle palstalle kommentoimaan.


    • Anonyymi

      Onko siellä tk-väkeä vai nää tyypit kun kerää tiedot kuka on paikalla?

      • Anonyymi

        Mun infossa mentiin saliin sisälle niin, että työkkärin tyypit tarkastivat ovensuussa henkkarin ja merkitsivät ohjelmiinsa läsnäolon. Tieto infossa käymisestä siirtyi muutaman pvän sisällä omasivustolleni. En jättänyt yhteystietojani infon järjestäjälle, aika moni kyllä näytti jättävän eli halusivat työnhakuvalmentajan ottavan heihin yhteyttä.

        Onneksi työllistyin nyt marraskuussa ilman mitään valmentajia ja pääsin irtisanoutumaan Te-toimiston jäsenyydestä. Tunne oli suunnaton helpotus.

        Ap


    • Anonyymi

      Pörssiyhtiöille ilmaista työvoimaa. Osallistuminen vapaaehtoista.

    • Anonyymi

      Vapaaehtoinen ja voi ainakin ennen pystyi lopettamaan kesken ilman karenssia,

    • Anonyymi

      Oliko kerran muuan firma joka vuodesta toiseen piti palkkattuna x kpl:tta työntekijöitä. Sitten oli ja on työtön Ö, jonka työllistyminen tuohon mainittuun firmaan tarvitsisi aluksi sen että tuon firman palkkaamien työntekijöiden määrän tulisi vast'edes olla x+1 tai enempi.

      Työ-Sib ohjelma on semmoinen jossa joukko monialaisia asiantuntijoita päätyy ruotimaan sinua työtön Ö vioistasi ja puutteistasi, siis sitä että mikä sinussa on vikana kun tuo edellä mainittu firma ei viitsi tai ei saata panna käytäntöön tuota matematista tosiasiaa jonka seurauksena x mitä palkattujen työntekijöiden määrään tulee olla nykytilanteeseen verrattuna ainakin x+1 eikä enää olisi pelkkä x.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1525
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      171
      1220
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1070
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      957
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      83
      885
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      803
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      744
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe